Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.12.29 visose vietose

1. Kalbant atvirai, neturiu ko slėpti. Priėmiau tave į firmą, atrodei rimtas, bei atsakingas asmuo. Pats papasakojai apie save, kas tu toks, kaip tu elgiesi, ką buvai pasiekęs kitame projekte. Įgavai mano pasitikėjimą, bei kitokį požiūrį kaip padėjai atrankoje. Neslėpsiu tikrai klausimai sukti buvo pas tave. Bet mano nuomonė apie tave pasikeitė tada, kaip tu su San_Pan pradėjai apšnekėti mane, galvoji, kad esu kurčias? Aklas? Žmogau jau pažengęs dalykuose tokiuose esu, iš klaidos pasimokiau ir pats savo ausim girdžiu kaip sutmiat, nes jei nežinai tai neslėpsiu, būdavau su kitu vartotoju prisijung
    5 taškai
  2. Nematau pažeidimo iš direktoriaus perspektyvos, nes jis pateikė svarius įrodymus už kuriuos Herbis_Perrow patenka į NDS už nekompetetingą elgesį firmoje. Kalbant apie tai, kad " direktorius neleidžia priimti vertingų užsakymų " - Eziukui remontas turėjo nieko nekainuoti, nes jis sprogo dėl pačių mechanikų klaidos, o apie kitus tokius atvejus paklausęs mechanikų - neišgirdau. Kitą kartą siūlau pasirinkti įrodymų, o tik vėliau pereiti prie direktoriaus papeikimo. Direktorius baudžiamas nebus, tema rakinama.
    4 taškai
  3. Labas Herbi. Matai kaip čia viskas vyksta, negavai pavaduotojo tai galvoji gali daryti firmoje bet ką? Viskas prasidėjo užvakar berots, kaip tu pradėjai stūmt ant manęs, kad tvarkau Ežiui visą laiką jo BF ir jam grąžinu pinigus, nors sutvarkė Valentinas. Bet tiek to, keliaujam prie esmės. Šmeižimas? Palauk, ne tu pradėjai ant manęs stūmt? Sakyt, kad pasikėlęs elitas? Išmestas iš firmos buvai dėl to, nes nutempei mašiną policijos darbuotojui iš pat nosies. Esmė tame, kad Lukas gaudė Audrių, aš buvau pd kanale, pradėjo sakyt man kad daryčiau pzu, padariau ir ką pamačiau, kad nutempei mašiną, už
    4 taškai
  4. Tai nėra serverio klaida. Tūpinėjimas neatleidus LMB yra leistinas. Jeigu manai priešingai, blokuok šreką, blokuok dar kruvą gaujinių, pažiūrėsim kas iš to gausis.
    2 taškai
  5. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Keza • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Balan_Possui • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=W-nBfXZ2EOs&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=zyuGYzI9_Ko&feature=youtu.be
    2 taškai
  6. Rytoj 16:00 val. žaidime vyks atranka į "CLN" krovinių pervežėjus. Žinoti pagr. informaciją ir turėti TS/7k xp/MIC
    2 taškai
  7. Mantas

ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY.

ŽALIA BALTA ŽALIA BALTA HEY HEY.
    2 taškai
  8. Billy_Jack

2 taškai
  9. Anketa (NR. 1) : Jūsų V_P žaidime: Benito_Mussolini Kur dėsite Tdėžę jei laimėsite: Nusipirksiu mašiną ir bandysiu gauti gražias spalvas. Jūsų pasirinktas skaičius (1-35): 12 Anketa (NR. 2) : Jūsų V_P žaidime: Benito_Mussolini Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: Nusipirksiu mašiną ir bandysiu gauti gražias spalvas. Jūsų pasirinktas skaičius (1-45): 19 Anketa (NR. 3) : Jūsų V_P žaidime: Benito_Mussolini Kur dėsite Tdėžes jei laimėsite: Nusipirksiu mašiną ir bandysiu gauti gražias spalvas. Jūsų pasirinktas skaičius (1-55): 41
    2 taškai
  10. Vis dažniau matau kaip žaidėjai, o ypač nauji žaidėjai prašosi pagalbos, klausia kaip patekti į darbą su direktoriaus pakvietimu. Kad viskas būtų aišku ir vienoje vietoje sukursiu šią temą. Jei ką pamiršau paminėti, ar pamatėte klaidą susisiekit su manimi forumo asmenine žinute. Darbas su direktoriaus pakvietimu, kas tai ? Tai darbas kurį norint dirbti reikia direktoriaus pakvietimo. Šiuose darbuose privaloma laikytis direktoriaus nustatytų taisyklių. Direktorius turi pilną teisė jus išmesti jei to nedarysite. Pagrindiniai pliusai darbuose su direktoriaus pakvietimu tai yra atri
    1 taškas
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Billy_Jack • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Andrius_Fuger • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Cheat ( aim ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Video: Video iš /pzudeb perspektyvos:
    1 taškas
  12. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Devil_Cobra • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Yxa_Toy • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: relog. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  13. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Webas_Tube • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Por_Tal • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas (speedhack/fly) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  14. Tema tikrai gera, pravers naujokams, bei senbuviams kurie taip ir nesugeba patekti i darbus su pakvietimu.
    1 taškas
  15. Va vyrai, žiūrim video ir mokomės kaip šaudyt reik. Be abejo aim čia net nekvepia, noriu skambučio savo advokatui. Konkurentus baninat blogiukai maži :))
    1 taškas
  16. Dany Winston

