Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.01 visose vietose

1. Atrankos į globalius forumo moderatorius rezultatai, Pasirinkimų buvo nemažai, todėl nemažai laiko skyrėme kandidatų stebėjimui. Rinkomės tik tuos, kurie yra aktyvus projekte ir vis dar jaučia malonumą žaisdami pas mus, nors pareigos ir nėra susijusios su serveriu. Tikimės, jog šie pasirinkimai mūsų nenuvils ir ateityje šie žaidėjai bus pavyzdys kitiems, kurie norės patekti į projekto komandą. Naujieji komandos nariai ir globalūs forumo moderatoriai: Jeremy_Redwood ir Arnas_Haiva Su didžiuliu dėkingumu visiems dalyviams, Greenside administracija.
    18 taškai
  2. Jeremy Santos

Bad Cop.

good cop, bad cop.
    8 taškai
  3. Tikriausiai būsiu liaudies priešas, bet... Kaip tik bent man man atrodo, kad pirmas pildymo variantas (Sveiki, aš esu Mikolas..) yra geresnis, kadangi mano supratimu CV anketos esmė yra Andriui suvokti su kokiu asmeniu jis turi reikalą ir kaip sugeba save perteikti anketoje, tad kaip tik prisistatymas ir gražus perėjimas prie charakterio savybių yra geriau, nei vos pasisveikinus, net neprisistačius, pulti vardinti savo tas savybes, kurios ir tai gali būti nutolusios nuo realybės. " Nesugebu tiesiog tylėt, daug čiaušku galbūt tai kam kam pasirodys minusas, kai kam pliusas bet m
    8 taškai
  4. LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: Dėkoju visiems už palaikymą, darbus tęsiu toliau. Šiandiena nutiko tiek daug įvykių, kad tiesiog nesusilaikiau neišleidęs antrojo "Varpas" numerio. Nusprendžiau, kad "šviežias" naujienas bus maloniausia skaityti. Serveryje pardavinėjamos ne vien tik mašinos, ginklai, dėžės, bet ir... EL TORO Legenda. Šiandiena vienas žmogus užsiminė apie seniau gyvavusią grupuotę "El Toro", tad prisiminkime ją. Vienas iš pirmųjų iniciatorių buvo Zdarova_Marius, visuomenėje pasireiškęs kaip psichopatas žudantis visus iš eilės. Kaska
    7 taškai
  5. Sveiki visi.. Exposinu greenside klaunus šitam video (0:08), (0:24), (0:35), (0:48), (1:13), (1:22), (1:25GĖJUS) Sveiki @Kazys_Grinius, @Jeremy Crawford
    7 taškai
  6. Labas visiems skaitančiams šia temą. Iškart įspėju bus daug klaidų, ir neieškosiu atmazu - tiesiog jų bus. Esmė tokia jog visi žinote mane kaip nepavyzdinga, nedraugiška žaidėja ar daugelis mato kitoki. Žodžiu - vieniems priešas, kitiems draugas ar pažįstamas bet kokiu atvėju šį tema visiems, tiek priešams tiek draugams. !!!! TEMA YRA LAISVA JŪSŲ PAPILDYMAMS, JEIGU KAŽKĄ TURIT PAPILDYT IŠ PATIRTIES - RAŠYKIT KOMENTARUOSE AR ASMENINĘ ŽINUTE !!! Šioje temoje kalbėsime apie visiems aktualu dalyka - direktoriaus postą, šioje temoje plačiai pabandysiu paaiškinti kaip užpildyti teisinga
    6 taškai
  7. Benaršydamas pasiūlymuose pastebėjau, kad daugelis pasiūlymų su automobilių pardavinėjimų nukopijuoti iš kitu projektų. Visi mes jau daug nuėję serveryje ir visi žinome, kad būtent greenSide pasižymi unikaliomis sistemomis, todėl vargu ar kažkas norėtų matyti panašias automobilių pardavinėjimo sistemas kaip bumerio srw. Pradžioje reikėtų rasti atitinkamą lokaciją(pvž: skelbimų kontora). Prie atitinkamos lokacijos būtų padarytas „pickupas“ ant kurio atsistojus išmestų „gui“ lentelė. Pirmoje lentelėje būtų 2 pasirinkimai. Paspaudus „Užsisakyti skelbimą“ išmestų skelbimo įkėlimo informacija
    6 taškai
  8. Nebesvaikit tom savo anketom. Pasiemi copy paste iš kokio elemge ar dar kokio grybyno, šauni į atranką. Nico nepamato kad kopijuota ir pasiemi drk. Aišku jei pamato, tada ant akmens atsisėsi xDDDDD +Rep už pastangas Kad nebūtų liūdną skaityti mano nesąmone, tai DjStanley paruošė naują perliuką xDDDD
    3 taškai
  9. ai nepilnametes nedomina
    3 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Joginta_Barboro• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Joginta• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-11-06• Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): instagram : barboroa Apibūdinkite savo charakterį: Esu impulsyvi, pikta, nervuota, nepatinka lozeriai, esu gan pasikėlusi, ir esu tuom patenkinta, nepatinka lėti žmonės. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Neturiu šakos mėgstamiausios, patinka tinklinis, baseinas, ir lankau aerobikos pamokas.• Kuo galite pasi
    2 taškai
  11. Puiki pamoka , ex dušmanų direktoriau! Sekančioje gal pamokinsite serverio žaidėjus, kaip gavus direktorių išbūti ilgiau, nei minimumą?
    2 taškai
  12. Sveikučiai. Gal kam reikia arsleidiniai el t kodo? Pats šiandien išlaikiau teorijos egzaminą, tad galiu nemokamai padovanot. Pirmas parašęs į AŽ jį ir gaus.
    2 taškai
  13. 06.30 nature. (viena vasaros mėnesį praganėm sveikinu)
    2 taškai
  14. Dėl "pavogtų" vartotojų, Kadangi vis daugėja tokių atvejų, kai yra "pavogiami" vartotojai, tai nusprendėme visus supažindinti su jūsų ir mūsų atsakomybe siekiant pažaboti iškilusias problemas. Iki šiol dauguma žaidėjų, kurie paaiškindavo dėl kokios priežasties netekdavo vartotojo ir jei patikrinus tai pasitvirtindavo, tai dažniausiai vartotojas atgaudavo savo turtą. Nuo šiol jokių pasiteisinimų ir panašiai girdėti nebenorėsime. Nuo šiol už vartotojo saugumą būsite atsakingi ir patys. Mes, serverio savininkai suteikiame visišką saugumą iš sistemos pusės, todėl vartotojus visada "praranda
    1 taškas
  15. Medkirčiu pristatymas kitaip, kilo idėja nebuvo ką veikt, vertinkit. Didelis dėkui kas padėjo, ir vaidino : Denis_Xander, Ernis_Pokemon, Madd_Dog, Jason_Frost, Gajeel_Redfox, Dainius_Callidi, ir kiti. Jungiames HD
    1 taškas
  16. 1 taškas
  17. 1 taškas
  18. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Strike • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/eecb4f15dee139c5fb3c61f5682ffd3887.png
    1 taškas
  19. Geras video, patiko kaip kažka su elektrošoku purtė. "Kokios žvaigždės gražios"
    1 taškas
  20. Tu ne Marko, turi pradžiai įgyti teisę rašyti pranešimus naudojant gifus, gausi vėliau įspėjimų už tokius bairius
    1 taškas
  21. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Altiriks_Men 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dany_Winston 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne tam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  22. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Freez_Armani 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  23. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emka_Chill • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vycka_Flex • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio daiktų pardavinėjimas už realus pinigus. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  24. Vaidas Martini

