Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Taksi direktoriaus rinkimų apžvalga,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

BGhW71Q.png

TAKSI DIREKTORIAUS RINKIMAI,
RINKIMŲ APŽVALGA

Visi kandidatai dalyvavę taksi vadovo atrankoje buvo rimti ir verti apsvarstymų. Kadangi taksi firma turbūt viena neutraliausių firmų serveryje, tai ir naująjį vadovą rinkomės pagal tai, nes sėkmingiausi šios firmos vadovai buvo būtent neutralūs žaidėjai.

KANDIDATAI

Pirmas – nepasirinkome tavęs, nes nemanome, jog tau ši firma tiktų. Visų pirma dėl to, jog ši firma kaip ir minėjome, yra turbūt viena neutraliausių. Tai reiškia, jog čia daug veiksmo nebus. Šiai firmai reikalingas žaidėjas, kuris suskoncentruotų į vadovavimą. Taip pat trūko tavo aktyvumo. Ačiū už kandidatūrą, bei drąsinu save išsibandyti kitų vadovų atrankose.

Antras – rinkomės tarp tavęs ir kito kandidato. Kaip ir minėjai esi neutralus, tad manome, kad taksi firmai tiktum kaip vadovas. Tačiau šį kartą nenorėjome rizikuoti, nes tavo aktyvumas kėlė daugiausiai klausimų. Dėl šios priežasties nusprendėme tave pasilaikyti sekančioms vadovų atrankoms. Tikiuosi, jog rankų nenuleisi ir sieksi savo tikslo toliau!

NAUJASIS FIRMOS VADOVAS

Pasirinkome tave, nes nenuleidai rankų po to, kai nebuvai išrinktas kitos firmos vadovu. Užsispyrimas ir siekis vadovo pareigų paliko mums įspūdį. Dėl šios priežasties buvai pagrindinis kandidatas užimti taksi vadovo pareigas mūsų žaidimų serveryje. Tavo užsibrėžti tikslai yra drąsūs, tad nekantraujame pamatyti, kaip šiuos tikslus pasieksi užimant taksi vadovo pareigas.

Pasitikime naują Taksi firmos vadovą – Giedrius_Hells!
(Susisiek su manimi a.ž. forume, discord (Rokas#0916) ar žaidime).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.