Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.05.28 in Pranešimai

1. Сristiano_Capelli

señorita

spauskite like
    15 taškai
  2. Sw,labiausiai laukių heiterių komentarų. Kadangi skin hite nieko nepadarau, tai reikia bandyt lagshote kažką padaryt
    11 taškai
  3. Rokas

Hotring 2017,

Hotring 2017 winners, Daugiausiai taškų per savaitę laiko surinkęs žaidėjas laimi Hotring unikalią tr. priemonę! 2017 winner 1st Cleme_Tean 64pts (iš MAX 70pts) 2st Mindaugas_Parkour + 52pts 3st Falanji_Friux + 31pts 4st Ignaz_Lucchese + 27pts 5st Bmw_Leons + 18pts 6st Matt_Payne 10pts & Smoke_Piktas + 10pts 7st John_Bit 9pts & Tornado_Karolis + 9pts 8st Jack_Gta + 8pts 9st Wich_John 7pts & Tadas_Pucas 7pts 10st Jeremy_Redwood 6pts & Deividas_Meskinis + 6pts Dalyvavę evente žaidėjai dėl paguodos prizo turi susisiekti su manimi asmeniškai.
    5 taškai
  4. Užblokavimo anketa netvarkinga, Per mažai įrodymų. Jeigu žaidėjas tikrai kažką naudoja, tai nemanau kad būtų sudėtinga surinkti tiek įrodymų, jog užblokavimo anketa būtų nenuginčijama. Kitą kartą blokuojant su tiek įrodymų administratorius neteks statuso.
    4 taškai
  5. John''Extazy

Olandino lagshote

random cbugeris, užeisiu kada į gtat parodyt klasę naujoke (nu ir vėl prasideda)
    3 taškai
  6. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kevin_Connor. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Gytis_Angel. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Įžeidinėjimai. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    3 taškai
  7. Anketa tvarkinga, Apgaudinėjate patys save su tuo AFK. Kam eiti į AFK kai miršti?
    3 taškai
  8. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividas_Meskinis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog, kad kai pašauni su tazeriu rašytų pvz "Žaidėjas (V_P) atsijungė pašautas tazerio arba krečiamas tazerio. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima patogiau nubausti relogerį, nes dažnai pašauti asmenys tiesiog padaro /q • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):
    3 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Zveris_Rus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas ( Auto - Cbug ). • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Klauns_Jack. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Reklamavimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Remiga_Pijuz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    3 taškai
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Santos • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio daiktų pardavinėjimas/pirkimas už realius pinigus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/29e080e9d0ae7735b291d6f4ad9c93d3774.png
    2 taškai
  13. Ernisq'

Mano kurti GFX darbai!

Avatarai : Parašai : žn, nieko gero, vertinkit, paka.
    2 taškai
  14. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Front(Pofka_Srd) • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hikaru_Oshiro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kevin_Connor. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Robertas_Ananasas • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. http://prntscr.com/fcpka2 • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  16. Avatarai (Automobiliai) [#5] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    2 taškai
  17. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tiesiog_Robertas • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Robertas • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man 18 metų, gimimo diena liepo 22 • Jūsų gyvenamasis miestas: Norway • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): https://www.facebook.com/robert.pomaleiko • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas ir linksmas žmogus kūris mėgsta pabendauti su kitais. Visada turiu apie ką šnekėt. • Kokia jūs
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Skrajojantis Olandas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki Greenside bendruomenės nariai, apačioje išdėstysiu savo mintis, kurios mano manymu, padėtu užtikrinti geresnę žaidimo kokybę. Rašymo principas bus (idėja/paaiškinimas/jos nauda) išsamiai paaiškinta, taigi taip savininkai savo nuomone galės reikalingas įgyvendinti. Pirmoji idėja būtų apie priėmimą į gaujos gretas. Gaujos lyderiams yra sukurta GUI lentelė su gaujos valdymu. Toje lentelėje yra funkcija Priimti į gaujos narį, aš siūlyčiau ją pakoreguoti į Pakviesti
    1 taškas
  19. Visiems kas peržiūrinės šią temą ras įvairių mano padarytų avatarų/parašų. Jei jums patiko tema - nepamirškite paspausti žalio mygtuko ,,patinka,, Merginų avatarai (2017/05/28) JEIGU KAM NEPATIKO DYDIS AR PANAŠIAI PARAŠYKITE Į ASMENINĘ ŽINUTĘ. BUS PILDOMA !
    1 taškas
  20. invulas, gers vidijo
    1 taškas
  21. Užblokavimo anketa tvarkinga.
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeff_Alvarez • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Best_Puffy • Už ką buvote užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dėl didelio ping man net nemetė jog užbanino. http://www.part.lt/perziura/74d4e8d4f5244220d0ee42fcf10e24d3490.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/73c14979d86257f0719e55edb44e41fd872.png
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Hikaru_Oshiro • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Lukas_Front • Už ką buvote užblokuotas ?:""Čytinimas"", jeigu čia dėl, kad nerodo cbug animacijos, tai čia anim bugas... • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Čia video iš vakar • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  24. Hot_Anonymous

