Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.07 visose vietose

1. „GreenSIDE RIO2016“ KREPŠINIS, Dar vienas konkursas mūsų projekto žaidėjams ir ne tik! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ ​Kas tai? Tai konkursas mūsų serverio žaidėjams „Rio2016“ Olimpiados proga, kuris skirtas spėti mūsų vyrų krepšinio rinktinės rezultatus. Už tiksliausius spėjimus žaidėjai gauna taškus, kurie sumuojasi. Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai bus apdovanojami įvairiais prizais serveryje. _______________________________________________________________
    18 taškai
  2. Rokas

Peikiu fūrų drk.

Direktorius bus nubaustas. Tema rakinama.
    12 taškai
  3. Sveiki, draugas atidave man tahoma automobilį, bet jis man nelabai patinka tad galvoju gal parduosiu, bet po to pamaniau, kad geriau forume padaryti eventą ir štai... Jos informacija: Tahoma išvaizda: Jums šioje temoje reiks parašyti savo V_P ir viskas, nugalėtoją rinksiu šiandien tarp 20-22h valandos. Spausti PATINKA Mygtuko nebutina.
    10 taškai
  4. Mantas

Banečio blogas

Blem , kažkaip Katunskytės blogas manę įkvepė parašyti savo , daugelis galvos Banetis rašo bloga vtf? nuo kada. Pirmas žingsnis samp'e Kaip ir daugelis žaidėjų kurie jau šiek tiek turi patirties samp'e , taip ir aš pradėjau samp'a žaisti nuo 2011 metų , pirma savo projekte prisiminti tikrai yra sunku grp-life kažkas panašaus , na man kaip naujokui , visos tos sistemos atrodė osum. Ten gavau ir pirmas pareigas t.y direktorių pagrobėju. Daugelis klaus kas čia per darbas? Paaiškinsiu trumpai darbas turėjo savo transporta ir keleta komandų t.y /suristi /istempti , tas darbas užsiimdavo re
    9 taškai
  5. Kadangi rengiau event'ą, įsiterpsiu. Nuotrauka, kaip paskelbtas laimėtojas skaitosi lygiai taip pat, kaip ir ta, kai paskelbta event'o pradžia. Nuotrauka pateikta - http://prnt.sc/c2o5ig, visi įrodymai yra, tad, surenos gaujiniai, jei prisidirbat, tai reikia ir savo bausmę atkentėti, neginkit savo tobulo lyderio, nes patys žinot, kad jis prasikalto ir tiesiog bandot jį išmazinti iš situacijos. Sėkmės! Btw, blogiausiu atveju, jei nuotrauka ir netiktų, tam puikiai gali pasitarnauti log'ai, arba reikia parašyti Rage_Assassin, galbūt jis galimai turės nuotrauką. Žinok Deivy tokie dalykai tavo
    5 taškai
  6. Lietuva prieš Braziliją, Varžybų pradžia 08.07 20:15 val. (Lietuvos laiku). ​Rungtynių rezultatas: 82 : 76 (1/0) Tiksliausias spėjimas: 82 : 76 (Nike_Silver) ​TOP10 „GreenSIDE RIO2016“ orakulai, ​1. Nike_Silver; 2. Mister_Crime; 3. Eimis_Show; 4. Conor_Mcgregor; 5. Adomas_Green; 6. Falanji_Friux; 7. Jason_White; 8. Don_Salvotore; 9. Jacks_Mass; 10. Grigori_Nachmovsky; ​_____________________________________________________________________________________________________________________________________________ ​Pateikti savo spėjimą iki rungtynių pradžios galite ČIA.
    5 taškai
  7. Sveiki, vieną lietingą vakarą sugalvojau, jog noriu kažką parašyt, pasidalint. Noriu su jumis pasidalinti savo istorija, t.y. ką nuveikiau šiame žaidime, kaip jame atsiradau ir ką jame atradau Šiek tiek apie mane Žaidimo vardas atitinka mano realų vardą, taigi kas norit pasi*cenzūra*avot ar sužinot kaip atrodau, susiraskit mane fb. Šiuo metu man 17, esu iš Tauragės, mokysiuosi 11 klasėje, kaip ir visi nemėgstu mokslų, bet žinau, kad jie reikalingi ir lavina protą. Mėgstu žaist ir žiūrėt krepšinį, esu Žalgirio fanas. Gimiau lygiai tą dieną, kai Žalgiris tapo eurolygos čempionai
    4 taškai
  8. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Max'Respect • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi norėčiau jog žmonės kurie yra labai neatsakingi vairuodami, atsitrenkus į kokį medį arba į sieną jiems atsirastu galvos svaigimas panašiai kaip ir suvartojus psichotropinių medžiagų. Galvos svaigimas truktu kokias 30 sec ~ • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai nelakstytų kaip nesveiki, be to laucheris greitai ir nenaudos ten anti visokiu galvos svaigimu [antidrunk], beto žaidimas paįvairėtu. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu netur
    4 taškai
  9. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Adomaitis • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300 000€ - 400 000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 9 dienas (dalinai redaguota nuo pirmo įkėlimo) • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Mano vila nuolatos atrakinta, todėl galite apžiūrėti interjerą betkada, žaidime išvaizda daug malonesnė! Vilos id: 225
    4 taškai
  10. 2016.07.25 UPDATE (GREENSIDE # 0.1.6.4) Užblokuotajam žaidėjui rodys jo bano ID'ą. Sutvarkyta klaida, kai gavę laikiną baną žmonės negalėjo prisijungti į serverį pasibaigus jo laikui. DPD darbuotojams nebegalės pasirinkti kokį krovinį jie norės vežti, atvykus į GS gamyklą bei paspaudus mygtuką, jūs gausite vieną iš daugelio krovinių kurį turėsite nuvežti. Daiktai kuriuos turėjo atvežti į parduotuves DPD darbuotojai nuo šiol nebeturės kiekių, todėl ar DPD jų atveš ar neatveš neturės įtakos. DPD direktorius nebegalės nustatyti kokį krovinį nuo kokio rango galės vežti DPD darbuotojas, nes ka
    3 taškai
  11. Anketos šablonas dalyviams, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Karolis_Neon • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 290,000euru • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Apie tris dienas. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Dq Gruzinui, Clemei
    3 taškai
  12. Sveiki, kadangi ant praeitos temos surinkau 5 stebuklingo mygtuko paspaudimus, kuriu vėl. Nuo jūsų pačių priklausys ar kelsiu avatarus ar ne, tai jeigu paspausit tą stebuklingą mygtuką 5 kartus, įkelsiu naujų avatarų! Pažadu kiti avatarai bus įvairesni! Narys įspėtas dėl forumo skilties taisyklių nesilaikymo: • Turint daug GFX darbų ir norint jais dalintis viską kelti į vieną temą, o ne kurti atskiras temas su kiekvienu avatarų/parašų atnaujinimu; • Draudžiama prašyti reputacijos taškų už naujų avatarų kolekciją (kitai avatarų daliai) ar atsiskaitinėti r
    3 taškai
  13. Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01​ • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:
    3 taškai
  14. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Matthew_Bennett • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:200-300k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:4-5 dienų su pertraukom. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:https://www.youtube.com/watch?v=aOAgbcPfXLc logo - http://prnt.sc/c12lnf Dėkui Gruzinai_Sampo už videka.
    3 taškai
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mindaugas_Parkour • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 300-350k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Po truputį į dieną tai išėjo 3-4 dienos. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: VIDEO Dėkoju bratyšoms: Jacei, Inkui, Klemensui, Mantviui, Rokiui, Orangui, Frankiui, Sweetui nu ir tiems kuriuos pamiršau.
    3 taškai
  16. Frank_Wild

