Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.06.15 visose vietose

1. Bent savo įrodymus pasižiūrėk kitą kart, geras bandymas pakišt pareigūną, belieka tik tave pasveikint su akmeniniu stulpu, sėkmės.
    10 taškai
  2. • Hi, šiandien sukūriau avatarų. Ir pamaniau jog temą pildysiu dažnokai, tačiau tai priklausys nuo jūsų. • [V1] - http://imgur.com/a/gH0e5
    7 taškai
  3. Sveiki nežinojau ką kurti taigi nusprendžiau padaryti gameplay tipo filmuką nežinau kaip gavosi pirmas tokio tipo filmukas jokiu effecku nėra ir pnš sekantis bus geresnis su effectais soundais ir panašiai tikiuosi, bet kažkiek buvo įdomužiūrėti ir tikiuosi neatsibodo mano žiaurus balsas gero žiūrėjimo p.s ačiū Rage už pagalba.
    6 taškai
  4. Atsakyti tuo pačiu yra ganėtinai nebrandu ir neprofesionalu( šiuo metu apscammino scammerį ), bet viskas atlikta ganėtinai švariai iš taisyklių pusės - puikiai žinote, o ypač papeikimo autorius, kuris tokiomis varkėmis užsiima, kad sistema žaisti kauliukais leidžia tik iki 25.000€, žaidimai iš didesnių sumų yra traktuojami kaip nelegalūs, tuomet reikia tarpininko, kurį renkatės patys, tad jei jus apgauna - reiškia pasirinkote blogą tarpininką, tokių žaidimų nieks neapdraudžia, apgavo - tavo bėdos. Į tai galbūt žiūrėčiau rimčiau, bet kaip ir minėjau, papeikimo autorius taip pat yra pagarsėjas k
    6 taškai
  5. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zauriz_Reiveris ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): na manau visa informacija yra čia. ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: pradėkime nuo 380k. ◘ Papildoma informacija: Mano nuomone labai grazi transporto priemonė. Galite susisiekti su manimi forume bei žaidime.
    4 taškai
  6. Sveiki , po ilgo laiko nusprendžiau kažką pamontuoti ,sekęsi sunkiai , buvo labai sunko tiesiog po tokios ilgos pertraukos, nežinau kaip gavosi bandžiau imti kadrus iš kitu rakursu ir panašiai ,taigi vertinam sekanti karta bus geriau žiūrim 1080p VIDEO 60FPS Tikiuosi,bent kažkiek patiko Ačiū Olandui,Frontui,Mantui,Tadui,Bumeriui,Kevinui.
    3 taškai
  7. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Front • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: GSPD • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Vienas iš PD darbuotojų nedavė man baudos, nors turėjo duoti, parašiau papeikimą ir direktorius atmetė papeikimą. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: 3.10 Pareigūnas privalo pasiūlyti baudą (tik 1 kartą) jeigu įtarimas <40. Jeigu žaidėjas bėgo nuo teisėsaugos (/ita bėgimas) - bauda draudžiama.(žaidėjas), o keza todėl, kad nesutiko. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : http://
    2 taškai
  8. Daug serve čiuvų su kuriais yra apie ką pakalbėt, Hugo_Armani vienas geriausių pacanų serve, Minde_Fine, storas linksmas burgeris, Linch_Vercat, Justas_Jucius, Lukas_Front, nuoširdžiausias žmogus, Vidas_Asas, Donatas_Tusinukas, Egidijus_Keza, Velnelis_Camel, Skrajojantis_Olandas, Tadas_Chill, Egidijus_Bumeris, Edas_Gold, Irmantas_Danas, Vytautas_Sustauskas, Sabas_Brown, Marko_Escobar su White_Orange'u, Lucas_Patriot (keršna.), Žilvis_Chuwak, Gruzinas_Sampo, Jeremy_Warning, Matt_Inside, Gvidas_Ham, Colin_Sarkys ir dar daug daug kitų pacanų, kurie nesikeičia ir išliks ilgam atminty
    2 taškai
  9. Matas

