Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu Forever_Young

Jake_Willson

Rekomenduojamas pranešimas

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume : Jake_Willson

 

• Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume : @Forever_Young

• Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:
Na pirmiausia tai peikiamas už piknaudžiavimą savo pareigomis, Kaip daugelis žinote Mūsų mielas DP buvo pasiskolines iš vieno žaidėjo nemenką pinigų sumą,
Kai vis paprašydavo pinigų, vis neturėdavo, o kai buvo duotas laikas, ir pasakytą jeigu negražins, kreipsis į @Mantas tai buvo atsakytą "Rašyk Dabar" "Išvis už grasinimus galiu negražinti"  Tai ar šitaip turi elgtis Komandos Nariai? Grasinti žaidėjams jog jeigu pasiskūs aukščiau, negražins pinigu? Mano manymu Komandos Nariai turi rodyti visiems mums pavyzdi kaip elgtis, o ne mokyti liaudiškai tariant kaip montuoti ragą. Jei jau esi Komandos Narys tai reiškiasi esi nebaudžiamas???

https://imgur.com/a/1gkYQp7

Poto dar dristą iš žaidėjų reikalauti pagarbos???? Man paaiškinkit kaip tokį žmogu reikia gerbti? Kaip jis užsitarnavo pagarbą?
Grasinimais???
https://prnt.sc/o21n7n
https://prnt.sc/o21nz3
https://prnt.sc/o21opw

Kodėl taip nevykstą su kitais komandos nariais?
Nes jie savo pagarbą užsitarnavo, ir nedarė tokių nesamoniu!

Tesinys:

Kai buvo renkamas dabartinis PD Direktorius, ir Buvo sukurta laikina, bendra darbo informacijos ir papeikimų tema,
Tačiau ši tema nebuvo iki galo atnaujinta, puse taisykliu buvo forume, puse teamspeak'e
Parašius papeikimą už tai kad nubaudė ne pagal forumo taisykles, buvo atsakyta:
Darbuotojas nubaudė teisingai, pagal teamspeak'o 41taisyklę.
Bandat paaiskinti jog jeigu serveryje žaidžia 100 žaidėju, jie eis žiurėti taisyklių į darbo temą, ar į nuostatų temą,
Jog visas 100 žaidėju nesupuls į TeamSpeak'a. Ir paprašiau kad pakeistu nuostatas, ar taisykles.
Aš gavau šitoki atsakymą:
Kad čia ne kodeksuose esmė o mano principuose.
Hmmmm Principai kad bandau paaiškinti kad 100 žaidėju neis į teamspeak'ą žiurėti taisykliu??
Sekantis atsakymas:
Neaktuali tavo nuomonė.  jeigu netinka sistemos niekas taves nelaiko.
Taip išeina jog siulo palikti projektą? Nice Komandos Nario Elgesys.
Darbo tema sugebėtą redaguoti per 7valandas, nuo papeikimo parašymo.
Ir ar neturėtu būti kuriamos taiskyles remiantsi nuostatomis?

https://imgur.com/a/KNJxSUn

Na ir paskutinis šios dienos topas:

Sedėjome ramiai Fūristų kanale,
Aš 
@Pablo_Greenas @Calvin_Starks  @Mat_Rix  ( @Laura_Obolis @Pro_Nitro šie du žmonės nekalbėjo, tai gal buvo afk)
Tai va mes keturiese diskutavome kalbėjomes įvairiausiomis temomis, kai staiga @Forever_Young išmuvino Pablo iš kalano
ir Pasakė:
Kad teamspeak'e negali būti pašaliniu, tik tie kas dirba  firmoje, Taip išeina kad jeigu žmogus dirba taxi ir yra vienas kanale, negali nueiti pas medikus pakalbėti?

nes bus pašalinis asmuo? ar niekur nedirbantis žmogus nueiti pas draugus, jeigu tai leidžia direktorius, ir netrugdoma kitiems?
Užuodžiu DISKRIMINACIJA!!!


Ir šiaip pažiurėkite, naišku kiek laiko serveris gyvuos, bet žaidėjus baudžia metam laiko į priekį.
Biški logikos nesimato, Pats daro nesamonęs poto skundžiasi kad provokacijos kylą, ir įrašinėja į visokiu stulpus metam laiko, ar čia normalu???

