Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.07 visose vietose
-
Peikiu Nico_Moretti
Dany_Winston ir 8 kiti sureagavo į Nico_Moretti už temą
Direktorius buvo nušalintas dėl to, jog nevykdė net minimalių reikalavimų, firmoje, beveik visa jo direktoriavimo laikotarpį, darbuotojų išties trūko, o nepriimtų iškvietimų - begalės, apie nušalinimą jau mąsčiau prieš pora savaičių, bet daviau šiokį tokį šansą tikėdamasis, kad viskas susitvarkys, deja, niekas nepasikeitė ir daugiausiai iškvietimų gaunanti firma ir toliau sėdėjo su mažiausiai darbuotojų. Nepropoguoju kiekybės, tačiau 2-5 prisijungę darbuotojai, kas reiškia, jog neatmetu tų kurie yra afk arba nedirba, negali aptarnauti 100-150 serverio žaidėjų. Visgi jei direktorius neturi laik9 taškai -
Peikiu Nico_Moretti
Tankistas Benas ir 4 kiti sureagavo į Maikas už temą
mazule neprakaituok, geriau email duok sava pabendrausim. p.s as is Kauno5 taškai -
Honda crx UŽBAIGTAS!!!
Jeremy Santos ir 2 kiti sureagavo į Gravedigger už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Grave_Digger 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: mašina 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: dar kuriama 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: bandau išlaikyti low poly stiliuką. Žemiau matote pora fotkių kaip atrodo nebaigtas HONDA CRX. Kai baigsiu butinai numesiu į šia temą parsisiuntimą, o dabar norečiau išgirsti jūsų nuomone apie kuriama modifikaciją. 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: http://imgur.com/bvZuIL4 http3 taškai -
SaKe Lauris jei ant sito posto surenkam 50like padara video kaip bega plila *cenzūra*
Donny_Bravo ir 2 kiti sureagavo į Edvinas_Messi už būsenos atnaujinimą
SaKe Lauris jei ant sito posto surenkam 50like padara video kaip bega plila *cenzūra*e visa mokyklos stadiono rata3 taškai -
3 taškai
-
short video about sex
Skrajojantis_Olandas ir kitas sureagavo į Andrey_Lebedev už temą
labas, kazhka kazhkur sudejau ir pazhiuresim gal kazhkas gavosi. lagshotas, keli klipai, valanda darbo. share, like and comment. achio. kaip nekeista, galime isvysti hd vaizdus, pirma karta, pas karla. lol2 taškai -
#tellospot - grafikos parduotuvė
Haku_Rinha ir kitas sureagavo į Bruno_Linn už temą
#informacija tellospot įkurta 17/07/04, gavus TeddyWudson leidimą, įkūrėjas - T E L L O, Šiuo metu grafikos parduotuvė apsiima avatarų, parašų, logotipų (darbų/gaujų ir pnš.) kūrimu, darbų rangai nėra daromi. Prisijungus naujiems "darbuotojams" darbų "pasirinkimas" gali didėti, todėl.. jeigu turi #talentą dirbti photoshopu ir nori prisijungti prie tellospot, rašyk T E L L O į pm., "temoje" įrašęs "tellospot job", bei nurodęs bent kelis savo atliktus darbus (paprasti avatarai/parašai nesiskaito). #šiuo metu tellospot "dirba" : 1 gfx'eris (-iai): #T E L L O #taisyklės, kurių2 taškai -
2 taškai
-
Greenside.lt atributika
Rebeka sureagavo į Gordon_Specter už temą
Čia saugomi daugmaž visi mano kūrti darbai šiam projektui, kuriuos gali naudoti kiekvienas lankytojas. Parašai darbams Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Kiti parašai Atnaujinta: 2015.12.10 GIF parašai Atnaujinta: 2015.12.10 Parašai gaujoms/klubams Atnaujinta: 2015.12.10 Profilio priderinimai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 Darbalaukiai Atnaujinta: 2015.12.10 Avatarai Nauja! Atnaujinta: 2017.01.26 - Mantas_Adomaitis.1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Giozi_Kyz
Stephen_Lawson sureagavo į Giozi_Kyz už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Giozi_Kyz• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Nedas, draugai Nedeliu vadina.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16 metų, gimiau 2001-01-19.• Jūsų gyvenamasis miestas: Panevėžys.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Facebook - Ned'elis Don, kvieskit - priimsiu, jei nebusit panašus į pedofilus.• Apibūdinkite savo charakterį: Šiaip esu gan ramus, nemėgstu veltis į ginčus, bet pastovėti už save moku.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas <3• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš1 taškas -
Pristatau Deividuxz_Yolo
