Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.02.10 visose vietose

1. Žukas

bam bam

nebuvo ka veikt
    5 taškai
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Rookie Dust 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Viskas kartu sudėta... 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Ne mano, tiesiog surinkta iš įvairiu tinklalapiu. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: - 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: http://www.mediafire.com/file/9gk93rl85707ez7/GTA+Modai.zip
    3 taškai
  3. Ką gi, daug kas sakė kurk 200x200 nes taip gražiau atrodo todėl pabandykim. Pažiureje į apačioje esančius avatarus parašykit grįžtam prie 200x250 ar liekam prie 200x200. AČIŪ LIEKAM AR GRĮŽTAM?
    3 taškai
  4. Na pinjata jau yra, manau tas balionas tuom ir išsiskirtu, kad civiliai kaip aš važiuojant galvotu, kad ten paprastas tu tipo Vos ne grožiuj, o viskas už to eitu link nusikaltimu. Bet manau pinjatos įdėja irgi nebloga tik čia jau reiktu apsisprest <3
    2 taškai
  5. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  6. Asmeninių kanalų informacija, Asmeniniai kanalai: * Prašymus gauti nuosavus kanalus galite pateikti ČIA; * Asmeninio kanalo kaina yra 10.000€ ir jis galioja 30 dienų; * Pateikiant mokesčio už kanalą nuotrauką, pageidautina pasirūpinti, kad joje matytųsi ir jūsų Vardas_Pavardė teksto laukelyje. Pavyzdys; * Kas naują mėnesį kanalo pratęsimas brangs po 10.000€; * Asmeninių kanalų prašymai privalo būti pateikti pagal žemiau duotą anketos šabloną, atsakant į visus klausimus; * Privaloma būti susipažinus su kanalų taisyklėmis; * Apie tai jog kanalas sukurtas būsit informuotas s
    1 taškas
  7. Sveiki, jau ilgą laiką esu neaktyvus, turėjau senas darbų bazių nuotraukas ir nusprendžiau padaryt parašų naujam forumui. Taip pat kuriu darbus privačiai, jeigu domina A.Ž. - Mantas_Adomaitis.
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Saslykas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Prisijungiau i serveri pries 2 savaites Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Is draugo Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis turi daugiau ir idomesnios veiklos Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : taip, suprasi ir ivykdyti buvo labai lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir n
    1 taškas
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Auris_Swed • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas [SPEED] • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  10. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Zaher_Kukulis. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas (auto-cbug). • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zaher_Kukulis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (auto-cbug) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Spausti čia
    1 taškas
  12. ziuriu zaheri otdihaem biski, prie panetkiu bahurelis? free banas, unban sita dora lietuvos pilieti, nes tai nera joks cytinimas #rks
    1 taškas
  13. Patiko? Nepamiršk LIKE, nori daugiau? Spausk SUBSCRIBE! Ačiū.
    1 taškas
  14. Nekreipk dėmesio į tokius, dėmesio stoka jiems ir tiek.
    1 taškas
  15. Maiklas_Corleone