 

Redaguota Jake_Willson
Papildyta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki, pradedant ties taisykle, kas liečia darbo kanalus - ji nebuvo tokia, kokią jūs paminėjote, akcentuota direktoriui buvo tai, kad jeigu žaidėjai kurie nedirba yra darbo kanale ir trukdo - privalo tvarkytis kanalą ir juos iškelti į kitą kanalą, tai vadovų ar žaidimų, bet ne laikyti kartu su žaidėjais dirbančiais viename darbe. Šiuo atveju buvo gauta skundų iš žaidėjų, tiek iš seniau, tiek dabar, taip pat iš nario kuris stebėjo direktorius man išvykus, todėl šitoje situacijoje jūs buvote informuoti neteisingai, jums būti darbo kanaluose niekas nedraudžia iki tol - kol jūsų buvimas, netrukdo kitiems žaidėjams ir nekeliate bereikalingo triukšmo ir taip buvo visad, tik dabar buvo pradėta akcentuoti direktoriams nuo to tarpo - kai renkant mechanikų direktorių, mechanikų kanale buvo betvarkė ir žaidėjai nežaidžiantys šiame projekte, rėkavo kanale, žaisdami įvairius žaidimus, tačiau toli gražu ne sampą ir trukdė tuo momentu dirbantiems mechanikams.
Taip pat, kas liečia taisyklę policijos departamente su ja buvo išsiaiškinta šimtus kartų ir apie taisyklę toli gražu žinojo visi serverio žaidėjai, tik ne mane peikiantysis, dėl ko irgi pasidaro įdomu. Taip, buvo tema neatnaujinta ir nesutvarkyta, niekas to nesako jog ji buvo, bet diena po palikimo, jį buvo sutvarkyta ir paruošta naudojimui, taip pat darbo kanalo aprašyme ši taisyklė buvo interpretuota, todėl nelabai suprantu, ties kuria vieta šioje situacijoje yra padaryta kažkas neteisingo. Taip, aš pasakiau jog jeigu tau netinka projekto tvarka - palik projektą, tokia yra ta realybė, jeigu dėl tos taisyklės skustusi bent 30 procentų serverio žaidėjų - jį būtų pertvarkoma, bet kai vienam žaidėjui viskas neįtinka, lengviausias bėdos išsprendimo būdas - palikti projektą, ieškotis tokio kuriame rasi taisykles ir nuostatas atitinkančias savo norus, na arba taikytis su jomis, jūsų reikalas.
Kalbant apie situacijas ties skolomis, neprofesionalus ėjimas, tačiau čia buvo abipusis nesusipratimas, nes tiek jis, tiek aš vienas kito nesupratom/neišklausėm iki galo, o statyti žmogų į rėmus, kuomet skola buvo neterminuota, kas turbūt labiausiai ir sukėlė daugiausiai neaiškumų, na, o einant prie esmės, tai ši situacija buvo išspręsta, su žaidėju buvo atsiskaityta ir jis neturėjo jokių skundų dėl to, todėl nesuprantu, kodėl situacija, kuri buvo išspręsta yra akcentuojama čia.
Na ir užbaigiant tavo įrašymu į stulpą, tai nėra principai ar kažkas, toli gražu esate toks pat lygus žaidėjas kaip ir kiti, nestatau ir nestatysiu jūsų į rėmus, asmeninės nuomonės ir kiti dalykai lieka uždaryti ryte už durų, išeinant iš komforto zonos ir grįžtant prie darbų kaip direktorių prižiūrėtojui, įrašytas buvote už tai, jog nesupratote konkrečiai reiškiamų perspėjimų, jog laikas nusiraminti, neprovokuoti žaidime, nepaisant to, jog forumo būsenos atnaujinimai buvo ignoruojami, jūs tai perkelėte į žaidimą, kurstėt žaidėjus, skleidėt viešai įvairius, nepriimtinus, provokacinius pranešimus, kurie nėra toleruojami mūsų projekte.

