Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.01.13 visose vietose

1. 8 taškai
  2. Kada serverio atnaujinimas? Per projekto gimtadienį (01.24)? Teks jus nuvilti. Šios datos nesižymėkite savo kalendoriuose ir neplanuokite bemiegių naktų. Tada kada? Atsakyti nei sau, nei jums į šį klausimą šiuo metu negalime. Bet prižadame, jog tiek laukti nebereikės. Prašome iš Jūsų pusės tik dar šiek tiek kantrybės. Žinome, jog jos ten daug nebėra, bet prašome palaukti. Ar verta? Pamatysite patys.
    6 taškai
  3. Tiek vienas, tiek kitas kandidatas turėjo priežastis, dėl kurių buvo atmestos jų kandidatūros ir dėl to direktorius negali būti peikiamas. Galbūt direktorius buvo per daug atviras ir pasidalino ta informacija, kurią tokiais atvejais reikėtų pasilikti sau kaip saugiklį. Tokį saugiklį būtų galima panaudoti tuo atveju, jeigu žaidėjas būtų susisiekęs asmeniškai ir paprašęs pakomentuoti plačiau dėl kokios priežasties jis nebuvo atrinktas. Direktorius baudžiamas nebus.
    5 taškai
  4. herojus kurio Australijai siuo metu taip truksta
    5 taškai
  5. Atranka į direktorių prižiūrėtojo pareigas, Kas yra direktorių prižiūrėtojas? Tai asmuo, kuris yra atsakingas už visus projekto direktorius ir jų veiklą serveryje bei forume. Toks žaidėjas turi būti pilnai susikoncentravęs tik į savo pareigas, todėl papildomų pareigų eiti negali. Už kokius darbus yra atsakingas direktorių prižiūrėtojas? Direktorių prižiūrėtojas yra atsakingas už direktorių atrankų organizavimą ir analizavimą, už naujų taisyklių priėmimą, senų taisyklių adaptavimą, už direktorių prižiūrėjimą, bausmių skirimą ir už dar daug „nepastebimos“ veiklos už paprastų, mirtingųj
    4 taškai
  6. Ignas_Eox

2 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ignelis_Kmr• Jūsų tikrasis vardas: Ignas• Jūsų amžius: 15• Iš kokio miesto esate?: Alytus• Kokie jūsų charakterio bruožai?: Nu ir paehali Taigi sveiki. Pradėsiu nuo to, kad pagal nuotaiką būnu dažnai crazy(Debiliuks) , mėgstu daryt nesąmones, kalbėt nesąmones. Ankščiau labai lengvai susinervuodavau bet dabar ant visko nusispjaut, neklausau ką žmonės kalba apie mane, jeigu žmogus man yra artimas bet daro nesąmones... Tai iš manęs išlenda tėvo rėžimas :DD. Jeigu būnu piktas padarau labai daug klaidų. Ko šitam serveryje tikrai buvo iš mano pusės nemažai :D.• Laisva
    1 taškas
  8. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deimantas_Quattro• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : @Nedaz Nedaz• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentas • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Taigi, nežinau kas šią anketą tikrins bet manau rokas, tad sveikas Rokai. Rašau šiam žmogui papeikimą taip sakoma už josamonių darymą ( Pildžiau į policijos departamentą ) mano anketą atmetė . Su tokia priežastimi " Kiek esu girdėjęs, jog esi labai konfliktiškas, mėgsti grasinti. Pats aktyvumas nėra geras, į klausimus atsakyta neblogai, bet grasintojų firmoje nereikia, todėl esi atmetamas. '' Tai
    1 taškas
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Wizard_Airidas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Nerioske_Gamer3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: įžeidinėjimai4. Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/LTHISJB5. Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina):https://imgur.com/a/LTHISJB
    1 taškas
  10. Laurynas_Leigon

1 taškas
  11. Thai_Gregor

1 taškas
  12. Iiiiiiiiir naujaja DP tampa : Amanda_Candy
    1 taškas
  13. Rodo visiems serverio žaidėjams, kai kažkas pasiima iš sandėlio ginklus/nark, kai tas žmogus nebebūna gaujoje, t.y. jis paspaudžia Y arba enter ir ima gun, kai tuo metu jį išmeta iš gaujos, bet jam GUI lentelė nedingsta, todėl jeigu jis ima toliau, tai rodo visiems serverio žaidėjams, o ką parašo į /g tai tikrai niekad nerodo ir nerodė jeigu nesi gaujoje, taip kad nemiluok.
    1 taškas
  14. Su gimtadieniu Greenside, sėkmės siekant tikslu ir juos realizuojant.
    1 taškas
  15. o pala pala is kur tie naujokai tiek daug zino apie atnaujinima? kad cia bomba kazkokia bus? man rodos i kazkokia lempine sekta istojot apgyde ten jus nenormaliai vaikinai.
    1 taškas
  16. Kažkaip tikėjausi iš 4 gimtadienio kažko netikėto, neįprasto. O dabar tik dalybos, kreditai - kaip visad, eilinis s*it. Gal atnaujinimas pateisins tą laukimą - nežinau. Bet šiuo atvėju, iki dabar esu nusivylęs viskuo, kas susije su projektu. Galimą iškelt diskusija, šiuo atžvilgiu, bet... Kad ir kaip, vis dėlto, sveikinu su projekto 4 gimtadieniu. Bei ačiū, kad rūpinates savo produktu ir suteikiate geras žaidimo sąlygas.
    1 taškas
  17. Sveikinu Poki, pagaliau pasiekei tą taksų drk
    1 taškas
  18. Haha, įdomų gi kada aš esu dirbęs mechanikuose. Nekarto neesu tenai dirbęs, tad tai viskas paaiškiną . Sėkmės .
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.