Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #14

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ORvrhra.png

Taigi sveiki serverio žaidėjai, su antruoju žiemos pirmadieniu tikiuos neužpūstė visų per stipriai ir jaučiatės gerai artėjant Šv. Kalėdoms. Praeitame laikraštyje minėjau jog turėtų būti pokalbis su vienu iš administratoriumi, tačiau jį pasiekti yra sunku ir negaunu jokio atsako iš jo. O per šį laikraštį meginau pakalbinti taksistų direktorė apie nesenai įvykusį įvyki, tačiau ji nieko komentuoti nenorėjo, tačiau teko minimaliai pakalbinti daugiausiai pergalių turinti krepšininką bei geriausia serverio ukininką. Gero skaitymo.

Turinys:
1. Atspėk ir laimėk
2. Direktorė ir administratorius
3. Darbai ir jų valdžia
4. Geriausias policininkas
5. Serverio ukininkas
6. Montgomery
7. Krepšinis
8. Žvejyba
9. Kalėdiniai piešiniai
10. Reklamos

 

w32zPda.png

tNBjctm.png

Užuomena - Vienas iš kazino Las Venturas mieste

_ _ L _ _ _ _ _ ' _
CALIGULA'S

Laimėtojas - @James_Morello

w32zPda.png

CZH6QjQ.png

Vienas keistesnių dalykų įvykusiu šiame serveryje. Situacija buvo tokia - du draugai turi pareigas serveryje, vienas supyksta ir naudoja nelegalias modifikacijas ant draugo vartotojo, šį kartą buvo taip, kad @Ugnius_Dead naudojo nelegalias modifikacijas ant @Dainida_Prn vartotojo. Taip darydamas per Ugniu, Dainida gavo užblokavimą, praėjus keliom valandom Ugnius taip pat yra užblokuojamas, o Dainida atblokuojama. Dėl kokių priežasčių visą tai nutiko tiksliai nežinau, bandžiau pakalbinti Dainida, tačiau apie šį dalyką komentuoti nieko nenorėjo, kiek esu nugirdęs tai, kad visas šitas chaosas įvyko dėl santykiu realiame gyvenime, tačiau kaip minėjau tiksliai nieko nežinau, tad neapsigaukit. Taip pat įkeliu vaizdo įraša įrodantį nelegalių modifikacijų naudojimą - čia.

 

w32zPda.png

TmeBgrm.png

Per pastarasias savaites nemažai kas pasikeitė darbuose, nebėra nuolatinių atrankų, atrankos vyksta žaidime, prasidėjo Direktoriaus prižiūrėtojo užduotis, o kas labiausiai pasikeitė tai tryjų darbų valdžia apie kurias papasakosiu apačioje.

@Street_Nmz. ir @David_Edyionii pareigas paliko lapkričio 22 dieną. Pagrindinės palikimo priežastys buvo - motyvacijos stoka bei laiko stoka. Tai buvo jų pirmosios pareigos, valdžioje išbuvo sakyčiau trumpą laiką Direktorius 29 dienas, Pavaduotojas 25 dienas. Jiems palikus pareigas @Emilisvn_Samp paminėjo, jog su pareigomis buvo susitvarkyta pakankamai gerai. Tačiau kitoje pusėje kol buvau laikinas direktorius, pastebėjau, jog šie savo draugeliams uždėje 4 - 5 rangą nors statistikos visiškai neturi, kitaip sakant nebuvo labai sąžiningi kitų darbuotojų atžvilgiu. Pirmąją žiemos dieną pradėjome su naujuoju pervežėjų Direktoriumi @Gvidaz_Bond, Direktoriaus prižiūrėtojo nuomone jo laiškas išsiskyrė kone visais aspektais ir sunkiai rado prie ko prikibti. Sveikinu naujajį direktorių bei tikiuosi jog savo kurybiškumą perteiksi pervežėjų darbui.

Dabar laikas pakalbėti apie Policijos Departamentą. Vieno Direktoriaus kelias baigiasi, o kito prasideda. @Martin_Gossard lapkričio 27 dieną paliko pareigas ir jas perleido savo pavaduotojui @Domantas_Epic. Apie Domantą, Martyno nuomone yra labai teigiama, atsistatydinime jis paminėjo, jog nesitikėjo tiek daug iš jo ir mano, kad Domantas praėjo testą ir gali būti Direktoriumi. Martynas valdžioje išbuvo 58 dienas ir turėjo du pavaduotojus, vieną jau paminėjau, o kitas @Ignas_Eox, Martyno primasis pavaduotojas kuris viską pradėjo tą pačią diena kaip ir Direktorius, tačiau Ignas ilgai neišbuvo, padėjo Martynui įsivažiuoti ir po 20 dienų paliko pareigas, dėl laiko trukumo ir motyvacijos pačiam žaidimui. Kalbant apie Domantą gavus pareigas jis ilgai nelaukė ir išsirinko sau pavaduotoja @Dovis_Santos šie du sukurė vieną aktualesnių temų Policijos darbui „Bylos“ tikiuosi stengsitės kurti toliau ir neapleisite Departamento.