Blogas - Apie Meile

Sveiki. Šiame bloge pakalbėsim apie meile seile Manau daug kas jau žino kas tas žodis meilė. Ji labai sunki ir begalo stipri Stipri ? Kaip ?? Nežinau kaip , bet per tuos 21-erius metus mylėjau tik kelias mergaites. Pirma įsimylėjau savo geriausia drauge , bet tais laikais buvau toks maroziukas tai nelabai patikau jai tik dėl to.. Dabar kiek mačiau nuotraukuose turi vaikina ir gyvena laimingai. Ir dėl jos labai džiaugiuosi , nes kai ji draugavo su mano draugu ji nebuvo tokia laiminga kaip dabar. Gal ir buvo bet pats kaltas kad nerodė dėmesio. Antra mergina kuria įsimy
    2 taškai
  17. Sveiki čia Bmw_Sedanas ir šiandien Blista Compact Test Drive!!! Visų pirma norėčiau pasakyti jog ši mašina yra gana pigi, pagal savo privalumus (Kaina: 7500$). Būtent ši mašina kurią šiandien testuosim yra stockas, šios mašinos savininkas stengėsi išlaikyti tokia kokia ji buvo salone. Mašina yra hečbekas, yra 2 sėdimosios vietos (1 vairuotojui, kita pakeleiviui). Ši mašina leista nuo 1984 iki 1991 metų. Mašina sveria 846 KG, ganėtinai lengva mašina. Eime atidaryti kapotą, pažiūrėsime kas ten po juo slepiasi. Atidarę kapotą matome variklį. Variklis 1.5 litro, 80 kW. Kadang
    2 taškai
  18. Sveiki, nusprendžiau padaryti savo 2-ą giveway ir šįkart iš kitos transporto priemonės tai Tahoma. Tahoma išvaizda: Transporto priemonės informacija: Norint bandyti laimėti šį prizą, turėsite parašyti savo Vardą_Parvardę žaidime, spausti PATINKA mygtuko nebūtina, o nugalėtojas bus renkamas šiandien 22valandą.
    2 taškai
  19. Pacany'Edvis

