Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.28 visose vietose
-
ApprovedPlay antroji sa-mp pamoka naujokams, GreenSide.lt SA-MP serveryje!
Rebeka ir 11 kiti sureagavo į Minde_Johnson už temą
12 taškai -
4 taškai
-
pofka srd per zonas
Pofka_Srd ir 2 kiti sureagavo į nicohustlin už būsenos atnaujinimą
pofka srd per zonas3 taškai -
Na aš tai pat nepavadinčiau to karjera Realiai kuriu tik savo malonumui, tam kad tobulėčiau, o ne tam, kad iš to uždirbčiau ar velniškai baisiai išpopuliarėčiau. Taip, tai smagu išties kai tave įvertina, tačiau laikui bėgant tai turi ateiti savaime, o savinauda niekada neatneš nieko gero. Jeigu norime kažką gauti, turime kažką ir atiduoti, aš atiduodu save, tam kad įgyčiau daugiau patirties, toks mano tikslas. Ačiū už nuomonę3 taškai
-
„Su medikais žaidžia, lavonai yra“ - citata iš melodramos - „Olandas“ https://www.you
Frozen_Inferno ir kitas sureagavo į Mindaugas Parkour už būsenos atnaujinimą
„Su medikais žaidžia, lavonai yra“ - citata iš melodramos - „Olandas“ https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=yI-kkB-eTZE2 taškai -
Vycka_Flex užblokavo Jose_Polish [953]
Ema_And ir kitas sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Jose_Polish • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Unban James_Gifford [2]
Mafijos_Gaidys ir kitas sureagavo į James_Gifford už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : James_Gifford • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Nico_Moretti • Už ką buvote užblokuotas ?: Taigi rašau antrąją apeliaciją po pirmos atmetimo. Šiame serveryje buvau užblokuotas už "Čytinimą", o tiksliau, jog panaudojęs komandą /vaistinele pašokau su Shift. Nenoriu pykčiu su adminais ar panašiai, bet vistiek manau, jog užblokuotas buvau neteisingai. Pirmiausia domiuosi, ar už tokius dalykus tikrai galima ir ar tikrai reikia baninti? Ar aš nusižengiau kažkokiom serverio taisyklėm? Šiame serveryje nežaidžiu ilgą laik2 taškai -
[0.1.8] /Kviesti Patobulinimas
Nedaz Nedaz sureagavo į Hikaro_Masati už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Just_Remix • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Šiuo metu serveriuose yra tokia komandą , kaip /kviesti. išties daugumai žaidėju jau pabodus. Parašai /kviesti ir iškvieti policija , medikus ir t.t. Bet aš siulau padaryti įdomiau. dėkim parašai /Telefonas ir šone išlendą Telefonas. ir ten būtų per klaviatūrą parašai kažką arba dėkim ten tam telefone būtų jau. Pvz Parašai /Telefonas ir parašai skaičius 01 ir rašai 10 noriu iki mediku. su šią komandą galėtume iškviesti taxi. ir taip toliau. manau kiekvienas suprato kam neaišku su tuo Telefonu. tai čia kaip pe1 taškas -
[1.8.1] Oro kitimas.
Aidas_Fusion sureagavo į Rob_Winston už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rob_Winston • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Ta prasme kad tarkim kas valandą keistusi oras pagal tikra laiką,o ne tik jog tarkim 20:59 diena 21:00 naktis jau.. Galėtu padaryti jog kas valanda po lėto kistu oras. Dar prie to paties pridėtu tarkim kokiom 10min lytu lietus,žaibuotu,būtų rūkas ir t.t tikrai būtų įdomiau žaisti,nes dabar tas pats visad oras :/ • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pagyvintu patį žaidimą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klau1 taškas -
Still_Cold Modifikacijų Parduotuvėlė
Nedaz Nedaz sureagavo į Still_Cold už temą
Sveikučiai kadangi šiuo metu nėra parduotuvėlių ,todėl nusprendžiau startuoti su savo parduotuvėle. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: 2. Kokios modifikacijos ieškote: 3. Apibūdinkite arba pateikite nuotrauką: Papildoma informacija: 1. Modifikacijos bus surastos per ateinančias 72h (nebent esu išvykęs) 2. Laukite kantriai visos modifikacijos bus surastos ir atsiūstos į A.Ž1 taškas -
Wolking_Dead užtildė Nico_Rosberg
Kadetas_Kappa sureagavo į Nico'Rosberg už temą
Nesupratau?? Naras nėra įžeidimas. @Egidijus_Keza1 taškas -
[1.8.1] Darbų aikštelės
Flash Bang sureagavo į Still_Cold už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Still_Cold • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti kiekvienam darbui su pakvietimu požeminį garažą ir jame padaryti mašinų stovėjimo aikšteles. Prie kiekvienos vietos būtų ženklas ir ant jo parašyta žaidėjo V_P kuriam priklauso ši stovėjimo vieta. Stovėjimo vietas ir ženklus koreguotų pats direktorius. Žaidėjai turėtų normalias aikšteles nuosavoms mašinoms jos niekam netrugdytų ir nesibugintų ,nes šiuo metu žaidėjai sustato kelias į vieną vietą ir kai visi žaidėjai prisijungia jos susibugina • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Butų1 taškas -
[0.1.6.5] Alaus parsinešimas namo.