Pokyčiai mechanikuose praeitasis Direktorius @Razer_Electro pareigose išbuvo mėnesį ir dvi dienas, taip pat turėjo ir pavaduotoją @Laimex_Teams kadencijoje ilgai neišbuvo, o palikimas taip pat neatrodo rimtas ir profesionalus, gal kiek juokingas sakyčiau. Palikimo priežastį manau jau visi žinote, tačiau čia galite peržėti dar kartą. Po Razerio palikimo neapraėjus nei savaitei išvydome naują mechanikų Direktorių, tačiau asmuo tikrai nėra naujas Direktorius, jis jau pasižymėjęs vadovo kėdeję bei svarbu paminėti, jog atrankoje savo kandidatus tiesiog nušlavė. Direktorių prižiūrėtojas minėjo atrankoje, jog @Dwayne_Jahseh laiškas neprilygo niekam ir nebuvo su kuo palyginti tai tik įrodo, kad mechanikai turi tvirtą lyderi savo firmoje, Po 14 dienų valdžioje, Dwayne, išsirinko sau pavaduotoją @Mantys_Alone tai jam yra antros pavaduotojo pareigos kartą buvo Policijos Departamento pavaduotojas, o dabar jį sveikinu su mechaniko pavaduotojo pareigomis. Dabar kaip mechanikų firmą funkcionuojasi pilnai linkiu Jums sėkmės jūsų darbuose.

 

w32zPda.png

08jnZlC.png

Policijos Departamente ant geriausio darbuotojo statulos turime naują Vardą_Pavardę, bijau sumeluoti, bet manau, kad po daugiau nei dviejų metų buvo nurungtas @Laurynas_Leigon ir jį aplenkė @Kle_Bonas buvęs Policijos Departamento pavaduotojas. Pagal darbo patirtį lenkia visai nedaug, tačiau žinodami jog Laurynas neaktyvus, Klebonui bus lengviau padaryti didesnį skirtumą nuo jo.

Top 5 Policijos darbuotojai pagal patirtį:
@Kle_Bonas
@Laurynas_Leigon
@Egidijus_Keza
@Martin_Gossard
@Gruzinas_Tortilla

w32zPda.png

sdBTWlV.png

Žaidėjas kuris ukininkuose dirbą apie metus laiko, turi virš 2.000.000 darbo patirties, 125,000 pradirbto laiko ir net 25,000 sukauptų atostogų. Vieną vakarą tikrinau visus žaidėjus ir aptikau šį sėdintį ukininkų bazėję. Šiek tiek pakalbėjus labai nustebau su jo turima statistika. Jam praleidus atostogas motelyje už savo sukauptas minutes gali gauti iki €2,500,000 kas pagalvojus yra tikrai įspūdinga, tačiau iš kitos pusės visa tai buvo sukaupta per metus laiko. Žaidėjas apie kurį kalbu yra @Dovis_Gtx ir apačioje yra neformalus, trumpas pokalbis su juo žaidime.

[Žurnalistas] Ko nemiegi?
[Atsakovas] Nzn eisiu tj
[Žurnalistas] Eik į kitą darbą niekas nebegalės aplenkt taves pagal xp
[Atsakovas] Be sansu :D gaila atostogų, minučių visų
[Žurnalistas] Negi ukininkai taip įdomu?
[Atsakovas] Taip, chill kmr čia
[Žurnalistas] 25k minučių atostogose wtf, per kiek čia laiko?
[Atsakovas] Nzn per metus gal, pažėk kiek pradirbto laiko :D :D :D 
[Žurnalistas]
Skaičiavai kiek dienų gaunasi? Nu nafik normaliai čia užvarei
[Atsakovas] :D :D:D :D Rekordai čia krc, gaila būtų išeit

w32zPda.png

MJ6jWO6.png

Dar viena nesėkminga atranka „Montgomery“ kaimelio barui. Nors šį kartą ir buvo kandidatų pildžiusių į lyderius, tačiau savininkui to neužteko ir baras toliau lieka neaktyvus. Viena atranka buvo Spalio 16 dieną, kita Lapkričio 28 dieną, tad kitą mėnesį galimai išvysime ir kitą, tačiau jeigu bus kita atranka , kodėl jos tiesiog nepalikus kaip nuolatinės iki kol atsiras tinkamas kandidatas? Arba įdėti barą į aukcioną, kaip kažkada ir buvo padaryta. Pats Montgomery baras jau yra neaktyvus tikrai ilgą laiką ar atsiras tas kuris jį atgaivins!?

w32zPda.png

yJynp6c.png

Šiandien apturėjau pora krepšinio rungtynių, taip pat ir pasitreniravau prieš jas, dauguma tikriausiai tai žinot, bet kiti gal net neįsivaizdavot, kad per rungtynes pataikote žymiai daugiau nei per treniruotes, kitaip sakant manau daug kas čia priklauso nuo sėkmės varžybose, tačiau daugiausiai kartų laimėjės krepšinį @Big_Bear pasakys kitaip.