Peikiu fūrų drk.

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pacany_Edvis/Black_Nike • Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :Aivaras_Vercceti , tiksliai nežiniau kas yra šios darbovietes direktorius/atstovas. • Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?:Fūristų. • Už ką šis vadovas yra peikiamas ?:Neaktyvus , nesutvarko forume savo skilčių , manau reiktu keisti direktoriu , nes daugelis kas nori į ši darba taipogi ir aš. • Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?:Neaktyvumo , bei nesusitvarko su pareigomis , bei nepadaro forūmė skilčių. • Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi va
    2 taškai
  20. Šios temos turinys buvo publikuotas senai, tad juose galite aptikti failus, kurie su laiku buvo uždrausti ( fps unlock, smooth cam, first person ir kt. ), nes vienaip ar kitaip suteikdavo pranašumą prieš kitus žaidėjus. Jeigu vis dėlto susidomėjote ir nusprendėte atsisiųsti šį modifikacijų paketą, peržvelgkite visus jame esančius failus ir įsitikinkite, kad tarp jų nėra neleistinų. Pastaruosius nedelsiant ištrinkite. Jeigu tuo nepasirūpinsite, galite sulaukti griežtos bausmės – užblokavimo dėl neleistinų modifikacijų naudojimo. - Globalus forumo moderatorius Gruzinas_Tortilla bei buvęs tv
    1 taškas
  21. 1 taškas
  22. Kas yra „Greenside“? „Greenside“ yra „San Andresas MultiPlayer“ (toliau „SA-MP“) žaidimo modifikacija, kuri modifikuoja esamo „Grand Theft Auto San Andreas“ (toliau „GTA SA“) žaidimo užduotis, išvaizdą ir kitas žaidimo detales. Žaidimo modifikacijos kūrėjai yra Aivaras Stasiulis (projekto savininkas atsakingas už projekto plėtrą ir vystymą iš techninės pusės) ir Rokas Giedraitis (projekto savininkas atsakingas už projekto administravimą, plėtrą ir vystymą iš teorinės pusės). Kaip žaisti „Greenside“? „Greenside“ yra visiškai nemokamas žaidimas, kurį Jums norint žaisti reikės „GTA SA“ ž
    1 taškas
  23. R.Pierce.

MTA Racing.

Sveiki. Noriu pasidalinti savo kūryba, kuria užsiiminėju jau seniai. Kitiems tiesiog nuobodu šiuos video žiūrėt, nes paprasčiausiai save filmuoju važiuojanti, o kitiems visai įdomu. Savo kanale keliu vaizdo įrašus, kurie, mano nuomone, yra geri, t.y perfect važiavimas ir geras užfiksuotas laikas tam tikroje trasoje. Numesiu savo patį geriausią video, ant kurio turiu daugiausiai peržiūrų. Noriu išgirsti keletą nuomonių, ačiū iš anksto. Ir dar vieną -
    1 taškas
  24. http://imgur.com/a/2S3zr#72 ; http://imgur.com/a/zIWTB http://imgur.com/a/69un0 ; http://imgur.com/a/JVuEZ šitie avatarai gali būti Jums matyti iš kitų projektų, tiesiog noriu, pasidalinti su tais, kurie nori avatarų čia pat. Freeposterių nereikia
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. Mrs Nobody

