Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Atranka į tvarkos prižiūrėtojus,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :
Karolis_Jakuza

• Kiek jums metų? :
18

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :
Na, tai yra gera, progra prisidėti prie serverio gerovės,valdžios komandos.Na aš, buvęs administratorius, tada man tieko leavinti šį servery, ne dėl to, kad jis nepatinką man, ar panašiai,bet dėl to, kad prispaudė darbas, tieko dirbti net, 12 valandų ir daugiau.O dabar, yra viskas gerai, ir vėl galiu pradėti žaisti, ir teikti pagalbą žaidėjams.O per, ta laika kuri buvau, praleides žaidime,tik padėjau daugeli, žaidėjų, o pagal statistiką kuri, yra įdiegtą, pagal „Padėjimus“,buvau gan, nemažai suteikies, o kaikurie net viršijo šimtais, o aš gal net 100+, bet ši pagalbą, buvo užtikrintą ir garantuotai tiksli,o ne betkokią.Ir tai, labai patiko, kad net per komanda: „/s“,net jau nebepamenų :D,rašinėdavau,kad teikių pagalbą,ir taip net daugiau sulaukių klausymų:kaip,kur,kada,kas ir pnš.Ir,gan labai dažnai,pastebėdavau,kad kitį pradėjo,rašinėti nuo manęs,nes buvau tik vienas toks.Tai yra gerai,nesu gobus, ar pnš.Ko daugiau to geriau.

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Kelies valandas.nes turiu darbą, užsiemų video kūrimų,ir ir lieką laiko, praleisti laiką žaidime J tai būtų 2-4 valandos.

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :
Nuo starto, ir – vieną mėnesį, turėjau problemų.

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :
Kas,bet ko tai,aiškų anti čytų sistemos,ypač nuo sobeitų,cleo modų,akh modų,asi modų.Tai yra svarbiausią apsaugoti servery nuo čytų.Žinom,kad yra sunkų,taip padaryti,bet tam yra prižiūrėtojai,kad palaikytų serveryje tvarką.Kai valdžią užsiimą svarbiesniai reikalais.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :
Taip, esu ir labai, gerai susipažinęs, su komandomis ir jų specifikomis.Kokios jų,galimybės,kam jas naudotis ir pnš.

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :
Aš, į kitus serverius,nežiurių, tik vieną darbą, šiuo į prižiūrėtojo postą.Geriausiai atliekų, tik vieną darbą,nes per dų yra sunkų :D.Dirbų taip,kad būtų viskas, užtikrintą aiškų,suprantama,kokybiškai,greitai, ir pnš.Taip dirbų savo tikrame darbe.

• Papasakokite trumpai apie save :
Na, mano vardas yra, Karolis, aš gyvenų panevežio r. Kaimo nesakysių,nereikią.Esu dirbantis, žmogus kuris,nori užsidirbti pragyvenimui,praleidžių likusi laiką prie,komputerio, kurių video filmus,galimą sakyti,ne tuos didelius J.Esu linksmas žmogus,kuris pratiškai,niekad nebūna nurios nuotaikos,nes visur įžvelgią tik gerą puse,nes kaip asitinką blogai,atsiverią naujos durys, į gerą.Kalbant apie,darbą ir kitką,tai yra svarbiausią atlikti jį,tada tik užsiimti kitais dalykais,čia panašiai kaip tikram,gyvenime jei nedirbtsi tai, ir nieko nepasiekti, čia tik su aktyvų, tas pats, kaip neateini į darbą, ir gauni pizdaką ;D.Rimtas žmogus, esu nedarau nesamonių,nes jau išaugau, iš to amžiaus.Jei tu,dar ne išauges pats, laikas jau.Reikią suvokti tik čia žaidimas.Trumpiau,esu paprastas linksmas,žmogus.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Micheal_Shadow

• Kiek jums metų? : 17 metų.

