Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.19 visose vietose

1. Hello, kažkada planavau prasivalyti medinį gėdos stulpą, kad antrųjų acc paieškos nebūtų tokios varginančios ir užknisančios (medinis gėdos stulpas buvo 11 a4 formato puslapių apimties) ir pagaliau ėmėmės iniciatyvos, kaip tyčia prieš Kalėdas. Temoje yra paskelbtas sąrašas tų, kurie artimiausiu metu bus ištrinti iš medinio gėdos stulpo, tad kam tai yra aktualu – siūlyčiau pasiskaityti šios temos turinį.
    8 taškai
  2. Laimėtas dar vienas Adobe konkursas su šiuo dizainu. @dribbble
    3 taškai
  3. "look at the sky tonight all of the stars have a reason"
    2 taškai
  4. Prašome skaityti iki galo.
    2 taškai
  5. https://imgur.com/a/L41XF čia kai buvau fūrioku dyrikas
    2 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Kristis_Malibu 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izeidineja 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/BoKxt 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/BoKxt
    2 taškai
  7. Jūsų Vardas_Pavardė - Michael_PacanoKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Automobiliai ir etc.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Apačioje.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - Apačioje. Sveiki, taigi nusprendžiau pasidalinti savo naudojamomis modifikacijomis šiuo metu. Manau daug kam kur kas smagiau važinėti su modifikuota mašina nei matyti tą patį originalų modelį nežinia kelintus metus. Modifikacijų paketas bus pildomas skinais, kitomis modifikacijomis, pirmasis paketas apibrėžtas aplink modifikacij
    1 taškas
  8. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs
    1 taškas
  9. Patiks - Bus daugiau. Komentaruose laukiu įdėjų su avatarų tematika Christmas v.1 Random v.2 Gang v.3
    1 taškas
  10. Atsiprašau. Pripažįstame savo klaidą kaltindami dėl doubleacc prisijungimo. Bausmė išlieka, nes neteisingai naudojote iškvietimus. Tema rakinama.
    1 taškas
  11. Mase_Mase

Sveiki.

Sveiki.
    1 taškas
  12. Užblokuotas sėkmingai.
    1 taškas
  13. @Get_Paid zinok man drauge neleido gerti iki nauju metu tad as negeriantis
    1 taškas
  14. Panašią temą esu sukūręs aš. Mano manymu reikia iš viso panaikinti ją. Nes pavyzdžiui viename RPG stiliaus projekte, kai žaidžiau, jame policijos pareigūnai komunikavimui gaudant bėglį naudodavo TS3 programą, tiesiog buvo sukurti atskiri būriai iš dviejų pareigūnų, jeigu tuo metu išeina taip, jog nelyginis pareigūnų skaičius, tai vienas būdi irgi, tačiau su motociklų, o ne mašina ir kai pavyzdžiui gaudo įtariamąjį ir jiems reikia pagalbos, jie tiesiog paspaudė mygtuką gali susiekti su kitais kanalais TS3 Whisperio pagalbą ir pranešti kolegoms koks automobilis, kokios spalvos ir kas toks yra ga
    1 taškas
  15. Gražūs avatarai, iš naujausio tavo UPDATE pasiimiau net tris, spaudžiu žalia .
    1 taškas
  16. Mase_Mase

Labos.

Labos.
    1 taškas
  17. Žaidėjas užblokuotas nebus. *PRIVALOMA TURĖTI TVARKINGUS ĮRODYMUS KURIOS GALITE PADARYTI SU (F8) ir įkelti per part.lt / imgur.com
    1 taškas
  18. Ankstyva kalėdinė dovana Pratryniau 70-80 procentų ngs , tie kurie buvo neaktyvus, neprisidirbo su kitais acc, arba buvo įrašyti už menkus nusižengimus, galės grįžti į gaujas.
    1 taškas
  19. Mase_Mase

Sveikučiai.

Sveikučiai.
    1 taškas
  20. 12/18 Užmigę buvom. Galerija grįžta, tagas jog priminčiau jog jį išvis egzistuoja. ;'))) @James_Rider @SICK @Get_Paid o čia siurprizas, kitas atnaujinimas irgi kartu. ;')))
    1 taškas
  21. Sveikas ! Manau kad radau tavo norimą ENB. DL : https://yadi.sk/d/eaaw3SdFrcAdC Video:
    1 taškas
  22. Mase_Mase

Sveiki.

Sveiki.
    1 taškas
  23. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tamsos_Tvardarys2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę (tr.priemonės pavadinimas, rida), tune dėžės privalumai (spalva, spoileris ir t.t), bagažinės inventorius: Infernus pagal duotus duomenis. Yra tik 2 serve tokie kiek aš žinau. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (tr.priemonės išvaizda, informacija, bagažinės vidaus ir ridos nuotraukos): https://imgur.com/a/ZfRPl4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pradinė kaina 700k
    1 taškas
  24. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Tamsos_Tvardarys 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Maff_Dom 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: izeidineja 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/R1IVk 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/R1IVk
    1 taškas
  25. Mase_Mase

Sveikučiai.

Sveikučiai.
    1 taškas
  26. Šiais metais greenSide išlieka unikalus ir paruošė serverio žaidėjams įdomią išgyvenimo istoriją, kurią galėsite išgyventi kiekvienas skirtingai!Užduotis ganėtinai paprasta. Jums tiesiog reikės išgyventi "Moliūgų" salyne ir iš ten evakuotis per duotą tam tikrą laiko tarpą. Jeigu per duotą laiko tarpą išgyventi ar evakuotis nesugebėsite - Jūsų apdavanojimai bus kuklesni.Pačioje pradžioje privalėsite surasti žybintuvėlį, po to elementus jam. Galiausiai pradėsite paieškas kaip evakuotis iš salos ir išgyventi joje. Paieškų metu rasti ir moliūgų. Kuo daugiau moliūgų surasite, tuo jūsų apdovanojimas
    1 taškas
  27. gif sigs update #2 2017.01.19 ​
    1 taškas
  28. Avatarai 150x250 Pamoka jeigu neleidžia užšidėti avatarų.
    1 taškas
  29. PARAŠAI 01.13 00:29 Palepinkim audi ir bmw fanus.
    1 taškas
  30. Neemigruotas(a); Jūs jau esate emigravę su kitų Vardų arba IP adresų
    0 taškai
  31. Užtildymo apeliacija tvarkinga. Klaidų padaryti pasitaiko kiekvienam, tačiau nedelsdami privalote "atsiprašyti" už jas ir taip, pavyks išvengti didesnių nemalonumų. Šį kartą, tebūnie [užtildymo] pamoka šiam žaidėjui, jog ateičiai atsakingiau žiūrėtų į tokias aplinkybes, VIP įspėjimu nebus baudžiamas. Tema rakinama.
    0 taškai
  32. Neemigruotas. Vieną kartą jau buvote emigruotas šiuo [IP adresu], antrą kartą emigruoti - negalima.
    0 taškai
  33. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Gree • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš manau jog policijos komanda /sekti yra per daug OP, tad reikėtų padaryti pavyzdžiui taip: reiktų parašyti /sekti ir lyg automatiškai kažkas pakalbėtų kurioje vietoje tas bėglys būtų ir su kokia mašina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų sunkiau policijai gaudyti bėglį, o bėgliui įdomiau bėgti. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.