Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Analizė į "ADMIN" žaidėjo pareigas 12.16 - 12.22 ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.01.07 visose vietose

1. @Safari_Mesh cia jeigu ka pavyzdys kaip eilinis pd turi judet
    23 taškai
  2. Laurynas_Leigon

🥶

🥶
    6 taškai
  3. Šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tautvidas_Krisci 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Whytune_Nekazka 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Keiksmažodžiai/įžeidinėjimai /p. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://imgur.com/a/ulcW5Zb
    5 taškai
  4. Sveikas, Whytune. Nuotraukoje matosi, kokia maža tavo transporto priemonės būklė palyginus su mano, tad galime spręsti, jog tyčia trankeisi į mano darbinį transportą ir provokavai, kol išprovokavai. Gaila, bet tokių įrodymų apie aiškinamą situaciją aš neturiu, nes nefilmuoju kiekvieno karto kada į mane kažkas žaidime atsitrenkia ir ar trankosi. Bet suprantu, kad tai mano, kaip direktoriaus buvo atsakomybė išlikti šalto proto ir nebūti išprovokuotam, tad pripažįstu savo kaltę. Beje, neturėtum rašyti tokių papeikimų, kaip pats nesugebi nenusikeikti susirašinėjime kurį mato ~70 serverio žaidėjų.
    5 taškai
  5. - SVEIKI ATVYKĘ Į YOKO "ZMODELER2" AUTOMOBILIŲ MODIFIKACIJŲ KRAUTUVĖLĘ - Šitoje temoje, aš atliksiu įvairius automobilių redagavimo/kūrimo/tobulinimo darbus, tokius kaip: lietuviškų numerių uždėjimas, langų tamsinimas, ratu keitimas, lempų darymas, automobilio žeminimas ir kiti panašūs darbai kuriuos rasite žemiau, paslaugų kainoraštyje. Prieš padarant užsakymą, privaloma perskaityti taisykles, nežinojimas nuo atsakomybės neatleidžia. Pažeidus taisykles, gresia šios temos juodasis sąrašas, į jį patekus daugiau negalėsite naudotis šioje temoje suteikiamomis paslaugomis. Jei kyla kažkokių k
    4 taškai
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Whytune_Nekazka Vadovo Vardas_Pavardė ir atstovaujama firma: Jessy_Corres taxi direktorius Už ką šis vadovas yra peikiamas?: Keiksmažodžiai darbo metu. Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas:
    4 taškai
  7. Patikėti savo vartotoją kitam asmeniui yra rizikinga. Nors ir pasitikima žmogumi, tačiau negali žinoti, kas gali nutikti. Ypač, kai patikėtas vartotojas užima pareigas serveryje. Situacija aptarta ir išsiaiškinta asmeniškai su Teddy_Wiliams, Antonio_Montana, Airis_Huf ir Lukas_Bumas. Buvo tikrinami loga'ai, siekiant išsiaiškinti viską pilnai. Juose puikiai buvo matyti, jog prie Teddy_Wiliams vartotojo buvo prisijungęs Antonio_Montana ir būtent tuo metu dalyvavo jis, ne Tedis. Atsižvelgiant į visą situaciją, Teddy_Wiliams buvo įspėtas dėl vartotojo davimo kitam asmeniui, jog panašios situacij
    4 taškai
  8. Ezequiel_Roshantel

biski ramumos ausikem

biski ramumos ausikem
    2 taškai
  9. Rokas_Pobga

pavarom meiles

pavarom meiles
    2 taškai
  10. 1. Už ką žaidėjas turėtų būti užtildytas?: ižeidinėjimai 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    2 taškai
  11. Taginam draugus kuriems skiriate šią nuostabią dainą!
    2 taškai
  12. @Denis_Xander sw gal prachekinsi zinutes
    1 taškas
  13. Airis_Huf

Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito !!!!!

Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito!!!!!
    1 taškas
  14. Aš ir tokio NFT noriu iš kur parovei
    1 taškas
  15. Siūlau ir aš ATBANINTI @Don_Borito. Kicką gavo už ginklų cheatą.
    1 taškas
  16. siulyciau atbaninti @Don_Borito pc trumpina jam kazka ten senukas atsidaves projektui o dabar sitaip su juo ? ? ? negrazu
    1 taškas
  17. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Daniel_Howell 2. „Premium“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje : Bulca_Quattro 3. Už ką yra peikiamas šis „Premium“ žaidėjas ?: Lindimas į barų bazę šaudant į šutves narius, „Premium“ privilegijų išnaudojimas t.y /pgydytis. 4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : https://streamable.com/ovyhdd https://streamable.com/llz000
    1 taškas
  18. Mantys_Alone

LXST CXNTURY ❤️ ❤️

LXST CXNTURY ❤️❤️
    1 taškas
  19. Camo_Bear

1 taškas
  20. Gruzinas_Tortilla

ne prikolas

ne prikolas
    1 taškas
  21. atsiprasau, serveryje esu naujokas tik siandiena vipa gavau nezinojau kad negalima bet vistiek su draugu norejau privaziuoti ir paziureti
    1 taškas
  22. Anketa dalyvavimui: Jūsų V_P žaidime: Dwayne_Jahseh Ko sieksite GS serveryje 2022 metais? Išlaikyti žalią „nick'ą“ forume. Skaičius (nuo 1 iki 150): 61
    1 taškas
  23. Edvinas

1 taškas
  24. Fresh_Weed

1 taškas
  25. kaš kaip taip https://streamable.com/yofu0i
    1 taškas
  26. Airis_Huf

1 taškas
  27. Airis_Huf

1 taškas
  28. Anketa, Say something: mano batai buvo du @Minusinis_Ateivis
    1 taškas
  29. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Adrian_Moreno Kokį iš šitų 40 prizų norėtumėte laimėti labiausiai?: Nėra skirtumo
    1 taškas
  30. Jūsų Vardas_Pavardė:Denis_Xander. Jūsų atstovaujama firma:Policijos departamento direktorius. Jūsų naujojo pavaduotojo Vardas_Pavardė:Arnas_Hazer. Priežastys, kodėl norite matyti jį savo firmos valdžioje:Žaidėjas, kuris labai stengiasi dėl šių pavaduotojo pareigų. Noriu, jog šis žaidėjas pasiektų serveryje daugiau, šios pareigos jį pakels į viršų. Turi vadovo balsą, kuris galėtų padėti valdyti firmos darbuotojus. Taipogi likau vėl vienas šerifo kabinete, tad prireikė naujojo šerifo pagalbininko. Pasižadate prisiimti visą atsakomybę už savo pavaduotojo padarytus veiksmus (Parašyti „Pas
    1 taškas
  31. . Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Hassan_Izaldin 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Blogas /padmins 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  32. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Davydas_Pan 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Blogas /v, 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  33. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Edga_Chariokas 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina)
    1 taškas
  34. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Delamor_Xoxo 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina)
    1 taškas
  35. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:Jerry_Sanchez 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Sam_Pykis 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina)
    1 taškas
  36. Sveiki , štai mano pirma pamoką. Ultimate KeyBinder. Atsisiuntimas: "Spausk" PAGALBA Atsisiūskite Ultimate KeyBinder. Pasijunkit atsisiūsta winrar folderį. Atidarius winrar folderį bus > Ultimate "SAMP KeyBinder.exe" < Tada šį failiuką reikia įkelti i GTA-SanAndreas folderį. Įkėlus jį atidaryti. Atsidarius failiuką paspausti ant "Warning Logo" [Juoda/Geltona] Ir įrašyti savo norma tekstą. Pvz: /vgydytis , /vtvarkyti ,/gydytis , /atp. Arba viskas šiame video: "Spausk" Jeigu reikia pagalbos , parašykit padėsiu.
    1 taškas
  37. Jeigu nematei dėl bukles tai buvo nuo šuolio per tiltą ir sumažėjo bukles, o kad atsitrenkiau vieną kart tai ar čia jau išprovokavimas?.
    0 taškai
  38. Kevin_Yang

atsiprasau ninada nu

atsiprasau ninada nu
    0 taškai
  39. Jūsų V_P žaidime:Thai_Gregor Ko sieksite GS serveryje 2022 metais?:Tapti Admin. Skaičius (nuo 1 iki 150):Trisdešimt penktas.
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.