Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.25 visose vietose
-
[Dadėtas siuntimas] Slavka & Maxas Battle. [Gun sound & HUD]
Baronas_Lietuvos ir 32 kiti sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Slavka & Maxas Battle. [Gun sound & HUD] VIDEO SIŲSTIS.33 taškai -
[0.1.6.5]Tebūnie statybos!
Vilius_Venturas ir 16 kiti sureagavo į Madd_Dogg už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Madd_Dogg • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nurodyta. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nurodyta. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nurodyta Idėjos nauda: ▲ Papildomas darbas fūristams ir medkirčiams. ▲ Vairuotojai turės keisti savo įprastus maršrutus. Bus prisimenami seni, retai pravažiuojami keliai. Kelio/Tiltų remontai: ▲Random būdu, tam tikrose vietose atsirastų kelio arba tiltų re17 taškai -
Sukurk savo svajonių namą!
Marko_Escobar ir 15 kiti sureagavo į Povilas_Wooxy už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Povilas_Wooxy • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:700k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 5 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: [Namo id : 191,kad realiai pamatyti interjėrą.] NUOTRAUKOS:16 taškai -
Dom_Makarom ir 12 kiti sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Donatas_Tusinukas • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 500k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Na pradėjau statyti nuo antros dienos kai paskelbėte konkursą, stačiau kiekvieną dieną po 2-3h. Interjeras buvo pastatytas prieš 1sav, gal anksčiau ,bet praėjo laiko kol suradau kas susuktų video. Nekreipkite dėmesio į sienų kontūrus. Nesmerkite manęs dėl smulkmenų, tiesiog tai mano pirmasis interjero statymas, galima pasakyti jog viskas buvo eksprontu.13 taškai -
• Exus avatarų galerija •
Demarcus_Norwood ir 2 kiti sureagavo į Domas_Exus už temą
sugalvojau pakurt vėl avatarų, gal kam patiks, gal kas naudos. Visos praeitos temos; • http://greenside.lt/index.php?/topic/29479-exus-avatarai/#entry177844 • http://greenside.lt/index.php?/topic/29755-v2-exus-avatarai/#entry179222 • http://greenside.lt/index.php?/topic/30114-v3-exus-avatarai/ • http://greenside.lt/index.php?/topic/30124-v4-exus-avatarai • http://greenside.lt/index.php?/topic/30225-v5-exus-avatarai/ • http://greenside.lt/index.php?/topic/30495-v6-exus-avatarai/ • http://greenside.lt/index.php?/topic/30794-v7-exus-avatarai/ Tipo nauji: at3 taškai -
Šis darbelis buvo kuriamas atsižvelgiant į praeitą mano „Crysis 3 signature“. Noriu kuo daugiau argumentuotos kritikos, tačiau tai nereiškia, kad kritikuoti turite viską, tiek blogus, tiek gerus dalykus. Noriu, kad kritikuotumėte tik įžvelgę darbe kažką blogo, ir žinodami, kaip tai galima pakeisti į gerąją pusę.3 taškai
-
Dwayne'Moretti ir 2 kiti sureagavo į Pusbrolis_Antanas už temą
ATNAUJINIMAS 3 PATIKO IR NORI DAUGIAU ? ŽINAI KĄ SPAUSTI KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA3 taškai -
Mtc_Jonas ir 2 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 2253 taškai -
Apie launcherį, Kaip turbūt jau ir pastebėjote į serverį galite jungtis nenaudojant launcherio, nes jis paprasčiausiai buvo išjungtas. Kodėl? Priežastis paprasta, atsiranda gudresnių, kurie randa spragų, todėl mūsų launcheris buvo "atnaujintas" to protingesnio žmogaus. Atnaujintas launcheris leido jungtis į serverį su bet kokiu turiniu esančiu jūsų GTA SA direktorijoje. Žargoniškai kalbant launcheris buvo "nulaužtas" ir perkoduotas. Žmogus, kuris "nulaužė" ir perkodavo negali būti kaltinamas, galime tik jam padėkoti, jog viskas buvo paviešinta viešai, nes jei jo atnaujinta programėlė b2 taškai
-
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4)
Paulius_Comon ir kitas sureagavo į Aivaras už temą
2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka2 taškai -
Parduodamas juodas x-flow tune sultan'as.
