Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.01.07 visose vietose
-
@Safari_Mesh cia jeigu ka pavyzdys kaip eilinis pd turi judet
Lynn_Stafford ir 22 kiti sureagavo į Denis_Xander už būsenos atnaujinimą
@Safari_Mesh cia jeigu ka pavyzdys kaip eilinis pd turi judet23 taškai -
6 taškai
-
Peikiu Whytune_Nekazka
Nerijus_Vierchas ir 4 kiti sureagavo į Tautvidas_Krisci už temą
Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tautvidas_Krisci 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Whytune_Nekazka 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Keiksmažodžiai/įžeidinėjimai /p. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/ulcW5Zb5 taškai -
Pekiu Jessy_Corres
Karolis_Spoiler ir 4 kiti sureagavo į Jessy_Corres už temą
Sveikas, Whytune. Nuotraukoje matosi, kokia maža tavo transporto priemonės būklė palyginus su mano, tad galime spręsti, jog tyčia trankeisi į mano darbinį transportą ir provokavai, kol išprovokavai. Gaila, bet tokių įrodymų apie aiškinamą situaciją aš neturiu, nes nefilmuoju kiekvieno karto kada į mane kažkas žaidime atsitrenkia ir ar trankosi. Bet suprantu, kad tai mano, kaip direktoriaus buvo atsakomybė išlikti šalto proto ir nebūti išprovokuotam, tad pripažįstu savo kaltę. Beje, neturėtum rašyti tokių papeikimų, kaip pats nesugebi nenusikeikti susirašinėjime kurį mato ~70 serverio žaidėjų.5 taškai -
"YOKO" ZMODELER2 AUTOMOBILIŲ REDAGAVIMO KRAUTUVĖLĖ
Bevardisz_Raidas ir 3 kiti sureagavo į Danielius_Yoko už temą
- SVEIKI ATVYKĘ Į YOKO "ZMODELER2" AUTOMOBILIŲ MODIFIKACIJŲ KRAUTUVĖLĘ - Šitoje temoje, aš atliksiu įvairius automobilių redagavimo/kūrimo/tobulinimo darbus, tokius kaip: lietuviškų numerių uždėjimas, langų tamsinimas, ratu keitimas, lempų darymas, automobilio žeminimas ir kiti panašūs darbai kuriuos rasite žemiau, paslaugų kainoraštyje. Prieš padarant užsakymą, privaloma perskaityti taisykles, nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Pažeidus taisykles, gresia šios temos juodasis sąrašas, į jį patekus daugiau negalėsite naudotis šioje temoje suteikiamomis paslaugomis. Jei kyla kažkokių k4 taškai -
Pekiu Jessy_Corres
Justas_Jucius ir 3 kiti sureagavo į Rajonski_Prakuror už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Whytune_Nekazka Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Jessy_Corres taxi direktorius Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Keiksmažodžiai darbo metu. Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:4 taškai -
Peikiam Teddy_Wiliams ir kt.
Antonio_Montana ir 3 kiti sureagavo į Gabi_Jole už temą
Patikėti savo vartotoją kitam asmeniui yra rizikinga. Nors ir pasitikima žmogumi, tačiau negali žinoti, kas gali nutikti. Ypač, kai patikėtas vartotojas užima pareigas serveryje. Situacija aptarta ir išsiaiškinta asmeniškai su Teddy_Wiliams, Antonio_Montana, Airis_Huf ir Lukas_Bumas. Buvo tikrinami loga'ai, siekiant išsiaiškinti viską pilnai. Juose puikiai buvo matyti, jog prie Teddy_Wiliams vartotojo buvo prisijungęs Antonio_Montana ir būtent tuo metu dalyvavo jis, ne Tedis. Atsižvelgiant į visą situaciją, Teddy_Wiliams buvo įspėtas dėl vartotojo davimo kitam asmeniui, jog panašios situacij4 taškai -
biski ramumos ausikem
Greg_Solberg ir kitas sureagavo į Ezequiel_Roshantel už būsenos atnaujinimą
biski ramumos ausikem2 taškai -
2 taškai
-
Prašau užtildyti Tomy_Marrelo
Tomy_Marrelo ir kitas sureagavo į Rajonski_Prakuror už temą
1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: ižeidinėjimai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:2 taškai -
Taginam draugus kuriems skiriate šią nuostabią dainą!
Fusiixn_Morka ir kitas sureagavo į Vacekas_Kozlovzkis už būsenos atnaujinimą
Taginam draugus kuriems skiriate šią nuostabią dainą!2 taškai -
@Denis_Xander sw gal prachekinsi zinutes
Jokic_Brother sureagavo į Darius_Darius už būsenos atnaujinimą
@Denis_Xander sw gal prachekinsi zinutes1 taškas -
Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito !!!!!
Don_Borito sureagavo į Airis_Huf už būsenos atnaujinimą
Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito!!!!!1 taškas -
Aš ir tokio NFT noriu iš kur parovei
Tautvidas_Krisci sureagavo į Lukis_Zip už būsenos atnaujinimą
Aš ir tokio NFT noriu iš kur parovei1 taškas -
Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito . Kicką gavo už ginklų cheatą.