Bad Cop.

zveris tu tikras
    1 taškas
  25. Mindaugas Parkour

@Tadas'Chill Sveikinimai

@Tadas'Chill Sveikinimai
    1 taškas
  26. Jeigu tikra mergina butu nedarytu taip,ne rasytu nr ,idomu cia ir.Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 863861012• Apibūdinkite savo charakterį: Pasikėlusi, linksma, draugiška, nemėgstu melagių, esu gan konkreti, ir paslaugi.
    1 taškas
  27. Leonard_Martinez

Sukrito kibirai!

Sukrito kibirai!
    1 taškas
  28. Matt Paʏne

1 taškas
  29. 1 taškas
  30. Santo_Baronne

Sėkmės pildantiems!

Sėkmės pildantiems!
    1 taškas
  31. slepynes, tuku tuku, smelio deze ir mustynes
    1 taškas
  32. Mafia II , samp , ETS 2, cs go
    1 taškas
  33. Manau būtų CS:GO, Lol'as, Samp ir Team Fortress 2
    1 taškas
  34. samp, csgo, nba2k17, gta v
    1 taškas
  35. Cs go (kol bano negauni) , samp, outlast 2, resident evil gal.
    1 taškas
  36. Toks vaizdas kad ant visų avatarų uždėtas ColorMod iš GTA
    1 taškas
  37. Hmmmm.... @Kazys_Grinius kažka pastebėjo nesuprantu į ką panašu, sekmės žaidime.
    1 taškas
  38. @Maikas ip tikrinimas visagalis , turbūt *cenzūra* s vėl parvažiavo
    1 taškas
  39. O kaip čia yra Joginta yra katya , o katya yra joginta?
    1 taškas
  40. PAPILDYMAS ATNAUJINIMUI GREENSIDE # 1.8.0 - GREENSIDE # 1.8.1 Padarytas anti troll boss anticheatas. Per /pzu lentelę rodys žaidėjo laikomą ginklą rankoje ir kulkų kiekį. Nuo šiol administracija galės įjungti per /pzu daromo žaidėjo didesnės informacijos sekimo funkciją. Matysite kokius mygtukus spaudo, kokią komandą rašo, į ką pataikė žaidėjas. Į gaują priimti žmogų galės tik nuo 20.000 patirties taškų. Išmetus žaidėją iš gaujos jis į gaują patekti galės tik po 1 paros. Patvirtintis gaujos galės siųsti visiems matomą pranešimą kas atitinkamą laiko tarp
    1 taškas
  41. Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery
    1 taškas
  42. Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.