Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.02.13 visose vietose
-
Medikų vadovo kėdę užima naujas direktorius!
Ernis Pokemon ir 20 kiti sureagavo į Hitautas už temą
Rinkimų apžvalga, Atranka vėl nebuvo pakankamai konkurencinga, teko dar kartą svarstyti apie jos pratesimą, tačiau nusprendžiau pasirinkti saugiausią variantą ir dirbti su juo. Iš kandidatų tikėjausi daugiau unikalumo, ties idėjomis, bei vizijos firmos formavimui. Dauguma kandidatų nori tapti vadovais, tačiau neparodo ką darys gavę pareigas - man sunku suteikti šansą asmeniui kuris eina į pareigas tik dėl dienų ar titulo "esu direktorius". Naujokai, nenuleiskit rankų, siekit tikslų kadangi kalnai nėra nuverčiami per dieną, tikiuosi pamatyti vis daugiau jūsų ateityje. Apie žaidėjus, kuri21 taškai -
16 taškai
-
13 taškai
-
Mafijos_Senelis užblokavo Duff_Silva
Tomas_Bielka ir 8 kiti sureagavo į Mafijos Senelis už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. 2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Duff_Silva. 3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Neleistinų modifikacijų naudojimas. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:9 taškai -
[REL] GreenSide.LT šiukšlių konteineris.
Giedrius_Hells ir 5 kiti sureagavo į Zdravko_Kuzmanovic už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kokio tipo yra ši modifikacija? (ENB, ginklai, automobiliai, skin’ai, HUD, kita): Aprašysiu apačioje.Komentaras apie modifikaciją (nebūtina): Aprašysiu apačioje.Modifikacijos vaizdinė medžiagia (nuotraukos arba vaizdo įrašas): Parodysiu apačioje.Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: Parodysiu apačioje. Modifikacija skirta valytojų darbui kadangi keičia konteinerius. Modifikaciją dariau aš, tikiuosi patiks. Credits: G3rkka https://www.upload.ee/files/11121084/GreenSide_Konteineris.rar.html6 taškai -
Grynsaid dymeriai
Jett_Jenkins ir 3 kiti sureagavo į Mark_Rosenberg už temą
meta i zalia kai puse net nesupranta kad cia su makrosu cbugina;Dd;d;d gaila kad nuo sito makroso jau pawesi lv sedi4 taškai -
4 taškai
-
xebra man ryt 100tadienis tai pripilsiu i baka dar ir uz jus
Domis_Hyper ir 2 kiti sureagavo į Bill_Shake už būsenos atnaujinimą
xebra man ryt 100tadienis tai pripilsiu i baka dar ir uz jus3 taškai -
3 taškai
-
Tick - Tock gaujos puslapis atnaujintas, malonaus žiūrėjimo.
Lelia Dipsis ir kitas sureagavo į Onyx_Smoker už būsenos atnaujinimą
Tick - Tock gaujos puslapis atnaujintas, malonaus žiūrėjimo.2 taškai -
Gruzinas_Tortilla ir kitas sureagavo į Matas_Green už temą
Sveikinu naują direktorių, linkiu jam sėkmės.2 taškai -
2 taškai
-
Grynsaid dymeriai
Jett_Jenkins sureagavo į Lešavnas už temą
@Kenshaw_Bradshaw geras aimbotas , @Andrius_Quattro@Aprillia_Goo @Tomas_Bielka priviet žmonės1 taškas -
Ieškau Sidewalk mod'o (Šaligatvio)
Zvonink_Man sureagavo į Goffredo_Luciano už temą
Šitie tikrai nesibugins, pats kadaise naudojau, patikimi ir gana gražūs keliai. https://www68.zippyshare.com/v/XT8qe4Ho/file.html1 taškas -
1 taškas
-
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Jack_Carver už temą
Sveikinimai mūsų Forumo moderatoriui gavus dar vienas papildomas pareigas! Sėkmės valdant medikus, bei tikiuosi, jog šią kadenciją parodysi visiems kaip reikia valdyti medikus! Dar kartą sėkmės1 taškas -
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Jeremy_Osama už temą
Sveikinimai naujajam medikų vadovui. Sėkmės pareiguose1 taškas -
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Liam_Vazquez už temą
Sveikinu Justinėna ( @Gruzinas_Tortilla) Sekmės pareigose seniukas1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Shaolinn_Linn
Modestas_Fuzkin sureagavo į Vycka_Flex už temą
Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Shaolinn_Linn • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Max_Toshi už temą
Sveikinu naują direktorių, aplaistysim pareigas!1 taškas -
Gruzinas_Tortilla sureagavo į Ignas_Eox už temą
Sveikinu Gruziną su medikų direktorium, sėkmės darbuose!1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
[04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.
Jonas_Burkys sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
[#4] cities tematika by @Nedaz Nedaz1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Vycka_Flex užblokavo Giedrius_Fly
Vycka_Flex sureagavo į Keet_Marshow už temą
Užblokavimo apeliacija netvarkinga. @Giedrius_Fly Pasikartojus tokiai situacijai nedelsdamas daryk žaidimo restartą,. kad nepasikartotų dabartinė situacija. Tema rakinama.0 taškai