S'Y sureagavo į Dainius Callidi už temą
@Donatas_Tusinukas Gal čia tavo sumanyta idėja ? Gal ir pridėtų kokio nors į domumo pati idėja, bet naudos nematau.1 taškas -
[1.8.1] Sklypas.
Rob_Winston sureagavo į Drebin_Deeb už temą
Už! Tikriems profesionalams neužtenka vien interjero!! Mes jaučiames suvaržyti!!! ŽIAURIAI GERA IDEJA.1 taškas -
1 taškas
-
Still_Cold Modifikacijų Parduotuvėlė
Still_Cold sureagavo į Tankistas Benas už temą
Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tankistas_Benas 2. Kokios modifikacijos ieškote: FAST MAPPAS (kur paspaudi m raidę išlenda mapp), Toliau dar būtų gerai kokiu skinų (juodų arba mėlynų), dar HUDO būtų gerai xd 3. Apibūdinkite arba pateikite nuotrauką: (šita skiną numesk) (šitą hudą numesk, būsiu dėkingas ;d)1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Kazino,pokeris,ruletė [1.8.1]
Mike_Moonman sureagavo į Susibugines_Life už temą
UŽ būtų įdomu, pagyvintu serverį.1 taškas -
Kazino,pokeris,ruletė [1.8.1]
Marko_Escobar sureagavo į Still_Cold už temą
Sveikas aš visiškai sutinku. Visi šie žaidimai galėtų būti kazino LV pastate Butų smagu laimėti ir pralošti Marko_Escobark būtum kazinkės dievas?1 taškas -
Dar vienas į kolekciją.
Rozine_Blondine sureagavo į Matt Paʏne už būsenos atnaujinimą
Dar vienas į kolekciją.1 taškas -
1 taškas
-
tu privalai skambėt
nicohustlin sureagavo į Pofka_Srd už temą
kiek eidavai į lagshota visad pats apsiverkdavai... dar jis komentuoja su savo tuo cleo folderiu pervertintu.1 taškas -
tu privalai skambėt
Jery_Franks sureagavo į Сristiano_Capelli už temą
na lage kazin ar laisvai paimtum1 taškas -
[1.8.1] Sklypas.
Drebin_Deeb sureagavo į Ema_And už temą
Tam, jog būtų mažiau nesąmonių, sklypų kainą galima būtų padidinti, nemanau, jog tada žaidėjai norėtų dideles sumas pinigų naudoti bet kam.1 taškas -
[1.8.1] Dalybos
Drebin_Deeb sureagavo į Haku_Rinha už temą
Anksčiau dėžės kainuodavo po 25.000, tik pradėjau žaisti buvo sunku ir įdomu, šiuo atveju gauna dėžes ir gali nusipirkti už 10.000, arba net nereikia pirkti nes gauni pats, kur yra visas įdomumas ? Pardavinėji dėžes gauni pinigų ir perki ką tik nori, įdomumo nelieka. Nežinau kaip jūs bet ankščiau buvo geriau.1 taškas -
[1.8.1] Pasiūlymas - reformos ligoninėje.
Drebin_Deeb sureagavo į Nike_Silvеr už temą
Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Nike'Silver • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau, jog šioje vietoje [ nuotraukose ], reikėtų šiek tiek pakeitimų. Siūlyčiau - medikų įstojimą, drabužinę, bei direktoriaus žinutę perkelti į kitas vietas, nes atrodo šiek tiek nerealiai. Skaičiais pažymėti pickup'ai, su pasiūlymais, kur juos galėtumėtę perkelti. Ligoninėję yra 1 nenaudojamas kambariukas, kur galėtų atsidurti pickup'ai. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, jog žaidėjams būnantiems ligoninėję nesimaišytų esami - pickup'ai, o medikams, ža1 taškas -
Atranka į globalius forumo moderatorius,
Echten_Bloodworth sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Taigi, pagaliau atsirado proga kažką pasiekti ir man šiame serveryje, Laukiau progos pasirodyti. Spėju sukate galvą ir galvojat kas čia per „brudas“ bando pretenduoti į tokias pareigas kaip G.Moderatorius, būtent į šį klausimą dabar ir atsakysiu. Vardu – Arnas ir šiuo metu man yra 19metų. Laisvalaikį leidžiu su draugais praleisdamas valandas lauke/mieste arba prie tinklo (Jau trečius metus žaidžiu tinklinį), na ir žinoma negalime pamiršti praleisto laiko prie kompiuterio. Draugai sako, kad esu žmogus su labai keistu charakteriu. Esu darbštus, visad stengiuos padėti ir saugoti silpnesnį už save1 taškas -
• Fiji H. • Galerija // Parašai
Darius_Gnk sureagavo į Daniel_Vegas už temą
Yo seni, Nepamoina , paimt kažkoki psd ir užmest cc, ir fontą?1 taškas -
"Vegas" Grafikos krautuvėlė
Jūsų darbas bus galbūt padarytas per ateinančias 24 valandas ar anksčiau. Dėl tolimesnių nurodymų susisieksiu privačia žinute.1 taškas -
"Vegas" Grafikos krautuvėlė
Jūsų darbas bus padarytas per ateinančias 24 valandas ar anksčiau. Dėl tolimesnių nurodymų susisieksiu privačia žinute.1 taškas