Flat Design

Sveiki pasiulykite ar man toliau testi savo darbus Štai 2 mano darbai.
    1 taškas
  27. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Teddy_Wudson. • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Grigori_Nachmovsky. • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas/serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/M1bIx
    1 taškas
  28. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Linas_Dpro • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dovydas_Pro • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Auto-cbug • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=-TdiLytV87U&feature=youtu.be
    1 taškas
  29. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Freez_Armani 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Dwayne_Cortez 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :
    1 taškas
  30. Man taip pat buvo toks atvejis prie skelbimų lošiau kauliukais ir jie tiesiog spamino tą picų komandą. Už.
    1 taškas
  31. "Nuėjau į dm pacbugint, nes draugas išmokė jau.." Va čia tai atmazas, užskaitau
    1 taškas
  32. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deivys_Jump • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Adomas_Green • Už ką buvote užblokuotas ?:Event, treniruotės trugdymas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Disconnect gavau (loguose gali žiūrėti) reconect darėsi ir nebuvo ką foografuoti. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/3480599a933ff54cb777f8377c9fac76827.png
    1 taškas
  33. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Adomas_Green • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje: Deivys_Jump • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas?: Event trugdymas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: http://imgur.com/a/3P08h
    1 taškas
  34. 1 taškas
  35. Visiškai nematyti avatarai, bet pastebėjau jog jie netavo, bet gražūs. Nesuprantu kritikų kurie kritikuoja tokius gerus avatarus. Pasiemiau apie 10 avatarų, šaunu jog daliniesi.
    1 taškas
  36. Jeremy.

Avatarai nėra labai išvaizdus, ir visi labai daug kartų matyti, kai kur yra per daug ištampyti.
    1 taškas
  37. Mantas

Banečio blogas

Įsimintiniausias turbūt startas , gaujos ir visa kita buvo osum , dabar to tikrai niekas nebepakartos turbūt tas ir buvo linksmiausia , geriausia.
    1 taškas
  38. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lucas_Patriot • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lindorian_Zifforizen • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/yTGs-Yowh9Miki 1:10 https://youtu.be/wGaREDuGQR0visa
    1 taškas
  39. Kaip sakoma "giwenime svarbeusia kazka dariti". Šiaip asmeniškai, man "too flashy". Bet galiu suprasti žmones kuriem tai patiktu. Svarbiausia, tesk savo darbelius and keep improving.)))
    1 taškas
  40. Bandai per sampa primesti kieta su savo darbine car trankai mane, bet neįšeina.
    1 taškas
  41. Imu juodą rytoj susisiek žaidime. ;]
    1 taškas
  42. Spausiu žalia mygtuką, bet pasistenk kažką kitokio ko dar niekas nebutu matė ar kažkas panašaus. Pabandyk gal kokį logo sukurt nu žodžiu pagalvok.
    1 taškas
  43. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eimantas_Otero • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~150.000€ • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Užtrukau apie pustrečios dienos kol pabaigiau viską pilnai. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: *Pilnas albumas: http://imgur.com/a/RYd9l Kadangi konkursas reikalauja nuotraukų kur matytųsi Greenside logo, štai jos: http://imgur.com/a/FnwDh Nors norėčiau pasakyti kelis žodžius, nenoriu daugiau šito pranešimo prikišti bereikalingų šnekų, tiesiog palinkėsiu sėkmės visiems dalyvaujantiem
    1 taškas
  44. Tai galėjai filmuoti, nes šitie įrodymai nieko neįrodo.
    1 taškas
  45. Sveikas, iš tavo pusės aš tave apgavau, bet iš manosios, - ne. Mes nebuvom susitarę tikslios kainos lūšnos pardavimui, todėl pasiūliau už 770k, buvo tavo sprendimas rinktis ar ne, tu pats nupirkai, o dabar ieškai kaltų. Tikriausiai galvojai jog jos tiek bus vertos, o po to sužinojai jog visiškai mažiau, vienu žodžiu pats kaltas . P.S Tavo video neįrodo jog aš kažką apgavau, tiesiog parodo lūšnos pardavimo procesą, o aiškių įrodymų su mano „apgavimu“ neturi.
    1 taškas
  46. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ignaz_Lucchese. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Tomas_Svilpa. • Už ką buvote užblokuotas ?: Trugdymas naujam žaidėjui. (free ban). • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį :
    1 taškas
  47. Prieš, su gimtadieniu galima paskelbti ir paprastai, nes kiti vis keis ir keis datą.
    1 taškas
  48. Anketos Šablonas (užtildei žaidėją) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Just_Snider 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Julius_Laukinis 3. Priežastis,kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Keiksmai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://imgur.com/a/BJnsG 5.Įrodymai , kad užtildėte žaidėją(Būtina): http://imgur.com/a/BJnsG Anketos Šablonas
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.