Matt_Phillips sureagavo į Deividuxz_Yolo už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Deividuxz_Yolo • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Deividas (neturiu) • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Mano amžius yra 13. Mano gimimo data: 2004-01-10. Tikėkimės, kad pasveikins jei nepamirš • Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Snap:deivis324, o jei kas norės FB, tai rašykit y pm. • Apibūdinkite savo charakterį: Esu linksmas, mandagus, mėgstantis juokus, šmaikštus, padedantis, užsispyręs, niekados siekiu savo tikslu, jei kas nors mane pažinotu tai tikra1 taškas -
Prisistatau Matt_Phillips
Deividuxz_Yolo sureagavo į Matt_Phillips už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Matt_Phillips• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Almantas, draugai vadina Alma • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 13 metukų, 2004-03-16• Jūsų gyvenamasis miestas: Tauragė• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Instagram: almantas_cr7• Apibūdinkite savo charakterį: Na kaip ir kiek vienas žmogus turi gerų ir blogų savybiu aš kelias išvardinsiu. Gerosios būtų, linksmas, gan šmaikštus ir pasitikintis savimi. Blogos būtų, kad esu šiek tiek užsispyres, dažnai pykstu be reikalo ir daug keikiuosi ko šiame1 taškas -
@`CristianoCapelli vėl nedavė?
Ema_And sureagavo į Altiriks_Men už būsenos atnaujinimą
@`CristianoCapelli vėl nedavė?1 taškas -
1 taškas
-
tello avatarai.
21 Hooni sureagavo į Jeremy_Malboro už temą
Ahujieni avatarai bachuras +rep , laukiu update.1 taškas -
short video about sex
Andrey_Lebedev sureagavo į Dainius Callidi už temą
Čia nuomonė ne vien iš video. Zona, 16:30, Ballas "pažadino žverį", vienas rushas, -71 taškas -
1 taškas
-
Pasiūlymas gaujoms [0.1.8.1]
jason frost sureagavo į Tankistas Benas už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tankistas_Benas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na šis pasiūlymas bus labiau gaujoms, joms papildyti; Padaryti, jog oficialios gaujos savo transporto priemones galėtų sunaikinti, pvž; /gsunaikinti, arba bent gaujos lyderis galėtų atstatyti į aikštelę gaujos transporto priemones. Dar galėtų padaryti jog oficialioms gaujoms važinėjant su gaujos transportu kitų alga, kurią galėtum atsiimti viriausybėje, arba važinėjant gaujos hoode po biški padaugėtų ginklų. Padaryti, jog eitų pardavinėti RIFLE, kad būtų pa1 taškas -
Pasiūlymas gaujoms [0.1.8.1]
Tankistas Benas sureagavo į Dainius Callidi už temą
Na tai sveikas. 1. Sutinku su šituo pilnai. 2. Prieš, Šito tikrai nereikia, gaujos nėra darbas, į gaujas ateinate šaudytis, ne užsidirbti pinigų. 3. Šitam įgyvendinus, tada dar reikėtų panaikinti Rifle iš ginklinės. 4. Prieš, patiems reikia susirasti, čia panašiai, kaip senos sistemos vagonai, atsiranda sėkmės faktorius, kas greičiau užsiims grobiamą pastatą, kas taktiškesnis ir lauks išsidėstę po visus miestus ir lauks atsiradimo. 5. Prieš. Neužtenka ginklų ? Prailgins laiką, susinešiosit dar daugiau ginklų ir taip serveryje jų jau per daug.1 taškas -
1 taškas
-
pumpučio killing spree
21 Hooni sureagavo į Jeremy_Malboro už temą
Čia kuria kažkokius video ir visoki kitoki š ir pnš. Reliai man p* ant tokio durnelio kaip jis. Primeta žmogus kažkoki rimta kai žaliame visi ji duxi** GS buvęs surenu lyderis - Deivysas xD veiksmas - surenu 20 on. Nortenos - 8 on. Bet surenos tokia mase ,jog su Nortenomis, deivysas ir jo vergai krisdavo prieš 8 *cenzūra*ius. O taip pat ir su mentais jam budavo bedu , nes deaglas jiems budavo per sunkus , tai 20 *cenzūra*iu lesdavo su ak. Bet kadangi Deivys Jump yra rimčiausias gaujinis , jog vergai vaikai , kartu su juo eina i kitus projektus eina ir teg1 taškas -
1 taškas
-
Mindaugas Parkour sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
vardaspavardė: dzeris_nezinau darbas (avataras, parašas, logotipas) : avataras dydis (būtina nurodyti): nezinau as tu dydziu bet man labai patinka tavo avataro dydis,tai dydis toks kaip tavo. stock'as/fonas (būtina nurodyti): nezinau kuris graziau atrodo,abu grazus bet negaliu atsirinkti,parink tu:) sitas arba sitas tekstas, subtekstas: D'N Džeris Nežinau papildoma info (dominuojančios spalvos, teksto pozicija ir pnš./apibūdinkite kaip turėtų atrodyti norimas darbas): Raides baltos,D'N auksciau,ir tuomet Džeris Nežinau siektiek zemiau.1 taškas -
Honda crx UŽBAIGTAS!!!