[ŽurnalistasSveiki, su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija. Ar turite laiko, pokalbiui apie krepšini?
[AtsakovasTaip, turiu.
[ŽurnalistasMatau esate pirmasis pagal laimėtas krepšinio varžybas ar dar žaidžiate krepšini?
[AtsakovasDar žaidžiu.
[ŽurnalistasO dar treniruojatės ar jau viską turite ištobulines?
[AtsakovasNene esu užsitobulines artimo metimo 5x ir tolimo 3x to visiškai pakanka.
[ŽurnalistasTaip pat norėjau paminėti, jog žaidžiant rungtynes prieš kitą, pataikau daugiau nei per treniruotes. Pagalvojus net neverta treniruotis kai pataikai daug per rungtynes.
[AtsakovasFaktas žaidžiant rungtynes žymiai lengviau pataikyti negu per treniruotes
[ŽurnalistasKą Jūs manote apie treniruotes ir patobulinimus ar jie padeda per varžybas ar galvojate, kad per varžybas yra sėkmės reikalas?
[AtsakovasManau , kad bent po 1-2 patobulinimus iš  tolimo ir artimo metimo reiktu užsikelti nes ten sekmės reikalo nėra. Dar žiurint kaip nutaikai savo žaidėja į krepšinio puse.
[ŽurnalistasSupratau. Kiek jau maždaug esate uždirbęs iš krepšinio?
[AtsakovasBuvo žaidimu iš visokiu sumu nuo 5k iki 50k tai maždaug manau apie 500-700k esu per visus žaidimus.
[ŽurnalistasKą šiaip apie krepšini manote? Kokia Jūsų nuomonė? Kodėl mažai žaidėju jį žaidžia ar atvirkščiai?
[AtsakovasAš manau kad kaikurie žaidėjai tesiog nėra trauke prie azartiniu žaidimu kaip kz ar krepšinis. Bijo pralaimėti pinigus arba tesiog nenori, bet jeigu netyngėsi užsikelti 1-2 patobulinimus tai tikrai gali laimėti ir ne 1k.
[ŽurnalistasSupratau dėkoju už šį trumpą pokalbį.
 

w32zPda.png

zxl1UZj.png

Apie žvejus rašiau prieš du mėnesius ir nuo to laiko realiai niekas nepasikeitė, pagal topus vienas naujas žaidėjas išlindo į top10 @Mixail Krug. Taip pat per tą laiką pats žvejojau šiek tiek ir per visai trumpa laiką pasikėliau 4 lygį. Ketvirtame lygyje pagaunu žuvis sveriančias 1kg - 1,10kg, pagauti 100kg trunka mažiau nei 15 minučių, o dar jeigu gerai kimba ir auksines žuvelės, tai įmanoma padaryti ir per 10minučių. Sunkiausias dalykas ir ilgiausiai užtrunkantis yra surasti kuriame sonare yra tavo žuvis. Taip pat kaip aš žvejoju, stengiuosi sužvejoti daugiau nei 100kg, kad nereiktu kas kartą plaukiot ir pardavinėti išnaujo žuvų, aš sužvejoju kuo daugiau ir tada parduodu apie 300kg žuvies, žinoma pinigų gaunu tiek kiek už 100kg, tačiau žvejo patirtis taškų gaunu daugiau ir sutaupau šiek tiek laiko. Tačiau jei žvejojate dėl pinigu to daryti nepatariu, o jeigu žvejojate nes pradžiai norite pasikelti kuo aukštesni lygi patariu nusipirkti žvejo aksesuarus nes jie tikrai prideda nemažai patirties.

w32zPda.png

ySqkun7.png

@Migelis_Zhebtuvelis paskelbė Kalėdinių piešinių konkursą, kurio prizas yra Los Santos miesto Vila (221ID). Dalyvauti gali visi kas nori, tačiau piešinys turi buti pavaizduotas apie SA-MP žaidimą, turi būti apie Kalėdas, turi būti pavaizduotas serverio logotipas arba pavadinimas. Kolkas yra trys piešiniai, tačiau piešiniais juos pavadinti yra sunku. Tad šansu laimėti yra dideli nes konkurencija matomai bus maža. 

Daugiau informacijos

w32zPda.png

Reklamos

@Martynas_Belas - Parduoda NRG-500 vienspalve 223ID bei Admiral 241ID su mega ratais
@Fresh_Weed - Parduoda /hdeze po €80,000
@Keyate Marshall - Perka aureole arba papuga, susisiekite žaidime
@Taduse_Jrg - Perka Elegy tune dėžėms ir daug bronzinių tune dėžių. Discordas Bagulskis#3930

 

*Ieškau žaidėjų norinčių prisijungti prie šio laikraščio kūrimo, norintys susisiekite su manimi
Express News“ gfx daro - @Jimmy_Bryant
Reklama yra nemokama jei nori susisiek su manimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite
Pagarbiai „Express News“ 
 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.