Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.01 visose vietose
-
Atranka į globalius forumo moderatorius,
David_Winship ir 17 kiti sureagavo į Rokas už temą
Atrankos į globalius forumo moderatorius rezultatai, Pasirinkimų buvo nemažai, todėl nemažai laiko skyrėme kandidatų stebėjimui. Rinkomės tik tuos, kurie yra aktyvus projekte ir vis dar jaučia malonumą žaisdami pas mus, nors pareigos ir nėra susijusios su serveriu. Tikimės, jog šie pasirinkimai mūsų nenuvils ir ateityje šie žaidėjai bus pavyzdys kitiems, kurie norės patekti į projekto komandą. Naujieji komandos nariai ir globalūs forumo moderatoriai: Jeremy_Redwood ir Arnas_Haiva Su didžiuliu dėkingumu visiems dalyviams, Greenside administracija.18 taškai -
8 taškai
-
Kaip taisyklingai užpildyti į direktorių.
Anthony_Stark ir 7 kiti sureagavo į Terry_Snow už temą
Tikriausiai būsiu liaudies priešas, bet... Kaip tik bent man man atrodo, kad pirmas pildymo variantas (Sveiki, aš esu Mikolas..) yra geresnis, kadangi mano supratimu CV anketos esmė yra Andriui suvokti su kokiu asmeniu jis turi reikalą ir kaip sugeba save perteikti anketoje, tad kaip tik prisistatymas ir gražus perėjimas prie charakterio savybių yra geriau, nei vos pasisveikinus, net neprisistačius, pulti vardinti savo tas savybes, kurios ir tai gali būti nutolusios nuo realybės. " Nesugebu tiesiog tylėt, daug čiaušku galbūt tai kam kam pasirodys minusas, kai kam pliusas bet m8 taškai -
Leidinys "Varpas" Nr. 2
Matas_Ltu ir 6 kiti sureagavo į Vincas_Kudirka už temą
LAIKRAŠTIS "Varpas" Autoriaus žodis: Dėkoju visiems už palaikymą, darbus tęsiu toliau. Šiandiena nutiko tiek daug įvykių, kad tiesiog nesusilaikiau neišleidęs antrojo "Varpas" numerio. Nusprendžiau, kad "šviežias" naujienas bus maloniausia skaityti. Serveryje pardavinėjamos ne vien tik mašinos, ginklai, dėžės, bet ir... EL TORO Legenda. Šiandiena vienas žmogus užsiminė apie seniau gyvavusią grupuotę "El Toro", tad prisiminkime ją. Vienas iš pirmųjų iniciatorių buvo Zdarova_Marius, visuomenėje pasireiškęs kaip psichopatas žudantis visus iš eilės. Kaska7 taškai -
GreenSide klaunai :D
Demarcus_Norwood ir 6 kiti sureagavo į John''Extazy už temą
Sveiki visi.. Exposinu greenside klaunus šitam video (0:08), (0:24), (0:35), (0:48), (1:13), (1:22), (1:25GĖJUS) Sveiki @Kazys_Grinius, @Jeremy Crawford7 taškai -
Jeff_Boyka ir 5 kiti sureagavo į Forever_Young už temą
Labas visiems skaitančiams šia temą. Iškart įspėju bus daug klaidų, ir neieškosiu atmazu - tiesiog jų bus. Esmė tokia jog visi žinote mane kaip nepavyzdinga, nedraugiška žaidėja ar daugelis mato kitoki. Žodžiu - vieniems priešas, kitiems draugas ar pažįstamas bet kokiu atvėju šį tema visiems, tiek priešams tiek draugams. !!!! TEMA YRA LAISVA JŪSŲ PAPILDYMAMS, JEIGU KAŽKĄ TURIT PAPILDYT IŠ PATIRTIES - RAŠYKIT KOMENTARUOSE AR ASMENINĘ ŽINUTE !!! Šioje temoje kalbėsime apie visiems aktualu dalyka - direktoriaus postą, šioje temoje plačiai pabandysiu paaiškinti kaip užpildyti teisinga6 taškai -
[1.8.2] Pasiūlymas: Mašinos pardavinėjimo sistema.
