Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2018.10.15 visose vietose

1. MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ ANALIZĖ Kaip ir visada medikų vadovo sostas išlieka pats paklausiausias - šį kartą teko išvysti 11 dalyvių bandančių laimę rinkimuose . Bet ar šį kartą direktoriaus rinkimai pasiteisins ir išvysime žmogų, kurį žinosime ne tik dėl to kad egzistuoja ir tiesiog "sėdi soste" ? Aivaras_Ali pasigedau formalumo, toks jausmas, kad rašant laišką socialiniuose tinkluose susirašinėjai su draugeliu, todėl čia emoji visokie nelabai pritiko. Gal ir neblogai, kad išvardinai buvusio direktoriaus klaidas, bet kiekvieną kartą rašant, "aš taip nedarysiu", atrodė kaip tušti
    16 taškai
  2. Rokas_Lays

SVEIKI, @Laurynas_Leigon KADA 3/3 ?

SVEIKI, @Laurynas_Leigon KADA 3/3 ?
    11 taškai
  3. Lauris"Drift

Kas su mano pežu pralėkt?

Kas su mano pežu pralėkt?
    3 taškai
  4. #2 avatarai [ 300x300 | lil peep ] komentavimas draudžiamas. mane motyvuoja mėlyna ♥
    3 taškai
  5. Apsiginklavo :Ddd http://www.part.lt/perziura/8f4108d4e636f654d2be989abf7f27da243.png
    2 taškai
  6. Susikurs netikrų vartotojų, ir skolinsis, apeis sistemą. Beprasmiška, yra gerai, ir dabar, tik reikia mokėti suktis.
    2 taškai
  7. Sveikinu jei patarimų, kreiptis (nekartok mano klaidų)
    2 taškai
  8. Siųlyčiau išmokėti Seneliui premija @Michael_Pacano https://plays.tv/video/5bc4b5eb041f8805e8/senelio-skillai-
    2 taškai
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Pronis_Kadilaks;2. Parduodamų patalpų dydis: 200m²;3. Verslo lygis: 3 lygis;4. Verslo šaka: Energija;5. Norima kaina už verslą: 5'000'000(5m)€. (Be produkcijos kaina būtu 3'250'000(3.250m)€.6. Nuotraukos su verslo informacija: Parduota!
    1 taškas
  10. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Tomas_Inferno– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tikrai visiems yra buve, kad kažkam neužtenka pinigų. Dėl to sugalvojau šią idėją, kuri žaidimą paverstų dar realistiškesniu. Prieš pasiskolinant sumą iš banko reikėtų užstatyti bankui tam tikrą turtą (Mašinos, namai ir t.t). Užstatyto turto suma turi atitikti pasiskolintos sumos kiekį. Šio dalyko reikėtų, jeigu žaidėjas neišgali susimokėti pasiimtos sumos, tada bankas pasisavintų užstatytą turtą. Dabar apie procentus. Bankas visada reikalauja tam tikrų procentų, tai nuo pasiskolintos sumos reikėtų sumokėti 25% p
    1 taškas
  11. Alex_Drift

1 taškas
  12. Pagaliau, po tokių kančių turime savo darbo vadovą, tikiuosi, kad nenuvilsi. Sėkmės.
    1 taškas
  13. Sveikinu naująjį direktorių ir linkiu visokeriopos sėkmės vadovaujant medikams!
    1 taškas
  14. Sveikinu direktorių, hehe, laikyk postą ilgai ir nepriekaištingai, tikiuosi Lays'o rinkimai pasiteisins.
    1 taškas
  15. 1 taškas
  16. Sveikinu @Faris_Razor Maladiec, linkiu tau sekmes su situ direktoriu "Faris_Razor, be tavo linksmos sielos, žinau koks protingas esi, todėl tikiu tavimi ir sveikinu tapus naujuoju direktoriumi.""
    1 taškas
  17. Sveikinu @Faris_Razor su drk o Tu manim netikejai
    1 taškas
  18. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus– Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1. Tarkim jeigu esi policininkas ir yra žmogus su įtarimo lygiu bet jis yra evente tai kai policininkas padarytu /sekti jam parašytu "Žaidėjas šio metu yra evente" 2. Šį idėja yra nemano bet aš vistiek noriu ją parašyt čia bet tai yra kad sistema pati uždraustu policininkui duot baudas gaujiniaims, 3. Padaryti /kauliukai cooldowną. Yra daug naujokų kurie neturi net 5k xp ir jau su infernusais lakso prašilošę ant kaulo. Aš manau kad padarant cooldowną pagerintu serverio ekonomiką. Bet aišku galėtu i
    1 taškas
  19. 3, Prieš, ir taip yra cooldown'as kas 1 min gali žaisti 5. Už, jau yra siūlyta, pasižiūrėk tarp temu pasiūlymu, nes pastoviai neadekvatūs žaidėjai, pastoviai nesamonęs rašinėja, ir grąsina ir t.t 7. Prieš, nereikė tokiu šh daryti, pagalvok realybei lygiai taip pat dirbtu taksi, irgi negalėčiau naudotis dviračiais? Biški su protu draugauk, tavo pasirinkimas nori su dviračiu, ar su taksi važiuot, čia būtų demokratijos servas 8. Prieš, tu gal juokauji? Žmogau, tai gal ir sanchezus, ir nrg ištrinam motociklus kaip manai? 6. Prieš, ir taip buvo prieš [0.8.6] sumažino kainas val
    1 taškas
  20. Mano nuomone padaryti cooldown ant kauliukų yra visiška nesąmonė, Jeigu nori tegu žaidžia, jų pasirinkimas, aš niekad nelošiu ir kitais būdais sugebėjau užsidirbti, o ekonomika nesikeičia, ar turėt naujokas tą 1mln ar senesnis žaidėjas turės 5mln o ne 4mln, what's the diffrence? Panaikinti dviračius yra visiška nesąmonė, nes tu siūlai gaujiniams laukt prie hp kol atvaris taksistas ir nuveš juos į zoną? Visiška nesąmonė, bei neatmeskim varianto, kad taksistas gali būt ir vienas aktyvus, jis juk nespės paimti 3 iškvietimų vienu metu, o laukti 10 min kol atvaris taksistas ir po to pavažiuoti
    1 taškas
  21. Lauris"Drift

zdarof

zdarof
    1 taškas
  22. Liam_Vazquez

1 taškas
  23. Razor

1 taškas
  24. Razor

who shot me but you punks didn't finish

who shot me but you punks didn't finish
    1 taškas
  25. Razor

Ką palaikote jūs ?

Ką palaikote jūs ?
    1 taškas
  26. Razor

1 taškas
  27. Dan_Akama

GTA SA BE MODŲ

Sveiki visi, dalinuosi paprasčiausiu GTA SA. Kadangi mačiau senas parsisiuntimo link'as nebeveikia kur visi pagrinde siuntėsi. MEDIAFIRE.COM Parsisiuntimas - http://www.mediafire.com/file/bxiqinje6q1dmw8/Gta+San+Andreas+(Be+Modu).exe DropBOX Parsisiuntimas - https://www.dropbox.com/s/nqebk6r31v550rn/Gta San Andreas (Be Modu).exe?dl=0 Sėkmės naudojant
    1 taškas
  28. Sveikinu patekus :O Visokeriopos sėkmės tau su firma!
    0 taškai
  29. Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos s
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.