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Pildau į šį postą, visu pirmą, nes šios pareigos šiam serveriui yra labai svarbios, ir šioms pareigoms reikia labai patikimo asmens, tikrai neslėpsiu, šio darbo daugelis žmonių norėtų, bet neaišku, ar visi susitvarkytų, bet reikia tam tikrų sąlygų, kad galėtum būti tuo „Tvarkos“ prižiūrėtojų, reikia žmogaus, kuris turėtu savo nuomonę, bei savimi pasitikėtų, toks manau ir aš esu ir nieko čia nepakeisi. Dar manau, viena priežastis, kodėl pildau į šį Prižiūrėtoją, tai noriu įnešti savo tikrai nemažą indelį, kad kiti žmonės į mane lygiuotusi, kad turėtu, kaip sakant pavyzdį šalia, tikrai aš jiems tą parodysiu, bei tikrai nenuvilsiu tiek jūsų, tiek serverio žaidėjų. Šis darbas reikalauja tikrai nemažai laiko, ir pastangų, kurias taipogi tikiuosi parodyti, nes tikrai yra pavyzdys, tikrai nei vienas nepasakys, kad nepadedu. Manau, dar viena svarbi priežastis būtų, kodėl noriu į šį „Tvarkos“ prižiūrėtoją, tai noriu parodyti, tą ką aš sugebu, o to tikrai turiu, noriu atnešti naujas idėjas, tvarkytis tikrai aktyviai, bei be priekaištų, tikrai esu manau patikimais žmogus tokiam darbui, bei tikrai nenuleidžių rankų jai nepasiseka. Manau, šiame poste reikia būtų punktualiam, viską susiplanuoti, kad viskas nenueitu šuniui ant uodegos, tikrai tą manau galiu susitvarkyti, bei pažadu, kad jūsų tikrai nenuvilsiu, tiek jūsų, tiek kitų žaidėjų. Manau, dar norėčiau pridurti, tapęs Tvarkos prižiūrėtojų, tikrai nepiktnaudžiausiu, niekada neatsuksiu nugaros, tiek, kam reikia mano pagalbos, tuom galite būti užtikrinti, bei iš manęs staigmenų nesulauksite.

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Šiandien grįžau žaisti į šį serverį,nes atsirado laisvo laiko. Į diena praleisiu nuo 1h iki 4h.,manau užteks laiko ,prižiūrėti/padėti žaidėjams.

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo pat starto ,su petraukėlėmis.

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Man nieko netrūksta šiame serveryje,nes Aivaras viską kruopščiai padarė,kad žaidėjams nieko netrūktu.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip,buvau.

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip,buvau užėmęs kituose serveriuose “administratoriaus” statusą.

• Papasakokite trumpai apie save : Sveiki,aš esu Lukas , man yra 17 metų. Mano pomėgiai : Laisvalaikiu būti su draugais/drauge,bei sportuoti! ( Sveika mityba ) . Pakalbam apie mano charakterį , esu draugiškas,bendraujantis,tvarkingas žmogelis,nemėgstantis melagių.

Redaguota Micheal_Shadow

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Eimis_Show

• Kiek jums metų? : 15m.

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Noriu padėti žmonėms bėdoje, parodyti vietą kurios jie nežino, o aš žinau. Noriu padaryti šiame serveryje tvarką, nes daug vaikų nusipirkę vipus, bei kitas paslaugas jies naudoja niekams (šaudo į žaidėjus, kurie tiesiog nori ramiai pažaisti, taip jie išeina iš serverio, del tokių vaikų, su manimi taip nebus, pamatęs arba gavęs žinia atimsiu ginklus, ir  paaiškinsiu, kad to negalima daryti tam yra gaujos, jeigu lietuviškai nesupras, gaus ispėjimą. Tiesiog matau kaip daugelis žaidėjų buginą, administratoriai gali iš oro dėti baną ar dar ką nors ir noriu jiems paaiškinti, kad to šiame serveryje tiesiog negalima daryt, ir kad kitą kartą bus baudžiamas pats už tokius dalykus. Kadangi esu aktyvus, tai noriu tą aktyvumą kur nors išnaudoti, o ne šeip važinėtis su darbiniu transportu. Aš matau, kad serveryje mažai kas prižiūrėtų serveri, ir tikiu kad pagr. administratoriams sunku visur suspėti, +dauguma administratorių daro ką nori (ne visi), noriu padėti serverio administratoriams , nes jums sunku. Todėl manau aš kaip tik esu šiam prižiūrėtojui, + buvau mechanikų darbuotojų prž. ir tikrai moku bendrauti. Na dar pamiršau paminėti, kad nesu šiame serveryje pasiekes tad norėčiau nors kažkuom ir kažkam būti naudingas.

