Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.07 visose vietose
-
Prisistatau Samanta_Star
Kornelija_Nrg ir 4 kiti sureagavo į Samanta_Star už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Samanta_Star Jūsų tikrasis vardas: Samanta Jūsų amžius, gimimo diena: 18 (1999.12.07) Jūsų gyvenamasis miestas: Ukmergė Jūsų kontaktiniai duomenys (nebūtina, bet pageidautina): Šiuo klausimu noriu išlikti šiek tiek anonimiška. O kas labai nori, gali pridėt į snapchat: samantutea Jūsų hobiai, pomėgiai: Mano pagrindinis hobis – muzika. Esu ale dainininkė. Šiaip tai nieko panašaus į tai. Tiesiog užsiimu mėgėjišku dainavimu, kuris prasidėjo, kai man buvo 7-8 metai. Niekur profesionaliai nesimokau, dainuoju laisvalaikiu, savo malonumui. Lankau chorą jau nuo pat p5 taškai -
GIVEAWAY INFERNUS IR 150k!
Scott_Gemini ir 2 kiti sureagavo į Mad_Rmx už temą
SVEIKI Taigi, dėl tam tikrų priežasčių palieku GreenSide.lt projektą, todėl šia proga skelbiu GIVEAWAY iš savo likusio turto. GIVEAWAY metu galėsite laimėti: Infernus https://imgur.com/a/DDM6Y Retos spalvos ir kiti pribumbasai. 150'000 Greenside.lt valiutos GIVEAWAY šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: 2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? 3. Ką veiksite su gautais prizais? 4. Skaičius nuo 1 iki 150: Laimėtojas bus išrinktas 2017-12-09 19:00, su laimėtoju bus susisiekta A.Ž arba žaidime. Jį rinksiu per random.org svetain3 taškai -
Peikiu Matthew_Bennett
Mantas ir kitas sureagavo į Jett_Jenkins už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Tomke_Patton • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Matthew_Bennett • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Cytinimas [ inv ] • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : uz panasia situacija gavau pats bana (nors nenaudojau inv) tad baninkit ir ji. jei mazinsis kad cia del pingo tai va prasau su panasiu pingu visos kulkos sulypo, o pirmam video net 4 nekibo.2 taškai -
Peikiu Matthew_Bennett
Rytis_Real ir kitas sureagavo į Jeremy_Lucker už temą
Tavo problemos. Jog fps mažesnis, nepasiteisinimas. Realiai, kad ir tiek fps turi, vis vien turi eit hp. Jei tavęs nebanins, o kitus banins, bus galima sakyt "korupcija". Tuomet, gal ir kitiems tokia situacija nutiko ? Bet truputėlį bajerių tai šauni.. Jei ne pingas, tai fps, kas toliau?2 taškai -
[0.1.8.2] Vardo_Pavardes Pasikeitimas
UncleBenss ir kitas sureagavo į Erixaz_Gaming už temą
Įdėja nebloga tik tiek, kad ta Varda_Pavarde būtų galima keisti 1 kartą nuo susikūrimo. Ir už tai būtų arba kreditais arba nuo 0.29 iki 1.00 ir viskas nes tarkim mano vardas_pavarde yra tragedija norėjau apžiūrėti projektą, bet ir likau žaist su tokiu ir labai noriu pasikeisti.2 taškai -
Greenside.lt atributika
Rebeka sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.1 taškas -
Vaidas Martini sureagavo į Dainius Callidi už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dainius_Callidi 2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? Infernusas tikrai gražus, ryški spalva, patrauklūs ratai, tokį net pirkt nebūtų gaila, o ir kažką gauti nemokamai visada smagu. Laimėti tikrai tikiuosi, bet šansai maži, daug dalyvaujančiu, o visų šansai lygūs. 3. Ką veiksite su gautais prizais? Kaupsiu turtus. 4. Skaičius nuo 1 iki 150: 1111 taškas -
Denas_Bmw ban Canyon_Fox
Emke.Bmw sureagavo į Tommy_Gallardo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Denas_Bmw • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Canyon_Fox • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytas dirbapas Gaisrinku važinėja su mediku car + afk būdamas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Bmw_Bumeris sureagavo į Adan_Suzuki už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Adan_Suzuki 2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? Žinoma 3. Ką veiksite su gautais prizais? Su infernusu skraidysiu o su šaibom nusipirksiu gal ką. 4. Skaičius nuo 1 iki 150: 431 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Samanta_Star sureagavo į Safari_Mesh už temą
