Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Atranka į barų lyderius,

Rokas

Rekomenduojamas pranešimas

Kas yra barai?
Daugiau informacijos apie barus čia.

Anketas pateikia tik žaidėjai, kandidatuojantys į pareigas. Visų žaidėjų anketos bus analizuojamos. Primenu, norint kandidatuoti į lyderio postą, žaidėjas negali būti gėdos stulpuose. Jūsų pateiktas kandidatūras mato projekto administracija, bei prižiūrėtojai. Sėkmės pildantiesiems.

INFORMACIJA

Kandidatūras galima pateikti iki 2022.01.27 00:00. Bus atrinkti du kandidatai, kurie perims „Montgomery“ ir „Blueberry“ barų kontrolę į savo rankas.

REIKALAVIMAI

  • Kandidatūra privalo būti pateikta „CV“ (motyvacinio laiško) formatu, pageidautina jog į laišką prašomi punktai nebūtų įtraukti.
  • „CV“ laiškas turi būti tinkamai suskirstytas į paragrafus, laiškui turi būti parinktas tvarkingas šriftas, jo dydis ir spalva - jog jį skaityti ir analizuoti būtų patogu (rekomenduojama naudoti numatytą šriftą ir spalvą bei 12-14 šrifto dydį).
  • Komentuoti gali tik tie kurie kandidatuoja į vadovo pareigas, bet kokie kiti pranešimai bus traktuojami kaip bereikšmiai.
  • Kandidatas privalo turėti teigiamą arba neutralią reputaciją mūsų projekte.
  • Kandidatui neatitikus vieno iš reikalavimų, baikerių prižiūrėtojas turi teisę laiško neanalizuoti.
  • Visą pranešimą sutvarkykite kuo profesionaliau, taip - kaip tvarkytumėte savo temą, einant lyderio pareigas.

 

LAIŠKO TURINYS
Jūsų prisistatymas (laisvalaikis/charakterio bruožai/teigiamos ir neigiamos savybės).
Praeities klaidos mūsų projekte, turėti vartotojai/užblokavimai (išsamiai).
Kokia veikla šiuo metu užsiimate serveryje (išsamiai).
Kodėl renkatės būtent nusikalstamą veiklą, ko tikitės iš lyderio pareigų.
Turėsite į šutvę priimti tiek pat naujų žaidėjų, kiek ir patyrusių, kaip atsirinksite juos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki, iškarto pranešu, kad dabar bus išrinktas tik vienas lyderis, kadangi tinkamų kandidatų nesulaukiau. Vienas kandidatas paskutiniame punkte aprašė tai ko nebuvo prašoma, o kas buvo prašoma taip ir neparašyta. Matomai jo laiškas buvo kopijuotas ir į prašomą laiško turinį nebuvo atsižvelgta, jei pildai į lyderio pareigas siūliau atidžiau pasižėti kas yra prašoma, jei turi noro tikrai manau sugebėsi, padaryti kas yra reikalaujama. Kitas kandidatas dar nėra toks patikimas, tik ką grįžęs iš po RCON ir pagal tavo įdėjas iškarto pažengi pirmą nuostatą norėdamas padaryti sąjungą su barais. Tačiau apibendrinus jei daugiau neprisidirbsi ir geriau apmąstysi savo įdėjas, ateityje galiu matyti tave lyderio pareigose.

Pagrindinis šios dienos kandidatas - @Fresh_Weed turi nemažai patirties nusikalstamoje veiklų sistemoje, pas mane buvęs bare sugebėjo vadovauti šutvei, taip pat turintis aiškia vizija savo barui.

Kadangi išrinktas tik vienas baro lyderis - tai Fresh_Weed šutvėje negali būti daugiau kaip 14 baikerių, o baikeriai turintys aukštesni nei 4 lygi gali būti priimti tik 7. Taip bus kol bus išrinktas kito baro lyderis. Atranka bus paskelbta šiandien ir ji vyks 48 valandas.

!Vakar visi buvote išmesti iš „Montgomery“ baro, jei norite vėl prisijungti, tačiau negalite nes yra „cooldown“ susisiekite su manimi forume, žaidime ar discord platformoje - Tonis#5197

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.