Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.04.16 visose vietose
-
Rinkimų apžvalga, Labai džiaugiuosi jog nuspręndžiau nerizikuoti ir pratęsti rinkimus. Noriu priminti jog į pareigas ieškau žmonių kurie sugebėtų išlaikyti pagreitį ir neskubėtų jų siekti tik iš idėjos ar atsiradusio papildomo laiko metu - man to nereikia, į vadovo virtuvę noriu siųsti tik tuos kurie ištiesų siekia pareigų jog atnešti naudos ir tikrai žino jog jų neapleis prabėgus mėnesiui ar pasibaigus karantinui. Taip pat nepamirškime jog policijos departamentui didžiulio bagažo idėjų nereikia, būtent dėl to šio punkto ir neradote - ieškau vadovo kuris turi tvirtą žodį, gali atsakingi prižiū30 taškai
-
13 taškai
-
Prisistatau Tomcikas_Pineapple
Lynn_Stafford ir 11 kiti sureagavo į Tomcikas_Pineapple už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomcikas_Pineapple(Tomcikas_Apple) • Jūsų tikrasis vardas: Tomas • Jūsų amžius: 18 • Iš kokio miesto esate?: Kaunas-Marijmapole • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Paprasti mano tie charakterio bruozai, esu linksmas, neapsikraunantis(ypac del zaidimu), draugiskas, megstu pajuokauti kiekvienoj situacijoj. • Laisvalaikio hobis(-iai): Futbolas - 13 metu bei Kick Box, laisvalaikiu mergos, draugai, sportas, dabar karantino metu tai samp. • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: 3 vilkinius sunis bei 1 kate • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: penktoj gal klas12 taškai -
Ar norite kad pakeisčiau savo ivaizdi profilio nuotraukoj jeigu uz spaudziat like. Su
Emiliano_Mendoza ir 9 kiti sureagavo į Greg_Solberg už būsenos atnaujinimą
Ar norite kad pakeisčiau savo ivaizdi profilio nuotraukoj jeigu uz spaudziat like. Surinkus bent 10laiku bus pakeista profiline i karantino edition10 taškai -
vo ce tai menas
Razer'Electro<3 ir 4 kiti sureagavo į Kenshin_Yona už būsenos atnaujinimą
vo ce tai menas5 taškai -
Pristatau Moren_Iso
Donny_Bravo ir 3 kiti sureagavo į Moren_Iso už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Moren_Iso • Jūsų tikrasis vardas: Jordanas • Jūsų amžius: 18 • Iš kokio miesto esate?: Vilnius • Kokie jūsų charakterio bruožai?: Esu užsispyręs, linksmas, draugiškas, daugumai padedantis, esu individualistas, mėgaujuos savo paties kompanija, turiu teigiamą požiūrį į nesekmes, nesilygiuoju į kitus. • Laisvalaikio hobis(-iai): Groju, praleidžiu laiką su draugais, vaikštau į parodas, muziejus, gaminu. Domiuosi istorija ir politika. • Ar turite augintinių? Jei taip tai kokių: Taip, turiu dvi ,,kašaras" ir vieną šunį. • Kada pradėjote žaisti SA-MP?: 2014 taškai -
3 taškai
-
3 taškai
-
ikeleu nauja profiline tikiuosi jums patiks
Edward_Faletti ir kitas sureagavo į Greg_Solberg už būsenos atnaujinimą
ikeleu nauja profiline tikiuosi jums patiks2 taškai -
Unban Laurynas_Epic
Lionel_Revazz ir kitas sureagavo į Laurynas'Epic už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Laurynas_Epic • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo: Benito_Cartel • Už ką buvote užblokuotas?: čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo: https://imgur.com/a/ZYxQ8mA (čia daugiau fotkiu nes nesupratau už ką banas) • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį: https://imgur.com/a/nxmUnvs2 taškai -
Jonas_Burkys ir kitas sureagavo į Tomcikas_Pineapple už temą
Sveikas Edvi, gl to you and your friends Labas Kregai Sveikas ty en ty Iš tikro nereikia nei sekspyro nei donelaicio kai turime tokiu žmonių2 taškai -
Lets_Doit ir kitas sureagavo į John_Collins už temą
Sw Tomai, tu grazus, tu svyti kaip lauku gelele, kvepi, kaip pavasario ramunele 😘2 taškai -
Jeff_Wilson ir kitas sureagavo į Tomcikas_Pineapple už temą
Sveikas Mendi Bendi, malonumas neispasakojamas Labas, už sekme nedekosiu, nes negalima, bet labai malonu2 taškai -
2 taškai
-
RCLN konvojus 04.15
Mantas_Sampxx ir kitas sureagavo į Denis_Xander už būsenos atnaujinimą
RCLN konvojus 04.152 taškai -
"GreenNight" naujienų portalo Nr.4
Jim_Miller ir kitas sureagavo į Lemon_Madeit už temą
Buvo begalo smagu skaityti ir matyti, jog užsiemate tinklaraščio kūrimu šiame projekte, ko išties trūksta! Linkiu didžiausios sėkmės kuriant toliau 🤩2 taškai -
https://streamable.com/0a6nia @Justas_Jucius Gerai varai. Juokas by • @Lukas_Dmkl
Get_Paid ir kitas sureagavo į Derek_Escobar už būsenos atnaujinimą
https://streamable.com/0a6nia @Justas_Jucius Gerai varai. Juokas by • @Lukas_Dmkl2 taškai -
Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...
