Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujoji medikų valdžia,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

x5ZdYm6.png

Naujoji medikų valdžia

Atrankoje į medikų direktorių sulaukėme dviejų kandidatūrų. Nors skaičiai ir pasirinkimas nebuvo milžiniškas, galiu pasidžiaugti tuo, kad abu kandidatai išreiškė nemažą motyvaciją, turėjo gerų argumentų ir išlaikė aukštą rinkimų kartelę. Kaip visada, kandidatai norintys identifikuoti save, turėsi prisiminti datą ir laiką, kuomet buvo skelbtas pranešimas rinkimų temoje. Kviečiu susipažinti su kandidatūrų aprašais apačioje.

image.png

KANDIDATAI

2024.02.13 21:03 - direktoriaus rinkimuose su asmeniu susitinkame antrąjį kartą. Jaučiasi atsižvelgimas į anksčiau išsakytas pastabas, tačiau vis dar trūksta užtikrintumo reprezentuojant save, kaip galima direktorių. Tam tikros mintys, planuojami sprendimai galėtų būti kuo labiau argumentuoti ir užakcentuoti. Laiškas tikrai nėra blogas, tačiau labiausiai reikėtų koncentruotis į firmos viziją ir kaip tiksliausiai bei įdomiausiai ją perteikti dalyvaujant rinkimuose. Labai ačiū už dalyvavimą ir tikėkimės nepasiduosi!

2024.02.16 02:29 - serveryje gerai žinomas asmuo, pasižymintis aktyvumu bei geranoriškumu. Kadangi direktoriaus ar valdžios pareigose neteko regėti, laiškas maloniai nustebino. Pranešimas gražiai ir kruopščiai sutvarkytas, iškart patraukiantis akį. Ganėtinai plačiai kalbama apie firmos problemas, pateikiami konkretūs veiksmai, kaip jos galėtų būti sprendžiamos. Idėjos nors ir įdomios, reikėtų gerai pasistengti, kad viską aiškiai ir įdomiai perteikti darbuotojams, tad šioje vietoje gali kilti iššūkių. Bet kokiu atveju, kandidatūra pagirtina, ačiū už dalyvavimą.

image.png

GALUTINIS SPRENDIMAS

Rinkimai nepasižymėjo didele konkurencija ar aktyvumu, tačiau abu kandidatai padarė labai didelį darbą sudalyvaudami atrankoje. Tikėkimės išsakytos pastabos pravers ateityje. Nors ir abu kandidatai puikūs, rinkimus laimi geriausias pasirodęs kandidatas. Ačiū dalyvavusiems, ačiū skaičiusiems, pasitikime naująją Red County ligoninės valdžią.

Naujoji direktorė - @Augustea_Honor

giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.