Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Naujojo miestelių šerifo apžvalga,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Nors ir tokios firmos vadovo paieškose norėtųsi turėti daugiau kandidatų, sulaukęs 2 kandidatų laiškų pernelyg nenustebau, visgi firmai reikia tam pasiryžusio kandidato. Iš judviejų gerąja prasme išsiskyrė tik vienas kandidatas, todėl didelių apsvarstymų dėl vadovo kėdės neprireikė.


KANDIDATAI
Pirmasis - laiškas iš išvaizdos atrodo pilnas turinio, tačiau skaitėsi sunkiai, visų pirma jis buvo parašytas visiškai ne pagal plano eiliškumą, kas galbūt ir nekliudytų, jei jame būtų atsakyta į visus prašomus aprašyti punktus. Anketoje apskritai matosi labai mažai turinio tinkamo postui bei firmai apibūdinti, sunku suprasti ar ši anketa skirta tikrai šio projekto postui. Na, o jei į visą tai nekreiptume dėmesio, norėčiau paminėti tai, ką minėjau ankstesnėse apžvalgose, manau tau vertėtų pirma įgyti įgūdžių žemesnėse, pavaduotojo pareigose ir tik vėliau galvoti apie direktoriaus postą.


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Laišką galėčiau pavadinti kukliu, tačiau jis buvo informatyvus. Problemos įžvelgtos bei pagrįstos, nuomonės aiškios bei įtaigios, kitais žodžiais, išskyrus tai, kad į projektą sugrįžai palyginus neseniai, daugiau neturiu prie ko prikibti. Galiu tik pasveikinti bei palinkėti sėkmės ne tik prižiūrint kolektyvą, bet ir miestelių tvarką!

Naujasis policijos departamento vadovas - @Martin_Gossard!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.