Kalbant apie jūsų dažnai akcentuojamą išsikėlimą, nelygybę žaidėjams ir panašius dalykus, to nėra pas mane ir niekada nebuvo. Atstovavau ne vieną firmą, būdamas direktorius, visad bendravau su žaidėjais lygiai ir jų nestačiau į rėmus, tuo pačiu dalyku vadovaujuosi dabar, bendrauju su visais ir bendraučiau su kiekvienu iš jūsų, jeigu būtų reikalas, neignoruočiau ir nestatyčiau į jokius rėmus, taip pat žinote, jog esu prieinamas tiek forume, tiek žaidime, tiek skypeje todėl galiu pabendrauti su kiekvienu iš jūsų jeigu kyla nesusipratimai. Papeikimas, kurio galėtų nebūti, jeigu siektumėt komunikacijos, o ne rašytumėt jog direktorių prižiūrėtojas išsikėlęs save aukščiau, jus paprastus žaidėjus stato į rėmus, nors kontakto užmegzti net nepabandėte. Nepamirškit, minėjau viršuje, jog atsikėlęs, prisėsdamas prie kompiuterio aš esu direktorių prižiūrėtojas, asmeniškumus ir visa kita metu į šoną ir su tuo nesusiduria ne vienas žaidėjas, todėl rekomenduočiau kreiptis į mane atsiradus neaiškumams, visada aptarsime ir išsiaiškinsime ir galbūt jūsų nuomonės susidarymas pasikeis, nors neįsivaizduoju, dėl ko jis galėjo susidaryti toks, priešingai nei turėtų būti.

Taip pat, dėl dezinformacijos bus pasikalbėta su direktoriumi, kodėl jūs, jūsų grupė žaidėjų, buvo iškelti iš kanalo, nepaaiškinant kodėl buvote iškelti ir kodėl, nusiskundimai jeigu kartosis - jūs būsit iškeliami, tačiau jeigu planuojate išlikti kanale, jame lankytis - puiku, prie jūsų niekas nelys, tvarkos ir santarvės, viskas ko iš jūsų prašoma, pašaliniai kanale leidžiami iki tos ribos, kuomet žaidėjai dirbantys firmoje neturi sąlygų dirbti, dėl kitu pašaliniu kanale trukdymo.
Tai nėra nauja tvarka, kurios nežinotų kažkuris direktorius, tačiau tai eilinis nesusipratimas (bent aš taip manau) ir direktorius jus iškeldamas nepaaiškino, situacijos, kodėl tai padarė ir kaip, arba paaiškino, bet neteisingai. Kad ir kaip ten bebūtų, šitokių situacijų stengsiuosi išvengti, pats dalyvausiu tokiose situacijose ir išklausysiu abejas puses, tiek jūsų, tiek darbuotojų, tiek direktoriaus.

Na ir apibendrinant, labai liūdna, jog jūs nesiekiate komunikacijos, o rašote papeikimus, nes šitame papeikime nematau neišspręstos, ar neaiškios situacijos, paskutinė kuri yra užsilikus, nuo vakar, bet ir tai jį nebuvo aptarta, girdėjote tikriausiai ką norėjote girdėti, o direktorių prižiūrėtojui parašyti, paklausti kodėl buvote iškelti nesugalvojote, jeigu tai būtų principai, jūsų buvimas darbo kanale savaitės dienomis taip pat būtų kliuvęs, tačiau ne, mano požiūris ir idealogija atstovaujant projekto direktorius ir projektą yra visiškai kitoks, todėl rašyti papeikimus už tai, jog save keliu aukščiau kitų, nėra realu ir teisinga, todėl, nes situacija visiškai kitokia nei ją reprezentuoja jūsų papeikimas. Kaip ir įrašymas į stulpą, jūsų papeikime jis akcentuojamas tik dabar, kai įrašytas buvote prieš pora savaičių.

Įžvelgiu provokacijos, susireikšminimų ir nusistatymų prieš mane, tačiau tai galime nesunkiai išspręsti, susėdę išgert puodelio kavos, prieš jus nusistatymu neturiu ir toli gražu neturėsiu, kodėl jųs turite nusistatymą prieš mane - neįsivaizduoju, tačiau tikiu, jog anksčiau ar vėliau tai dings, jeigu susėdę išspręsim esančias problemas ir jūsų neaiškumus, jeigu jūs pradėsit kreiptis į direktorių prižiūrėtoją, klausdami kodėl atsitinka taip ar taip, o ne rašysite papeikimus, paminėdami senas situacijas kurios senai išspręstos ir pridėdami naują įvykį, kuris įvyko vakar, net nepasiklausus komandos nario kodėl taip įvyko. Nesiekiu būti jūsų geriausiu draugu, tačiau nesiekiu būti jūsų priešu, aš esu komandos narys, kuris atstovauja projektą ir pasiruošęs atsakyti jums į visus, neaiškius klausimus.

