Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.02.25 visose vietose

1. Konfliktams spręsti galima kviesti pareigūnus ar naudoti /bausti komandą, o ne pažeidinėti kodeksą ir net įtraukinėti savo darbuotojus. Direktorius baudžiamas 2 įspėjimais už gėdingą pavyzdį savo darbuotojams ir mano perspėjimų nepaisymą. Tema rakinama.
    12 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Gytis_Angel • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: RCAC-Mechanikų firmai. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: 23/02/2018 Vakaras. Taigi esu prie skelbimų kontoros. Ernestas_Paklausk užsilipą ant SK stogo ir mane pradeda šaudyti. Aš atsišaudau. Tuomet į mane pradeda šaudyti pradeda šaudyti mechaniku pavaduotojas. Tačiau esu nužudomas. Vėliau aš apšaudau mechaniku direktoriu, O šis nuo manęs bėgdamas užsimuša. Tuoj pat vėl esu nužudomas pavaduotojo. Taigi toliau įvykiai vyksta taip pat aš ateinu
    8 taškai
  3. @Rokas Rokai, noriu paprasyti isklausyti manes, noreciau vel tureti galimybe prisijungti i projekta, nes esu nekaltas ir tikiu kad tu man atleisi :./
    8 taškai
  4. Štai ir praėjo dar vienas eventas. Nors ir nebuvo tiek dalyvių, kiek tikėjausi, tačiau eventas tikrai gavosi vykęs. Intrigos netrūko kiekvienoje trasos vietoje, žmonės klydo, ten kur netgi pagalvoti negalėjai, tačiau tik iš to pasidaro daug įdomiau. Noriu padėkoti visiems dalyviams už dalyvavimą ir užduota gera toną paskutiniai šios savaitės dienai. O dabar keliaujam prie nugalėtojų. Finalo serijoje, lenktyniavo 3 žmonės Michael_Pacano, Freez_Armani, Kenshin_Yona. Finalo serijoje visi finalistai važiavo po 3 kartus. Kenshin_Yona 3/3/3 Freez_Armani 2/2/1 Micheal_Pacano 1/1/2 Nug
    7 taškai
  5. Nuo 02.28 žaidėjai blokuojami už "First Person", Daugiau informacijos galite rasti paspaudus čia.
    6 taškai
  6. Sveikas, ačiū už papeikimą. Vis dėl to jau tau baigėsi narkotikai ir "deagle" kulkos, kad rašai papeikimą? Sekančios dienos pokalbis apie šaudymąsi, bei dėl ko buvai ir užtildytas: Keista, bet, kaip tu mane nušovei nuotraukų neturiu. O einant prie esmės, esu direktorius, turiu rodyti pavyzdį, bet pasišaudyti ir taisyklės sukurtos nedraudžia. Konfliktas nekyla iš vienos pusės, ką palinkėsiu tau tai mažiau rašyt papeikimus, o daugiau laiko praleisk DM arenoje.
    5 taškai
  7. Zaher_Kukulis

