Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.05 in Pranešimai

1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Edgaras_Mix • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : vYCKA_fEX • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Už blogai atliekamą darbą. Prižiūrėtojas nusižengia elementariai taisyklei. Užtildymo anketų iki šiol niekur neradau, kaip užmutino mane arba Matthew_Bennett , nors jau nuo užtildymo praėjo tikrai daugiau nei 10 minučių , o tai parodo kad prižiūrėtojas nesilaiko pats tokių taisyklių už kurias jis yra atsakingas. Grįžtant prie užtildymų nuotraukose matosi , kad asmuo Lukas_Dedshot panaudojo daug "riebesnį" įžeidimą nei
    10 taškai
  2. Kaip pabūti hakeriu ir gaut nemokamai netflixo vartotoju? Vartotojus nesunkiai galit parduoti jeigu turite galva ir mąstote, nes ne visi šį būda žino ir dauguma vis dar šiuo metu superka netflixo vartotojus. Po apačia video kuriame viskas paaiškinta. :))) http://pastebin.com/0DG1dCF3 ( cookies kurios reikes vesti į redaguojama. 1. Jūsų vardas pavardė?: fy 2. Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga žmonėms?: pades nusihakint netflix acc 3. Jūsų Pamoka(Vaizdo įrašai, nuotraukos, informatyvus tekstas)?: virsuje
    6 taškai
  3. Viskas paprasta, šioje temoje galite pasidalinti įvairiomis juokingomis situacijomis. (Moderatoriams ir administratoriams projekto, nieks čia nenori nieko įžeisti, tiesiog šios temos tikslas pasijuokti iš juokingu situaciju žaidime/forume) Aš pradėsiu: (taip turetu dirbt picerininkai) Jus irgi pasidalinkit.
    5 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jessy_Anishwilly• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Dima (Pravardė: Di)• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1998-01-17 | 19m• Jūsų gyvenamasis miestas: Vilnius• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Pm norintys gal ir gaus• Apibūdinkite savo charakterį: Labai geras charakteris.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Esu Mc, kitaip reperis ^^ Moku freestailinti taip, kaip niekas nemoka • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaiki
    4 taškai
  5. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Lukaz_Black • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : Vycka_Flex • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?: Aš jį netyčia suvažinėjau su šiūkšlinė jis mirė, aš jį prikėliau su vaistinėle. Tai kažką pradėjo pasakoti. Aš tuomet sakau gi prikėliau viskas fsio. Tai poto kai nuvaževau pradėjo verkti į raciją, kad tipo nežinai ką įžeidinėji nors aš jo neįžeidžiau tegul kelia dabar įrodimus. Tik iš jo chato buvo galima suprasti , kad bazarina kaip vaikas taip aš jam ir parašiau. Matosi, jeigu jau pagalbininkas jau yra pasikėlęs
    3 taškai
  6. Labas vakaras, šioje pamokoje duosiu keletą būdų kaip apsisaugoti nuo ddos/DoS atakų individualiam asmeniui. Dažniausiai daug kas priklauso nuo to per kur siunčia jums ddos/Dos atakas. Ir kiek jų siunčia per sekundę. Dabar trumpai paaiškinsiu kas yra ddos/DoS ir koks jų skirtumas DDoS: DDoS yra beveik tas pats kas ir Dos,bet skirtumas rezultatuose yra masinis.Kaip ir jo pavadinimas siūlo,DDoS ataka paleidžiama naudojant paskirstytų kompiuterių metodą dar žinoma kaip „Botnet armija“.Šis procesas apima kitų žmonių PC apkrėtimą virusais,kurie suteikia botnet savininkui priėjimą
    3 taškai
  7. kam neiseina, pm parasot duodu nauja koda ir isimetat viskas veikia, kazkas panaudojo jusu koda. kam nedaeina cia eina tik filmus ziuret, kitaip sakant jus gaunat kortele kuria is jusu paskui atema
    3 taškai
  8. 3 taškai
  9. Filmai hd kokybe naujausi kurios norint žiūrėt turi mokėt pinigus už vipa. O čia dykai pasiemi.
    3 taškai
  10. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Ponas_Saimis Kam bus naudojamas kanalas?: Kalbėti su draugais, nesinori kitur eit nes prilenda visokių. Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis : Taip susipažinau.
