Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2019.11.13 visose vietose

1. Visu pirma, kaip ir minėjau, atrankos tipas šį kartą buvo kitoks, nei būna vykdoma įprastai. Tavo anketa buvo įkelta dar vakar, kuomet dauguma buvo užpildę visiškai nesilaikant anketos pildymo formuluotes ir tiesiog didžioji dalis pildžiusiųjų kopijavo vieni kitą, taip pat - tavoji anketa buvo tarp jų, kadangi užpildei įprastą šabloninę anketą. Šiandien rašydama analizę aš prisijungiu į forumą ir ką tuomet matau, tavoji anketa yra visiškai kitokio modelio, nei buvo prieš tai užpildyta. Taip, šį kartą anketa paredaguota buvo taip, kaip reikėjo. Bet iškyla kitas klausimas, kodėl iškarto nebuvo p
    10 taškai
  2. Šioje situacijoje visi po truputį kalti. Direktorė kalta už savo šiokį tokį neatidumą nepateikiant raštiškai tokios taisyklės, o papeikimo autorius taip pat kaltas, jog pats suvokia savo nepatekimo priežastį, tačiau vistiek ieško kaltų, kur nematau tame prasmės. Pats asmeniškai buvau žvilgtelėjęs į pildančiųjų anketas ir puikiai pamenu, jog prieš tai atrankoje reikalaujamą CV laišką buvai pateikęs anketos formatu ir likus kelioms valandoms iki atrankos pabaigos ją visiškai perrašei, tad vien dėl šios priežasties būtum automatiškai atmetamas. Direktorė baudžiama nebus, tačiau bus pasikalbė
    8 taškai
  3. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Lelia_Dipsis• Jūsų tikrasis vardas: Deimantė ( antras vardas, kuriuo mieliau prisistatau žaidime ) • Jūsų amžius: 19 metų• Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Taigi, sveiki. Šį kartą nusprendžiau visiškai nuo nulio parašyti savo prisistatymą, kad bent jau keletas žmonių galėtų susidaryti mano charakteristinį portretą. Kalbant apie mano charakterio bruožus, esu komunikabili, lengvai randu bendrą kalbą su "įvairaus plauko" žmonėmis. Stengiuosi išvengti konflik
    5 taškai
  4. Nu sveikata nekažką guliu, veikt nėra ką galvoju pasidalinsiu kokiu nors šlamštu forume. Tai iš tiesų norėčiau papasakoti kaip atsidūriau GreenSide projekte, kaip man čia sekėsi ir ką nuveikiau. Pradžia... Taigi apie serverio startą sužinojau pas Kesa projekte, kai Mafijos'Tėvas pasitraukė iš administratoriaus pareigų tame serveryje. Apie tai jog jis atidarys naują serverį žinojo daug žaidėjų tarp jų ir aš. Serveris startavo po kažkurio laiko, bet į serverį bėgau ne iš kart. Savo pirmą vartotoją (Eima'Ofiside) užregistravau dar serverio pradžioj, bet žaisti čia pradėjau daug vėliau..
    4 taškai
  5. Dėl to ką rašiau ts, buvau supainiojusi su kitos atrankos šablonu, kadangi iš pirmo norėjau daryti šabloninę atranką ir susipainiojau, bandžiau tau parašyti ir paaiškinti viską ts, tačiau paaiškinau jau viską čia ir nemačiau jokio reikalo eilinį kartą kartotis ir rašyti tą patį ir kartot iš pradžių. Galbūt tai ir mano klaida, jog nenurodžiau to kaip taisyklės, tačiau maniau, jog bus logiška, neredaguoti tos pačios anketos praėjus visai parai. Kaip ir sakiau, kadangi tai nėra teisinga kitų atžvilgiu. Pagalvok pats, jeigu būtų priimtas žmogus, kuris po visos paros redagavo savo anketą, ar būtum
    4 taškai
  6. Belaukiant Cripsu zonoj... https://streamable.com/dcn7d @Legend_Sabonis kada koncertas?
    4 taškai
  7. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Dovis_Santos • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Lelia_DIpsis • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Medikai. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Gerbiama direktorė analizėje rašo, kad aš per vėlai redagavau anketą. Mhhh kiek skaičiau atrankos taisyklėse apie redagavimo laiką nebuvo net užsiminta. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:[nėra konkrečios taisyklės šiai situatcijai] • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas :
    3 taškai
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mafijos_Senelis. 2. Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Snap_Chat. 3. Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Serverio klaidų išnaudojimas. Išsikėlimas su „/jvote“ iš ligoninės interjero nepraėjus gydymo laikui („cooldown“) arba jo neišpirkus traktuojamas kaip serverio klaidų išnaudojimas. 4. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms:
    3 taškai
  9. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:James_Switch 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Vakaris_Legit 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Įžeidinėjimai 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/SNQHjCL 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/SNQHjCL
    3 taškai
  10. • Jūsų Vardas_Pavarde žaidime: Selmis_Lukas (Lukas_Herojinas jai kas atsimena ) • Jūsų tikrasis vardas: Lukas • Jūsų amžius: 17 metuku. • Laisva vieta išsireiškimui (galite rašyti kokia muzika jums patinka, kokie jūsų hobiai, charakteris, kokius augintinius auginat ir panašiai): Nu va gyvenu mokausi, laisvalaikiu žaidžiu sampa lola ir t,t. Taip pat randu laiko ir sportui žaidžiu tinklinis, kartais nueinu į salę , ankščiau žaidžiau futbola ir krepšini (krepšini 4m, futbola 7m) Galiu kirst iš kojos į galvą. Esu draugiškas žmogus kol su manim elgiasi draugiškai, mėgstu bendraujančius žmones. Ta
    2 taškai
  11. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:James_Switch 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Much_Money 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Netinkamas /padmins naudojimas. 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/nRBRjCO 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/nRBRjCO
    2 taškai
  12. Anketos šablonas norint atsitildyti 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:James_Switch 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė:Domis_Hyper 3. Už ką buvote užtildytas:Flood 4. Vaizdinė medžiaga, kuri įrodo jūsų nekaltumą:https://greenside.lt/forumas/topic/80547-domis_hyper-užtildė-james_switch/
    2 taškai
  13. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :James_Switch Kam bus naudojamas kanalas?:Pokalbiams su draugais. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) :https://imgur.com/a/qphzc9g Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Taip.
    1 taškas
  14. – Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Angelo_Lagusa – Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nežinau kaip kitus bet mane tai užknisa rašyti /sms (id) žinutė, siūlau padaryt kokią nors komandą pvz.: /: /' arba /re kažką tokio, kad būtu galima atrašyti pasktuniam rašiusiam žmogui pvz.: Man Sange_Myliu parašė Sveikas. Aš rašau /: Sveikas. – Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Mažesnis darbas atrašant, paprasčiau atrašyti. – Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto):
    1 taškas
  15. Joks čia neatsisveikinimas. Tiesiog rašliava apie nieką, kuri parašyta per 30min, kurią rašydamas prisiminiau laikus kurių sampe nebebus, taip pat manau prisiminimai grįžo ir tiems kurie skaitė. Linksma prisimint laikus kai prie samp`o prasėdėdavai po 10h, kai vietoj panos rinkdavaisi su bachurais nulėkt į zoną ir galvodavai panai atmazus kaip nusiplaut, kad nereiktu lėkt su ją kažkur. :DDD Galbūt ateis ta diena kai būsim su raudonais nick serveryje. :DD
    1 taškas
  16. pirma kart perskaiciau kazkieno bloga pilnai. Idomi istorija, bratuha, pazistami is kitur, palaikom rysi. gal uzvaldysim kazkada gs ?
    1 taškas
  17. Eima