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Darbo dienomis- Apie 5h. O savaitgaliais įvairiai bet ilgiau, nei darbo dienomis, iki tol kol kur nors nereikia išeit. Bet jeigu tapčiau tvarkdariu :) tai tikrai atsirastu žymiai daugiau laiko prisėsti prie kompiuterio ir prižiūrėti serverį. Bet visi esame žmonės ir turime savų reikalų, tad nežinai kada gali kilti kėblumai, arba kt.

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Jau apie mėnėsį, bet serverio map'a pažystų kaip nuluptas.

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Galbūt kažko tokio, kad nebūtų nuobodoka naujokams, kokių nors misijų, kad jas įvykdžius gautu visokius prizus. Na neskaitan naujokų, po tikrai gerų atnaujinimų ir dar greitu metu ateinančių atnaujinimų manau viskas bus gerai ir naujokai turės ką ka veikti ir serverio senbuviai. Na tik reikėtu surasti ir sutvarkyti visus bugus, dėl jų serveris manau ir turi mažai žaidėju, na bet ne man spręsti yra kaip yra, man šis serveris geriausias.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip, dar ir dabar esu 1 lygio administratorius. 

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip buvau ne vieną kartą, taip pat turėjau savo serverį, tai ten pats jau bandžiau tvarkytis. Trumpai: Esu patekęs iš anketų kituose serveriuose, tikrai buvau geras, bei vienas iš tų šaunesnių, aktyvesnių prižiūrėtoju. Ir manau mane dar labiau paskatins tai, kad esu buvęs ir jau mokėsiu greitai įvertinti situacija šiame serveryje ir ją greitai atlikti, bei padėti žaidėjui.

• Papasakokite trumpai apie save : Amžius kaip ir parašytas. Tad apie kitką esu draugiškas, kantrus, linksmas, bendraujantis, bei mandagus kas reiškia, kad su serverio žaidėjais nesiielgsiu kaip su gyvūliais. Greitai moku įvertinti situacija ir priimti sprendimus kurie dažniausiai būna geri. Jeigu jau užsibrėžiau tikslą tai jį ir pabaigsių iki galo. Nebijau jokių kliūčių jas išvengiu, be vargo. Na jeigu mokausi mokykloje, tai manau daugiau laiko atsiras šiame serveryje, nes daugelis šio serverio žaidėju studentai ir nemanau kad jie turi daug laiko kažką nuveikti (atsiprašau jeigu jums tai nepatiko, jūsų nenuvertinų :) ). Taip pat pamiršau paminėti, kad esu atsakingas, rūpestingas, nuoširdus, labai mėgstu padėti kitam, kad ir kaip jis atrodytų, aš ne tas kuris geriau pasityčios iš kokio benamio, o jam ką nors duosiu pavalgyt. Taipogi niekada nepamirštu nieko kas buvo sakoma ir ką reikia padaryt, Niekada neišduosiu savo žmogaus, kad ir kas norėtu apie jį sužinoti. Nepatinka žmonės kurie meluoja, apgaudinėja.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

  • Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Arbūzų_Fabrikas

  • Kiek jums metų? : 15

Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Na šiek tiek pailsėjau nuo samp'o ir dabar vėl užsimaniau kažko siekti. Serveris dar šviežias, todėl daugeliui žmonių reikia pagalbos. Šiuo metu, didelė dalis administratoriaus statusą turinčių žmonių, dažniausiai šią paslaugą perka tik dėl naudos sau. Jie retai stengiasi padėti kitiems žmonėms, tiesiog administracijos komandas naudoja savo labui. Visada norėjau užimti kokias nors rimtesnes pareigas rimtesniame serveryje. Jau buvau užėmęs vienas pareigas šiame projekte. Į jas žiūrėjau rimtai, stengiausi. Tiesiog po kiek laiko  supratau, kad noriu pasiekti kažko daugiau. Ilgai svarsčiau ir nusprendžiau palikti savo pareigas, kad turėčiau galimybę pasiekti rimtesnį postą. Daugelis žmonių į serverį susirenka, kai tik prasideda atranka į kokias nors pareigas. Atranka baigiasi - visi atgal į savo senuosius serverius. Manau, kad tokie žmonės netinkami užimti kokį nors postą, nes nei į serverį, nei į savo pareigas jie nežiūrės nuoširdžiai. Nuo pat pirmos dienos kai suradau forumą, visada stengiuosi kažko pasiekti. Po kažkiek laiko pavyko. Dabar vėl sėdžiu be pareigų, bet nenurimsiu tol kol gausiu pareigas. Nemaža dalis pildančių pareigų nori, tik dėl  to, kad gautų kreditų ar nemokamą adminą – aš netoks. Pareigų man reikia, nes ir pačiam bus įdomiau žaisti, turėsiu daugiau veiklos. Noriu užsitarnauti tiek savininkų, tiek kitų žaidėjų pagarbą savo gerais darbais. Kai pareigų neturi, labai sunkios sąlygos atlikti daug gerų darbų serveriui. Stengsiuosi dėl serverio ir žaidėjų gerovės.

Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Nuo 3 ir daugiau valandų.

Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Žaidžiau nuo pat starto, tik paskutinę savaitę buvau padaręs trumpą pertrauką nuo samp'o.

Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Pirmas dalykas, tai daugiau pramogų. Ta prasme laisvalaikiui praleist vietų. Galėtumėt įdėt visokių vietų įdomesniems eventams ir panašiai. Antra, tai serveryje daug kas naudoja įvairius čytus. Reiktų patobulint anti-cheat sistemą.

Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip, bet tuo metu buvau užėmęs šiokias tokias pareigas, tad labai nedaug savo laiko skyriau padėti žmonėms.

Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Panašias pozicijas į tvarkos prižiūrėtoją? Hmm. Ne.

Papasakokite trumpai apie save : Mano vardas yra Augustas. Esu komunikabilus, mėgstu bendrauti. Jeigu žiūrint iš tvarkos prižiūrėtojo pusės, kai sugebu, visada stengiuosi padėti. Esu sąžiningas. Visada stengiuosi mokytis iš savo klaidų. Į darbą žiūriu nuoširdžiai ir visada stengiuosi jį atlikti iki galo. Visada stengiuosi viską išsiaiškinti iki galo, kad man daugiau nekiltų jokių klausimų – esu smalsus, kartais net įkyrus. Niekada nenuleidžiu rankų, stengiuosi ištaisyti savo klaidas.

Redaguota Arbūzu_Fabrikas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Tautvydas_Sones


• Kiek jums metų? : 15


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Nes esu žmogus mėgstantis tvarką. Serveryje turiu Administratoriaus statusą, todėl kai tik yra galimybė padedu serverio žaidėjamts. Toliau esu paprastas žaidėjas, kuris prisijungęs į serverį dirbą savo darbą, o jeigu pamatau kažkokį tai didesnį nusižengimą tada nubaudžiu. Į serverį ateina iš tiesių daug naujokų, kurie čia nieko nesupranta ir prašo Administratorių pagalbos, o aš jau šiame serveryje žaidžiu du mėnesius, bei žinau viską šiame serveryje, todėl nebūtų problemų padėti serverio žaidėjams!


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Per dieną serveriui skiriu laiko apie 300 minučių, žinoma yra tokių dienų kai skiriu daugiau laiko.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Šiame serveryje žaidžiu nuo pat serverio atidarimo, tai būtų apie 2 mėnesius.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Mano manymu reikėtų įdėti į serverį dažaisvaidį ar dar kažką panašaus, nes serveryje ženkliai padidėtų veiklos, o gal būt sulauktume daugiau žaidėjų, kuo daugiau žaidėjų, tuo įdomesnis žaidimas, kitaip geresnė atmosfera. Reikėtų padaryti, kad getinti tik kas kokias 3 minutes, bei gydyti, bei žinoma išimti dviračius, nebent kelis palikti. Šiuo metu Taksi, Mechanikai, Medikai neturi tiek veiklos, nes jų darbą atima Administratoriai, todėl į šias firmas eitų daugiau žaidėjų.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Taip.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Kituose projektuose esu užėmęs panašią poziciją, bet tai nebuvo serveris kuriame žaisdavo virš 200 žaidėjų, bet tai vistiek buvo šioks toks pasiekimas, o dabar čia yra atranka į Tvarkos prižiūrėtoją, o aš nepraleisiu šio šanso.


