Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.19 in Pranešimai

1. Sveiki, draugai :))) Nėr ką čia jums daug aiškint, viskas izi. Pirmam video nežinau ką parodyt norėjot, kad paprastai BE CBUGO nušoviau ant stogo stovintį herojų? Cool. Na, o antram irgi nereik komentarų, bėgi ir taškai mėsą. Tai va, numesiu porą vidosų, kad nesu visiškai žalias šitam reikale, pasiimkit popcornų pažiūrėkit: Va čia biški iš pirmos dienos gs arenoj: Va dar čia biški sieną vanoju: O čia šiaip niekuom dėtas video, linkėjimai Pofka:
    6 taškai
  2. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Toshy_Jaekoi • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (AIM,lag.cs) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    4 taškai
  3. Atsibodo kartotis. Blokuoti žaidėją už tokį čytinimą su 2-3s ilgio video įrašo įrodymais nepakanka įrodymų. Kartoju, NEPAKANKA. Įvertinant visas aplinkybes vaizdo įrašas turi būti tokio ilgio, jog būtų nenuginčijamas. Pasikartojus panašiai situacijai žaidėjas neteks administratoriaus statuso ir gaus administratoriaus draudimą. Užblokavimo anketa netvarkinga. Tema rakinama.
    4 taškai
  4. Sveiki, nusprendžiau užduoti serverio žaidėjams tokį klausimą - Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka? - . Tad rašykit savo mėgstamiausią sporto šaką
    3 taškai
  5. Sveiki bičiuliai! Šiandien aš jums parodysiu savo pirmąjį "cbug" vaizdo įrašą, tikiuosi, kad tai jums bus įdomu. (Čia pirmas kartas) Dėkui už edit'a @Minde_Johnson.
    3 taškai
  6. »»» Avatarai įvairių dydžių, »»» Parašai, »»» Logotipai, »»» Youtube, facebook coveriai, »»» Nuotraukos redagavimas, »»» Realiai beveik viskas daroma, »»» Neklausinėti kada bus padarytas darbas, »»» Už darbą atsiskaityti prieš darant darbuotojui jūsų darbą, [ 1. Užpildyti anketą, 2. Atsiskaityti serveryje, 3. Gausite savo darbą, ] »»» Užpildyti anketą bei gražiai viską išdėstyti kokio darbo norite, »»» Susimokėti kainoraščio kainomis, »»» Neįžeidinėti darbuotojų, »»» Avataras - 1
    2 taškai
  7. Žaidėjas sėkmingai užblokuotas už (Relog kaip esi sugautas teisėsaugos).
    2 taškai
  8. [INFO] Visi darbai bus padaryti per šiandien!
    2 taškai
  9. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Criss_Costello 2. Kokio žanro filmai jums patinka (siaubas, veiksmas ir t.t.): Komedijos, kai kurie siaubo ir kai kurie veiksmo. 3. Patinkančių filmų pavyzdžiai (kad būtų aiškiau kokius filmus mėgstate): - Kurie pasiūlys filmų nepamirškite paspausti "Patinka"
    1 taškas
  10. Sveiki visi šio projekto žaidėjai. Aš nusprendžiau parašyti atsiliepimą apie šį projektą. Dar prieš kažkiek laiko, kai nežaidžiau GreenSide.lt serverio man jis nieko nereiškė, bet kaip susikūriau vartotoją, tai kuo toliau tuo daugiau norisi žaisti. Visi darbų direktoriai yra kultūringi, jie savo darbuotojus labai gerai prižiūri. Nu Nico išrenka gerus direktorius. O kalbant apie serverio administraciją, tai kai kurie administratoriai padeda kiti priešingai. Kaip prašai jų pagalbos vieni padeda kiti parašo kokias nesąmones. Administracija gera. Štai kolkas tokia mano nuomonė apie šį projektą. Ža
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Matas_Vilkin • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Vycka_Flex • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:free mute • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : @Vycka_Flex
    1 taškas
  12. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rusijos_Krikstatevis 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Rida 600km ,daužtumas:3, Spalva geltona :6id 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siulykit padorės kainas. 4. Papildoma informacija: --------------------------------------------------
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Victor_Nelson • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Green_Job • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  14. Geras pasirinkimas, bent jau man įdomiau krepšinis.