sveiki gaujinei bei civilei

sveiki gaujinei bei civilei
    1 taškas
  17. Alex_Drift

@skinis taip

@skinis taip
    1 taškas
  18. gal ir geri butu jeigu nebutu 2 metu senumo
    1 taškas
  19. 297ID( MADD DOGG) 30 k
    1 taškas
  20. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Herbis_Perrow• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Ernestas_Paklausk• Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku direktorius• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Visų pirma, direktorius neįstengia susitvarkyti su savo pareigomis. Neleidžia priimti vertingesnių užsakymų. Viena iš situacijų buvo ta, jog buvo užsakytas retas transportas, kurį užsakė Ežiukas_Rusky, tuo metu Valentinas_Gargalis priėmė šį užsakymą. Po kelių minučių Ernestas numūvino Gargalį į kitą kanalą. Tuo tarpu Ežiukas_Rusky perkrovė žaidimą. Prisijungus Ežiukui užsakymą priėmė San_Pan, kuri
    1 taškas
  21. Current Security Level turi užkilti iki 29 , tada automatiškai jūs prisijungsite. Jeigu greitas internetas , tai turėtų užtukti maksimum 30-40 minučių, o jeigu silpnas , tai daug ilgiau. Išjungus lentelę ir vėl per naujo bandysite prisijungti , Current Security Level trausis per naujo.
    1 taškas
  22. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnas_Haiva • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    1 taškas
  23. Žaidėjas užtildytas sėkmingai.
    1 taškas
  24. Ganja_Wayne

Novi novi novi god

Novi novi novi god
    1 taškas
  25. Neterškit vaisių pavadinimų be reikalo, sėkmės.
    1 taškas
  26. Forever_Young

1 taškas
  27. Forever_Young

04:23 feel sleeeeeeeeeeeeeeepyy

04:23 feel sleeeeeeeeeeeeeeepyy
    1 taškas
  28. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aidas Krosas Jūsų tikrasis vardas: Aidas Jūsų amžius, gimimo diena: 12 metų, rugpjūčio 6. Jūsų gyvenamasis miestas:Vilnius Jūsų hobiai, pomėgiai: Daužyti paraližiuotas močiutes, gerti iki komos. Man patinka prisi*cenzūra*ti į kelnes ir rėkauti kol nesupakuoja mentai, o kai supakuoja jie mane paleidžia, nes smirdžiu šūdais. Be to esu nemirtingas ir mane rajone vadina Jezumi arba alkašu. Trumpas jūsų charakterio apibūdinimas: Esu agresyvus kol negaunu vodkos, o kai gaunu tampu romantikas, kol nesibaigia vodka. Kuo galite pasigirti, kuom išs
    1 taškas
  29. Įkėliau čia , nes preitoji tema buvo labai pripildyta ir nenorėjau dar labiau pripildyti. Ir taip bus mano nuožiura, kad taip lengviau bus rasti norimą modifikaciją. Atsiprašau, kad keleta dienų nekėliau modifikacijų, nes nebuvo laiko. Lietuviškos policijos modifikacijos ir swat būrio skin. (2017-12-21) Nuotraukos - http://talpix.lt/u/jwBR8iE Atsisiuntimas - http://www37.zippyshare.com/v/29058363/file.html ************************************************************************************************************ GTA V mašinų pack (2017-12-22) Yra čiut ne visos ma
    1 taškas
  30. @Nico_Moretti nesitikėjau, kad tu išeisi iš savo pareigu, norėtus žinot plačiau del ko xd Sėkmės toliau gyvenime draugas.
    0 taškai
  31. Užtildymo apeliacija netvarkinga. Anketa būtina pateikti per 10 minučių nuo užtildymo suteikimo.
    0 taškai
  32. Labavakara, GS'e. Na va, truputi pažaidžiau, pasilinksminau, bet , norėčiau atsisveikinti, aišku turiu ir priežasčių. 1. Darbai su pakvietimu skirti darboholikam, rimtai, 60min per dieną, nors ir jei 1 dieną negali palošt, iškart turi rašyt nedarbingumo raštelį. 2. Bandžiau penketą kartų patekti į darbą su pakvietimu, vis kažkas netiko. 3. Labai nuobodus be pakvietimo darbų pasirinkimas, po dienos arba dviejų nusibosta. Vienu sakiniu, nusibodo, geros sitemos ir viskas, tačiau po mėnesio ar kiek tikrai nusibosta kai neleidžia taves į darbą su pakvietimu Gal ir gr
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.