Prisistatau Code_Demo

Sveiki, manau apie mane nieko neesate girdėję ir kilo daug klausimų, kai pamatėte šia temą. Taigi, esu Matas, man 16 metų gimiau 1999m. gruodžio 18d, Alytuje, kur iki šiol ten ir gyvenu. Atėjau į šį nuostabų projektą kaip antrasis koduotojas, padėsiu Aivarui tvarkytis serverio vidaus reikaluose, bei asmeniškai kurti naujas sistemas, jūsų, žaidėjai labui, stengsiuosi padėti sukurti jums dar nuostabesnį ir įdomesnį žaidimą. Toliau, esu kitur žinomas kaip Matas Fexurious, projekto, nei buvęs, nei esu turėjęs, tačiau SA:MP scriptinu jau antri metai, gal tai atrodo nedaug, tačiau manau su
    1 taškas
  10. Šioje temoje kelsiu kokybiškus avatarus pagal jūsų pageidavimus. Reputacijos nerenku, tačiau jei jums tikrai patiko ir panaudosite tai nesidrovėkite ir paspauskite žalią. Update kelsiu kai neturėsiu ką veikti ir turėsiu laiko, taigi sėkmės naudojant. UPDATE NR. 1 (Audi) UPDATE NR. 2 (Babes) UPDATE NR. 3 (Nature) UPDATE NR. 4 (Weed x 420)
    1 taškas
  11. Xrist

Senas mano drift video :>

Narys gauna viena ispejima uz; • Draudžiama kurti naują temą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju tema skaitysis bereikšmė);
    1 taškas
  12. Nebuvo kas veikt, tai reikėjo bšk paspangt... Mano darbas: Lauris_Drift darbas:
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Armani • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Lukas_Front • Už ką buvote užblokuotas ?: Cytinima • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/637792807e11d801ffeff67678af1650271.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/16d9b71e58d04648f42ee636481cdde6478.png
    1 taškas
  14. *cenzūra* *cenzūra* Nera keiksmazodis tiesiog raidziu junginys free mute... beveik Da*nas :D
    1 taškas
  15. Kam tiesiog kurti tokias modifikacijų parduotuvėles,jeigu tema visiškai nesutvarkyta. Būčiau modifikacijų skilties moderatorius - rakinčiau temą. Pačiam shope aprašomas tavo "asmeninis gyvenimas" ? Kam rūpi,kad turi problemų dėl mokyklos samp forume? "Kodėl verta rinktis šią krautuvėlę" sužymėta nuo 1 iki 6 nors 5 skaičiuko net nėra lol. Nu gl tau peili
    1 taškas
  16. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Smoke_Piktas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Erikaz_Jakas • Už ką buvote užblokuotas ?: Apgaudinėjimai ( 4 free banas o admin prižiūrėtojai vėl nesugeba patikrinti admin papeikimų ). • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://imgur.com/a/ffzy4 • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://imgur.com/a/ffzy4
    1 taškas
  17. Gal gali pasakyt kuom unikalios jos ? Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    1 taškas
  18. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Mad_Edva 2. Perkamų patalpų dydis: 100m2 3. Kiti pageidaujami aspektai - verslo šaka, lygis: Saka gali buti belekoke, lygis 1 4. Siūloma kaina: iki 1mln
    1 taškas
  19. Verslas jau buvo nupirktas
    1 taškas
  20. JAMES_HAZ irgi cytina. Su juodu bullet amzinai vazineja, ir ji /pzu darykit.
    1 taškas
  21. Tikriausiai pagal tave viskas iš interneto :D
    1 taškas
  22. Na ši idėja tikrai visai nieko, bet mano manymu, jog geriau būtų jeigu tie visi sklypai būtų miesteliuose 1,2,3,4 išdėstyti po kokia 5-6, kad ir nebūtų daug jų.
    1 taškas
  23. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: R_Smailys • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Galetu buti sklypai serve kuriuos nusipirkes galetum statytis savo nama bet reiktu medienos kurios galetum nusipirkti medkirciu bazeje (jeigu butu prikirsta) veliau pasistacius nama butu tik isore o visu turetum pats susimaketuoti ir ji padaryti sienas ir kitas didesnius reikemenis veziotu furistai su furom o baldus ir smulkesnius dpd aisku jeigu serve butu sklypai jie kainuotu pigiau uz servo namus bet pacio namo statymas kainuotu daugiausiai euru. aisku sklype pastatytas grazus nama tures didele verte ir kad nega
    1 taškas
  24. Uz bet jei patiems statytis reiktu tai neliktu cj laisvos vietos serve.
    1 taškas
  25. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Litas_Nuliapausis • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš siūlau liepti direktoriam prijimti daugiau naujoku į darbus nes daug žaidėjų iš pykčio paliks serverį jau mano draugas Karmis planuoja palikti serva jei nepateks paskutinį kartą ir man jau prasideda užknist jau 3 karta pildau kiekvienai anketai po 2 valandas nei vienai buvo laimės, įdomus servas bet didžiausias įdomybės tai darbuose. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų daug daugiau žaidėjų neigu dbr ir būtų serve laimingesnių žaidėjų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiū
    1 taškas
  26. DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Explosive_Speed • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Donatas_Tusinukas • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos. [PD] • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Uz melavima apgavystes bunant Serverio Pavaduotoju Manau ne koki ivaizdi rodo zaidejams. Apgavo Ant Tarpinkavimo Davaiau Su Mantas_Verone Po 500k Jis sutiko viska kad bus tarpinku pvmp 5proc. Ir As Laimejau Mane Nuzude Su /kill Komanda ir pabego i poke neatrase taip pat isjunge Telefona. Pagalbos anketa beviltiska rasyti tad net nerasau. Ma
    1 taškas
  27. Ant tiek bereikšmis papeikimas, kad čiuvelis jau spėjo naują acc susikurt, reikės dar pridėt tavo tuos accountus į NDS, kad tokie kenkėjai negalėtų pridaryti daugiau žalos žaidėjams.
    1 taškas
  28. Sveikas tikiuosi dar kada gryši į direktoriaus postą sėkmės
    1 taškas
  29. Adidas_Junior

