Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Pasiūlymas mechanikų ir policijos darbams

Katakuri_Boy

Žieminės/vasarinės padangos  

24 balsai

  1. 1. Ar Sutinkate su idėja?

    • Taip manau truputį paįvairintų šiuos darbus.
      14
    • Ne, manau tai yra visiškai nereikalinga.
      10

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Katakuri_Boy
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Įdėti vasarines ir žiemines padangas. Žodžiu žiemos/vasaros laikais reikėtu pasikeisti transporto priemonės padangas. Tai galėtumėt padaryti pas mechanikus. Žinoma suma neturėtų būti labai didėle 250-500E O pareigūnai už nepakeistas padangas galėtų išrašyt baudas. Padangos taipogi nekeistu switch ar kitu. Būtų tiesiog kaip ir nematomos kur pareigūnai patikrine galėtų pamatyt.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kažkiek paįvairintu dar labiau mechanikų ir policijos darbą.

Redaguota Katakuri_Boy

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas, pasiūlymas ne koks, atleisk, paaiškinsiu kodėl, vasarinių ar žieminių padangų neapsimoka naudoti, žiema būna tik 3 mėnesius, o padangų kažkokių įdėti dėl tiek laiko neapsimoka, kai jų nenaudosi visus metus, tuo labiau, samp'e neprisninga natūraliai, turi modintis žaidimą, o modinimasis slydimo kiek žinau nekeičia. Vasarinės padangos taipogi bereikšmės, yra padangų daug, ir jų užtenka, nereikia papildomai, o tuo labiau (mano nuomone) nereikalingai užkrauti serverio sistemų. Pats nepaaiškinai nieko daugiau apie tas padangas, galvoji „ai, parašysiu pasiūlymą, tegu patys *cenzūra* galvas kaip jį įgyvendinti“, sėkmės.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Jeigu Jūsų nuomone ir taip per mažai išplėtota mechanikų firma, tiesiog padarykit padangų susidėvėjimą pagal ridą, 100% jos susidėvi nuvažiavus 1000km. Pasikeiti pas mechanikus, padangų likutis 30% ir mažiau? Pareigūnai tai mato per patikrą ir išraso baudą. Padangų likutis 0%? Jos sprogsta, permontavimui vėl naudojatės mechanikų paslaugoms.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš irgi turėjau idėją su padangomis, orais, tačiau ją parašyti atsisakiau, nes atrodė kiek be reikalo ji serveryje. Visgi, jeigu su padangomis, tai galima kurti tokia sistemėlę: turint vasarines padangas, ir važiuojant vasaros sezonu, praslydimų, užmetimų žaidėjas negautų, jeigu važiuotų su žieminėmis - mašina mėtytųsi kas kelias minutes, o tas mėtymas būtų paprasčiausias apsvaigimo nuo alkoholio animacijos uždėjimas žaidėjui 1-2 sekundėm, jog jį galėtų sumėtyti. Jeigu važiuoja su vasarinėmis padangomis žiemos sezonu - taip pat mėto kas tam tikrą laiką. Čia galėtų ir mechanikai dirbti su padangomis - keisti jas, ir policininkai - bausti už netinkamas padangas, bei taip pat ir būtų galima valytojų darbą paįvairinti - blogas padangas jie galėtų iš mechanikų darbo vežti į utilizavimo fabriką, esantį kur nors Los Santos ar Las Venturas miestuose. Čia aišku reikėtų, jog padangos turėtų ir susinaudojimą. Kaip ir Jizzy minėjo, galima būtų padaryti padangų likutį. 1000km - jūsų padangų likutis - 0%. Kai jos susidėvi, jas reikia keisti, tad ši sistema nestovėtų tik 20-čiai dienų - ji suktųsi visuomet.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.