Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Žaidėjų reketavimas.

Yoshy_Ami

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Yoshy_Ami
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveikiii. Turiu šiokį tokį pasiūlymą, galbūt gaujoms, galbūt ir paprastiems žaidėjams - žaidėjų reketavimas. Kaip viskas vyktų, ir kas tai išvis per dalykas? Reketavimas - tai žmogaus turto apiplėšimas, naudojant bet kokį smurtą. Šiame reikalu reketą atlikti galėtų tik 3 žaidėjų grupė - nei mažiau, nei daugiau, papildomų rankų būti negalėtų, o be 3 žaidėjų sistema tiesiog neleistų žaidėjo reketuoti. Pats reketas vyktų paprastai - 19-21 valandomis, kaip ir realiame gyvenime, nėra labai saugu gatvėse - tamsu, nejauku. Tuo metu vyksta įvairūs nusikaltimai. Tą patį būtų galima atkartoti ir čia. Nesakau, jog idėja skirta tik gaujoms, nes atrodo visai sąmoningai, jeigu ir paprasti žaidėjai, susibūrę į grupę plėštų kitus žaidėjus. Taigi, šiuo metu bet koks žaidėjas galėtų bandyti 1 kartą pagrobti žaidėją su savo žmonių grupe bei jį apiplėšti. Vieną kart bandytas apiplėšti žaidėjas nebūtų galimas apiplėšti kitiems žaidėjams. Viskas vyktų labai paprastai. Norint pagrobti žaidėją, jį tą žmonių grupė turėtų jį surišti. Surišimas galėtų būti kažkas tokio - aplink žaidėją apstoję grupės nariai su komanda galėtų rišti auką. Jai surišti reikėtų apie 30sec., tuomet į tą laiką pareigūnai gautų iškvietimą. Surišus auką, ją reikėtų išlaikyti nepaliesta 5-10 min., galima būtų padaryti random laiką kiekviename pagrobime. Žaidėją būtų galima laikyti nepaliestą 2 būdais: Atsišaudyti, arba sodintis auką į automobilį. Automobilio vietų skaičius privalėtų būti 4 vietos. Išlaikius auką nepaliestą, neišvaduotą (ką galėtų su komandomis padaryti policija arba kiti žaidėjai), būtų gaunamas žaidėjo turtas, esantis jo piniginėje tuo metu.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas forumui?: Papildoma veikla žaidėjams, gaujoms, policijos darbui. Žaidėjams vakarais tikrai nėra daug veiklos, o jos kaip tik turėtų būti daug daugiau pridėjus žaidėjų reketavimą, kadangi visas veiksmas vyksta vakarais. Žaidėjai atsakingiau žiūrės į savo turimus pinigus kišenėje, atsiras noras juos pasidėti, taigi šiek tiek ir veiklos iki banko pašokti būtų. Ypač gaujų nariams, šis dalykas būtų malonesnis, nei važiuoti prie sk ir sušaudyti kieno nors mašiną.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): Mintį manau supratot, aišku galima čia dar pagalvoti ir pridėti kokį kitą smagesnį faktorių, tačiau esmė manau aiški. Pripažinsiu - ši mintis nėra visiškai mano, kadangi panašiai buvo sugalvota viename mano žaistame projekte, kuris užsidarė prieš 2 metus. Manau visai nieko būtų turėti tokį tikrovę atspindintį dalyką ir mūsų projekte, so yeap.

Peace.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.