Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2016.08.11 visose vietose
-
džimis ir 6 kiti sureagavo į Mrs Nobody už temą
Sveiki po PS pertraukos, nes buvau priklijuotas prie Adobe Illustrator darbų grįžau prie avatarų.. Todėl vertinkit7 taškai -
Savanna giveaway
Armin_Burren ir 6 kiti sureagavo į Fresh_Mint už temą
Sveiki, po ilgo laiko garaže prisikaupė nereikalingų automobilių, todėl šiandien nusprendžiau vieną iš jų atiduoti. Viskas ką jums reikia padaryti, tai parašyti savo Vardą_Pavardę. Laimėtojas bus renkamas šį penktadienį (2016-08-12), 22 valandą. Spausti mygtuką nebūtina. Automobilio informacija, bei išvaizda,7 taškai -
Cheetah giveaway.
Cause ir 5 kiti sureagavo į Legal_Frost už temą
Sveiki turiu visai gražią ,nenaudojamą mašiną tai yra Cheetah Tai va ,žadu ją atiduoti vienam iš jūsų !! Ką jus reikės padaryti? Tėsiog užpildyti ANKETOS ŠABLONĄ (Bus apačioje) Laimėtojas bus renkamas 2016/08/14 19:00val transporto išviaizdą: http://www.part.lt/img/42157a184403f408b708c090bcb4e73f759.jpg http://www.part.lt/img/18405a6c44572a291c0722384d63744e766.png Anketos Šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ką veiksite su šią mašiną? : Ar tikitės laimėti? : Spausti ,,'' nėra būtiną ,bet kas paspaus didelis AČIŪ ,tam tikrai nebus gaila atiduoti šią mašiną Na ką gi ,sėkmes6 taškai -
Sukurk savo svajonių namą!
Sabas_Brown ir 5 kiti sureagavo į Madd_Dogg už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Madd_Dogg • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 72817e • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: 12 valandų darbo. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas: Namas "Japanese" stiliaus.6 taškai -
Athelstan ir 4 kiti sureagavo į Kornelijus. už temą
Sveiki, iš neturėjimo ką veikti, nusprendžiau sukurti avatarų kolekciją. Šie avatarai truputį skirsis nuo kitų avatarų, atnaujinimus darysiu kas kelias dienas. Labai jūsų prašau nekomentuoti šioje temoje, nes būsite pranešti moderatoriams, noriu jog mano tema būtų tvarkinga! Taipogi nuotraukas kas kiekvieną atnaujinimą, kelsiu į naują pranešimą, nes galiu pasiekti nuotraukų limitą. #0.0.15 taškai -
[SHW] Otero naudojamos modifikacijos.
Lukas_Dominaty ir 3 kiti sureagavo į Eimantas_Otero už temą
Hey hey hey, su jumis sveikinasi Eimantas ir šiandien noriu pristatyti jums visas savo naudojamas modifikacijas. Tai nebus vienas automobilis ar vienas skinas. Tai bus visas packas ir atsisiuntimas bus viso packo, o ne pavienių modifikacijų. Mod packą sudaro: • Animacijos. • ASI modifikacijos (bullet holes ; mousefix ; flickr ; reffix ; widescreenfix ir kt.). • Efektai. • ENB. • HUD. • 2DFX. • Nauja lentos (televizoriaus tekstūra). • No dust modifikacija (šaudant į smėli nekyla dulkės - mažiau lago/ fps dropų). • Kelių modifikacija. • Keleta naujų skinų. • Skybox.4 taškai -
Laimėk [Tdėžę] tdėžę
Safari_Mesh ir 3 kiti sureagavo į Fantom_Live už temą
Sveiki darysiu toki lengva gyweaway iš tdėžės . Ką su ja daryti galima manau visi žinot . Ką jums reikės padaryti norint laimėti prizą : Parašyti savo V_P Nugalėtoja rinksiu random budu . Nugalėtojas bus išrinktas : 2016-08-114 taškai -
Darbų parašai V2
Swed_Bank ir 2 kiti sureagavo į Gordon_Specter už temą
Galvojau padaryt kažką savotiško, nes daryt kažkieno kito mintis mane labai už-kni-sa. Taip ir gimė šie parašai, pasakius tiesą, norėjau kažką padaryt, bet tingėjau daryt kažką kitą, todėl padariau šitus iki galo nedavestus darbus xd. + Rep už gruzino 5 klasės nuotrauką:3 taškai -
Dwayne_Cortez ir 2 kiti sureagavo į Kornelijus. už temą
Šiandien dar įkelsiu vieną atnaujinimą, kiti bus po kelių dienų, o galbūt net ir rytoj. Kurie avatarų stiliai patinka, galite išreikšti paspaudę mygtuką patinka, nėra būtina, tačiau kaip sakoma... #0.0.23 taškai -
„GreenSide“ serverio tiesos.
