Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Išparduodamas „Vilniaus Brigados“ transportas.

Demarcus_Norwood

Rekomenduojamas pranešimas

Parašė (redaguota)

y7V42j1.png


• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
• Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilį vairavo pats gaujos smogikas Tadeušas Vasilevskis (pravarde „Gibon“). Automobilis buvo prižiūrėtas, kadangi T. Vasilevskis buvo automobilių entuziastas. Tr. priemonė perdažyta į violetinę (211ID) spalvą, kuri gamykliškai nėjo ant šio modelio. Automobilį puošia R18 skermens ratlankiai „Mega“ kurie tais laikais buvo labai populiarūs ir geidžiami. Šis bolidas yra greitas, lengvai besimanevruojantis bei puikiai tinkantis klampiais keliais važinėti, kadangi yra įmontuota hidraulika. Šie aspektai ir buvo pagrindiniai kurių ieškojo Tadeušas to meto automobiliuose.
• Norima kaina už transportą: 150,000 450,000€, galimos derybos.
lMFjxka.jpeg
EjJSLHT.png
7XUPDcS.pngpglQ9y7.pngyQA5uAB.png


• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
• Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilio savininkas iki pat savo gyvenimo galo buvo gaujos vadeiva Borisas Dekanidzė. Po jo mirties automobilis buvo uždarytas į angarą ir nevažinėjamas lygi šiol. Dabar automobilį ištraukus į dienos šviesą - jis yra parduodamas. To meto kiekvieno lietuvio svajonė sportinis automobilis „Sultan“ kurį Borisas parsivarė iš JAV dar nusikalstamos grupuotės piko metais. Automobilis tamsiai žalsvos spalvos (individual), turi gamykliškai greitą bei patvarų variklį, su kuriuo automobilis gali išstenėti 200km/h greitį. Taipogi automobilį puošia sportinės apdailos, kurios traukia akį net šiandien. 
• Norima kaina už transportą: 400,000€  900,000€, galimos derybos.
S6IEgWD.jpeg
PZmrdGQ.png
W7o9Nu2.png
ENjbZyh.png



 

Spoileris

 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
• Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Automobilis su didele istoriją. Jo savininkas - Igoris Achremovas (pravarde „Achrem“). Tai tas pats asmuo kuris 1993m. nušovė žurnalistą Vitą Lingį. Juodos spalvos, su šiek tiek modifikuotu išmetimu, ir daug kitos komplektacijos. Talpus, dėl ko ir buvo reikalingas Igoriui. Mažas kilometražas, kadangi tai buvo rečiausiai naudojamas Achremovo automobilis. Vis dar išvaizdus, žavesio nepraradęs šeimyninis vanas, kuris kaip matote nebuvo naudojamas pagal paskirtį. Automobiliui išimti vard. valst. numeriai kuriuos bus galima pamatyti apsižiūrint automobilį.
• Norima kaina už transportą: 1,200,000€, galimos derybos.

GqOHaiQ.jpeg
8yoKlLF.pngJrkUh3R.png9vZSE89.pngofo5YJr.png



• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Demarcus_Norwood.
• Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transportą (pavadinimas, rida, spalva, dalys): Jurijaus Kriukovo (pravarde „Kriukas“) automobilis. Taipogi kaip ir Boriso - išskirtinės violetinės spalvos, su šiek tiek daugiau tiuningo detalių, nei įprastai jam buvo būdinga. Liaudiškai „čipuotas“, automobilis kurį šiai dienai sunku sutikti keliuose. Greitas, komfortiškas, su amerikietiškais priekiniais „pop-up“ žibintais.

• Norima kaina už transportą: 200,000€ 450,000€, galimos derybos.
wcCwt96.pngEab3Hza.png0C7ZXtf.pngSKNNSDu.png


VuA0yZB.jpeg

Redaguota Demarcus_Norwood
Atnaujintos kainos

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jums reikia būti užsiregistravusiam kad galėtumėt komentuoti

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti Dabar

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.