jason frost sureagavo į Gravedigger už temą
jau beveik baigiau šita hondike!!! pora testavimu atlikau viskas perfect keis blistacompact palaiko visus blitaco tiuningo partus jau ir daužosi liko tik sutvarkyt dureles kad daužytųsi ir veidrodėlius prigamint fotkes kaip atrodo žaidime: http://imgur.com/gMNZN11 http://imgur.com/oH1CBKD http://imgur.com/3AFMu5n http://imgur.com/AJCIO0B1 taškas -
Pristatau Deividuxz_Yolo
Matt_Phillips sureagavo į Swed_Bank už temą
Sveikas sveikas malonu paziureti i sita frukta kitame projekte ozino zmones dabar atejo cia ozint aisku aisku,galiu viena pasakyti ilgai ir cia nepazaisi1 taškas -
tai ką 1k laiku, varyk toliau, nebūk pastūmdėlis ir žiek, kad gauja klausytu
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Lauris_Drift už būsenos atnaujinimą
tai ką 1k laiku, varyk toliau, nebūk pastūmdėlis ir žiek, kad gauja klausytu1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Honda crx UŽBAIGTAS!!!
Kenshin_Yona sureagavo į Gravedigger už temą
atnaujinu informaciją apie low poly crxą štai dar keletas naujų screen shot ir kaip matote modifikacija juda į pabaiga jau nebijokit komentuoti!!! (man jūsų nuomonė įdomi ir svarbi). foto: http://imgur.com/dmmFqyg http://imgur.com/4pG1rQR http://imgur.com/7Kl6y5Y1 taškas -
Kodėl gerai dirbantys komandos nariai yra menkinami, sulaukia grąsinimų ar net atakų?
Jeremy Santos sureagavo į Rokas už būsenos atnaujinimą
Kodėl gerai dirbantys komandos nariai yra menkinami, sulaukia grąsinimų ar net atakų? Galbūt tokią, svarbią visai Lietuvai dieną vertėtų susimastyti apie mūsų visų vertybes? Apie šiuolaikines problemas? Visi kaltina politikus, jog jie yra korumpuoti, priima neteisingus sprendimus, bet ar ne mes patys dėl to esame kalti? Pažiūrėkite patys į save ir nuspręskite kokiais žmonėmis norite tapti užaugę, nes tai ką asmeniškai matau šiuo metu aš - yra liūdna.1 taškas -
1 taškas
-
Gallo's high end ENB.
Castro_Pro sureagavo į Jamal_Garret už temą
Hey! Pristatau jums dar vieną puikų enb skirtą GTA SA:MP. Šiam enb nereikia žvėries kompiuterio, bet ir ne š... krūvos. Aš su (I5-6600k, GTX 960 2GB, 8GB RAM) gaunu 70~90 fps, kai daug veiksmo ir tt nukrenta iki 60 kažkur, bet mažiau 60 nebūvo. Tad gaunu average kažkur 75~80fps. VIDEO FOTO http://imgur.com/a/*cenzūra*fRi ATSISIUNTIMAS PAS MANE DESCRIPTIONE1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Tomcikas_Apple [923]
Lauris_Drift sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tomcikas_Apple • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (gan gerai viskas matosi 21-moje sekundėje) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Hot_Anonymous sureagavo į Bruno_Linn už temą
v1. v2. P.S. DARBAI NĖRA PERDAROMI!1 taškas -
Callidi sureagavo į Bruno_Linn už temą
Užsakymas bus atliktas ryt.. ~15-16h. ;31 taškas -
1 taškas
-
Callidi sureagavo į Bruno_Linn už temą
Užsakymas nebus daromas. Priežastis pažymėta.1 taškas -
@Tadas'Chill Sveikinimai
Dzeris_Nezinau sureagavo į Mindaugas Parkour už būsenos atnaujinimą
@Tadas'Chill Sveikinimai1 taškas -
Prisistatau Katya_Diamond
Mindaugas Parkour sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
Pamaciau fotke ir ziurejau 5min i tokia grazuole. Sekmes serveryje:D1 taškas -
@Skrajojantis_Olandas Swkn su drk.