• Papasakokite trumpai apie save : Esu paprastas vaikinukas iš Kretingos, man 15 metų, lankau krepšinį jau 4 metus. Apie save galiu pasakyti, jog esu tvarkingas, sąžiningas, draugiškas, bendraujantis, malonus ir padedantis kitiems. Nemėgstu veltis į visokius konfliktus, viską bandau išspręsti ramiai, be jokių pykčių ir kitų nesamonių.


Redaguota Tautvydas_Sones

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :

 

Vitalikas_Slim

 

• Kiek jums metų? :

 

18 metų.

 

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :

 

Noras tapti prižiūrėtojumi yra kiekvieno serverio žaidėjo troškimas, bet ne kiekvienas žaidėjas pildo į pareigas tam jog jas pilnai atlikti, o tiesiog galbūt tik, kad gauti tas vadinamas pareigas. Pildau tam jog galėčiau padėti serverio žaidėjams apsiprasti serveryje, jog atsakyti į iškeltus klausimus, kuriuos galbūt jie negali atsakyti. Patarti ką pirmiau veikti ir t.t. Visi mes buvome naujokais ir kažkada mūms padidinėjo kiti administratoriai žaisti, tai dabar mūsų eilė atėjo padėti serverio naujokams, kurie vėliau padės ir kitiems. O pagrinde noriu tampti tvarkos prižiūrėtojų tam jog serveryje toliau būtų tvarką, būtų sugauti žmonės kurie naudoją palengvinančias programas, jog būtų nubausti visi kurie nesilaiko bendrų serverio taisyklių ir būtų padėta tiems, o tie kurie laukia iš serverio administracijos pagalbos, jos sulauks manau jau greitai! Manau šį antranka ne šiaip sau padaryta, o tam jog prasidėtu serveryje tvarkos darymas, jog pagaliau visi suprastu jog yra administratoriai kurie padės, išklausys ir patars!

 

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :

 

Prie serverio galėčiau praleisti apie 2 – 3 valandas į dieną.

 

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :

 

Serveryje žaidžiu nuo Sausio 2 dienos.

 

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :

 

Kiekvienam serveriuo visada kažko trūks, tik su laikų eina suprasti ko ypač. Kiekvieno žaidėjo fantazija įdėjoms yra didelė. Bet tikriausiai daugelis nori žaisti ramiai, jog čyteriai netrugdytų jiems žaisti. Taigi manau vis tobulinti  „ Anti Cheat‘ą “ Jog kiekvienas žaidėjas galėtu žaisti ramiai serveriyje. Toliau manau trūksta pramogų serveryje, pasistengti serverio administracijai daryti eventus ir kas kart juos keisti. O galiausiai pats įdomumas prasideda kaip žaidžia daug žaidėjų, tada pajauti žaidimo skonį.

 

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :

 

Taip, ir kaip tik dabar esu administratorius serveryje.

 

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :

 

Taip, esu buvęs nemokamas administratorius Invio serveryje.

 

• Papasakokite trumpai apie save :

 

Mano vardas Vitalijus, žaidime Vitalikas_Slim, man yra 18 metų. Mokaus dvylikotoje klasėje. Mano pomėgis – sportas! Megėjas žaisti futbolą, kartais krepšinį. Laisvailaikį praleidžių su draugais. Į pareigas žiūriu atsakingai ir kruopščiai. Esu drąsus, sutariantis su komanda, mandagus, paklusnus, suprantantis. Einu vien tik už teisybę, nemegstu neteisybės, nepagrystos įrodymais. Pradėtus darbus atlieku iki pat galo, kaip ir pridera atsakingam žmogui. Pagrindinės charakterio savybės: griežtumas, nenuolaidžiavimas, atsakingumas. Lojalumas - ištikimybė, vienybė ir atsidavimas komandinėje veikloje. Šiomis savybėmis mano charakteris išryškėja labiausiai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Tautvis_Bmw