gaujos? ne negirdejau

gaujos? ne negirdejau
    1 taškas
  16. Paskelbta atranka i medikus. Pildome! http://greenside.lt/forumas/index.php?/topic/44500-atranka-į-medikus-iki-0211-14h/#comment-249004
    1 taškas
  17. Negyvuos, seni. Baik. Kai skaitau isdauzo, ar isdauzes skaitau, zudo, bet negyvuos. Kaip taxi tau gera kelia garantuoju, dirbk, nesustok. // Nezinau, zmones ziurejo tavo i laikrasti - Nieko nematE - liko apakE // Kaip zodzius vartOJI - daug pasakai, bet apie ka galvOJI // Daug rasai, yo, as rukau - TU kazka darai naujo, nezinau, kelk kvadraTU savo laikrasti. // Kad dar greiciau rasyTUM, kad dar greiciau padaryTUM, dar gal ka snioTUM. // Nezinau, ne, jus geri jus tik tai rukOTE, nieko nedarOTE, nuo realybes atitrukOTE. // Ei vyruTI, ateik trupuTI, dar turime minuTI. // As
    1 taškas
  18. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zaher_Kukulis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vincas_Zzz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Anti-fall naudojamas cleo modas, aiškiai girdėjosi kai žmogus nukrito bet nebuvo, bei nesigirdėjo motociklos varikliu garsas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  19. Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Erelis_Laimis. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na norėčiau nuo visko kuo pradėti. Tai yra, kad ankstesnės gaujos buvo, na įdomios prašmatnios unikalios, bet viena kart važiuojant nuo "Ūkininkų kalno" ir pažiūrėjus į Oro Balioną, man kilo daug durnokų įdėju, kurias labai įdomu pasidalinti su jumis, ir išklausyti jūsų nuomonės. Tai va, o jeigu karta dienoj ne dienoj, na čia jau pagal jus, tas Oro balionas staiga nukristu. Isivaizduoju aš bent jau taip. Kad tai būtu pranešta tik Direktoriam 2gauju vadams, ir Policijos direkori
    1 taškas
  20. Čia tik viena tema. Kitas aš komentuoju Ir pasakau žmonėms, kas mano nuomone gerai kas įdomu kas ne ir kas nereikalinga. Aš esu sukures tik šia viena tema.
    1 taškas
  21. Na, žaidžiu jau daugiau negu dvi savaites šitame serveryje, tad galiu pilnai parašyti šiokią tokią nuomonę! Šis serveris, kad ir kaip gaila, vėl manyje pažadino norą žaisti prie kompiuterio, o ypač SA:MP. Paskutinį kartą toksai dalykas buvo atsitikęs prieš daugiau negu 4 metus, 2012 metais. Iš tikrųjų, šio serverio stabilumas yra palaikomas trejopai. Ką gi turiu omenyje? Visu pirma, norėčiau pakalbėti apie pačias serverio sistemas. Per pirmąsias dienas man krito į akį tai, kad kiekvienas dalykas yra kruopščiai, informatyviai ir nuosekliai aprašomas, nėra naudojamos paprastos GUI lent
    1 taškas
  22. Avatarai 2017.02.07 01:24 (vėl naktį photoshopinau dėl jūsų xd) PARAŠAI (SENAI JAU UPDATE BEBUVO :)))) )
    1 taškas
  23. Sveiki skaitantieji! Atėjau čia su nežinia ir dvejonėmis, ne į žaidimą, o į skiltį. Niekas čia manęs nepažįsta, turbūt ir matė mane tik keletas. Serveryje esu pasiekęs - nieko. Apart DP žodžių, kad anketa buvo visai nebloga ir brandi. Bet ne, šiandien kalbėsiu ne apie tai, galbūt ir nesate pripratę skaityti tokio tipo blogų, kur nebus rašoma, apie pirmus pasiekimus ir nuomonę apie serverį. Mano akimis, tai tapo per daug banalu, čia atėjau, nes man patinka dilintis mintimis ir rašyti apie, tai, ką aš matau savomis akimis, man patinka dalintis mano pačio išgyvenimais, o tuo pačiu palinkėti,
    1 taškas
  24. Flashy shop skirta tiems žmonėms, kurie nori nusipirkti kokybiškas prekes už prieinamą kainą. Kainas nustato parduotuvės įkūrėjai, kurie yra senbuviai projekte, sukaupę milžinišką patirtį. FS didžiausia dėmesį skirs skinų prekybai, prekiausime mažiau retais, retais ir labai retais skinais. Mažiau dėmesio skirsime mašinų, namų, vilų, butų ir t.t. prekybai. Tad šioje parduotuvėje galite rasti visko. VISOS PREKĖS SURAŠYTOS APAČIOJE.
    1 taškas
  25. Сristiano_Capelli

FLASHY SHOP

PARDUODAMI SKINAI • 290ID - Ken Rosenberg (900.000€) - http://prnt.sc/e34rrr • 294ID - Wu Zi Mu (Woozie) (1.000.000€) - http://prntscr.com/e71u1p • 299ID - Claude Speed (1.200.000€) - http://prntscr.com/e71ufo • 272 - Mafia Boss (1.000.000€) - http://prntscr.com/e71uts PARDUOTI SKINAI/MAŠINOS • 240ID - The D.A (40.000€) - Nupirktas - Pofka_Srd; • 167ID - Cluckin' Bell Worker (85.000€) - Nupirktas - Jack_Ferdinando; • 166ID - Black MIB agent (400.000€) - Nupirktas - Mantas_Adomaitis; • 166ID - Black MIB agent (380.000€) - Nupirktas - Lemon_Madeit ;
    1 taškas
  26. AVATARAI 150X150 (NATURE)
    1 taškas
  27. Ech atradau jau naudojamus stockus pas kita gfxeri, todėl peršokau į kita talpykla ir iš kitur naudodamas nuotraukas darau kokybiškus parašus/avatarus. Šiandien parašai (Nature)
    1 taškas
  28. AVATARAI 2017/01/05 Genre - Random. 150x250 Parašai 2017.01.05
    1 taškas
  29. AVATARAI 2017/01/04 (150X250) (Jeigu neleidžia forumas užšidėti, parašykite į pm sumažinsiu) FORUMAS BLOKUOJA AVATARUS, NEĮSIVAIZDUOJU DĖL KOKIOS PRIEŽASTIES TODĖL ĮKĖLIAU ČIA - http://imgur.com/BnErdoD / http://i.imgur.com/UUQ1hhr.png / http://i.imgur.com/BuUzNFM.png
    1 taškas
  30. Patikimas kol negaus ban uz aimbot
    1 taškas
  31. Patikimas , kartais į stovintį nepataiko bet čia nk.
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.