Labas, malonų susipažint Linkiu didžiausios sėkmės realiame gyvenime, bei projekte1 taškas -
Vaidas Martini sureagavo į snowas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Snowito_Yolo 2. Kodėl norite laimėti ir ar tikitės laimėti? Reikia pinigų ant verslo, tai tikriausiai dėl pinigu, na laimėti nesitikiu, nes man dažniausiai nesiseka 3. Ką veiksite su gautais prizais? Tikriausiai parduosiu, o pinigus taupysiu. 4. Skaičius nuo 1 iki 150: 771 taškas -
Rebeka_Sander užtildė Spalvotas_Cinamonas
Spalvotas_Cinamonas sureagavo į Rebeka už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Rebeka_Sander 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Spalvotas_Cinamonas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/9czm3 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/9czm31 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Samanta_Star sureagavo į Cesar_Salvatore už temą
Labas, malonu susipažinti. Sveikinu su gimtadieniu, taipogi linkiu sėkmės tiek šiame projekte tie realiame gyvenime.1 taškas -
1 taškas
-
Denas_Bmw ban Canyon_Fox
Klay_Linkoln sureagavo į Canyon_Fox už temą
Taip aš nesakau, kad čia nėra ir mano kaltės, bet tu galėjai tiesiog pasakyt kad man yra afk bugas ir dėl jo leidžia įsėsti į bet kokį transportą, o nedėti baną.1 taškas -
Peikiu Matthew_Bennett
Daškinis_Juda sureagavo į Jonas_Burkys už temą
Jūs žmones logiškai pagalvokit koks tolkas jam pajungti tą inv ar dar kažką kai turi tokias pareigas serveryje? nemanau , kad turėdamas tokias pareigas dėl kažkokios zonos pajungtu kažką.... logikos 0 pas jumis...1 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Bam_Bam sureagavo į GUEST*TIGER_WOODZ* už temą
Sveika, linkiu šilto, gero žaidimo1 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Ken_Shizuki sureagavo į Samanta_Star už temą
Dėl gyvenamosios vietos aš irgi šitą dalyką pastebėjau Tau taip pat sėkmės!1 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Bonnie_Rosa sureagavo į Samanta_Star už temą
Ačiū labai! Tu taip pat atrodai labai šiltas ir malonus žmogus1 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Hikaro_Masati sureagavo į Ken_Shizuki už temą
Šaunu, jog prisistatei iš foto atrodai graži mergina, šaunu, jog kažkas ir iš arčiau esančių čia žaidžia, nes dauguma kiek pastebėjau čia iš Žemaitijos yra. Pats esu iš Molėtų. Tai sėkmės tau palinkėsiu, tiek realiame gyvenime, tiek ir projekte. Geros dienos Samanta.1 taškas -
Prisistatau Samanta_Star
Samanta_Star sureagavo į Bonnie_Rosa už temą
Sveika! Buvo smagu skaityti tavo prisistatymą, manau esi įdomus žmogus Tikiuos, jog sutiksim gerai. Na sėkmės projekte siekiant savo tikslų, be abejonės sėkmės ir gyvenime. Ir žinoma su Gimtadieniu, Samanta!1 taškas -
Justas_Plungiukas sureagavo į Ernestas Paklausk už temą
Prieš. Kiekvienas serverio žaidėjas susikuria vartotoją. Pats sau išsirenka Vardą_Pavardę, tad jeigu per durną mastymą susikūriai vartotoją, kuris po kiek laiko tau atsibosta tai tavo kaltė. Kiekvienas turi galimybę išsirinkti V_P normalų, prieš registruojantis. O ši idėja bevertė. Nesamonė!!!!!!!!1 taškas -
[0.1.8.2] Panaikinti sekimo komandą teisėsaugai
Ken_Shizuki sureagavo į Erixaz_Gaming už temą
Prieš nes būtų kaip ir dabar sėdėtų gaujiniai zonose. Kiti Las Venturas bėgiotų, stuntintu o mes tarkim su LSPD kur už šoksime. Tada ginklai praranda verte kam mums reiks šaudyti į padangas jei bėglys su Vip arba Admin komandom susitaisys. Viskas yra gerai kaip dabar mūsų mašinos lėtos mes darom strategijas kaip sugauti viena ar kita nusikaltėlį ir pnš. Jeigu norit, kad nebūtų sekti komandos tegul mums duoda Infernusu, Nrg-500, ir Hydra naikintuvus ir tegul nebūna tos komandos. Tada gal ir be jos pagausim o jums bus nuostolis nes lesim ne padangas o mašinas kad vaziuotumėt lėčiau arba išvis sp1 taškas -
1 taškas
-
Ta prasme kaip jaustis kai jau x2 kart nulaužia mano acc dabar jau ir su slaptukodu..