1 taškas
  18. Liam_Vazquez

1 taškas
  19. Klade_Hika

Baninkit uz binda dq

Baninkit uz binda dq
    1 taškas
  20. Ai tada gerai, nes buna sun.cs, kad visa laika diena buna todel jis nera legalus
    1 taškas
  21. Nu užtenka man gaujų reikia bandyti pd ka manot?
    1 taškas
  22. Vyksta atranka į medikų firmą. Atrankos mechanika pakeista kiek įdomesne. Pildantieji atidžiai perskaitykite, ko prašoma
    1 taškas
  23. Legend_Sabonis

Techno

Techno
    1 taškas
  24. nu malono susipažinti sėkmės projekte geras prisistatymas
    1 taškas
  25. Nu va, pabandžiau kažką padaryti pagal @Vasilije_Vasic ir @Ignas_Eox pageidavimą. Stipriai nemuškit, nes pats asmeniškai serialo nežiūriu. Peaky blinders (Thomas Shelby)
    1 taškas
  26. EwN

ieskau hud

sw duokit man no spread, dėkingas.
    1 taškas
  27. Kažinau Verkt ar juoktis. Nu nerioskei gal virtaka ir iliptum. O šeip kąžinau gl Sėkmės projekte
    1 taškas
  28. Oho koks gigantas ką gali padaryt? :O net iš kojos į galvą spirt, nu tu rimtas rimtas bahuras.
    1 taškas
  29. Sv selmi sekmes serve
    1 taškas
  30. Sveikas Lukai, smagu susipazinti. Sekmes zaidime bei gyvenime.
    1 taškas
  31. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją:James_Switch 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą:Tree_Beeing 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas:Flood 4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą:https://imgur.com/a/5mQu0ad 5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/5mQu0ad
    1 taškas
  32. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Andrius_Nike Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017/10/11 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo tada kai pradėjau žaisti jūsų serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų kurie pradėjo žaisti šiame serveryje anksčiau už mane. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tai yra mano pirmas ir paskutinis SA-MP serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kur
    1 taškas
  33. Kol jus guldot spydakus as su bmw guldau stoteles
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.