• Kiek jums metų? :17 metų


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? :Na galbūt todėl jog manau esu pasirengęs eiti tokias svarbias pareigas kaip serverio prižiūrėtojas.Taipogi ir norisi palaikyti tvarką serveryje.Žinoma pakolkas nėra didelės betvarkės kadangi nėra gan didelis žaidėjų skaičius,bet ateis tas laikas kai i servery sugužės didelios minios nauju žaidėju.Ir tuomet tikrai bus veiklos tiek pavieniams administratoriams tiek ir prižiūrėtojams,todėl norisi būti tuo prižiūrėtoju kuris  netik prižiūrės tvarką serveryje bet ir su malonumu padės žaidėjams(kadangi žinau tą jausmą kai esi naujokas ir nieko nesupranti kas kur yra).Na ir dar viena priežastis dėl ko pildau i prižiūrėtoja tai jog kaip ir pats Rokas rašė tai gera progas užimti svarbias pareigas serveryje.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Serveriui per diena galiu skirti nuo 2 iki 3 valandų.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Na šiame serveriuke žaidžiu nuo jo pirmos starto dienos tai būtu Nuo 2015-01-24 dienos


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :Na kolkas nematau didelių trūkumu.


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? :Dėja bet dar neteko.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Ne tokiu pareigu nebuvau užėmęs nei viename serveryje todėl manau jog šis serveris bus tas pirmas kuriame užimsiu ką nors svarbaus.


• Papasakokite trumpai apie save :Na esu linksmas žmogus,turintis gerą humoro jausmą,taipogi esu tolerantiškas ir šaltų nervų žmogus.Stengiuosi nesivelti i konfliktus nes tai mano manymu esu kvaila.Taipogi esu griežtas ir teisingas.Na gyvenime užsiimu sportu,mėgstu būti su draugais ir taipogi žaisti samp .Na tai tiek.


Redaguota Tautvis_Bmw

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje :Domas_Dome


• Kiek jums metų? :Man yra 17 metų


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Pradėsiu nuo to. Noriu ne dėl savęs , o dėl kitų žaidėjų kuriems tikrai reikalinga pagalba, suprantu yra daug žaidėjų naujokų, kurie nelabai kašką težino, aš noriu būti toks asmuo kuris padės jiems. Padėsiu gerbemiems žaidėjams betkokioje situacijoje, stengsiuos iš visų jėgu pagelbėti visiems žaidėjams kuriems reikalinga ar būtina pagalba, nesu toks žaidėjas kuris gautu privilėgijas ir pasikeltu ar tiesiog tu privilegijų siektu savo labui, tai netiesa. Dar iš didžiosios pūsės siekiu šių pareigų , kadangi noriu pradėti plėtotis šiame prjekte, manau jis turės gerą ateiti, ir aš sugebėsiu patekti į šią varkos prižiūrėtojų komanda, esu pasiryžes ne tik prižiūrėti visą bendrą tvarką serverije, tai yra padėti žaidėjas ar bausti nusižengelius, bet tikiuosi būčiau labai naudingas administracijai savo pastangomis ir darbu, taip sumažindamas jų naštą.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? :Kolkas būvau neatyvus čia bet žadu vėl gryžti ir toliau dirbi šiame serverije, žaidžiau kitur turėjau aukštas pareigas, dėja "žlūgom" . Praleidžiu ganėtinai daug manyčiau 3-7h į dieną priklauso kokia diena ,jei bus vasara tikriausiai pakris atyvumas.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? :Bendrai paėmus nedaug, būvau užsukęs per starą ,nuo to laiko nebežaidžiau dabar vėl būvau gryžęs savaite pražaidžiau ir gavau pasiūlimą iš kito projekto , nuvėjau ten, jis žlūgo ir vėl aš čia, stengiuosi pradėti darbus šiame projekte.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? :Manau iš sistemų pūsės truksta daugiau veiksmo darbuose, jie ganėtinai nuobodus ir turi nuolaitinę rutiną, dirbi DPD visada vežioji , vežioji ir vežioji, ir dar supraščiau jei maršrūtų daugiau būtu, dabar jų gamėtinai mažai , ir tai labai nuobodu, galėtu buti patobulinti darbai, daugiau veiklos, norėčiau kad gryštu toks žaidimas, koks būvo kai vos pradėjau žaistį samp'ą visi laimingi būvo , o dabar nervinasi dėl tų sistemų, seniau atsimenu net ts nebūdavo ir niekas nevergdavo, dirbadvom paprastuose darbuose ir tai linksma būdavo, o dabar visi tik verkia...