Don_Borito sureagavo į Tomas_Quatros už būsenos atnaujinimą
Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito. Kicką gavo už ginklų cheatą.1 taškas -
siulyciau atbaninti @Don_Borito pc trumpina jam kazka ten senukas atsidaves projektui
Don_Borito sureagavo į Kevin_Yang už būsenos atnaujinimą
siulyciau atbaninti @Don_Borito pc trumpina jam kazka ten senukas atsidaves projektui o dabar sitaip su juo ? ? ? negrazu1 taškas -
Peikiu Bulca_Quattro
Airis_Huf sureagavo į Daniel_Howell už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Daniel_Howell 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Bulca_Quattro 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Lindimas į barų bazę šaudant į šutves narius, „Premium“ privilegijų išnaudojimas t.y /pgydytis. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://streamable.com/ovyhdd https://streamable.com/llz0001 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Peikiu Gintoki_Hashimoto
Katakuri_Boy sureagavo į Gintoki_Hashimoto už temą
atsiprasau, serveryje esu naujokas tik siandiena vipa gavau nezinojau kad negalima bet vistiek su draugu norejau privaziuoti ir paziureti1 taškas -
[GIVEAWAY] 2022 metų kickstart giveaway
Camo_Bear sureagavo į Dwayne_Jahseh už temą
Anketa dalyvavimui: Jūsų V_P žaidime: Dwayne_Jahseh Ko sieksite GS serveryje 2022 metais? Išlaikyti žalią „nick'ą“ forume. Skaičius (nuo 1 iki 150): 611 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
kaš kaip taip https://streamable.com/yofu0i
Daniel_Howell sureagavo į Airis_Huf už būsenos atnaujinimą
kaš kaip taip https://streamable.com/yofu0i1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
[GIVEAWAY] 2 Lygio verslas.
Augis_Dash sureagavo į Adrian_Moreno už temą
Anketa, Say something: mano batai buvo du @Minusinis_Ateivis1 taškas -
[GIVEAWAY] 40 prizų – 40 laimėtojų,
Arnas_Query sureagavo į Adrian_Moreno už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Adrian_Moreno Kokį iš šitų 40 prizų norėtumėte laimėti labiausiai?: Nėra skirtumo1 taškas -
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Tomas_Quatros sureagavo į Denis_Xander už temą
Jūsų Vardas_Pavardė:Denis_Xander. Jūsų atstovaujama firma:Policijos departamento direktorius. Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Arnas_Hazer. Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Žaidėjas, kuris labai stengiasi dėl šių pavaduotojo pareigų. Noriu, jog šis žaidėjas pasiektų serveryje daugiau, šios pareigos jį pakels į viršų. Turi vadovo balsą, kuris galėtų padėti valdyti firmos darbuotojus. Taipogi likau vėl vienas šerifo kabinete, tad prireikė naujojo šerifo pagalbininko. Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pas1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Hassan_Izaldin
Ignas_Eox sureagavo į Augis_Dash už temą
. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Hassan_Izaldin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /padmins 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Davydas_Pan
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Davydas_Pan 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /v, 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Edga_Chariokas
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Edga_Chariokas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina)1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Delamor_Xoxo
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Delamor_Xoxo 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina)1 taškas -
Jerry_Sanchez užtildė Sam_Pykis
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Sam_Pykis 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina)1 taškas -
[Pagalba] - Ultimate KeyBinder
Kent_Andreas sureagavo į Jeff_Boyka už temą
Sveiki , štai mano pirma pamoką. Ultimate KeyBinder. Atsisiuntimas: "Spausk" PAGALBA Atsisiūskite Ultimate KeyBinder. Pasijunkit atsisiūsta winrar folderį. Atidarius winrar folderį bus > Ultimate "SAMP KeyBinder.exe" < Tada šį failiuką reikia įkelti i GTA-SanAndreas folderį. Įkėlus jį atidaryti. Atsidarius failiuką paspausti ant "Warning Logo" [Juoda/Geltona] Ir įrašyti savo norma tekstą. Pvz: /vgydytis , /vtvarkyti ,/gydytis , /atp. Arba viskas šiame video: "Spausk" Jeigu reikia pagalbos , parašykit padėsiu.1 taškas -
Pekiu Jessy_Corres
Jessy_Corres sureagavo į Rajonski_Prakuror už temą
Jeigu nematei dėl bukles tai buvo nuo šuolio per tiltą ir sumažėjo bukles, o kad atsitrenkiau vieną kart tai ar čia jau išprovokavimas?.0 taškai -
atsiprasau ninada nu
Antonio_Montana sureagavo į Kevin_Yang už būsenos atnaujinimą
atsiprasau ninada nu0 taškai -
[GIVEAWAY] 2022 metų kickstart giveaway
Lukis_Zip sureagavo į Thai_Gregor už temą
Jūsų V_P žaidime:Thai_Gregor Ko sieksite GS serveryje 2022 metais?:Tapti Admin. Skaičius (nuo 1 iki 150):Trisdešimt penktas.0 taškai