Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Bendra darbų veikla

Ledas_Competiv

Rekomenduojamas pranešimas

6LnGeMQ.png

Hi everyone!

Pasidaręs arbatos, užsiklojęs antklodę ir visus pabučiavęs miegoti pagaliau galiu pradėti rašyti šią temą. Praėjusią savaitę visi darbų direktoriai nusprendė surengti bendrą treniruotę siekiant suartinti darbuotojus bei tiesiog smagiai praleisti laiką. Nors nei vienam darbui(neoficialus medikų darbuotojas B)) neatstovavau tačiau sugebėjau dalyvauti treniruotėje ir tikrai nepasigailėjau, tai ne tik davė man gan gerą laiką bet ir geriau susipažinau su kitų darbų direktoriais ir jų darbuotojais kas ateityje potencialiai gali būti labai svarbu. Tikėjausi pabaigti šį video darbą daug ankščiau tačiau nusprendžiau įdėti šiektiek daugiau pastangų ir by pastangų aš turiu omenį - dirbti prie kiekvieno kadro ir video dalies atskirai. 

Išviso buvo nufilmuota 1 valanda ir 20 minučių. Po preliminarių apkarymų ir nereikalingų kadrų liko 6 minutės. Preliminariai video būtų buvęs apie 5 minutes, tačiau tik šiandieną nusprendžiau aparkyti jį dar labiau ir sudėti tik tuos kadrus kurie man patinka tai ir liko 3 su puse minutės. 

Ačiū:

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
15 valandas prieš , Arman1s rašė:

Žiauriai patiko video, norėčiau daugiau matyti tavo kūrimų.
Kiek laiko užsiimi vfx kūrimų?

Ačiū labai!

Pirma kažkokį video darbą padariau prieš šiektiek daugiau negu metus, aišku jis buvo baisus kaip ragana bet su kiekvienu video tikslas buvo išmokti kažką naujo, nors jie nevisi talpinami ir publikuojam, Ir tai yra tik 5 ar 6-as video per metus prie kurio padirbėta šiektiek daugiau negu įprastai ir publikuotas visiems.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.