Paulius_Comon ir kitas sureagavo į Teddy_Wudson už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Teddy_Wudson. ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Sultan, tune juodas x-flow, rida 1,3k, bagažinėje galbūt yra ginklų, nepamenu, galėsiu parduoti kartu su jais arba papildyti. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/M4UIC ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 2.000.000€. ◘ Papildoma informacija: Tokia tune kombinacija n2 taškai -
[JAMAL'W]GTA IV HUD
Edva*Edva ir kitas sureagavo į Jamal Washington už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jamal_Washington 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: HUD 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Internete. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: ------- 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.mediafire.com/download/l7em6fxmaz53zxe/GTA_IV_HUD.zip2 taškai -
[0.1.6.5] Gaisrininkų darbo tobulinimas
Edvinas__Prienai ir kitas sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Turbūt visi žino kaip gaisrininkai važinėja serveryje, turbūt daugiau nei pusę gaisrininkų kelyje yra „bepročiai“, kadangi nori pakenkti kitiems serverio žaidėjams sudaužant jų automobilius. Todėl mums kilo mintis pasiūlyti truputėlį kitokią gaisrininkų sistemą. Visų pirmiausia jų automobilius pakeisti į Landstalker (ID: 400). Turbūt kyla klausimas kaip jie gesins gaisrus? Padaryti jog iš bazės ar transporto eitų pasiimti gesintuvą, tačiau principas kaip pas medkirčius: Gesintuvas atsiranda ant ranko2 taškai -
0.1.6.5 idėja dėl awp
Lauris Driftas ir kitas sureagavo į Renn_Bond už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ren Bond • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano idėja butu labai paprasta siūlyčiau įdėti (Padaryti) , kad gaujos nariai per kiekvieną vakarinį veiksmą galėtu sau ir visiems klientams pasidaryti awp , už priimtiną kainą , kadangi serveryje tikrai trūksta awp (ypač gaujos nariams per veiksmus) nes dabar ginklinėje nieko gero iš to rifle nėra , 50 kulkų - 5500 euru , arba bent į ginklinę idėt awp. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog gal žmonės daugiau pirktų ginklų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papil2 taškai -
[Giveway Sabre] Nebloga.
Johnny Mangano ir kitas sureagavo į Tough_Egyz už temą
Sveiki darau savo 4-ą giveway po nemažos pertraukėles, taigi šį kartą automobilis yra SABRE, ~700rida, 14kartų daužta, yra uždėta tune dežė, tad manau bandyti dalyvauti tikrai verta. Transporto priemonės išvaizda: Transporto priemonės informacija: Norint bandyti laimėti šią tr priemonė, komentarose turėsite parašyti savo V_P Žaidime, Spausti yra nebūtina. Nugalėtojas bus renkamas per random.org, 22:00 šiandien.2 taškai -
Gravedigger ir kitas sureagavo į Madd_Dogg už temą
Chi chi, cha cha. GTA SA yra 7 tiltai, vedantys į Las Venturą. Jeigu vieną užblokuosime, tikriausiai gaujiniai tikrai pasimes ir nebeveš krovinių. Hmm, svarstau, kiek policijos reikėtų, kad užblokuoti likusius 6 tiltus? Įvertinkime dar kai kurių tiltų plotį.2 taškai -
Prisistatau Zdarova_Marius
Trayce ir kitas sureagavo į Nico_Moretti už temą
More like 2006, not 19962 taškai -
Sabas_Brown ir kitas sureagavo į Madd_Dogg už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Madd_Dogg • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 72817e • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 12 valandų darbo. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Namas "Japanese" stiliaus.2 taškai -
Deividas'Garning ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:2 taškai -
Prisistatau Tiesiog_Robertas
Emke.Bmw sureagavo į Tiesiog_Robertas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tiesiog_Robertas • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Robertas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man 18 metų, gimimo diena liepo 22 • Jūsų gyvenamasis miestas: Norway • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): https://www.facebook.com/robert.pomaleiko • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas ir linksmas žmogus kūris mėgsta pabendauti su kitais. Visada turiu apie ką šnekėt. • Kokia jūs1 taškas -
Projekto aprašymas,
Mantas_Sultan sureagavo į Aivaras už temą
Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž1 taškas -