Tommy_Gallardo sureagavo į M A R T Y N A S už būsenos atnaujinimą
Ta prasme kaip jaustis kai jau x2 kart nulaužia mano acc dabar jau ir su slaptukodu.. normaliai good bye GREENSIDE1 taškas -
1 taškas
-
Kaip taisyklingai užpildyti į direktorių.
Anthony_Stark sureagavo į Terry_Snow už temą
Tikriausiai būsiu liaudies priešas, bet... Kaip tik bent man man atrodo, kad pirmas pildymo variantas (Sveiki, aš esu Mikolas..) yra geresnis, kadangi mano supratimu CV anketos esmė yra Andriui suvokti su kokiu asmeniu jis turi reikalą ir kaip sugeba save perteikti anketoje, tad kaip tik prisistatymas ir gražus perėjimas prie charakterio savybių yra geriau, nei vos pasisveikinus, net neprisistačius, pulti vardinti savo tas savybes, kurios ir tai gali būti nutolusios nuo realybės. " Nesugebu tiesiog tylėt, daug čiaušku galbūt tai kam kam pasirodys minusas, kai kam pliusas bet m1 taškas -
Originalūs GTA:SA failai
Bevardisz_Raidas sureagavo į Edwa_Nmz už temą
Originalūs GTA:SA failai yra naudojami tada, kai dėl savo įkeltų modų į žaidimą, norite juos pakeisti originaliais. 1. Originalios mašinos. Atsisiųsti 2. Originalios aprangos(skin). Atsisiųsti 3. Originalus ginklai. Atsisiųsti 4. Originalus hud. Atsisiųsti 5. Originalus timecyc(dangus). Atsisiųsti 6. Originalūs efektai. Atsisiųsti 7. Originalūs garsai. Atsisiųsti 8. Originalus fontas. Atsisiųsti 9. Originalūs eax+ogg+vorbis. Atsisiųsti 10. Originalus Gta3.img Atsisiųsti1 taškas -
Unaban Ervinas_Kietuolis
Ervinas sureagavo į Tommy_Gallardo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ervinas_Kietuolis • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Denas_Bmw • Už ką buvote užblokuotas ?: reklamavimas Tesiog vienas čiuvelis paraše kito srw ipa ir atsijunge tada šitas prisijunge ir jo toks pat id buvo... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : https://imgur.com/a/rfU1B • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : https://imgur.com/a/rfU1B0 taškai -
UncleBenss sureagavo į Justas_Plungiukas už temą
Prieš! Dauguma žmonių net nesirūpina dėl savo nicko įskaitant ir mane. Žmogus pats turi pagalvoti ar ateityje jam tas nickas neatsibos ir t.t0 taškai -
Arnas_Haiva užblokavo San_Pan
AntonCartel♛ sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Haiva • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : San_Pan • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas. Įrodymai : (0:03 - 0:07) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :0 taškai -
Atsiblokavimo anketų skilties informacija,
Mindaugas_Delimer sureagavo į Rokas už temą
Atsiblokavimo anketų skilties informacija, Skilties taisyklės, • Būtina aiškiai parašyti temos pavadinimą, pavyzdžiui: "Unban Vardas_Pavarde" • Būtina atsakyti į visus klausimus. • Būtina parašyti tikslų savo ir administratoriaus Vardą_Pavardę. • Būtina aiškiai parašyti už ką buvote užblokuotas. Draudžiama meluoti. • Būtina pateikti vaizdinę medžiagą, kurioje tiksliai ir aiškiai matytųsi jog buvote užblokuotas ir užrašas "Server closed the connection". Šablonas, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: • Už ką0 taškai