Get_Paid ir kitas sureagavo į Pacan Marozas už temą
„GreenSide“ serverio tiesos. Šioje temoje skelbsiu nuotraukas(memes), apie serverio gyvenimą, tiesas. Kai kažką įdomaus sugalvosiu, suskursiu kokią meme, įkelsiu čia. Taigi jeigu tau bus liūdna užsuk į šią temą ir manau, kad tikrai pasidarys diena geresnė! Žinoma tomis memėmis nieko nenoriu įžeisti ar iškritikuoti. Viską ką čia kelsiu tai bus tik juoko forma. Po truputį pradėjau kurti ir GIF. PAVYZDŽIAI 2016.08.11 2016.08.13 - Launcher ir čyteriai. 2016-11-26 Atgaivinau temą tai bet ką pakūriau. 2016.11.27 2016-11-28 2016-11-30 2016.12.01 2016.122 taškai -
[0.1.6.5] „• Sudėti visus baldus į sandėlį.“
Amanda_Candy ir kitas sureagavo į Mafijos Senelis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mafijos Senelis. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Norėčiau, kad būtų sukurtas dar vienas pasirinkimas prie „• Namo vidaus išvaizdos valdymas“ sąrašo - „• Sudėti visus baldus į sandėlį“. Šis pasirinkimas padėtu tiems, kurie yra pasistatė interjerą, bet nori jį persistatyti kitaip, nes atskiras baldų dėliojimas į sandėlį užimtu daug laiko. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų patogiau ir būtų galima sutaupyti laiko. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - pa2 taškai -
Įvertinkit kelis mano darbelius!
Kennys_Axe ir kitas sureagavo į Eris'Moder už temą
Sveiki, esu šitame serveryje naujokas, o dabar tiesiog norėčiau kad įvertintumėt mano darbus. --- --- --- Iš štai tokio: Į tokį:2 taškai -
Pacan_Marozas užtildė Matthew_Bennett
Red_Label ir kitas sureagavo į Pacan Marozas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją : Pacan_Marozas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą : Matthew_Bennett 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas : Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : http://www.part.lt/img/fca1cb83840333ead957f68a80dd6c33563.png 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) : http://www.part.lt/img/2654c2c995bc6067a58915798ee21d2740.png2 taškai -
Prašau užblokuoti Karolis_Bmw
Medinis_Freaknez ir kitas sureagavo į Just_Seutokis už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Just_Seutokis • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Karolis_Bmw • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Reketo naudojimas prieš serverio žaidėjus, apgaudinėjimas savo labui. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : • Papildau : O sprendžiant iš situacijos, papeikimas šiuo atveju yra kaip serverio nuosavybė.2 taškai -
Peikiu Lucas_Patriot
Sabas_Brown ir kitas sureagavo į Balan_Possui už temą
Здарова Патрик, 5.2 Nuo 19h iki 20h teisėsaugai draudžiama šturmuoti sandėlį ar būti jo teritorijoje. Karas dėl paketų/kontrabandinių fūrų vyksta TIK tarp gaujų. 5.4 Teisėsauga kontrabandos sandėlį saugos iki gaujinių atvykimo. Gaujiniams perėmus sandėlio kontrolę - pareigūnai į sandėlį nebesugrįžta iki 20h. Tai yra nuostatos, kurias turi laikyti kiekvienas GSPD firmos darbuotojas o direktorius ir pavaduotojas tuo labiau. Jeigu nematei tokias va linkas: http://greenside.lt/index.php?/topic/27099-nuostatos/ O kur parašyta , kad GSPD gali pagal situacija rushinti ir pnš niekur neparaš2 taškai -
Unban Baudejas_Ignas
Deivis_Bumeris ir kitas sureagavo į Baudėjas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Baudejas_Ignas • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Freez_Armani • Už ką buvote užblokuotas ?: Už čytinima, kurio nebuvo. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/perziura/fc7f2d2d181dd217fd75fa9fb38453e7862.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/perziura/9da064a1b14e290d15bb7528c784599f132.png2 taškai -
Freez_Armani Ban Baudejas_Ignas
Deivis_Bumeris ir kitas sureagavo į Baudėjas už temą
Jokių čytų neturiu. Speed čia nematau, galejai ilgiau pafilmuot tokiu atveju Anyway papeikimas. P.s. Turi problemu su rašysena aš Ignas, o ne Iganas.2 taškai -
Deividas'Garning ir kitas sureagavo į John_Juske už temą
Anketos šablonas dalyviams, Konkursas vyks iki 2016.09.01 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: John_Juske • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:550 000 eurų • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?:2 dienas • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:2 taškai -
MTA Racing.