PADĖKIT Kiskis_Winston
Jack_Beam sureagavo į Kennys_Axe už temą
1) Jūsų Vardas_Pavardė: Kiskis_Winston 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Norėčiau kad gražintumet 11500 € arba nupirktumet man ta mašina ir atiduotumet. Nebent pasakysit ką daryti. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Aš užsisakiau (Elegant mašina) bet furistai neatvežė pralaukiau 30min bet vistiek mašinos negavau taigi PADĖKIT.1 taškas -
[0.1.6.5] "Pasiūlymas skelbimų kontorai"
Mindaugas :* sureagavo į Spri_Teee už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spri_Teee • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas būtų šiek tiek naudingas, kad prie skelbimų kontoros būtų saugi zona ir niekas negaletu saudyti į žmones, nes daug ką tai nervina. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nebebūtų pasipiktinusių naujokų, kurie nori paskelbti skelbimą ir juos nušauna. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):1 taškas -
Prisistatau Zdarova_Marius
Vaidas Martini sureagavo į zdarova už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zdarova_Marius • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Marius • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1996-12-13 • Jūsų gyvenamasis miestas: Kaunas • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): • Apibūdinkite savo charakterį: Kerštingas, negailestingas priešam, ir geras, visada padėsiantis bėdoja draugams. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: tiesiog esu EL TORO, kaimelio gaujų vadas. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisv1 taškas -
Emigruoju Arnoldis_Armani
Bmx_Park sureagavo į Antonio_Sanchez už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnoldis_Armani Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Pagal uzsiregistravima tai nuo 2015 metu Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Gana ilgai nuo 2012 metu Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kadangi daugelis pasakojo apie sita projekta atejau zaisti cia kadangi kitame projekte nevyksta atnaujinimu ir nusibodo zaisti. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kaip ir minejau del atnaujinimu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprast1 taškas -
R_Smailys sureagavo į Johnny Mangano už temą
Jei atvirai, tai užteko pamatyt pavadinimą ir iškart supratau kad Madd_Dogg kažką siūlo naujo O idėjos kaip visada pasaka.. neturiu ko pridurt.1 taškas -
[0.1.6.5] Pasiulymas visiems darbams.
Johnny Mangano sureagavo į Black_Mirror už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Future • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas butu kad galetum užrakinti savo darbini transporto priemone. Jis veiktu taip, atsisedu į savo darbini transporta ir rašau /uzrakinti ir nieks negaletu i ta darbini transporta atsisesti. Taip pat galetum atrakinti ta tr. priemone su /atrakinti, kai sunaikintum arba direktorius atkeldintu tr. priemone ji automatiškai atsirakintu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Taip nieks negaletu pavogti tavo tr. priemones, pvž dirbu medkirčiu ir idejau 3 malkas į mašina ir kažkas greit iseda ir1 taškas -
[0.1.6.5] Pasiūlymas medkirčiams
Lukas_Prime sureagavo į Black_Mirror už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Mirror • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas toks kad medkirčiai galetu padeti nupjautas malkas ant žemės ir kiti žaidejai galetu jas pasiimti. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kaip matote nuotraukoja aš jau prikroviau mašina max ir netyčia nupjoviau dar viena medi. Kadangi aš jo neturiu kur padeti turiu daryti relog kad jis pradingtu man iš rankų, bet jai aš ji galečiau padeti ant žemės aš tada galečiau atažiuoti ir pasiimti veliau arba pasiimtu mano bendradarbiai. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo fa1 taškas -
0.1.6.5 idėja dėl awp
Demarcus_Norwood sureagavo į Domas_Exus už temą
Aš už, kadangi dažniausiai agurkiniai (teisėsaugininkai) užsilipa ant stogų ir sunku pataikyt su ak ar tuo deagle, kadangi per toli ir reikia lipt ant stogo, šaudyt ir panašiai, tai galėtų įdėti abėjoms komandoms, vienai gal tą rifle, kitai „awp“ (čia jau administratoriai nuspręstų), taip pat padidintų galimybę užsidirbt gaujiniams.1 taškas -
[0.1.6.5] alchoholio pasidėjimas.