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Nesu bet tikrai tai neproblema , viena diena ir perprasiu visą sistemą administratoriu jai kas.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? :Esu užėmes ganėtinai daug, kadangi samp lošiu apie 4 metai, nesistengiu būt kaškos išsišokęs, stengiuosi būti kuo paprastesnis ir kuo labjau taktiškesnis, svarbu ne kuo būvai o kaip atlieki darbą, gali būti nors ir savininkas, tai įsirašysi į pasiekimus, bet tu nieko nemokėsi tai kokia nauda iš to..


• Papasakokite trumpai apie save :Esu Dominykas man yra 17 metų, gyvenu netoliese panevežio, mažame rameme kaimelije, neturiu nei brolių nei seserų, gyvenu tik su baba. Daug laiko skiriu samp, ir stengiuosi kuo daugiau padėti samp pasaulio žaidėjams, turiu tikriausiai vieną blogą bruožą kuri taip pat daugelis turi tai būtu nekantrumas, negaliu sulaukti, ko labai ilgai laukiu, tai man gali pakišti koją, bet geriau prsipažinti, kadangi reikia būti doru žmogumi.. Prisistatimas: http://greenside.lt/index.php?/topic/3552-prisistatau-domas-dome/


Redaguota Domas_Dome'

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Anketa,


Svarbu! Pildydami į šias pareigas įsipareigojate padėti serverio žaidėjams!


Administratoriaus statuso savo labui naudoti negalėsite!!!


 


• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Martynas_Deejay.


• Kiek jums metų? : Keturiolika.


• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Manau atsakymas normalus, noriu tapti prižiūrėtoju, nes noriu pradėti siekti tikslų GreenSIDE serveryje. Jau norisi pradėti tą medžioklę, kuri pareikalauja daug pareigų ir atsakomybės. Atėjęs į šį serverį ateitį siejau su serverio komanda, direktoriaus postu. Vieną iš jų jau turiu, norisi antro. Noriu dirbti serverio žaidėjų labui ir visuomenei, atstovauti jai ir būti ramsčiu administratorių komandoje. Mėgstu padėti, moku apskaičiuoti situaciją, galiu drąsiai bendrauti su kiekvienu. Realiai, esu tvarkingas žmogus, t.y. pas mane visada bus tvarka, tad galiu užtikrinti, serveryje su manimi bus tvarka, nes pats ją mėgstu palaikyti ir tuo didžiuojuosi, kad tokią savybę turiu. Taip pat turiu patirties panašiuose postuose (kaip eiliniuose serveriuose emigracijų prižiūrėtojas ir kiti postai), tai manau, kad galiu drąsiai kandidatuoti į šias atsakingas pareigas.


• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Priklauso nuo pačio manęs, nusiteikimo ir laiko turėjimo. Be jokių komplikacijų serveryje galiu prabūti nuo 2 iki 4 valandų. Bet tokiose pareigose yra svarbi nors ir viena minutė.


• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Forume esu prisiregistravęs 99 numeriu, forumo dalyvis esu nuo 2014-12-20, o žaidime žaidžiu nuo starto.


• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Hmmmmmm, sunku pasakyti, galbūt daugiau veiklos reikėtų, kadangi SUPERGAMES supportuose visi žmonės skundėsi dėl veiklos trūkumo pačiame serveryje. Ta veikla - ne vien įvairūs šratasvaidžiai, pokeriai, kartingo trasos ir kita, bet galėtų būti biliardo stalas, daugiau alkoholio (pats šiuo metu esu medikų firmos direktorius ir nesu matęs, kad kažkas prašytų blaivymo), kad jis tuo pačiu ir turėtų ir naudą, ir žalą. Taip pat, reikėtų ištaisyti gramatikos klaidas, kurių pasitaiko tikrai nemažai ir kartais tai rėžia akį. Aišku, serveris nėra tobulas, bet jūsų šūkis "unikalumas slypi paprastume" kol kas pasiteisina. 


• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Deja, dar neteko, bet galbūt bus proga.


• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Taip, teko užimti.