Coc Klanas.

Ateisiu mano th 8 beveik max.
    1 taškas
  30. Administratorius nepateikė užblokavimo anketos per 1 valandą nuo to laiko kai užblokavo žaidėją. Atblokuotas.
    1 taškas
  31. 1 taškas
  32. Erikai ,susidėjai su Explosive ,ir susipisai reputaciją. (Srr už postą)
    1 taškas
  33. Neblogai. Spaudžiu žalią, lauksiu parašų
    1 taškas
  34. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : HA 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Karolis_Bmw 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://i.imgur.com/9dxEpIf.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://i.imgur.com/23JA4SY.png
    1 taškas
  35. Sveikas, esu matęs tave ir kitame projekte, bet ten tu neužsibuvai ir neteko pabendraut. Sekmės tau čia
    1 taškas
  36. 1 taškas
  37. Abėjojių ar kas norėtu apmyžtos mašinos... beje kokia kainą?
    1 taškas
  38. Ency Enzo

Emigruoju Ency_Enzo

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ency_Enzo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Šiandien. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Pora metų. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš draugų. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sudomino serveris. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, ne. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Neteko dirbti. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne. Ar dažnai naud
    1 taškas
  39. Nebrangiai pildau tobulas anketas i darbus, detalesne info az.
    1 taškas
  40. Grįžk ten iš kur atėjęs nes matau tik ten tau leisdavo dirbti su palengvinančiomis programomis, gavai antrą šansą ir nesugebėjai jo išnaudoti. Dabar geriau be čytų bet eik nežinau, į picerininkus gal, užsidirbk išsipirkimui iš nepageidautinų darbuotojų sąrašo, stulpų ir viso kito ką prisidirbai. good luck.
    1 taškas
  41. Ignalina - girdėjau čia visus b*biais maitina Šio kaimo gatvėj tu bijotum išsitraukt vazeliną, Kadangi ten hu*ovą alų gamina, Ir šiaip ten elektrinėj benamius kankina. Micro. Baigiau.
    1 taškas
  42. Tai,kad čia kažkurio serverio kopija ,daug kur ir daugeliuose serverių masofkėse pamatysi tokią SF ligoninę arba tu pavogei iš kažko arba grynas kopijavimas , ždž gl seni
    1 taškas
  43. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Linch_Vercat • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje :Aurimas_Aerox • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?:Reklamavimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/40OsFoL
    1 taškas