Dvl Gang sureagavo į Milky Sheik už temą
geriau padaro kad armoras po relog nedingtu, o ne bereikalinga dalyka konstruotu. pries1 taškas -
[0.1.6.5] Gaisrininkų darbo tobulinimas
Mindaugas Parkour sureagavo į Kornelijus_Webas už temą
Dviračius gaisrininkams geriausia duoti ir kmr.1 taškas -
Juodas sultanas [Sale]
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_P ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Juodas. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/vmBai ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Nuo 400k ◘ Papildoma informacija: Gražhuolis.1 taškas -
Apie launcherį,
Daniel_Rose sureagavo į Marko_Escobar už temą
"BEIEŠKANT ŽVAIGŽDĖS AŠ PAMEČIAU MĖNULĮ..." Štai tokios antraštės vedini pasiektumėte šį mano straipsnį iš kokio lietuviško dienraščio. Ir kodėl aš čia prabilau.. Ir ką toji antraštė simbolizuoja.. Projekte esu asmuo visuomenės ir savininkų tarpininkas, todėl jaučiu pareigą jog čia ir mano žodis reikalingas, atstovauti savo publiką. Dar visai nesenai atsirado vilties projekte žaisti visai kitaip nei ligi šiol - visi lygūs, vienodų galimybių. Ir užsidegus tai launcherio gyvybei - ši iškart užgeso. O dar tas absurdiškas praeitos dienos straipsnis jog "esame per silpni" ir tralala taip1 taškas -
,,giveAway'' iš Sultan automobilio !
Narkomanasss sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje ? : Jeremy_Redwood • Jūsų vieta pagal užpildymą [Nr. 1 ir t.t] ? : 641 taškas -
Kaip užsidirbti mijoną? Vieno nolife'rio istorija
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Gal ir atrodo išgalvota, gal ir yra tik dalis jos išgalvota, tačiau ji pagrindžia realybe. Žaidimai, sampas ir kiti tiesiog turi būti tavo gero laiko praleidimas, kuomet už lango nūriu, ar tiesiog žiaurinis „kmr“, bet niekuo daugiau. Kiti tai supranta per vėlai, kuomet jau yra „pagrobti“ jo gėriu. Tam ir yra kuriami žaidimai, jog į juos įsitrauktum ir nenustotum „plėkti“ (žaisti) kurį laiką, Sampas - ne išimtis. Tu gali panirti per giliai ir ilgai nerti į paviršių (ten kur ir pradėjai) arba gali plaukioti paviršiumi visą laiką.1 taškas -
Kaip užsidirbti mijoną? Vieno nolife'rio istorija
Demarcus_Norwood sureagavo į Milky Sheik už temą
tai kaip ta milijona uzsidirbti? niekaip iki siol nesuprantu.1 taškas -
Pagalbos su minimap
Narkomanasss sureagavo į Jeremy_Redwood už temą
Sveikas, pas mane nebuvo tokios problemos, bet manau aš žinau kur problema. Man atrodo kad perinstaliavus gta sa visdar liko minimap'o failai gta3 arba fronten2.txd failuose. Pabandyk perrašyti tuos du failus į originalius (juos gali rasti gta sa folderi tada > models) Arba gali iš viso perrašyti visa models folderi. Pabandyk, manau turėtu padėti.1 taškas -
Donatas_Tusinukas lban Dwayne_Morelo
Lenis_Kempinis sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Donatas_Tusinukas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Dwayne_Morelo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog kai esi sugautas teisesaugos • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/nwGMD1 taškas -
JAMAL'W AVATARS GALERY
Franklin_Martinez sureagavo į Jamal Washington už temą
DADEDU PRIE V4 150X150 150x2501 taškas -
Peikiu Lucas_Patriot (super daininką)
Karolis'Bmw sureagavo į Marko_Escobar už temą
