Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.29 visose vietose
-
Peikiu Ernestas_Paklausk
Arnas_Pako ir 4 kiti sureagavo į Ernestas Paklausk už temą
Kalbant atvirai, neturiu ko slėpti. Priėmiau tave į firmą, atrodei rimtas, bei atsakingas asmuo. Pats papasakojai apie save, kas tu toks, kaip tu elgiesi, ką buvai pasiekęs kitame projekte. Įgavai mano pasitikėjimą, bei kitokį požiūrį kaip padėjai atrankoje. Neslėpsiu tikrai klausimai sukti buvo pas tave. Bet mano nuomonė apie tave pasikeitė tada, kaip tu su San_Pan pradėjai apšnekėti mane, galvoji, kad esu kurčias? Aklas? Žmogau jau pažengęs dalykuose tokiuose esu, iš klaidos pasimokiau ir pats savo ausim girdžiu kaip sutmiat, nes jei nežinai tai neslėpsiu, būdavau su kitu vartotoju prisijung5 taškai -
Peikiu Ernestas_Paklausk
Enjoy_Kenas ir 3 kiti sureagavo į Billy_Jack už temą
Nematau pažeidimo iš direktoriaus perspektyvos, nes jis pateikė svarius įrodymus už kuriuos Herbis_Perrow patenka į NDS už nekompetetingą elgesį firmoje. Kalbant apie tai, kad " direktorius neleidžia priimti vertingų užsakymų " - Eziukui remontas turėjo nieko nekainuoti, nes jis sprogo dėl pačių mechanikų klaidos, o apie kitus tokius atvejus paklausęs mechanikų - neišgirdau. Kitą kartą siūlau pasirinkti įrodymų, o tik vėliau pereiti prie direktoriaus papeikimo. Direktorius baudžiamas nebus, tema rakinama.4 taškai -
Peikiu Ernestas_Paklausk
Xavier_Martinez ir 3 kiti sureagavo į Ernestas Paklausk už temą
Labas Herbi. Matai kaip čia viskas vyksta, negavai pavaduotojo tai galvoji gali daryti firmoje bet ką? Viskas prasidėjo užvakar berots, kaip tu pradėjai stūmt ant manęs, kad tvarkau Ežiui visą laiką jo BF ir jam grąžinu pinigus, nors sutvarkė Valentinas. Bet tiek to, keliaujam prie esmės. Šmeižimas? Palauk, ne tu pradėjai ant manęs stūmt? Sakyt, kad pasikėlęs elitas? Išmestas iš firmos buvai dėl to, nes nutempei mašiną policijos darbuotojui iš pat nosies. Esmė tame, kad Lukas gaudė Audrių, aš buvau pd kanale, pradėjo sakyt man kad daryčiau pzu, padariau ir ką pamačiau, kad nutempei mašiną, už4 taškai -
Domis_Raz užblokavo Lukas_Herojinas
Bob_Winters ir kitas sureagavo į Get_Paid už temą
Tai nėra serverio klaida. Tūpinėjimas neatleidus LMB yra leistinas. Jeigu manai priešingai, blokuok šreką, blokuok dar kruvą gaujinių, pažiūrėsim kas iš to gausis.2 taškai -
Egidijus_Keza užblokavo Balan_Possui
Marko_Delatore ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Balan_Possui • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=W-nBfXZ2EOs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=zyuGYzI9_Ko&feature=youtu.be2 taškai -
Rytoj 16:00 val. žaidime vyks atranka į "CLN" krovinių pervežėjus . Žinoti pagr. info
jeremis malboro ir kitas sureagavo į Rokas_Lays už būsenos atnaujinimą
Rytoj 16:00 val. žaidime vyks atranka į "CLN" krovinių pervežėjus. Žinoti pagr. informaciją ir turėti TS/7k xp/MIC2 taškai -
ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY.
Gordon_Specter ir kitas sureagavo į Mantas už būsenos atnaujinimą
ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY.2 taškai -
2 taškai
-
Dar vienas Giveaway nuo Red_Bully ! !
John_Roselli ir kitas sureagavo į Benito_Mussolini už temą
Anketa (NR. 1) : Jūsų V_P žaidime: Benito_Mussolini Kur dėsite Tdėžę jei laimėsite: Nusipirksiu mašiną ir bandysiu gauti gražias spalvas. Jūsų pasirinktas skaičius (1-35): 12 Anketa (NR. 2) : Jūsų V_P žaidime: Benito_Mussolini Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: Nusipirksiu mašiną ir bandysiu gauti gražias spalvas. Jūsų pasirinktas skaičius (1-45): 19 Anketa (NR. 3) : Jūsų V_P žaidime: Benito_Mussolini Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: Nusipirksiu mašiną ir bandysiu gauti gražias spalvas. Jūsų pasirinktas skaičius (1-55): 412 taškai -
Kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu ?
Balan_Posui sureagavo į Anthony_Marcello už temą
Vis dažniau matau kaip žaidėjai, o ypač nauji žaidėjai prašosi pagalbos, klausia kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu. Kad viskas būtų aišku ir vienoje vietoje sukursiu šią temą. Jei ką pamiršau paminėti, ar pamatėte klaidą susisiekit su manimi forumo asmenine žinute. Darbas su direktoriaus pakvietimu, kas tai ? Tai darbas kurį norint dirbti reikia direktoriaus pakvietimo. Šiuose darbuose privaloma laikytis direktoriaus nustatytų taisyklių. Direktorius turi pilną teisė jus išmesti jei to nedarysite. Pagrindiniai pliusai darbuose su direktoriaus pakvietimu tai yra atri1 taškas -
Billy_Jack užblokavo Andrius_Fuger
Andrius_Fuger sureagavo į Billy_Jack už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Andrius_Fuger • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Cheat ( aim ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Video: Video iš /pzudeb perspektyvos:1 taškas -
Devil_Cobra užblokavo Yxa_Toy
Tony_Verona sureagavo į Jonas_Burkys už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Yxa_Toy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: relog. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Webas_Tube užblokavo Por_Tal
Bob_Winters sureagavo į Kornelijus_Webas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Webas_Tube • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Por_Tal • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (speedhack/fly) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu ?