Dede_Zedas ir 5 kiti sureagavo į Cleme Tean už temą
Benaršydamas pasiūlymuose pastebėjau, kad daugelis pasiūlymų su automobilių pardavinėjimų nukopijuoti iš kitu projektų. Visi mes jau daug nuėję serveryje ir visi žinome, kad būtent greenSide pasižymi unikaliomis sistemomis, todėl vargu ar kažkas norėtų matyti panašias automobilių pardavinėjimo sistemas kaip bumerio srw. Pradžioje reikėtų rasti atitinkamą lokaciją(pvž: skelbimų kontora). Prie atitinkamos lokacijos būtų padarytas „pickupas“ ant kurio atsistojus išmestų „gui“ lentelė. Pirmoje lentelėje būtų 2 pasirinkimai. Paspaudus „Užsisakyti skelbimą“ išmestų skelbimo įkėlimo informacija6 taškai -
Napoo ir 2 kiti sureagavo į David_Winship už temą
Nebesvaikit tom savo anketom. Pasiemi copy paste iš kokio elemge ar dar kokio grybyno, šauni į atranką. Nico nepamato kad kopijuota ir pasiemi drk. Aišku jei pamato, tada ant akmens atsisėsi xDDDDD +Rep už pastangas Kad nebūtų liūdną skaityti mano nesąmone, tai DjStanley paruošė naują perliuką xDDDD3 taškai -
Prisistatau Katya_Diamond
Snowito'Yolo ir 2 kiti sureagavo į Maikas už temą
ai nepilnametes nedomina3 taškai -
Joginta_Barboro
Newi_Ennjox ir kitas sureagavo į Joginta_Barboro už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Joginta_Barboro• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Joginta• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-11-06• Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): instagram : barboroa Apibūdinkite savo charakterį: Esu impulsyvi, pikta, nervuota, nepatinka lozeriai, esu gan pasikėlusi, ir esu tuom patenkinta, nepatinka lėti žmonės. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Neturiu šakos mėgstamiausios, patinka tinklinis, baseinas, ir lankau aerobikos pamokas.• Kuo galite pasi2 taškai -
Napoo ir kitas sureagavo į Billy_Jack už temą
Puiki pamoka , ex dušmanų direktoriau! Sekančioje gal pamokinsite serverio žaidėjus, kaip gavus direktorių išbūti ilgiau, nei minimumą?2 taškai -
2 taškai
-
2 taškai
-
2 taškai
-
2 taškai
-
Sveikučiai. Gal kam reikia arsleidiniai el t kodo? Pats šiandien išlaikiau teorijos e
Kenshin_Yona ir kitas sureagavo į Terry_Snow už būsenos atnaujinimą
Sveikučiai. Gal kam reikia arsleidiniai el t kodo? Pats šiandien išlaikiau teorijos egzaminą, tad galiu nemokamai padovanot. Pirmas parašęs į AŽ jį ir gaus.2 taškai -
Foreverio avataru galerija 06.23
Jackie_Chan ir kitas sureagavo į Forever_Young už temą
06.30 nature. (viena vasaros mėnesį praganėm sveikinu)2 taškai -
Dėl "pavogtų" vartotojų,
Dominykas_Esu sureagavo į Rokas už temą
Dėl "pavogtų" vartotojų, Kadangi vis daugėja tokių atvejų, kai yra "pavogiami" vartotojai, tai nusprendėme visus supažindinti su jūsų ir mūsų atsakomybe siekiant pažaboti iškilusias problemas. Iki šiol dauguma žaidėjų, kurie paaiškindavo dėl kokios priežasties netekdavo vartotojo ir jei patikrinus tai pasitvirtindavo, tai dažniausiai vartotojas atgaudavo savo turtą. Nuo šiol jokių pasiteisinimų ir panašiai girdėti nebenorėsime. Nuo šiol už vartotojo saugumą būsite atsakingi ir patys. Mes, serverio savininkai suteikiame visišką saugumą iš sistemos pusės, todėl vartotojus visada "praranda1 taškas -
GreenSIDE.LT | Medkirčių pristatymas kitaip.
Madd_Dogg sureagavo į Jeremy Santos už temą
Medkirčiu pristatymas kitaip, kilo idėja nebuvo ką veikt, vertinkit. Didelis dėkui kas padėjo, ir vaidino : Denis_Xander, Ernis_Pokemon, Madd_Dog, Jason_Frost, Gajeel_Redfox, Dainius_Callidi, ir kiti. Jungiames HD1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Rytis_Topsas Lbanned Jack_Strike
Jack_Strike sureagavo į Rytis_Topsas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rytis_Topsas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Strike • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Relog kai esi sugautas teisėsaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/eecb4f15dee139c5fb3c61f5682ffd3887.png1 taškas -
GreenSide klaunai :D
Dainius Callidi sureagavo į Jeremy Santos už temą
Geras video, patiko kaip kažka su elektrošoku purtė. "Kokios žvaigždės gražios"1 taškas -
[1.8.2] Pasiūlymas: Mašinos pardavinėjimo sistema.
