Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pasiūlymai dėl barų.

Cody_Marlow

Rekomenduojamas pranešimas

Serverio pasiūlymų skilties anketa:

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Aivaras_Dzefris
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Pirmas pasiūlymas būtu dėl paketų kurie yra gaminami sandelį, siūlyčiau galimybę pardavus paketus gauti ne tik pinigus į baro fondą bet ir ginklų į sandelį.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pasiūlymas būtu naudingas dėl to, nes dažnai kai baro leaderi paima naujas žmogus, dažnai tenka prašyti gaujų prižiurėtojo, kad uždėtu barui ginklų, arba jeigu tiesiog barui nesiseka parsivežti kontrobandos paketų ir baiges ginklai, taipogi tenka prašyt gaujų prižiurėtojo uždėti ginklų, įgivendinus šią idėją, ši problema manau dingtu.

 

Antras pasiūlymas.

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Aivaras_Dzefris
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Antras pasiūlymas būtu toks, kad atsirastu galimybė užrakinti baro vidų kad žaidėjai neesantįs baro nariai negalėtu patekti į vidų.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atėja į barą naujokai kurie neturi pasikėle baikerio lygio ir negali imti ginklų iš sandelio, per veiksmus nuolatos jiems reikia dalinti ginklus ir tai atima nemažai laiko, idėjus ginklus pas dyleri jie gali nusipirkti juos ir taip sutaupyti laiko, o pastato užrakinimas neleistu pašalinems žaidėjams išpirkti tų ginklų veiksmo metu, nes kaip visi žinot barai neturi jokių vartų ar dar kažko kas sulaikytu pašalinius nuo lankymosi juose.
 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pasiūlymai nebus pildomi. Barai ginklus gauna iš kontrabandos ir jų gauna manau pakankamai. Kontrabandos sandėlio veikla taip pat bus atnaujinta, jog ginklus turėtų galimybę gauti ne tik stipresnė, bet ir silpnesnė pusės. Baro vidus yra viešas civiliams, todėl jo rakinti negalima, t.y. perkiaujama nelegaliais ginklais. Ateityje baro vidus taip pat bus pildomas veiklomis civiliams.
Tema rakinama.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.