Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Peikiu Gabi_Jole

Eax_Paux

Rekomenduojamas pranešimas

Šablonas:
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume: Johnny_Seprent
2. „ADMIN“ žaidėjo Vardas_Pavardė serveryje/forume: Gabi_Jole
3. Už ką yra peikiamas šis „ADMIN“ žaidėjas?:Admin pareigų išnaudojimas,(free kick),užuot kvietus policiją,jog skriaudžiau žaidėja,ji pasirinko lengviausią variantą mane iškikinti,kadangi neleidau jai suteikti paslaugų žaidėjui.Šituom atveju policija praranda galimybę gauti iškvietimą,poreikio iškikinti visiškai nebuvo.
4. Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą: https://part.lt/perziura/938c78bbaf91e683473b007a3f050e2f50.png

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labas! Tavo pyktis ir kerštas, nes įrašiau šiandieną tave į gėdos stulpą,  vien tik serveryje neapsiribojo, persikėlė net į papeikimų skiltį forume. Pasirodo lietuvių kalbą moki ir nebereikia kalbėtis su tavimi paukščių kalba. Taip, aš tave iš'kick'inau, nes be jokios priežasties skriaudei žaidėją, taip pat man neleidai jam suteikti mechaniko paslaugų. Rašydamas papeikime už ką mane peiki, pats savo kaltę pripažinai, kad elgeisi netinkamai. Džiugu, kad pripažinai! Norėčiau duoti premiją tau už tavo šiandienos šou. Na, ir pabaigai cituoju tavo parašytus žodžius: „matai direktore su pms sedi tai perdaug cia oziauja.“ 
Iš to pykčio man bandydamas "įkasti" savo kenkėjišku elgesiu, palietei ne tik mane, bet ir nieko nekaltus serverio žaidėjus. Tad siūlyčiau tau susitvarkyti savo emocinę būklę, nusiraminti ir priimti atsakomybę už savo veiksmus. Gražios likusios dienos ir ačiū tau už tave dėmesį skirtą man!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.