    1 taškas
  15. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edward_Mckinnon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  16. Primečiau prie friendų easte , rytoj pažėsim ką eis padaryt.
    1 taškas
  17. Surinkit 5 aukštesnius nei gold easte , galėsim 5x5 flex , kalbant apie div prieš pora season buvau plat 2 weste , kol rimtai lošiau lola.
    1 taškas
  18. Norėsiu pamatyti tavo supportinimą, tačiau manes nereikia ištraukti į "Rudžių maišo". Šiuo metu esu p2 adc mainas, gal kaiptik tave pakelsiu ^^
    1 taškas
  19. Galėsim šaut kuria diena išbandysim tavo sugebėjimus.
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Terry_Black • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Sweet • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  21. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Neddy_Mtb (Emgruoju, serverio naujokas) Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-19 - liepa. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu lygiai 1 metus, apsistojant mano manymu tinkamiausiame serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Papasakojo draugas, kad šiame serveryje yra tikslas žaisti, galima siekti daugiau, noriu pasiekti ko nors serveryje. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ankstesniuose serveriuose krito žaidėjų skaičius ir čia perėjau.
    1 taškas
  22. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Criss_Costello Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo birželio 18 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 1 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis man pats geriausias. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, bšk strigau, bet lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirčiai, šiukšlininka
    1 taškas
  23. 1 taškas
  24. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Salvis_Gta • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Criss_Costelo• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tomas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Nebūtina nurodyti.• Jūsų gyvenamasis miestas: Marijampolė.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Nebūtina.• Apibūdinkite savo charakterį: Aš esu linksmas, darbštus.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Aš toks kaip visi.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu samp žaidimu, domiuosi samp'u, laisvalaikiu žaidžiu samp.•
    1 taškas
  27. Aš sutinku su tavo nuomonę, nes kiekvienam žaidėjui kuris turi 5/5 skin slotų visada norisi daugiau skinų, ir tarkim būtų gailą prarasti orandžinį/raudoną/violetinį skiną. Vien todėl, kad nori kokio pilko Homeless. Pilnai sutinku! Patobulinimas: Reikėtų padaryti taip, 100 kreditų ir gauna žaidejas slotą. (Tas pats kaip ir mašinos slotas.)
    1 taškas
  28. ką žinau jei bandymas mokintis litefootint yra nusikaltimas, tai jo palikit tą baną. Nesuprantu ar negalima nueiti ir mokintis naujo šaudymo stilio? ždž dar kai šrekas kalbėjo, kad normalus esi, galvojau toks ir būsi.. ždž nvm eilinis verksnys dėl nieko . Suleidau 7/7 ? kaip tu nesuleisi kai vienoj vietoj stovi https://www.youtube.com/watch?v=PGcs-cBTLlc . Nežinau ką jūs tuom bandot pasiek. GLHF peace.
    1 taškas
  29. Sveikas, su tavo pasiūlymu sutikčiau, bet manau ji galetų dar patobulint. Mano nuomone norint įgyvendint tokią naujovę reiktų už kiekvieną (iš tų 5 slotų) slotą susimoket po vienkartinį mokestį Aš UŽ.
    1 taškas
  30. Avatarai (Įvairūs) [#7] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  31. Labai gražūs parašai, paspausiu žalią ! Būtų labai malonu gauti kažką panašaus avataro tipu su mano vardu ^^
    1 taškas
  32. @Ernis Pokemon - atsiskaitykite žaidime 1,000 eurų arba forume 2 +rep! http://www.part.lt/perziura/3722ab0d41d5ecfff86c7ab1198cec6c639.jpg @One_Love - atsiskaitykite žaidime 3,000 eurų arba forume 5 +rep! avataras: http://www.part.lt/perziura/47f5e0a11d14c0a72ce5f4ed003db746474.jpg parašas: http://www.part.lt/perziura/419966bf1a1f9915805bd4f88db030cc151.jpg @Jarek_Gold - atsiskaitykite žaidime 1,000 eurų arba forume 2 +rep! http://www.part.lt/perziura/ed38a46edd41231da1248c7b039a83ed179.jpg @ZlatanQuiz - atsiskaitykite žaidime 1,000 eurų arb
    1 taškas
  33. Billy_Jack

Laužai.