Manau galima tokius dalykus ir asmeniškai išsiaiškinti. Direktorius viską tvarkingai paaiškino, manes čia nereikia. Nors... Lucasa... Nebestumk, vadovas esi, būk bšk paprastesns, išlaikyk savo autoritetą. Miau.1 taškas -
JAMAL'W AVATARS GALERY
Visu pirma šituos avatarus radau pats, iškur aš galiu žinoti kad tai tavo, tikrai nesistengiu rinkti tu reputacijų, nes nesu REP auka, kaip tu. Todėl dabar paverk dėl to jog internete radau avatus, ir ikėliau čia, ir galvoji jog aš juos nukopijavau.. KIDS NO MORE. Beje aš juos radau, kituose projektuose, tai nežinojau jog jie tavo.1 taškas -
JAMAL'W AVATARS GALERY
Sveikas, na žinau nelabai aš moku kažką kurti išvis... Bet tikrai norėčiau išmokti, tu man pasakyk kokio tipo mėgsti avatarus, būtinai paieškosiu.1 taškas -
Omis_Zekas sureagavo į Cleme Tean už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Cleme_Tean • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~800k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:Interjeras buvo pradetas kurti 26 liepos iki 16 rugpjucio. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:1 taškas -
N_T Banned Meiza_Mosh
Donatas_Tusinukas sureagavo į Lenis_Kempinis už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nicky_Target • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Meiza_Mosh • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=9Rp53ntQeIA&feature=youtu.be1 taškas -
Lauris Driftas sureagavo į Mantas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matthew_Bennett • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:200-300k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:4-5 dienų su pertraukom. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:https://www.youtube.com/watch?v=aOAgbcPfXLc logo - http://prnt.sc/c12lnf Dėkui Gruzinai_Sampo už videka.1 taškas -
Pasiulymas del policijos.
Tu esi naujokas, matau, nieko čia nenusigaudai. Daugelis pd keybindų nenaudoja, nes užtenka paspausti 6 prie žmogaus ir jį surakini. Ir nėra jokio tolko tavo įdėjų įgyvendint. Baudos yra normalios ir nėra labai brangios, nuvažiuok, padirbk į naftą, po valandos gausi 8500 pinigų ir nereiks čia verkt. O ir šeip, kaip pats sakei ,,Nori palakstyt". Tai jei jau lakstyti, pasiruošk piniginę patuštint arba sėst. PRIEŠ1 taškas -
Ištrinta niekam nepatinka
O dieve, čia tu baisiau video kuri negu tie, kuriuos per mrbeast parodo. Blmb, tikrai man nesinori tokio balso klausytis, kai internete yra geresnių pamokų. O šeip ir intro tavo per garsus ir garsai nesulyginti, tai nepatingėsiu per kitas paskyras dislike tau ryt paspaudinėt.1 taškas -
Unban Adomas_Green
Rokas_Comanchi sureagavo į Adomas_Green už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Adomas_Green • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Vidas_Labas • Už ką buvote užblokuotas ?: Free Ban • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/0s7iAjD • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/SnVOyUM1 taškas -
[GIVEAWAY] Sultan
Rokas_Comanchi sureagavo į Adomas_Green už temą
Jūsu V_P: Adomas_Green Skaičius nuo 1-300: 104 Skype (nebūtina, bet būtu gerai.): adomuk151 taškas -
[0.1.5.7] Pasiūlymas serveriui: Motociklas salone
Lenis_Kempinis sureagavo į Donatas_Tusinukas už temą
Pries. Tegul freeway buna retas motociklas kurio kiekvienas negaletu tureti, dabar ir taip yra didelis motociklu pasirinkimas.1 taškas