Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Naujasis medikų vadovas,

Migelis_Zhebtuvelis

Rekomenduojamas pranešimas

bWmdrY6.png
Naujasis Medikų vadovas

image.png

Atrankoje sulaukėme 8 kandidatūrų iš kurių buvo analizuojamos. Rinkimai pasižymėjo gausiu kiekiu dėmesio vertu kandidatu, todėl analizė trunka daug ilgiau negu įprastai. Apačioje pateikiama žinutė kiekvienam kandidatui, save identifikuoti galima pagal datą ir laiką, kada buvo paskelbtas pranešimas. Gero skaitymo ir laukiame naujojo direktoriaus.

 

KANDIDATAI,

11.29 18:29 – anketa labai trumpa, į darbą būtų labai gera kandidatūra, bet direktoriaus pareigoms reikia būti pasiruošus tikslią firmos idėją ir motyvaciniame laiške/anketoje tą pagrinde ir paminėti. Esu pastebėjęs tave serveryje kai atsakingą darbuotoją, tad manau prisėdus, pagalvojus ir pasistengus būtų daug geresnis nusisekimas rinkimuose. Ačiū, kad dalyvavai.

11.29 20:23 – iš pirmo žvilgsnio labai daili kandidatūra. Atrodai labai pasikaustęs serverio žaidėjas, labai keista, kad buvai nusprendęs čytinti ir netgi už tai gauti RCON užblokavimą. Tačiau, po atsiblokavimo nepavyko pamatyti didelių serverio taisyklių pažeidimų. Kalbant apie anketą, labai tiksliai pristatai save kaip galimą vadovą. Pateiki bent jau man nematytą idėją ir sukeli intrigą, jog serverio medikų atmosfera pasikeistų labai ryškiai. Šiek tiek nepatiko tai, kad planuoji taikyti nuobaudas darbuotojams nepasikėlusiems rango per tam tikrą laikotarpį. Mano nuomone, reikėtų atsižvelgti į kiekvieno žaidėjo skirtingą požiūrį į žaidimą, nes tokie suvaržymai labai įstato darbuotoją į rėmus. Jeigu sistema įdomi, joje ir taip dalyvaus didelė dalis darbuotojų. Bet kokiu atveju, kandidatūra labai pagirtina.

11.30 23:44 – neseniai grįžęs į projektą, anksčiau buvai prisidirbęs, bet išpirkai savo kaltes. Prie anketos labai padirbėta, labai gražiai viskas apipavidalinta, tačiau perskaičius viską pilnai didelio įspūdžio, kokia bus firma susidaryti nepavyko. Pagirtina, kad paruošei forumo temas firmos naujokams, netgi sukūrei įvairius vaizdo įrašus. Susidariau išvadą, kad šiuo metu tapti direktoriumi tau dar per anksti, kadangi tik neseniai grįžai žaisti ir konkrečios idėjos firmai taip ir neįžvelgiau, kadangi minėti rangai atrodė buvo tik su pakeistu pavadinimu į skiepus ir aprašyta labai trumpai. Bet kokiu atveju, tavo laiškas paliko labai gerą įspūdį, tavo vietoje neapsiribočiau ties direktoriaus pareigomis, o kurčiau įdomų turinį serverio žaidėjams pilnu spektru. Galbūt net ir būtum už tai įvertintas. Ačiū už dalyvavimą.

12.01 22:46 - iš pirmo žvilgsnio kandidatūra atrodo labai daug žadanti. Labai gera išlaikyta pranešimo vizualizacija, kas tiesą pasakius, yra pliusas pas daugelį šių rinkimų kandidatų. Bendrų aspektų skiltyje klausimas apie praeitas klaidas buvo nesuprastas, nes reikėjo atsakyti apie savo asmeninus serverio nuklydimus, bet kalbėjai apie trūkumus firmose. Kai kalbi apie firmą, jaučiasi žinios ir pasiruošimas tapti direktoriumi, o idėja rangų pasikėlimui atrodo labai interaktyvi. Tik klausimas, ar nekiltų bėdų tokią sistemą išaiškinti kiekvieno plauko žaidėjams. Šiaip tikrai neblogas nusisekimas.