Ben'Ocetter sureagavo į R.Pierce. už temą
Sveiki. Noriu pasidalinti savo kūryba, kuria užsiiminėju jau seniai. Kitiems tiesiog nuobodu šiuos video žiūrėt, nes paprasčiausiai save filmuoju važiuojanti, o kitiems visai įdomu. Savo kanale keliu vaizdo įrašus, kurie, mano nuomone, yra geri, t.y perfect važiavimas ir geras užfiksuotas laikas tam tikroje trasoje. Numesiu savo patį geriausią video, ant kurio turiu daugiausiai peržiūrų. Noriu išgirsti keletą nuomonių, ačiū iš anksto. Ir dar vieną -1 taškas -
Katkaus blogas
Tomas_Quatros sureagavo į Arvydas_Katkus už temą
Sveiki, vieną lietingą vakarą sugalvojau, jog noriu kažką parašyt, pasidalint. Noriu su jumis pasidalinti savo istorija, t.y. ką nuveikiau šiame žaidime, kaip jame atsiradau ir ką jame atradau Šiek tiek apie mane Žaidimo vardas atitinka mano realų vardą, taigi kas norit pasi*cenzūra*avot ar sužinot kaip atrodau, susiraskit mane fb. Šiuo metu man 17, esu iš Tauragės, mokysiuosi 11 klasėje, kaip ir visi nemėgstu mokslų, bet žinau, kad jie reikalingi ir lavina protą. Mėgstu žaist ir žiūrėt krepšinį, esu Žalgirio fanas. Gimiau lygiai tą dieną, kai Žalgiris tapo eurolygos čempionai1 taškas -
Olimpinio krepšinio totalizatorius!
Kevin_Levrone sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Kadangi jau už kelių dienų artėja olimpinis krepšinio turnyras, sugalvojau įnešti šiek tiek intrigos ir į serverį. Visiem linkiu gero bet'inimo ir įsiskaitykite į visas reikalaujamas taisykles. Viskas ką reikia žinoti prieš pastatant pinigus: Statyti galima likus valandai iki varžybų. Visi vėliau atlikti statymai nebus užskaitomi. Minimali statymo suma - 10000 eurų. Maksimali - 50000 eurų. Totalizatoriaus eigoje statymų sumos gali keistis. Pastatymo eiga: Užregistruojate savo statymus šioje temoje, tada ieškote manęs žaidime ar TeamSpeak'e ir turite paduoti statomą sumą. Jeigu ji nebus pad1 taškas -
„GreenSIDE“ RIO2016 KREPŠINIS
Nojka_Cool sureagavo į Rokas už temą
„GreenSIDE RIO2016“ KREPŠINIS, Dar vienas konkursas mūsų projekto žaidėjams ir ne tik! _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Kas tai? Tai konkursas mūsų serverio žaidėjams „Rio2016“ Olimpiados proga, kuris skirtas spėti mūsų vyrų krepšinio rinktinės rezultatus. Už tiksliausius spėjimus žaidėjai gauna taškus, kurie sumuojasi. Daugiausiai taškų surinkę žaidėjai bus apdovanojami įvairiais prizais serveryje. _______________________________________________________________1 taškas -
[0.1.6.5] „• Sudėti visus baldus į sandėlį.“
Amanda_Candy sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Tam, norėčiau pridurti, būtų galima padaryti, kad paspaudus ant šio pasirinkimo būtų išmesta papildoma lentelė, kurioje reikėtų įrašyti 4 skaitmenų kodą kuris ir aktyvuotu pasirinkimą.1 taškas -
GREEN / Avatarai #1
Demarcus_Norwood sureagavo į Domas_Exus už temą
išimk tą pilką spalvą, jau taip negražiai atrodo... šviesink, dėk blurą, šharpą ir panašiai. daugiau žaisk.1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Lucas_Patriot (super daininką)
Povilas_Jasaitis sureagavo į Jack_Western už temą
PRIDEDU DAR PRIEDU NES RAŠIAU DABAR PRIE PD SKUNDU JIS MANO SKUNDĄ JUOKAIS PRALEIDO Jūsų Vardas_Pavardė:Jack_Western TU MAN PAIŠKINK AŠ ISIVARIAU SULTANA APSIDRAUSTI O JOS PRADĖJO ŠAUYTI TAI KAM TA SAUGO ZONA REIKALINGA KAM JI TAIP VADINASI AŠ TAIP IR GALVOJAU KAD TU TAIP PADARASYSI IR ATMESI TU RIMTAI MATAU MOKI DIRBTI SAVO DARBA AŠ ČIA SAKAU NE IŠ BLOGOS VALIOS BET ŠITAIP NEGALIMA KAD PRADEDA ŠAUDYTI IŠ NIEKUR NIEKO PD Jack_Western, on 10 Aug 2016 - 6:17 PM, said: Darbuotojas nebus metamas, nes nesimato pačio Lincho tavo nuotraukoje. Galbūt tu pats ten įsibuginai į tą kliūtį1 taškas -
