Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Advento laikotarpį pradeda naujasis pervežėjų vadovas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Iš sulauktų 8 kandidatūrų šiuose rinkimuose neteko pamatyti anketų, turinčių bendras klaidas ar trūkumus, todėl maloniai nustebau. Smagu, kad pastebiu tiek vis dar nepasiduodančių bei tobulėjančių, tiek naujų ir savo jėgas bandančių kandidatų. Konkurencijos, manau, šiems rinkimams buvo pakankamai daug, tad pareigų nepasiekusiems kandidatams linkiu nenuleisti rankų ir toliau siekti užsibrėžto tikslo, būtent šių rinkimų laimingasis yra puikus to pavyzdys.


KANDIDATAI
Pirmasis - nepasiduodantis ir toliau savo norą pareigoms rodantis kandidatas. Smagu, tačiau yra vienas BET, šį kartą kiek persistengei, ypač pristatytose idėjose, iš jų atrodo, kad ketini iš esmės keisti visą pervežėjų darbo veikimą kone iš kodo pusės, taip pat keičiant ir kelias mechanikas serveryje. Padariau išvadą, kad tau būtų neprošal pirma įgyti patirties žemesnėse pareigose ir tada bandyti pradėti kurti savo firmą. Ačiū, kad nepasiduodi.
Antrasis - laiškas gal ir tvarkingas, tačiau jame pasigedau esminio punkto, nors ir jo pavadinimas buvo paminėtas, firmos formavimo, neaišku kokią firmą nusimatai, kokius darbuotojus žadi rinktis ir kaip formuosi kolektyvą. Tai uždėjo nemažą minusą lyginant su kitais, todėl negaliu tavęs rinkti firmos vadovu.
Ketvirtasis - laiškas kuklus, daug ko pasiūlyti neturi, tačiau iš esmės jis yra tvarkingas. Abejonių kelia tik vienas esminis dalykas - tavo patirtis firmose, taip pat kyla klausimas ar jos užtenka šioms pareigoms. Šiam kartui dar nėra drąsu rizikuoti, galbūt kitas kartas, jei toks bus, bus daugiau užtikrintas.
Penktasis - kol skaičiau punktus iki firmos formavimo, buvau apsidžiaugęs, kad turėsiu ką įrašyti prie potencialių kandidatų, tačiau viskas toliau nuvylė, atrodo lyg nuo to punkto vos ne pasidavei ir užpildei tik dėl to, kad užpildyti sekančius punktus kažkokiu tekstu. Jei ne tai, būtų malonu matyti tave pareigose ar bent potencialių kandidatų gretose.
Šeštasis - rinkimuose matomės jau nebe pirmą ir nebe antrą kartą, tačiau vis atsiranda kandidatų, kurie tam tikrais aspektais tave galiausiai nurungia, todėl tau nepavyksta išvysti savo vardo potencialių vadovų pastraipoje. Geriausias to pavyzdys - idėjos, jas pateiki lyg ir geras ir su kiek pastangų bei pagalba jas galima būtų įgyvendinti, tačiau atsiranda kandidatų, kurie visgi galiausiai pateikia kitokį ir pataisymų nereikalaujantį modelį. Linkiu nepasiduoti bei stengtis toliau!


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Šios dienos laimingiesiems išsirinkau Nojų(Nojus_Sliuzas) ir Gvidą(Gvidaz_Bond). Pradėsiu nuo trumpo Nojaus laiško aptarimo. Negaliu nepaminėti, kad laiškas yra tvarkingas, be to, kad norėtųsi daugiau šiam laikui aktualių įžvalgų, daugiau žymesnių trūkumų neradau. Užkliuvo tik vienas dalykas, kuris ir paaiškina kodėl neradau įžvalgų - tavo aktyvumas serveryje, nors ir žadi ir matau tavo planus, tačiau praktika kol kas tokiais atvejais man dar nėra pasiteisinusi. Toliau Gvidas, tavo laiškas iš viso išsiskyrė iš visų, galėčiau teigti, kad kone visais aspektais, net sunkiai randu prie ko prikibti, žodžiu, puikus patobulėjimas, matosi, kad nepasiduodi ir tai atsiperka. Viską pasvėręs, nesu linkęs rizikuoti antrą kartą, todėl šansą suteiksiu saugesniam ir tvirtesniam variantui. Sveikinimai bei sėkmės!

Naujasis pervežėjų kolektyvo vadovas - @Gvidaz_Bond!

simpsons.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.