12.02 13:00 – kandidatūrai trūko gražios vizualizacijos, kas uždėtų labai didelį pliusą, kas buvo minėta ir rinkimų temoje. Bet kokiu atveju, laiško turinys yra labai pagirtinas, aiškiai, gražiai išdėstytos mintys. Kadangi medikuose esi dirbęs pas savo minėtus direktorius, galima daryti išvadą, kad į serverį grįžai neseniai, tačiau turi susikūręs visai įdomią medikų viziją, tik labai keista, kad nedirbi firmoje šiuo metu. Esu tave pastebėjęs serveryje, tačiau niekada nepastebėjau jokio pasižymėjimo, todėl teko pasidomėti darbuotojų bylomis. Paskutinėje dirbtoje firmoje surinkai įspėjimus už neaktyvumą, kaip teigia vadovas – tiesiog dingai. Apie tą užsimeni ir laiške, tačiau vis tiek kyla dvejonių. Pateiki labai įdomią idėją ir manau, kad laisvai galėtum būti direktoriumi, tačiau šį kartą tave nurungė tavo oponentų idėjos. Tikiuosi, kad dar teks susitikti rinkimuose ateityje, tačiau kol kas nesu užtikrintas dėl tavo tapimo direktoriumi. Labai ačiū, kad dalyvavai.

12.03 06:54 – anketa netrumpa, matosi nemažas pasiruošimas. Šiek tiek badė akis tai, kad visur palikai mėlyną tekstą, kai teksto nuspalvinimus geriau būtų naudoti išryškinimams, o rašyti automatiniu tekstu, ko ir buvo prašyta atrankose temoje. Kalbant apie laiško turinį, yra labai daug skirtingų idėjų, bet atrodo išdėstyta viskas nelabai suprantamai ir buvo sunku nubrėžti sąsają ir susikurti bendrą firmos vaizdą. Pristatydamas rangų sistemą, pateiki labai trumpą aprašymą. Bandai argumentuoti, kad nenori apkrauti darbuotojų dažnais fotografavimais, bet ir be to galima padaryti mažiau nuvalkiotą sistemą. Šiaip turi daug gerų kabliukų, bet atrodo dar sunku sudaryti tikslią firmos viziją. Tikiuosi gavęs progą, pasinaudosi įsidarbinimo į medikus galimybe ir susidarysi geresnę viziją. Labai ačiū, kad dalyvavai.

12.05 11:52 – jau ne pirmą kartą susitinkame rinkimuose ir netgi teko kartu dirbti. Labai vertinu tavo nepasidavimą, dalyvavimą, atrodo gerai supranti valdžios atstovo pareigas. Vizualiai laiškas atrodo gražiai, per daug dalykų neprikrauta, tačiau norėtųsi, kad panaudotum ir daugiau pranešimo redagavimo galimybių. Skaitant pritrūko kabliukų ir inovatyvumo idėjose. Žiūrint bendrai, kandidatūra pagirtina, tik deja, bet tavo oponentai pasižymėjo geriau ir įtikino labiau. Labai ačiū už dalyvavimą.

 

NAUJASIS DIREKTORIUS,

O naujojo direktoriaus - vis dar nėra. Su dviem potencialiais kandidatais jau susisiekta, antrasis rinkimų etapas jau netrukus. Nenoriu palikti nežinioje, todėl skelbiu pirmojo etapo rezultatus jau dabar, po antrojo etapo ši tema bus papildyta nauju pranešimu, kuriame ir pamatysite naująjį direktorių.

Sveikinimai @Bitee_Maja !

giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

ANTROJO ETAPO REZULTATAI,

Antrasis etapas vyko praktinės užduoties principu. 2 kandidatai (Marco_Guerra ir Tautvydas_Udravich) po vieną parą praktikavosi medikų pavaduotojo kėdėje. Atlikdami pareigas, jie turėjo stengtis kuo labiau įsijausti į direktoriaus vaidmenį, užimti darbuotojus ir rodyti potencialaus valdžios atstovo pavyzdį. Abu varžovai buvo vertinami pagal forume užpildytą ataskaitą (kam įdomu paskubėkite, nes tema anksčiau ar vėliau dings), laikinosios medikų firmos direktorės bei firmos darbuotojų įžvalgas. Galiu drąsiai teigti, kad abu varžovai pasirodė itin stipriai ir išpildė ir priimti sprendimą nebuvo lengva. Tiek Tautvydas, tiek Marco stengtųsi kuo labiau užimti darbuotojus, kas yra labai pavyzdinga ir šaunu. Kad ir kaip įdomu būtų dirbti tiek su vienu, tiek su kitu, medikų direktoriaus pozicija yra viena. Šį kartą labiau nurungė Tautvydo kandidatūra. Pagrindinis užkliuvimas dėl Marco buvo per daug griežti metodai, kas mano nuomone nėra itin veiksminga 2023-iaisiais metais. Bet kokiu atveju, Marco pasirodė labai gerai ir turi labai daug potencialo ateityje - raginu nenusivilti ir toliau siekti valdžios atstovo pareigų, nes tikiu, kad gavęs savo šansą, būtum naudingas serveriui.

Pasitikite naująjį medikų direktorių @Tautvydas_Udravich

giphy.gif

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.