Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Pokalbiai prie kavos. #1

Adidas_Junior

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi, pamatęs ,kad nėra nuolatinių tinklaraščių, nutariau, kad reikėtu sukurti naują ir stebinantį tinklaraštį. Tinklaraštis išeis kiekvieną savaitę, šeštadienį arba sekmadienį. Šio vakaro svečias yra @Derek_Escobar. Malonaus skaitymo! 

 

Kaip sužinojai apie greenside serverį, ir kaip tau sekėsi pačioje pradžioje?

Hallo, apie patį serveri sužinojau dar 2016m. kai žaidžiau kitame projekte, bet kažkaip tuo metu nebuvo noro pradėti žaisti šiame serveryje. Todėl pasirinkau kitą projektą, vėliau gavosi, kad atsirado noras, ir pradėjau žaisti šiame serveryje. Pradžia pati buvo tikrai nuobodi, kaip naujokui man buvo gan sunkoka priprasti prie serverio sistemų. Pirmas darbas su pakvietimu buvo pervežėjai, sekėsi turiu pasakyti labai gerai, jame iš viso išdirbau lygiai pusę metu, ir per tą laiką sugebėjau gauti pavaduotoją, o vėliau ir direktorių, patekęs į darbą prasidėjo tikrasis žaidimas šiame serveryje, daug naujų žmonių, nematytos sistemos, mane labai sužavėjo ir taip likau šiame projekte, iki šiol.

Kaip tau sekasi direktoriaus pareigos?

Direktoriaus pareigose jau esu trečia kartą, tad sekasi lengvai, kiekvieną dieną yra kažkas naujo, tai pykčiai tarp darbuotojų, kuriuos spręsti kažkaip reikia. Kaip ir minėjau sekasi lengvai, galbūt kad tai tik pradžia, kadangi direktoriaus pareigose esu 15d. aišku per jas buvo visko, nesisekė ir sekėsi tuo pačiu, turiu surinkęs tikrai neblogą kolektyvą, kuris man nebūnant serveryje sugebą tarpusavyje komunikuoti, aišku pykčiai yra didelė problemą, kurią reikia spręsti, bet laikui bėgant tikiuosi jos išsispręs.

Kodėl išsirinkai būtent mechanikų firmą?

Kodėl pasirinkau mechanikus, pats žalio supratimo neturiu, galbūt buvo noras kažkam vadovauti, ir todėl pildžiau ten. Aišku prie sprendimo užpildyti į mechanikų direktorių prisidėjo draugai, kurie sakė pildyk, nes jeigu neužpildysi vėliau gali pasigailėti, todėl pabandžiau, ir gavau. 

Kokie tavo tikslai būnant mechanikų direktoriumi?

Prieš tapdamas taksistų direktoriumi, sakiau kad mano tikslas jame yra 30d. vėliau bus galima galvoti apie kitus tikslus, gavosi viskas kitaip išbuvau 107d. Bet prieš šio direktoriaus gavimą užsibrėžiau tikslą, išbūti direktoriaus poste efektyviai, nesvarbu kiek dienų jame būsiu, bet svarbiausia efektyviai. Nematau tikslo laikyti direktorių, kai tu jame nieko nepadarai, o kitas kandidatas atėjas į direktoriaus postą gali sukurti kažko naujo ir nematyto.

Ką manai, ką apie tave galvoja firmos darbuotojai?

Tikiuosi nuomonė apie mane yra teigiama, darau viską kas įmanomą, kad mano firmos darbuotojai uždirbtu daugiau, ir svarbiausia šioje firmoje būtų smagu dirbti. Kiekviena dieną ateinu į (TeamSpeak3) ir bendrauju, galbūt tai kažkiek padeda net neįsivaizduoju. Bandau daryti D.EVENT, veiklas kurios mano darbuotojams būtų linksmos ir jei čia pasiliktu. Manau nuomonė turi būti teigiama, galbūt minusų turiu, bet kas jų neturi.

Ką manai apie dabartinį taksistų direktorių @Martin Gossard?

Turiu pripažinti, esu nustebęs kad jis dar turi tą direktoriaus postą, kaip pirma jo direktoriaus kadencija ji nėra prasta, aišku klaidų pasitaiko, bet visiems būna kai patenki ten kur dar ne esi buvęs. Labai bendraujantis direktorius, pats dirbdamas pas jį firmoje pastebėjau, kad jis „atsidavęs“ savo firmai, ir labai stengiasi dėl jos. Tikiuosi nebus ilgiau nei aš buvau, nes tada būsiu dar labiau nustebęs.

Ir paskutinis klausimas, ką galvoji apie šių metų žiemos eventą?

Visi event'ai turi pliusų ir minusų, šis taip pat, man patiko, tikrai geras dalykas, kad daroma kažkas naujo, o ne naudojamos senos sistemos, kurios tikrai atsibodusios. Aišku atima nemažai laiko, bet viskas visada pasiteisina.

 

Nuoširdžiai dėkoju Derek'ui už atsakytus klausimus, o perskaitę galite parašyti į komentarus, kur patobulėti, ir ką bandyti pasikviesti į kitą Pokalbį prie kavos. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.