Falanji sureagavo į Cleme Tean už temą
Tu ne Marko, turi pradžiai įgyti teisę rašyti pranešimus naudojant gifus, gausi vėliau įspėjimų už tokius bairius1 taškas -
Altiriks_Men užtildė Dany_Winston
Dany_Winston sureagavo į Altiriks_Men už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Altiriks_Men 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Dany_Winston 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: /v ne tam 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Billy_Jack užtildė Freez_Armani
Freez_Armani sureagavo į Billy_Jack už temą
Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Billy_Jack 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Freez_Armani 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
1 taškas
-
UNBAN Emka_Chill
Joginta_Barboro sureagavo į Emka_Chill už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emka_Chill • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vycka_Flex • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio daiktų pardavinėjimas už realus pinigus. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :1 taškas -
1 taškas
-
@Tadas'Chill Sveikinimai
Dzeris_Nezinau sureagavo į Mindaugas Parkour už būsenos atnaujinimą
@Tadas'Chill Sveikinimai1 taškas -
Jeigu tikra mergina butu nedarytu taip,ne rasytu nr ,idomu cia ir.Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): 863861012• Apibūdinkite savo charakterį: Pasikėlusi, linksma, draugiška, nemėgstu melagių, esu gan konkreti, ir paslaugi.1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Jūsų 4 geriausi žaidimai
Lauris_Drift sureagavo į Maikas už temą
slepynes, tuku tuku, smelio deze ir mustynes1 taškas -
1 taškas
-
Jūsų 4 geriausi žaidimai
Jackie_Chan sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Manau būtų CS:GO, Lol'as, Samp ir Team Fortress 21 taškas -
1 taškas
-
Jūsų 4 geriausi žaidimai
Jackie_Chan sureagavo į Ema_And už temą
Cs go (kol bano negauni) , samp, outlast 2, resident evil gal.1 taškas -
Pokemono avatarų galerija [10.26]
Ernis Pokemon sureagavo į Sabas_Brown už temą
Toks vaizdas kad ant visų avatarų uždėtas ColorMod iš GTA1 taškas -
Prisistatau Katya_Diamond
Zaichik sureagavo į Jeremy Santos už temą
Hmmmm.... @Kazys_Grinius kažka pastebėjo nesuprantu į ką panašu, sekmės žaidime.1 taškas -
@Maikas ip tikrinimas visagalis , turbūt *cenzūra* s vėl parvažiavo1 taškas
-
O kaip čia yra Joginta yra katya , o katya yra joginta?1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
2017.04.14 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.8)
Karolis_Sudoku sureagavo į Aivaras už temą
PAPILDYMAS ATNAUJINIMUI GREENSIDE # 1.8.0 - GREENSIDE # 1.8.1 Padarytas anti troll boss anticheatas. Per /pzu lentelę rodys žaidėjo laikomą ginklą rankoje ir kulkų kiekį. Nuo šiol administracija galės įjungti per /pzu daromo žaidėjo didesnės informacijos sekimo funkciją. Matysite kokius mygtukus spaudo, kokią komandą rašo, į ką pataikė žaidėjas. Į gaują priimti žmogų galės tik nuo 20.000 patirties taškų. Išmetus žaidėją iš gaujos jis į gaują patekti galės tik po 1 paros. Patvirtintis gaujos galės siųsti visiems matomą pranešimą kas atitinkamą laiko tarp1 taškas -
Karolis_Pauxas sureagavo į Edgaras Mix už temą
Kandidatūra į G.Moderatoriu Sveiki, taigi esu žinomas serveryje, kaip Edgaras_Mix. Man yra 22 metai. Šiuo metu studijuoju universitete. Gyvenu Vilniuje. Mano pomėgiai: sportas, kompiuteriniai žaidimai, bendravimas su įvairiais žmonėmis. Vasarą keliauju pas tėvus į Vokietiją. Kiekvieną vasarą dirbu Vokietijoje, todėl grįžęs iš darbo dažniausiai turiu nemažai laisvo laiko skirti būtent tokioms pareigoms. Taigi, žaidime esu turėjęs nemažai pareigų vienos iš jų buvo nemokamo administratoriaus pareigos, kurios per žingsnį skyrė mane nuo patekimo į komandą, bet kadangi gavau direktoriu servery1 taškas -
Scott Jenkins sureagavo į Cleme Tean už temą
Sveiki draugai ir dirbtinio intelekto būtybės. Daugelis iš Jūsų greičiausiai pagalvos,- „ Štai ir vėl čia tas dzybylas iš jutubo“. Tačiau tokį mano įvaizdį įtakojo greičiau patys visuomenės nariai nei aš. Aš visada darau tai kas man patinka ir myliu tai ką darau. Aišku neapseina ir be nesėkmių. Vienas dalykas, kurio laikausi nuo pat jaunystės - nepasiduoti nesėkmėms. Esu mėgėjas laužyti standartus, darau tai, ko kiti net nesugalvotų. Nemėgstu sėdėti vietoje, todėl nuolat siekiu daugiau nei, man reikia. Aš esu 17-metis Danilas. Aš esu spontaniška ir linksma asmenybė. Nemėgstu kai kiti gali ma1 taškas -
1 taškas