señorita

vistiek sukristum eilini sykį, linkiu sekmes treniruojantis
    1 taškas
  25. Ojei, prisimenu sausio mėnesį abu dar fermerių dėžes nešiojom. Tik dabar supratau su kokiu "vierchu" tada pasisveikinau.
    1 taškas
  26. Anketa tvarkinga, Naudotis PING'u yra DRAUDŽIAMA jeigu iki šiol dar nežinojote.
    1 taškas
  27. nu ka zinau tavo silverio skillu nepalyginsi su jacko :)))
    1 taškas
  28. `Duffas

señorita

Lag shoto dievaitis krč gražus lapai kaip ir aš ant gs + R3putation ;D
    1 taškas
  29. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Geoffrey_Entwistle 2. Kokios pagalbos jums reikia: Kompensacijos uz cyterio susprogdintus ( Sanchez ir NRG-500 ) 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Cyteris susprogdino mano motociklus su cytais, todel reikalauju kompensacijos uz padaryta zala.. (Sanchez jau susiremontavau, kainavo - 3300€, bet NRG dar kolkas nesuremontuotas - 2800€) Kai susprogdino sanchez, ss nepasidariau, kadangi galvojau, kad jis tiesiog istume i vandeni ar pns, bet pasirodo, kad susprogdino su cytais. Galite patikrinti log'us ir pamatysite, kad mano motociklus susprogdin
    1 taškas
  30. drauugass kaii varai, įdomus kas tau tokią gerą dainą pasiūlė a? <ŠYPT>
    1 taškas
  31. Remyga

señorita

sakyčiau lag šoto godas, tikras čempionas
    1 taškas
  32. Kanalas sukurtas, prašau susisiekti su manimi asmeniškai TS'e. Galioja iki 2017.06.28
    1 taškas
  33. tu glusiau atsigauk :DDD priciom cia ta banned anketa, kaip veiksma ikeliu :DDD nu tiksliai tau galva skirta tam, kad i skrandi neprilytu :DD
    1 taškas
  34. Aiškiai matosi, kad spėjau dar patrypti, o išėjai į afk, kad Kevinas tave galėtu pakelti, kuris taip pat nuėjo į afk kuomet mes įbėgome į pastatą. Tai vadinasi buginimu, visą šia sistema aiškino man Rokas, nes taipogi maniau, jog tai nesąmonė, kodėl užblokavo Pablo. Įbėgimo nenufilmavau, nes nesitikėjau tokiu šposų.
    1 taškas
  35. O dar vienas atsirado labai daug žinantis apie mane :D. Žiūriu Olandas neblogų augintinių turi, pasakai apie kažką apie Olandą ir visi kaip šunys subėga ir bando kažką įrodyt
    1 taškas
  36. Inkas.

Girto Olando repas

Vieną ar du kartus į savaitę. xDD Tai taip gaunas,jog jei prisėdi,tai žopos nepakeli kokias 3 dienas?Nes jibat,nolaifini tai nevaikiškai,čj net barankos ant pilvo auga.
    1 taškas
  37. Man net nebuvo išmetė jog tu mane surakinai.
    1 taškas
  38. Matei mano pingą? Nemačiau ką tu rašei po to kai aš tau atrašiau, nes lagino.
    1 taškas
  39. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Geoffrey_Entwistle • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Teddy_Wudson • Už ką buvote užblokuotas ?: Event trukdyma, nors nieko blogo nepadariau, tikriausiai pazeidziau Tedzio pacio sukurta taisykle, kurios nera taisyklese. Labai gailiuosi. :(( • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  40. Reiks kada susilėkt Kokio alaus įpyst
    1 taškas
  41. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Kevin_Connor. 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Kajokas_Lol. 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: Flood / Spam. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):
    1 taškas
  42. Avatarai (Merginos) [#4] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  43. Labas draugai, keičiam truputi dydi ir norėčiau jūsų nuomonės. Ar liekam prie 150x250 ar šokam ant 200x200 ar darom abieju tipu avatarus? Pakomentuokite, ačiū. @Egidijus_Frost @Martynas_Zzm @Ignaz'Lucchese (200x200 Ignai nes 250x250 lievai) @Jeremy_Redwood@Deivis_Fuksas Jeigu jums patinka šis atnaujinimas paspauskit #patinka (tai parodo jog jus vertinate mano darbą ir įgaunu motyvacijos daryti toliau) #LUXURYLIFE #AUKŠTA KLASĖ. 05.11
    1 taškas
  44. Parašai (GTA automobiliai) [#1] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  45. Avatarai (XXXtentacion) [#3] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  46. Hey, grįžtu su dizainu, tik šį kartą jis ne toks kaip įprasta. Savanoriškai sukūriau puslapio išvaizdą savo gimnazijos puslapiui, norėjau, kad jis nebūtų tas banalus, padrikas ir sudėtas atbulom rankom dizainas, o ar tai pavyko – įvertinti jums. Tikiuosi, tai bus šioks toks judėjimas mokslo įstaigų puslapių dizainų tobulėjimo link. Na, bent vienas dalykas, kurio daugumoje mokslo įstaigų puslapiuose nėra – responsive versijos, mano darbe atsirado. Live dizainą, jei įdomu, galėsite išmėginti šį vakarą, apie 22 val. (nors tiesą sakant, šiek tiek jis pakito dėl to, kad ne viską gali pro
    1 taškas
  47. Negaliu šiuo metu prisijungt, paruo fotkes, info.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.