Buuum

Buuum
    4 taškai
  8. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jose_Cavalier • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Apgaudinėjimai • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://imgur.com/a/mMW3z
    3 taškai
  9. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Namine_Raugtine Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :Sg forume. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man jis buvo neįdomus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Viskas buvo atliktą sklandžiai be jokių nesklandumu. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar joki
    2 taškai
  10. uz first person ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    2 taškai
  11. https://greenside.lt/forumas/topic/64290-ieškomas-naujas-medikų-vadovas/
    2 taškai
  12. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantys_Samperis • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Eziukas_Rusky • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Aš peikiau vieną darbuotoją ir taip pat mano draugas peikė tą patį darbuotoją Marlboro_Light ir šis darbuotojas tiek daug padarė nusižengimų. Jeigu kyla klausimas kokius nusižengimus padarė darbuotojas Marlboro_Light tai: 1. Nesilaiko taisyklių, ta prasme neįsijungęs šviesos (pvz: jeigu mes netyčia va skubam ir pamato pareigūnas kad be šviesos mes, t
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ink_Boom• Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Delgado• Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Kenkėjiškas elgesys, šaudemes viskas tvarkoi, bet tai, kad su mano nrg į vandeni įvažiavo čia tai jau bogai padare..• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  14. svx bratiskos. NORI PUBG gauti ir patenkintas sedet ir grajint su draugelio? izi va giveaway viksta.. atein - atlieki punktus ten - chil sedi ramekas - laimi. LINK - https://wn.nr/HZ3xS4 (daro dėdė spexhas, tad no skam )
    1 taškas
  15. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tunnel_Vision Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2018-02-25 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš reklamų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo senasis, o pasirinkau šį dėdamas vilčių į šį serverį, kad jis bus įdomus. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne dar neįvykdžiau visų, tik dalį šiuo metu tvarkiausi forumo profilį. Kokius darbus jau teko dirbti? Kur
    1 taškas
  16. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Scott_Gemini • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Jose_Cavalier • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Admin komandų piktnaudžiavimas + apgaudinėjimai (Rengė visokius Mini eventus, pradžioj buvo smulkus prizai Sanchez, ~7tūkstančiai eurų ir paskutinis buvo iš elegy, Parašyk tipo jam į /sms 69420 ir laimėsi elegy Domis_Raz Pirmas parašė ir gavo free baną • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://www.part.lt/img/0eeb19f178a244dd7cab4a9dbf71d71e630.png
    1 taškas
  17. Patvirtinti statymai, Freez_Armani 280.000€ Tornado_Karolis 311.111€ Mike_Moonman 260.000€ Radler_Apple 256.000€ Vycka_Flex 400.000€ Aukciono laimėtojas Vycka_Flex!
    1 taškas
  18. Jūsų Vardas_Pavardė - D'GKokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin'ai, HUD, kita.] - Reffix, skinas, colormod ir dangus.Komentaras apie modifikaciją [nebūtina] - Modifikacijos senos, bet geros (bent jau man). Vaizdo medžiaga [Foto/Video] - Apacioje.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda - Apacioje. Nuotraukos darytos mano. Reffix (sviesu atsispindejimas ant zemes) Ir Colormodas su Dangumi. Reffix - Spausti Cia Colormodas ir Dangus - Spausti Cia SKINAS (Nuotrauka ne mano, bet reffix modifikaciju nuotraukoje matosi, kad as su si
    1 taškas
  19. Forever_Young