  44. "GreenSide" gimtadienis, 1-neri metai ! Atrodo dar tik vakar viskas prasidėjo ... O jau šiandien švenčiame projekto gimtadienį! ​Per šiuos vienerius metus įvyko labai daug. Viską galime prilyginti amerikietiškiems kalneliams, nes pradžioje kilome į didelį kalną, po to greitai nuriedėjimo į nuokalnę ir važiavome ilgu, bet ganėtinai tiesiu keliu, kuris mums buvo labai svarbus, nes tik jo dėka pasiekėme dar vieną kalną ir kol kas kylame į viršų. Visų šių atrakcionų metu vieni keleiviai mus paliko, o kiti prisijungė. Labai smagu, jog buvo ir tokių, kurie buvo pastovus, nesvarbu ar tai buvo nu
    1 taškas
  45. Sveiki, klaidžiojau po savo GTA:SA nuotraukas ir atradau pačius geriausius GreenSide laikus. Manau kiekvienas senbuvis tai galėtų patvirtinti. Gaujos tada buvo stiprios, daug mėsos, daug veiksmo, teisėsauga ganėtinai stipri, sistema smagi na ir svarbiausiai gera chebra.. VISKO PRADŽIA.. GERIAUSI GAUJOS LAIKAI KELETAS GERIAUSIŲ GAUJŲ PER SERVERIO ISTORIJĄ. Kas lošė manau žinos kurios buvo geriausios. SENOS AŠAROS GERIAUSIAS PD DIREKTORIUS WTF
    1 taškas
  46. Taisyklės: Kuriant temą būtina naudoti šabloną, kuris turi atitikti jūsų temos turiniui, kitu atveju jūsų tema bus ištrinta, o jūs gausite įspėjimą. Draudžiama siūlyti kainą kuri yra mažesnė nei nustatyta pardavėjo arba pasiūlyta kitų žaidėjų, kitaip pranešimas bus traktuojamas kaip bereikšmis ir būsite nubausti įspėjimu. Rašant komentarą būtina parašyti siūlomą kainą, arba informaciją apie transporto priemonę ir jos kainą. To nepadarius pranešimas bus traktuojamas kaip bereikšmis ir būsite nubausti įspėjimu. Temos pavadinime privaloma paminėti transporto priemonės kurią perkate/parduod
    1 taškas
  47. Sveiki visi,kurie skaitote,šiokį tokį mano pasisakymą apie save. Čia daug papasakosiu apie savo senus laikus,bei pirmuosius žingsnius Greenside.lt serveryje,smagaus skaitymo. ROUND 1 - Mano SA-MP Karjera. SA-MP žaidimą nepatikėsite bet žaidžiu nuo 10 metų.Ir dabar galvojate,ką tokio amžiaus pilietis, galėjo nuveikti SA-MP žaidime. Turėdamas tiek metų,galvojau surasti kuo geresnį serverį,ieškojau kokybės o ne kiekybės. Tad mano pirmasis serveris buvo ''Free-roam'' ar kaip ten. Su draugais tiesiog lakstydavom,po sumappintais tramplynais,kurdavom savo gaujas,mėgomes žaidimu. Tačiau pažaidė 1-2
    1 taškas
  48. Kreditų pirkimas „PayPal“ būdu, Tai pats greičiausias ir pats patikimiausias būdas mūsų parduotuvėje apmokėti už kreditus žaidėjams, gyvenantiems svetur. Mokėjimo užskaitymo patvirtinimas įvyksta tuo pačiu metu, kai yra apmokama už paslaugas. Prieš perkant kreditus nesvarbu ar tuo metu serverio žaidėjas bus prisijungęs ar atsijungęs. 1. Forumo navigacijoje (viršuje) susiraskite mygtuką "Paslaugos". Paspauskite ant jo. 2. Atsidariusiame naujame lange į tuščią laukelį įrašykite tikslų savo serverio žaidėjo (ne forumo vartotojo, o serverio) Vardas_Pavarde (negali būti lietuvišk
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.