Danny_Bullet ir kitas sureagavo į Mantas už temą
Kadangi buvau čia paminėtas, tai kaip ir turiu atsakyti ir aš. Didelę dalį šios sistemos gaujų prižiūrėtojas buvau aš, visos kalbos apie "Brawl" "GangWar" yra tiesiog juokingos, patys žaidėt ir viską matėt. Surengti elementariausius savaitinius "eventus" gaujoms buvo tiesiog neįmanoma, nes gaujos tiesiog neišsilaikydavo savaitės arba tiesiog jų nebūdavo. Kita medalio pusė apie "gangwarus" didžiausias lyderių noras būdavo eiti gangwarą iš gaujos uždarymo, ir tada kylą klausimas kam toks gangwaras naudingas? o gi visiškai niekam, tuomet ir vėl GP kalti, kad gaujų nėra ir t.t. Pati gaujų sistema2 taškai -
Parduodamas retas HUNTLEY automobilis!
Zvonink_Man sureagavo į < Xavier_Martinez > už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Xavier_Martinez Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (pavadinimas, rida, tune dėžės privalumai, spalva, bagažinės inventorius ir t.t): Apačioje Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): Apačioje Kaina, kurią norėtumėte gauti už transporto priemonę: Orientacinė kaina apie 15.000.000€, savo kainas siūlome patys Papildoma informacija (nebūtina): Parduodamas ypač retas automobilis HUNTLEY. Reta spalva (Geltona, 6ID), taip pat gerai dera su auksiniais Switch1 taškas -
"GreenNight" naujienų portalo Nr.4
Tina sureagavo į Griffin_Lorenzas už temą
Įžanga Sveiki, GreenSide bendruomene. Po trumpos pertraukos, norime su kolega @Jim_Miller paskelbti ketvirtąjį velykinį naujienų portalo numerį. Įspūdžiai po trečiojo numerio yra gan geri, truputį mažiau sulaukėme jūsų sureagavimų bei komentarų, tačiau tai mus nestabdo, o motyvuoja kurti dar geresnius numerius. Nusprendėme padaryti mažą pertrauką, jog atsirastų daugiau idėjų, minčių bei galėtumėme sukurti kokybiškesnį turinį. Šis numeris būtų pasirodęs dar vėliau, tačiau susiklostė taip, jog šiandien yra Velykos, tad norėjome nustebinti savo skaitytojus. Taigi sveikiname visus su Šv. Vely1 taškas -
Perku WuZiMu aprangą
Sendis_Mendis sureagavo į Lets_Doit už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Lets_Doit Suteikite daugiau informacijos apie perkamą aksesuarą (pavadinimas, ID, retumas): 294 ID WuZiMu Siūloma kaina: kainą siūlyti TS, žaidime, forume Perkamo aksesuaro nuotrauka (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti): Papildoma informacija (jei nereikia - galite šio punkto nekopijuoti):1 taškas -
1 taškas
-
trumpa bet kieta! skiriu sia daina @Rokas ir jo zmonai
Roki_Reider sureagavo į Modestas_Fuzkin už būsenos atnaujinimą
trumpa bet kieta! skiriu sia daina @Rokas ir jo zmonai1 taškas -
Pristatau Moren_Iso
Moren_Iso sureagavo į Lelia Dipsis už temą
" Tik nesakyk, kad tu Lukas ******* " xD Max nesitikėjau kažkodėl sutikt tave čia, nors ir kalbėjom prieš kažkiek laiko apie gs Labuuutiz 🥰1 taškas -
Benito_Cartel užblokavo Laurynas_Epic
Andrew_Westbrook sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Užblokavimo apeliacija tvarkinga. Pastebėjus panašias anomalijas reikia perkrauti žaidimą, o ne toliau lakstyti gaujų sandėlių teritorijoje. Tema rakinama.1 taškas -
1 taškas
-
Departamento kėdę užima sekantis šerifas.