    1 taškas
  11. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? :Augis_Dash Kam bus naudojamas kanalas?: Pakalbėt su draugais Mokestis už kanalą, nuotrauka (10.000 € į Mafijos_Tevas banko sąskaitą) : Tvirtinu, jog susipažinau su taisyklėmis :Žinoma
    1 taškas
  12. Šį kartą nesakysiu jokių įžanginių kalbų, nes viską ko reikia persiskaitysite patys Gero skaitymo ir lauksiu nuoširdžių, įkvepiančių nuomonių ! NUORODA Į LAIKRAŠTĮ [ PASPAUSTI ANT TEKSTO ]
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kylie_Castell• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Laura.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man yra 16 metų. Gimimo diena 05-04.• Jūsų gyvenamasis miestas: Kretinga.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): -• Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiška, bendraujanti ir, žinoma, padedanti. Mėgstu pagelbėti tiek realybėje, tiek žaidime, priklausant nuo reikiamos pagalbos. Tokia jau aš . Esu užsispyrusi ir gan pavydi, siekianti savo tikslų ir nenuleidžianti rankų. Daugumai nepatinka mano charakteris, man
    1 taškas
  14. Sveiki visi! Norėčiau pristatyti galbūt naują dalyką šiame serveryje, forume - tai ranko kėlimas [boostinimas] Counter-Strike: Global Offensive žaidime už GreenSide serverio valiutą. Ši tema yra alternatyvi GFX, VFX, Modų ieškojimo temoms, tad jokios serverio ir forumo taisyklės nėra pažeidžiamos. Yra gautas leidimas kurti šią temą, tad bandysiu pristatyti ją jums. Žinutė iš skilties moderatoriaus. Iš globalaus moderatoriaus leidimas taip pat yra duotas. Kainoraštis būtų gan paprastas ir pigus, jeigu tema sulauks šiektiek didesnio dėmesio nei iš pavienių žmo
    1 taškas
  15. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Ferdinando 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): Black elvis,82ID,Retas. 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: 200k 5. Papildoma informacija: Pirkit kol klumpes nesuplyso
    1 taškas
  16. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Igor_Gavrila Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Šiandien atradau jūsų serverį. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Nuo c kliento, bet pertraukom. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : supergames Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : pastovūs atnaujinimai, įdomūs darbai, gyvas serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : visas įveikiau, patiko apmokymai, nebuvo sunku suprasti. Kokius
    1 taškas
  17. Sveiki skaitantieji! Atėjau čia su nežinia ir dvejonėmis, ne į žaidimą, o į skiltį. Niekas čia manęs nepažįsta, turbūt ir matė mane tik keletas. Serveryje esu pasiekęs - nieko. Apart DP žodžių, kad anketa buvo visai nebloga ir brandi. Bet ne, šiandien kalbėsiu ne apie tai, galbūt ir nesate pripratę skaityti tokio tipo blogų, kur nebus rašoma, apie pirmus pasiekimus ir nuomonę apie serverį. Mano akimis, tai tapo per daug banalu, čia atėjau, nes man patinka dilintis mintimis ir rašyti apie, tai, ką aš matau savomis akimis, man patinka dalintis mano pačio išgyvenimais, o tuo pačiu palinkėti,
    1 taškas
  18. ačiū... ačiū, kad supratai, kad atskleidei ir savąsias mintis, vertinu, tai tikrai labai, man rūpi nuomonės, man rūpi žmonės, kiekvienas esame įdomus, kiekvienas skirtingas, viską suvokiam kitaip, turbūt dėl to ir šilta, kad paliečiau kitą žmogų, kuris mąsto labai panašiai, kaip ir tu pats. dėkingas.
    1 taškas
  19. Atrodo jau viskas ir ok, padarau tą ir tą, refreshinu puslapį, jokių pasikeitimų, viskas tas pats ir nieko nepasidarė. Padėtum?
    1 taškas
  20. Lukaz_Black

Peikiu Vycka_Flex

Taip žmonės būkime griežti ir teisingi. Kodėl meluojate, ir neigiate, kad aš Tavęs neprikėliau su vaistinėle ? Aš atsitrenkiau su savo šiūkšlių automobiliu į tavo automobilį, Tu parkritai. Bet nerodė, kad ant Tavęs būtų kitas automobilis kai pabandžiau iš šiūkšlinės paimti maišą ir joje nieko neradau įsėdau į savo automobilį ir staiga tu mirei, kaip sakoma patekai į komos būsena kurioje reikia laukti medikų arba kito žmogaus kuris gali atgaivinti arba mirti. Aš pamatęs, kad Tu šioje būsenoje iškarto išlipau iš automobilio ir Tave atgaivinau tuomet Tu įlipęs į savo šiūkšlių automobilį pasiheal
    1 taškas
  21. oooo dabar galėsiu draugėm siūlyt netflix and chill
    1 taškas
  22. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Saimonas_Boss 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): VINCENT (bagažinė tuščia): JESTER (bagažinė tuščia): 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): VINCENT: JESTER: 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Vincent nuo 12'000€, Jester nuo 200'000€ 5. Papildom
    1 taškas
  23. Anketa netvarkinga. Nėra penkto klausimo kuriame turėjo būti pateikta vaizdinė medžiaga kai žaidėjas gauna užtildymą.