Anthony_Marcello sureagavo į Balan_Posui už temą
Tema tikrai gera, pravers naujokams, bei senbuviams kurie taip ir nesugeba patekti i darbus su pakvietimu.1 taškas -
Billy_Jack užblokavo Andrius_Fuger
Misteris_Erikas sureagavo į Andrius_Fuger už temą
Va vyrai, žiūrim video ir mokomės kaip šaudyt reik. Be abejo aim čia net nekvepia, noriu skambučio savo advokatui. Konkurentus baninat blogiukai maži :))1 taškas -
sveiki gaujinei bei civilei
Santiago_Dior sureagavo į Dany Winston už būsenos atnaujinimą
sveiki gaujinei bei civilei1 taškas -
1 taškas
-
Lawrence skins [ update 1 ] 2018-1-31
Lawrence_Crawford sureagavo į Kenshin_Yona už temą
gal ir geri butu jeigu nebutu 2 metu senumo1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Ernestas_Paklausk
RokasGrs sureagavo į Herbis_Perrow už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Herbis_Perrow• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku direktorius• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Visų pirma, direktorius neįstengia susitvarkyti su savo pareigomis. Neleidžia priimti vertingesnių užsakymų. Viena iš situacijų buvo ta, jog buvo užsakytas retas transportas, kurį užsakė Ežiukas_Rusky, tuo metu Valentinas_Gargalis priėmė šį užsakymą. Po kelių minučių Ernestas numūvino Gargalį į kitą kanalą. Tuo tarpu Ežiukas_Rusky perkrovė žaidimą. Prisijungus Ežiukui užsakymą priėmė San_Pan, kuri1 taškas -
Neveikia TS Greenside.lt
Dark Matter sureagavo į Scott Tuscon už temą
Current Security Level turi užkilti iki 29 , tada automatiškai jūs prisijungsite. Jeigu greitas internetas , tai turėtų užtukti maksimum 30-40 minučių, o jeigu silpnas , tai daug ilgiau. Išjungus lentelę ir vėl per naujo bandysite prisijungti , Current Security Level trausis per naujo.1 taškas -
Arnas_Haiva užblokavo Dvl_Gang
Dany Winston sureagavo į Arnas_Haiva už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Haiva • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
prašau užtildyti Hugas_Bugas
Maksas Ameno. sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas užtildytas sėkmingai.1 taškas -
1 taškas
-
Peikiu Antanas_Vairuotojas
Enjoy_Kenas sureagavo į Billy_Jack už temą
Neterškit vaisių pavadinimų be reikalo, sėkmės.1 taškas -
1 taškas
-
04:23 feel sleeeeeeeeeeeeeeepyy
Rokas_Lays sureagavo į Forever_Young už būsenos atnaujinimą
04:23 feel sleeeeeeeeeeeeeeepyy1 taškas -
Prisistatau Aidas_Krosas
Ernis Pokemon sureagavo į Aidas_Krosas už temą
Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs1 taškas -
E'Certifield modifikacijos!
Dark Matter sureagavo į Ethan Certifield už temą
Įkėliau čia , nes preitoji tema buvo labai pripildyta ir nenorėjau dar labiau pripildyti. Ir taip bus mano nuožiura, kad taip lengviau bus rasti norimą modifikaciją. Atsiprašau, kad keleta dienų nekėliau modifikacijų, nes nebuvo laiko. Lietuviškos policijos modifikacijos ir swat būrio skin. (2017-12-21) Nuotraukos - http://talpix.lt/u/jwBR8iE Atsisiuntimas - http://www37.zippyshare.com/v/29058363/file.html ************************************************************************************************************ GTA V mašinų pack (2017-12-22) Yra čiut ne visos ma1 taškas -
@Nico_Moretti nesitikėjau, kad tu išeisi iš savo pareigu, norėtus žinot plačiau del k
Skrajojantis_Olandas sureagavo į Tony_Legreec už būsenos atnaujinimą
@Nico_Moretti nesitikėjau, kad tu išeisi iš savo pareigu, norėtus žinot plačiau del ko xd Sėkmės toliau gyvenime draugas.0 taškai -
Mantys_Samperis užtildė Dzekas_Dzekutis
Mantys_Samperiss sureagavo į Vycka_Flex už temą
Užtildymo apeliacija netvarkinga. Anketa būtina pateikti per 10 minučių nuo užtildymo suteikimo.0 taškai -
Uncle Benss Atsisveikina?
Dre_Streets sureagavo į UncleBenss už temą
Labavakara, GS'e. Na va, truputi pažaidžiau, pasilinksminau, bet , norėčiau atsisveikinti, aišku turiu ir priežasčių. 1. Darbai su pakvietimu skirti darboholikam, rimtai, 60min per dieną, nors ir jei 1 dieną negali palošt, iškart turi rašyt nedarbingumo raštelį. 2. Bandžiau penketą kartų patekti į darbą su pakvietimu, vis kažkas netiko. 3. Labai nuobodus be pakvietimo darbų pasirinkimas, po dienos arba dviejų nusibosta. Vienu sakiniu, nusibodo, geros sitemos ir viskas, tačiau po mėnesio ar kiek tikrai nusibosta kai neleidžia taves į darbą su pakvietimu Gal ir gr0 taškai