Unban Falanji_Friux
Fresh_Mint sureagavo į Falanji už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Falanji_Friux (Felanji_Friux) • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Falanji_Friux • Už ką buvote užblokuotas ?: Blogas Vardas_Pavardė x3 • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : http://www.part.lt/img/a4c234e8b38b378ba9b85094cf4f3929222.png • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : http://www.part.lt/img/a4c234e8b38b378ba9b85094cf4f3929222.png Vakar žaidžiau su broliu (Felanji_Friux), pamiršau kad jis ten ir dėjau Ban. Pamąsčiau ir galvojau kad ban bus tik ant jo vartotojo paskyros. Šiandien ryte pr1 taškas -
1 taškas
-
Emigruoju Dede_Curbas
Aurimas_Keza sureagavo į Curb_Stomps už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dede_Curbas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2016.08.10 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : gal 6metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš LMG serverio daug žaidėju pasakojo ir iš draugu. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau lmg nes noriu pradėt kituose servuose pasiekiau daug ka iskyrus pavaduotojus/direktorius ten visada renka tuos pačius geriau GreenSide kur renka naujus žmonės. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyt1 taškas -
Pagalbos su ScreenShot
Mad'Rmx sureagavo į Tough_Egyz už temą
žaidime paspaudi ESC > OPTIONS > DISPLAY SETUP > ADVANCED > RESOLUTIONS išmegink visas fotkindamas kol nusifotkins1 taškas -
Prašau užbluokoti
Johnny_Alvarez sureagavo į Linch_Vercat už temą
Keista man labai ne galvojau,kad būna tokių skudindikų, fura buvo užbuginta max 2sec, o tu jau net nebe gaujoj, ir ta fura tu vis tiek pravežiai. Supratai?1 taškas -
Dwayne_Martin užblokavo Kaspass_Kazlass
Марихуана sureagavo į Egidijus_Bumeris už temą
Anketa patvirtinta.1 taškas -
Bmw E39 edit by B'White
Super_Monster sureagavo į Arturas_Boss už temą
Tikrai pagal mane gan kokybiška modifikacija, gražus edit ir pnš, galbūt kada ir reiks atsisiųsti, bet labiau į akį krito ENB,būtent ENB db man ir reikia, galbūt galetai numest link šito ENB?1 taškas -
N_T Banned Kaledu_Mirtis
Donatas_Tusinukas sureagavo į Lenis_Kempinis už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Nicky_Target • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kaledu_Mirtis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytus • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=emR27bYgmWQ&feature=youtu.be1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
Martynas_Green sureagavo į Kornelijus. už temą
Matyti stock'ai, ir jų net nepavadinčiau avatarais, rėmeliai visiškai netinka.1 taškas -
1 taškas
-
Sukurk 3d Automobilį
Baronas_Lietuvos sureagavo į Mindaugas Parkour už temą
Nu čia tokį aftamabilį padariau1 taškas -
GIVEAWAY - „INFERNUS“
Goblinas_Goblinas . sureagavo į Mafijos Senelis už temą
GIVEAWAY „INFERNUS“ Labas! Taigi nusprendžiau atiduoti vieną iš savo automobilių - „Infernus“. Automobilis bus atiduotas vienam iš dalyvių šį šeštadienį t.y 2016.08.06 Automobilio išvaizda ir informacija Ką jums reikės padaryti norint laimėti šį automobilį? Šioje temoje, komentaruose parašyti šį tekstą - „Aš Vardas_Pavardė, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Pavyzdys: „Aš Mafijos_Senelis, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“. Kaip bus renkamas nugalėtojas? Naujas „Infernus“ automobilio savininkas bus išrinktas random.org svetainės pagalba.1 taškas -
[0.1.6.5] Pakeisti gaisrininkų darbą!