Beniukslis_Bence sureagavo į Tomcikas_Pineapple už temą
Nu tikrai sveikiname mano peilio sunkiausia auka bei naujaji direktorių Donata - perkam gėlės ir i bazę1 taškas -
Sendis_Mendis užtildė Tnt_Edwax
Edvinas sureagavo į Sendis_Mendis už temą
Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją: Sendis_Mendis Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą: Tnt_Edwax Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas: keiksmazodziai Įrodymai, kodėl žaidėjas gavo užtildymą: https://imgur.com/a/1Ax9gLF Įrodymai, kad užtildėte žaidėją (Būtina): https://imgur.com/a/1Ax9gLF1 taškas -
Če kai susikūrėm savo muzikantu grupe @Greg_Solberg @Pronis_Kadilakas @Lietuviskas_Zm
Don_Borito sureagavo į Greg_Solberg už būsenos atnaujinimą
Če kai susikūrėm savo muzikantu grupe @Greg_Solberg @Pronis_Kadilakas @Lietuviskas_Zmogus@Modestas_Fuzkin @Roki_Reider1 taškas -
Prisistatau Matas_Tarelka
Matas_Tarelka sureagavo į Tomcikas_Pineapple už temą
O sv Matai mano drauge, malonu pamatyti veidą kuriam padedu surinkti kiaušinius, sekmes 🥰1 taškas -
Atranka į fūristų firmą žaidime!
Derek_Escobar sureagavo į Martin_Gossard už kalendorinį įvykį
Pasiskaitykite pgr. firmos temas.1 taškas -
Don_Borito prašo asmeninio kanalo.
Don_Borito sureagavo į Mafijos Senelis už temą
Jūsų asmeninis kanalas sukurtas ir galios iki 2020/05/15, Susisiekite asmeniškai „TeamSpeak“ serveryje dėl kanalo administratoriaus privilegijų.1 taškas -
1 taškas
-
Su Šv. Velykomis! 2020
Xoquon_Torsin sureagavo į Rokas už temą
Su Šv. Velykomis! 2020 Daugiau informacijos apie Šv. Velykų užduotį /velykos GreenSide serverio administracija sveikina serverio žaidėjus su Šv. Velykomis ir linki būti sveikiems. Ta proga serverio administracija paruošė užduotį kiekvienam serverio žaidėjui! Užduotis yra suskirstyta į septynias dienas. Kiekvieną dieną žaidėjai galės ieškoti margučių „RedCounty“ miestelių teritorijose. Kiekvienas „RedCounty“ miestelis turi savo Šv. Velykų zuikio urvą. Pristačius į atitikamo miestelio zuikio urvą visus rastus margučius žaidėjas galės leistis į nuotykius zuikio urve. Pagrindinis Jūsų tik1 taškas -
Galbūt tai, pakeis gaujų rytojų...
Xoquon_Torsin sureagavo į David_Winship už temą
So... po mano paskutinės uždarytos gaujos, praėjo ~10 mėn., o prieš uždarant gaują, tuometiniam GP buvo siūlytos kelios idėjos bei galimybės, kaip būtų galimą pagyvinti bei suteikti naujų spalvų, pačioms gaujoms, ko pasekoje buvo įgyvendinta tik viena, kas šiai dienai, mano dėka gaujos gali pasipelnyti, tai "Gaujų finansavimas". Neeext, sekančiam GP, taipogi buvo siūlytos tos pačios idėjos, tik šiek tiek papildytos, ko šio veikėjo pasekoje - nieko nebuvo įgyvendinta. Link kur krypstu? Esmė tame, jog per 10 mėn., nebuvo nieko daroma, ties gaujų sritimi, kas galbūt ir privedė prie šios temos ats1 taškas -
Dominykas_Esu užblokavo Grazvydas_Berzinis
Rytis_Topsas sureagavo į Dominykas_Esu už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dominykas_Esu • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Grazvydas_Berzinis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už atrankos trugdymą, UŽBLOKAVIMAS BUVO NETYČINIS PRAŠAU DUOKIT ĮSPĖJIMĄ AR DU, BET NEATIMKIT PRAŠAU. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Nėra..0 taškai -
Laurynas'Epic sureagavo į Andrew_Westbrook už temą
Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Benito_Cartel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Laurynas_Epic • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (ALT) Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=V_Y_3RCKf880 taškai -
Andrew_Westbrook sureagavo į Laurynas'Epic už temą
aš jūsų net nemačiau, man per raciją parašė ant tilto bet vis tiek man jūs nematomi buvot (neegzistaavot) Mano unban anketoj matyti jog išbėgus iš zonos vis tiek mape matosi žali blipai ir zonos tekstas apačioje tai tiesiog manau, jog tai buvo užkibęs man žaidimas t.y didelis ping.0 taškai -
Matas_Tarelka sureagavo į Tomcikas_Pineapple už temą
O labas Matai, mes esame geri draugai, nesimusu aš, nes tėvai užaugino dorą0 taškai