Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Rokas Lays

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Gvidas Ham

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Rokas Lays

 

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Zeminima, esu viesai isjuoktas. Tyciojamasi, pravardziuojamasi, zaidime projekte mano V_P Gvidas Ham, o ne Kumpis. Kaip is DP visi matantys gali suprasti jog su sistema kazkas negerai, ir tokie asmenys gali laisvai naudotis savo privilegijomis pries kitus, ir skatinti visuomene susidaryti prasta nuomone apie esamus zaidejus. Niekuo nenusizengiau, i jo nukopijuota Marko Escobar kurta tema atsakiau klausimas po klausimo visko ko DP reikalavo.  Ka siuo metu Rokas Lays neigia. Jei buciau rases kazkokias klajones, mane butu i stulpa metes, kaip ir pamineta buvo rinkimuose, bet to nepadariau. Anketa net neanalizuota, tik isjuokta. Ar tai korupcija? Klausausi tos liaudies, ir labai daug girdziu butent apie tai kas daresi projekte pastaraji laika. Esu isitikines jog zmogus net zodinio ispejimo negaus. Savo pildytos anketos publikuoti neleidziu, taisykles visiem lygios. 
Rasydamas tokius atsakymus i tokias temas kuriu veliau nebematysiu visada pasidarau kopija. Zinau ka rasiau, ir tai nera ka minejo Rokas smeizdamas mane. 
Jei kazkokiom rimtom priezastym butu atmetes anketa, kaip ir kitas, suprasciau. Bet cia tikrai ne tai
Cia jis save aukstina isjuokdamas zaidejus

 

 

• Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą :
BgBsILJ.png

Redaguota Gvidas_Ham

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na nežinau ar problema yra su manimi, bet papeikimą teko perskaityti kelis kartus, kad suprasčiau jo motyvus ir kokioms taisyklėms aš čia nusižengiau. Krūvos argumentų kodėl direktoriumi tapai ne tu, tai kodėl jų nesutalpinus į būtent tokio formato įžangą su saiku sarkarzmo ir jumoro ? Tikėjausi, kad tai privers tave susimąstyti apie tavo elgesį ir apskritai charakterį. Visiems pasakoji koks esi serverio didvyris, kokias reformas įvedei ir supyksti dėl tokio menkniekio. Sorry buddy, bet gyvenime tau bus sunku, ypač jeigu nesugebėsi pripažinti savo padarytų klaidų ir to pasekoje kelsi skandalus. Tikini, kad paminėjai viską ? Wait sir... Idėjos ? Kur jos, "lapeliuose" ? Jeigu pačiame laiške keli nepasitikėjimą direktorių prižiūrėtoju, tai jau yra ne mano bėdos. Linkiu išmokti į tam tikrus dalykus pažiūrėti kitu kampu, ir įgyti savikritiškumo savybę. Geros tau likusios dienos.

VY2iK7N.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Visų pirma, norėčiau supažindinti atrankose į direktoriaus pareigas pateikiama atrankų mechanika, kuri informuoja kaip direktorių prižiūrėtojas renkasi žmones su kuriais dirbs, tada neturėtų kilti mintys kurti sofistikuotus papeikimus.
Prižiūrėtojas baudžiamas nebus, tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.