    1 taškas
  24. Labai gražus tekstas, gražios mintys ir gražus jų dėstymas... Pats pastebiu, kad žmonės, ypač mūsų šalyje, vaikšto žemai nuleidę galvas ir monotoniškai, tuo pačiu liūdnu ritmu keliauja per gyvenimą, tiesiog egzistuoja. Kad ir kaip stengiuos būti kitoks, aplinka vis tiek veikia ir dažniausiai nugali patį mane. Pastebiu save niūrų, piktą visiškai be reikalo. Tada pamąstau, kad kartais reikia tiesiog apsižvalgyti, suprasti, kad gyvenimas yra gražus tiek savo minusais, tiek pliusais (kaip ir žmonės), todėl iš jo reikia imti pilnai viską ir džiaugtis tuo, ką turi. Daugiau šypsokitės, juokitės, mylė
    1 taškas
  25. šiaip jeigu paskaitytum tai čia skirta visiems dalintis tačiau jeigu tu nesupranti elementaraus dalyko ty nesugebi perskaityt keliaujam į optika.
    1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Man taip pat Sveikas, dėkui, tau taip pat +1 fanas, malonu <3 Greitai nustebinsiu nauju kūriniu kuris bus įrašytas studijoje
    1 taškas
  28. Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: San_Fulll 2. Kokios pagalbos jums reikia: del samp 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Na, as zaidziau samp, ir buvau ts, bet kazkodel prsikrove kompiuteris, kaip is naujo isjungiau kompiuteri, rekejo, ts kelti lygi, keliau pirma karta, uzkeles lygi, nei viename kanale nebeturejau, radziu, tai pat savo kanale nebeturejau A raides, o kai samp norejau isijung jo neberadau, tai siunciausi is naujo, atsiustes nejo jo palesisti mete tokia lentele : meginau visu budus, bet nepavyskta, prassau padekite man. Pas mane Winda
    1 taškas
  29. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Smoke_Piktas 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą aksesuarą, (Pavadinimas, ID, Retumas): "Karate Teacher" [204] mažiau reti "Biker Drug Dealer" [254] mažiau reti 3. Pateikite parduodamo aksesuaro nuotraukas (be modifikacijų): "Karate Teacher" [204] "Biker Drug Dealer" [254] 4. Kaina, kiek norite gauti už aksesuarą: "Karate Teacher" [204] - 120.000€ "Biker Drug Dealer" [254] - 50.000€ 5. Papildoma informacija: Imkit pigūs skinai
    1 taškas
  30. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shagy_Bombastic • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Manuel_Powell • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. Atsibanino, vėl čytino. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  31. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shagy_Bombastic • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Manuel_Powell • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  32. Sveikas Karoli,malonu susipažinti sekmės žaidime bei gyvenimo kelyje Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; http://greenside.lt/forumas/topic/35667-pristatau-hugo_gilera-naujos-nuotraukos/ http://greenside.lt/forumas/topic/39070-prisistatau-chebrai-minde_jaunelis/?page=3 http://greenside.lt/forumas/topic/44159-prisistatau-keleng_bloods/ http://greenside.lt/forumas/topic/43764-prisistatau-aidas_
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shagy_Bombastic • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Deividas_Stonkus • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  34. DELETED #Mc Di 2017
    1 taškas
  35. Bus, ačiū yra tie remeliai čia tik ne tiek matosi. darau kaip man gražu ir viskas.
    1 taškas
  36. Mes priimame ir užsakymus! (susiekite až) Įrengti namai - 1 Įrengti butai - 0 Įrengtos vilos - 0Ruošiama - 0 Pirmasis įrengtas namas (29id, savininkas - James_Kawasaki) : http://imgur.com/a/Q01LJ
    1 taškas
  37. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Augis_Dash • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mouse_Strong • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [Inv] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  38. Pl pl pl... Čia ne pumputis ? xdd
    1 taškas
  39. Oj, Juana.... Jei galvoji, kad nuo Korniuko pabėgsi, tai klysti Didžiausios sėkmės tau čia!
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.