Jei toks darbas būtų, čia turėtų būti rp serveris ir žaisti mąstantys žmonės, o ne, kad pakenkti vienas kitam kaip dabar daro daugiau nei puse serverio žaidėjų ir jie net nemasto su galva. Ypač tie, kurie yra naujokai ir sampą žaidžią pirmus kartus. Galvoji jog taip ir vyktų viskas? Avariją ir lauki kol atvyks tavęs ištraukti iš apsivertusio automobilio, galų gale darbą dirbtų iki 10 žmonių, iš kurių puse tik važinėtų su mašina, todėl čia būtų tik apsunkinimas. Žmonės, jei rašote idėjas, pagalvokite ir apie tą dalį kuri vyksta ir iš blogosios pusės.1 taškas -
Tikras namelis ant ratų [Sale]
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Parkour ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodama būstą, (tipas, miestelis, baterijos kolektorius (jei yra ir įmanomas), stogo spalva (tik ant namų), interjeras, garažas (ar yra)): Blueberry, treileris (namelis ant ratų). Įrengtas namelio ant ratų tipo interjeras. ◘ Pateikite parduodamo būsto nuotraukas (išorė, interjeras, garažas): http://imgur.com/a/PTd1S ◘ Kaina, kiek norite gauti už būstą: Aukcijonas nuo 200k ◘ Papildoma informacija: Nedaug pravažinėjas, tik porą naktelių prie ežero.1 taškas -
Marko_Escobar sureagavo į Tadas'Chill už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tadas_Chill • Kiek investicijų reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: ~500-550k • Kiek laiko reikalavo jūsų interjero įrengimo darbai?: Kažkur apie 13 dienų. • Darbelio nuotraukos, gif'ai ar vaizdo įrašas:1 taškas -
GTA serverio dizainas
Vilius_Venturas sureagavo į James_Chistagon už temą
Lorem Ipsum,jo va ten tai projektas juokini1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu DPD pavaduotoją Edvis_Dakas
Jointas sureagavo į Nico_Moretti už temą
Not cool... Pirmos dienos ir jau papeikimai... Suprantu, kad pažįstami veidai kelia daugiau pasitikėjimo, tačiau visi turėtų turėti vienodas galimybes įsidarbinti nepaisant to, ar tai kažkoks nepažįstamas, ar firmos vadovo kiemo korešas. Visgi situacija su firmos pavaduotoju jau buvo aptarta tą pačią diena kaip ir buvo parašytas papeikimas, tikiuosi, kad šis sugebės pasimokyt iš savo klaidos ir po kitos atrankos tokių papeikimų nebegaus, gl hf. Btw: That_Jointas į stulpą už bereikšmį komentavimą, komentavimas šioje skiltyje - brangus dalykas, bet šaunu, kad galit sau leisti tokius dalykus1 taškas -
SUMMERBURST 2016 - Lucas_Patriot
Mantas sureagavo į Lucas_Patriot už temą
Sveiki! Kadangi dar visai švieži įspūdžiai ir šiaip labai labai patiko tai dalinuosi su jumis savo festivalio Summerburst Baltic 2016 akimirkomis. Nerealu išties, visiem siūlau kitais metais bent dienai užeit1 taškas -
Parduodu Sultančik automobilį.
Spyga_Time sureagavo į Jack_Gta už temą
◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jack_Gta ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Viskas matosi nuotraukoje: http://imgur.com/NaDFAnu ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) http://imgur.com/a/YG3wP ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Siūlyti nuo 250k ◘ Papildoma informacija:1 taškas -
1 taškas
-
GreenSide.lt Policijos išvaizdos [M'D F'B Edit]
Ernis Pokemon sureagavo į Mantvis Daedo už temą
Kažkas nuvogė ir pakeitė emailą. M'Tėvas negražina :/ Ačiū už įvertinimą !1 taškas