• Papasakokite trumpai apie save : Ką čia ir papasakojus, esu ryžtingas, užsispyręs, smalsus vaikis, visada padedantis, suprantantis situaciją. Esu gabus, greitai pagrindinius espektus įsisavinantis žmogus, t.y. turiu puikią atmintį. Esu bendraujantis, supratingas, paslaugus, visada lieku optimistas, tvarkingas, atsakingas, nenuorama, norintis įrodyti savo vertę, esu nuoširdus, įdomus ir protingas vaikis. Daug rašinėti nemėgstu, geriau rašysiu tiesiai ir konkrečiai.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

• Jūsų Vardas_Pavarde serveryje : Hatice_Leo

• Kiek jums metų? :15

• Kodėl norite tapti tvarkos prižiūrėtoju? : Kadandi samp nežaidžiau ilgai nes turėjai problemų su šeima, ir per tą laiką jis atsibodo. Tai į samp eičiau vien tik del to. Būtų geriausia kad žaidėjams reikėtų pagalbos kaskart, tada būčiau bent užimta. Nes sampas kaip jau sakiau atsibodo. O šiaip nežinau, aš niekada negaliu ignoruoti žmonių.. Jiems nepadėti ypač naujokams, nes nu man gaila jų :D Atrodo, pats pabūk naujoko be jokios pagalbos ir kt, tikrai labai sunku... Arba jei serve būna erelių. Labiausia nervuoja kai reikia begioti per miestus, kaimelius. Tikrai padėčiau, nutelinčiau. Atrodo argi sunku, kai kiti adminai tiesiog važinėja su mašina, ir "vaidina" kad nemato, arba yra "užsiemę".

• Kiek laiko per dieną galite skirti serveriui? : Na galiu nuo 2-4h per parą nuo dabar jei nera problemų, kaip buvo dabar..

• Kiek laiko žaidžiate mūsų serveryje? : Nuo pat starto.

• Ko šiuo metu serveriui labiausiai trūksta iš sistemos pusės? : Trūksta to, į ką dabar pildau, anticheatu, daug ko.. Niekada nebus nieko tobulo, nors idėjų prirašiau kurios mano manymu svarbiausos. Bet kolkas manau trūksta reklamų kalbant ne apie sistemas, bet iš dalies prisiminkim jog dabar pavasaris.. :) O šiaip forume galėtumet įdėti Ibeconomy ar kažką, ir už juos kąnors pirkti forume. Reputaciją ar kažką. O lt kiltų nuo postų, kaip yra sg forume, bent man ši sistema labai patiko.

• Ar esate buvęs mūsų serveryje administratoriumi? : Jūsų ne, nes kaip minejau ir nebuvo progos, kadangi buvo problemų.

• Ar buvote užėmęs panašias pozicijas kituose serveriuose? : Na manau administratorius ir yra panašu. Taip, buvau, jei skaičiuojant kiek laiko išvis esu buvusi admine, tai sudėjus viską, būtų apie 1 metus. Ir tikrai sakant be melo, nesu nepadėjus kokiam žmogui, ypač naujokui.

• Papasakokite trumpai apie save : Esu Evelina, man 15m. Esu draugiška, bendraujanti, pedantic bedoje, nes kitą kartą tas žmogus gali padėti tau. Visada viską pabaigiu iki galo, nieko nenumetu. O užsibrešto tikslo visad siekiu taip pat. Megstu linksmus žmones, nes ir pati esu panele prie humoro. Kai orai šilti, būnu lauke, bet ne visą dieną.. Na taupysiu savo ir jūsų laiką. Manau dar susitiksim. Sekmes, Rokai.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Rinkimai nebuvo sudėtingi, nes tikrinant kiekvieną kandidatą aiškiai išsiskirdavo kažkuris vienas savo teigiamais arba neigiamais bruožais. Daugiausiai dėmesio skyrėme žaidėjų aktyvumo tikrinimui ir nuo kada žaidėjas pradėjo žaisti serveryje. Būtent pagal šiuos pagrindinius kriterijus ir išrinkome prižiūrėtojus.

 

Pirmieji tvarkos prižiūrėtojai,

Visi keturi išrinkti tvarkos prižiūrėtojai privalo susisiekti su manimi ir duoti man savo kontaktus,

 

Arnas_Bulson •••

Lukas_Fanta ••

White_Orange ••

Sabas_Brown 

 

Mažai trūko,

Jeigu dabartiniai išrinkti prižiūrėtojai nepateisins mano lūkesčiu, juos keisiu būtent į šiuos žaidėjus,

 

Velnelis_Camel •/2

Pofka_Srd •/3

Vitalikas_Slim •/3

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.