atnaujinimas parvaro

atnaujinimas parvaro
    1 taškas
  20. @San_Pan Ką tu pijokas? Dar vis pahmiels? Mamike gerai ataude? XD Atlipk tu nuo to kompo
    1 taškas
  21. Pirkau "ZR350", kainą neįtikėtinai gera, aptarnavimas solidus, įmonės akcininkai tikrai malonūs ir dirba profesionaliai, leido išbandyti mašiną, kas tikrai mane dar labiau pastūmėjo prie šios transporto priemonės pirkimo - rekomenduoju visiems.
    1 taškas
  22. Sveikas, sveikas. Kadangi esu paminėtas šiame papeikime taip pat kaip "bloga darantis" žmogus tai visų pirma - trijose vietose jei neklystu minėjai, kad tave nušoviau, bet įrodančių tai faktorių nėra, nuotraukoje nė vienoje nesu, bet aš juk tave nušoviau Šypseną sukeli man šį sekmadienio rytą. Kodėl pats ligoninėje sėdi su 6 starais, jeigu esi tas nekaltasis, kuris buvo užpultas. Toliau čia tavo pasisakymai apie mechanikų valdžią, įžeidinėjimai - http://www.part.lt/perziura/b864fcd2e7978a7198019c2b95eb1e36433.png O galiausiai, kodėl papeikimas rašomas tik dabar? Juk praėjo keletas dienų nuo p
    1 taškas
  23. Palauk palauk, tu kartą nespėjai suvartoti narkotikų ir mirei, kas liepė grįžti į ten? Tu parbėgdavai ir iš nugaros pradėdavai šaudyt, tai tiek žinių.
    1 taškas
  24. Žaidėjas sėkmingai užblokuotas.
    1 taškas
  25. Pirmas etapas praėjo gan greit, kadangi buvo gan mažai dalyvių, tad pradėjome dalį ir antro etapo. Kadangi esu sakęs žmonėms, kad antras etapas bus rytoj, todėl padarėme jo tik dalį. Rytojaus dalyviai Antanas_Vairuotojas - Tony_Delgado Haku_Rihna - Scott_Gemini Freez_Armani - Jack_Side Tomas_Hunger - Micheal_Pacano Pronis_Kadilaks - George_Butler Marcel_Wallance - Kenshin_Yona Dalyviai jau patekę į sekantį etapa Arnas_Haiva Alfa_Killer Drift_Vakaris Hitautas_White Domis_Raz Etapas vyks rytoj 2018 - 02 - 25 12:00. Rytoj pabaigsime visas lenktynęs
    1 taškas
  26. Sveiki, buvo paskelbtas mini event'as. Kurio metu buvo išrinktas populiariausias miestas Mažeikiai. Iš šio miesto buvo 3 žaidėjai: George_Butler, Tautvys_Drifteris ir Scott_Gemini. Kai kurie serverio žaidėjai už juos balsavo. Štai kas balsavo už šiuos žaidėjus: 1. Balsavo Get_Paid už Scott_Gemini. 2. Balsavo Tautvys_Drifteris už Tautvys_Drifteris. 3. Balsavo Dany_Winston už Scott_Gemini. 4. Balsavo George_Butler už George_Butler. 5. Balsavo Need_You už Scott_Gemini. 6. Balsavo Tomas_Bielka už George_Butler. Visą susumavau ir štai tokie rezultatai
    1 taškas
  27. Balsuoti galite iki 2018/02/24 10:00h. Laukių jūsų balsų. Jūsų balsai bus paskelbti viešai
    1 taškas
  28. Nusipirkau automobilį "Landstalker"! Esu patenkintas savo naujuoju pirkiniu, tačiau kaina buvo per didelė, o pardavėjai nemandagūs.
    1 taškas
  29. Registracija (iki 2018 - 02 - 23 15:00) - Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Hitautas_White - Ar susipažinote su taisyklėmis?: Taip - Ar tikrai galėsite dalyvauti?: Taip
    1 taškas
  30. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilaks • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pasiūlymas paprastas, padaryti kad per /v; /vc; /r ir kitus chatus netilpus žinutei ji keltūsį į antrą eilutę. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nereikėtų per naujo rašyti netilpusio teksto pabaigos, kadangi vedant tekstą eilutėje telpa ženkliai daugiau simbolių, todėl net nežinai ties kokia vieta tekstas bus kerpamas. Manau tikrai dauguma žaidėjų yra susidūrė su šia problema. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyt
    1 taškas
  31. 1 taškas
  32. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Setth Collins • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi mano pasiūlymas bųtų šiek tiek patobulinti verslų sistemą. Dabar verslai tesunaudoja produkcija ir iš jos gamina kitą produktą, nelabai logiška, kad vienintelis pašalinis veiksnys veikiantis verslą yra jo susidėvėjimas. Kadangi Rokas užsiminė apie tai, kad serveryje atsiras vėjo jėgainės ir hidro elektrinės manau ir saulės baterijos, bet šiluminės elektrinės būtų ne pro šalį. Taigi prie viso šito manau, kad šie elektros gaminimo prietaisai galėtų savo gaminamą elektrą tiekti į "Elektros tinklų įm
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rokas_Lays • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pastebėjau, kad salos šiame serveryje neturi naudos ir jos nėra paklausi prekė serveryje. Kodėl jų neišnaudojus geriems tikslams? Taigi, serveris remiasi ekologija, tr. priemonės nenaudoja naftos produktų, namai ant savo stogų turi atsinaujinančius šaltinius - saulės baterijas. Taigi, manau, kad salas galima išnaudoti labai panašiai, kaip ir namus. Už prieinama kaina, savo saloje būtų galima pastatyti hidroelektrinę, kuri gamintu elektrą ir atneštu vidutines pajamas. Taip pat, salos galėtu žaidėjui suteikti 1
    1 taškas
  34. Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir kitus panašaus veikimo principo failus, Nuo šiol "FPSunlock" ir kiti panašaus veikimo principo failai yra draudžiami. Priežastis paprasta, šis failas suteikia pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus, kurių kadrų per sekundę skirtumas skiriasi kelis kartus. Dėl šios priežasties vieni žaidėjai mato daugiau kadrų per sekundę nei kiti žaidėjai, todėl tokiu atveju žaidėjas gali greičiau judėti (tiek kalbant apie šaudymą, tiek apie važiavimą su automobiliu). Taip pat šis failas klaidina žaidėjus, kadangi naudojant šį failą žaidėjas gali būti įtar
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.