@Skrajojantis_Olandas Swkn su drk.1 taškas -
„Atnaujinimas atėjo, džiaugsminga ši diena“, - Kažkoks himnas
„Atnaujinimas atėjo, džiaugsminga ši diena“, - Kažkoks himnas1 taškas -
[IEŠKAU] CLEO fps failų
Zaken_Dummbo sureagavo į Misha_Richford už temą
Viska į cleo mesk. http://www63.zippyshare.com/v/eO9XE82f/file.html1 taškas -
Old army before training.
Old army before training.1 taškas -
VW Golf mk1 by B'White
Tomas_Puzs sureagavo į Bondas_White už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bondas_White 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Automobilis ( Keičia Euros (Bet galit pasikeisti .txd ir .dff ant kurios norit) ) 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Surasta internete ir editinta mano. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www33.zippyshare.com/v/r8u4G7dY/file.html1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Gleb_Escobar
Zaken_Dummbo sureagavo į James_Vercceti už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gleb_Escobar• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Martynas tokios rimtos pravardės neturiu visi vadina Marčium • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 16 Žinau skamba neįtikėtinai bet 04-01 T.y balandžio pirmają. • Jūsų gyvenamasis miestas: Žagarė.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Kam reikia į AŽ.• Apibūdinkite savo charakterį: Manau draugiškas, linksmas, bendraujantis, nepasiduodantis, atkaklus, supratingas, išklausantis, bet turiu ir tam tikrų minusų tokiu kaip: Greit susinervinu, jei žmogus iškar1 taškas -
Atrastas Taksi firmos vadovas.
Juan_Arroyo sureagavo į Nico_Moretti už temą
Finišuoja dar vieni rinkimai, šįkart nusprendžiau pakomentuot visus 13 kandidatų ir įpusėjęs supratau, kad tai buvo labai kvaila mintis, kuri surijo nemažai mano laiko, tačiau kelio atgal nebebuvo, tad teko pabaigt šitą marazmą. Jei tingit skaityt komentarus apie kiekvieną kandidatą, bet jums aktualios dažniausios klaidos, tai prašom: neaiškūs kandidatų į firmą vertinimo kriterijai, skurdus firmos vidaus aprašymas, idėjų ir fantazijos trūkumas ir prasti skaitymo įgūdžiai. Jų yra ir daugiau, bet jei norit detaliau – teks skaityt šitą 1200 žodžių šedevrą. Don_Maxas – Kokie atrank1 taškas -
GREENSIDE NAUJIENŲ LAIKRAŠTIS // Leidimo Nr. 2
Juan_Arroyo sureagavo į Minde_Johnson už temą
Šį kartą nesakysiu jokių įžanginių kalbų, nes viską ko reikia persiskaitysite patys Gero skaitymo ir lauksiu nuoširdžių, įkvepiančių nuomonių ! NUORODA Į LAIKRAŠTĮ [ PASPAUSTI ANT TEKSTO ]1 taškas -
Kaip užsidirbti mijoną? Vieno nolife'rio istorija
Juan_Arroyo sureagavo į Linas už temą
Sveiki! Turiu iškarto nuliūdinti, tačiau temos pavadinimas yra melagingas, tačiau manau, jog perskaitę šį blog'ą praturtėsite morališkai. Tikiuosi forumo ir serverio administracija nesupyks apie tai ką kalbėsiu, nors manau tai irgi jų moralės reikalas. Pirmiausia, noriu prisistatyti: esu Linas iš Vilniaus, dabar jau Karoliniškių m.r., man 21-eri, esu studentas, antrame kurse studijuoju transporto inžinerija, turiu mergina, gyvenu normalų gyvenimą, tačiau ne taip ir senai viskas buvo visiškai kitaip... Čia atėjau pasipasakoti kokiu žmogumu mane pavertė kompiuteris, bei būtent San Andras Multipl1 taškas