Duokit mums laivą ar dar kažką, kad galėtume visus laužus 100% paimti pvž - Ant laivo priekio galėtu būti primontuota platforma ar dar kažkas, kad ant jos užsidėtu laužas.
    1 taškas
  34. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Swag_Ster (Emigrantas, serverio naujokas) Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-17 - liepa. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu lygiai 1 metus, apsistojant mano manymu tinkamiausiame serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Papasakojo draugas, kad šiame serveryje yra tikslas žaisti, galima siekti daugiau, noriu pasiekti ko nors serveryje. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ankstesniuose serveriuose krito žaidėjų skaičius ir čia perėjau.
    1 taškas
  35. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Vilkin Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 17/07/2017 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : per drauga Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau sena serveri delto ,jog sis serveris yra daug orginalesnis daug daugiau darbo ideta ir pastangu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivygdziau nesunku buvo visus iskyrus 1 Gold Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai bu
    1 taškas
  36. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vakaris_Nikez. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos ryto, 2017.07.16. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Gerus keturis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Internete. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senai atnaujinimai daryti, serveryje pilną čyterių. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokymų visas užduotis išlaikiau GOLD lygių. Užduotys tikrai nesunkios. K
    1 taškas
  37. 07.16 panos @Snowito Yolo @Steve Stanley @Jeremy_Redwood @Get_Paid @Artim_Play @Jeremy'Malboro
    1 taškas
  38. Ekonomika pašoka tik tuo tarpu ir kelios dienos po dalybų, vėliau vėl krenta, kadangi dėžės nėra amžinas dalykas ir jos susinaudoja. Kelios savaitės po dalybų ir vėl deficitas. Aš prieš. Išeitis būtų pakelti min. dėžių kainą bent iki 20k. kaip ir seniau budavo.
    1 taškas
  39. Yra tikriai puikių avatarų , + rep užmečiau,
    1 taškas
  40. gražiausi avatarai tik pas pokemona išsirinkau porą gražių, bet visi gražūs
    1 taškas
  41. Padaryk avatarų su Audi80 Audi100 bet ir tie gražūs
    1 taškas
  42. Avatarai (Automobiliai) [#5] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  43. Avatarai (Merginos) [#4] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!
    1 taškas
  44. Labai puiki verslų idėja ( koncepcija ), deramai šlifuojant būtų tobula tiems - kurie turi galvą ant pečių. Žaidėjai turintys mažesnį amžių nemanau, jog tinkamai supras, neturiu nieko prieš, pats esu jaunas, kalbu apie tuos, kurie nori greit ir pigiai. Apskirtai, tiems kurie tinginiai ir visaip kitaip vadinami mažo intelekto žaidėjai kiek sumenkins savo akyse šį pasiūlymą vien dėl to - nes nič nieko nesupras. Asmeniškai pačiam, tai viena geriausių koncepcijų, banalių verslo sistemų pakaitalų kuriuos esu matęs. Iš mano pusės pasiūlymai būtų, 0.1 - Verslininko diplomo įgavimas būtų ne toks
    1 taškas
  45. Kadangi sulaukiau pasiūlymą sukurti kokį nors blogą ,apgalvojau temą ,pristatau ir savo naują blogą! # Minde_Johnson blogas mano sa-mp istorija, Viskas prasidėjo prieš keturis su puse metų...Man tuomet buvo 11metų su trupučiu.Tuo metu apie tokį žaidimą kaip Gta San Andreas niekada nebuvau girdėjas o tuo labiau apie sa-mp.Bet sugrįžkime į truputį ankstesnį laikotarpį ,kuomet mano ateitis nebuvo pati geriausia.Nuo pat pradžių mano gyvenimo metų buvau atstumtas pačių artimiausių žmonių, kokiomis sąlygomis ir kaip gyvenau nepasakosiu ,bet galiu pasakyti tik tai ,kad tai buvo sunkus laikotarpis
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.