Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pagaliau! Po ilgų paieškų miesteliai vėl turi šerifą,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Rinkimai, galiu drąsiai teigti, vieni keisčiausių šioje kadencijoje, keista, jog taip ilgai nesulaukėme pareigoms pasiryžusių bei to parodyti sugebančių kandidatų. Be abejo smagu, kad galiausiai teko sulaukti dėmesio vertos kandidatūros, kuri be abejonių vertė užbaigti šias paieškas. Bendra pastaba visiems, taikantis į tokias pareigas - reikia ne tik noro siekti pareigų, tačiau ir parodyti ką sugebate bei ketinate įnešti į firmą.


KANDIDATAI
Pirmasis - serveryje nesunkiai parodei, kad esi vertas posto, tačiau pažiūrėjus kaip bandei įtikinti savo laišku, viskas lyg ir tuo pasibaigė. Laukiau kol galbūt kažką pakeisi, papildysi, tačiau gaila to nesulaukiau. Lauksiu rinkimuose ateityje, tikiuosi jau su patobulintu laišku!
Antrasis - laiškas lyg ir tvarkingas bei padorus, tačiau nepasitikėjome tavo galimybėmis ir nusprendėme pastebėti tave kaip darbuotoją. Stebėjimas užtruko, kadangi vis kildavo abejonių, kol galiausiai sulaukėme kito, daugiau žadančio laiško.
Ketvirtasis - laiškas galintis konkuruoti su išrinktuoju kandidatu, tačiau vėlgi išlieka tik laiko ištaisomos praeitų rinkimų pastabos. Be viso to nebuvome įsitikinę ar esi pakankamai įgudęs šiam postui, rekomenduočiau laukti rinkimų į neutralesnių firmų postus. Negaliu nepadėkoti už pastangas bei ryžtą siekiant posto serveryje, visi šie bandymai tik prideda nemažus pliusus, rodančius, kad esi pasiryžęs keistis į gerąją pusę.


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Na o šių rinkimų laimingasis yraaa... Arnas(Arnas_Hazer)! Minėjai, kad esi pasiruošęs keistis į gerąją pusę, puikiai tai parodei darbu bei svarbiausia įtikinai savo laišku, matosi, kad pastangų į jį buvo įdėta su kaupu. Taigi, pirmyn, parodyk kaip sugebėsi įvykdyti visus užsibrėžtus tikslus bei pažadus! Belieka tik palinkėti sėkmingos bei ilgos kadencijos.

Naujasis policijos departamento vadovas - @Arnas_Hazer!

police-car.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.