Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Cleme_Tean atsiliepimas

Cleme Tean

Rekomenduojamas pranešimas

Anksčiau teko žaisti kituose samp serveriuose, bet dėl atitinkamų aplinkybių teko bėgti į kitą serverį. Samp pradėjau žaisti 2010 metais ir žaidžiau iki 2012 metų. Grįžau į sampą 2015 metais. Skaitausi lyg ir senbuvis, todėl mano pasakyti žodžiai turės pagrindą. Greenside žaidžiu nuo 2016 metų pradžios. Pirmasis įspūdis buvo ganėtinai keistas. Aš nesitikėjau tokio pobūdžio sistemų. Buvau pripratęs prie paprastų sistemų(2010 metų). Man asmeniškai labiausiai patiko galimybė turėti daugiau automobilių(33). Be abejo yra svarbesnių sistemų į kurias įdėjo daug pastangų. Serverio automobilių kainos skiriasi. Automobilio kainas įtakoja tiuningas, rida. Tiuningas gaunamas iš tdėžių, todėl atitinkamos komplektacijos vertingesnes už kitas. Su laiku greenside žaidėjai išsirinko retas spalvas.
Vienuolika mėnesių atgal serveryje atsirado aprangų dėžės. Pripažinsiu, kad šios idėjos įgyvendinimas buvo įdomus, bet dėl dažno aprangos dėžių dalinimo – labai retos aprangos prarado vertę.
Serverio komandos pagrindas – Aivaras su Roku. Vienas iš jų atsakingas už serverio vidaus prižiūrėjimą, kitas už serverio sistemas. 
Vienas iš didžiausių niuansų, kuris iki dabar rėžia akį – gaujų sistema. Neapskaičiuotas ginklų skaičius į minutę sugadino ginklų ekonomiką. Suabėjočiau prieš įdėdamas esamą gaujų sistemą. Praeitoje sistemoje viskas - priešingos tarpusavyje konkuruojančios gaujos. Negalėjai iš oro sukurti gaujos, tau reikėjo pildyti į lyderio postą. Buvo 3 pagrindinės gaujų veiklos: sandėlio grobimas, vagonai bei smulkesni pastatų grobimai.


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias

TEMA RAKINAMA:

• Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.