Laikas užmiršti senas nuoskaudas, jas lieti, gyvenkime čia ir dabar, aš matau šviesią projekto vizija, turiu daug nerealizuotu idėjų, kurias realizuosiu labai greit, o laikas užgydys žaizdas ir manau kažkuria diena, susėdę gerdami kava juoksimės iš šitos situacijos, nes ji yra juokinga.

Taip pat ir priminimas, jog iš jūsų pusės dezinformacijos nenorėčiau matyti, žaidėjų nuteikimo, neteisingo nuomonės sudarymo reprezuojant mane, priešingai nei yra, pagrindžiant nepagrįstais faktais, nes paskui stebimasi, iš kur atsiranda stulpai, kodėl jie stulpe ir kaip kas. 

(keletas aktualiu screenshotų - 
https://imgur.com/a/jOHnRVm)
Pagarbiai, direktorių prižiūrėtojas. 

tumblr_pcjv3rYtXk1xb0zheo1_250.gif


 

Redaguota Forever_Young

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na gerai, nori pasišaudyti, davai pasišaudom, Gerai, tarkim Mes girdėjome taip kaip norėjome, kad mus liepei mus išmesti iš kanalo kaip šunis.
Skundų tikrai nebuvo, galima tikrinti logus, dar vakar dieną @Pablo_Greenas mano žiniomis klausė per /r  Ar mes su @Calvin_Starks netrugdome, ir jeigu trugdysime mus išmuvins, Bet dėja niekam netrugdėme, ir dėl tikrai negalėjai gauti skundų, be to, Kodėl sakei būtent @Pablo_Greenas kai iš pašalinių buvome tik mes du, "Tie kurie Tavęs Negerbiame ir rašome būsenu atnaujinimus" o tuo tarpu kai PD kanale sėdi koks dešimt žmonių iš jų puse gaujiniu, tau neužkliuną, ir jo neperspėji, kad nusimuvintu į kitus kanalus.
Kiek pažystų @Pablo_Greenas Nėra žmogus kalbantis tuščiais žodžiais ir skleidžiantis karo kirvį.
Toliau, Sakai tik man vienam netinka ir nepatinka ši taisyklė? kad už /sekti komanda galima bausti už bėgimą? Tai žmogau gal padaryk apklausą,(Balsavimą)
Pažiurėsim kiek žmonių ji patiks ir nepatiks, Kaip ten sakei, Ankščiau ar veliau pagaus nepabėgsi čia samp'as, Tai kaip žmogui bandyti pabėgti jei visos kortos PD pusėje, Žmogus negali nei /gydytis nei bėgti, nes uždedą sekimą, dar negana to pareigunai drožia visą mašina iš automatų, Kiek pamenu sakei panaikinsi šia taisyklę kad būtų galima šaudyti.
Toliau,
Neklausiau nei už ką nei kodėl mane įrašei, sutinku, kad tavęs Negerbiau, ir dabar negerbiu, nes daugelio žmonių nuomonę Pagarba reikia užsitarnauti,
Čia galėtum pasimokyti iš kitų prižiūrėtojų, Kažkaip su jais tokiu "Prikolų" Nebuna. Jie neprašo kad juos gerbtu ir t.t
Aš kalbėjau kad bausmės yra nesamoningos, Žmogau jeigu jau atėjai į komandą turėk ir storą odą, Ar čia visus kas blogą žodį pasakys apie tave įtrauksi į Akmenini stulpą??? Be to sakai Nesupratau įvairiai siunčiamų perspėjimų? Kažkaip nepamenu, kad būtum kažka parašęs sakęs ar dar kažką...
Tavo žaidimo bausmės tai žiauresnės nei Realybėje, Metai laiko Akmeniniame? Tu nesi garantuotas, kad rytoj atsikėlus veiks Sa:mp'as o žmonęs baudi metams laiko, kur logiką? už kažkoki pasityčiojima? Sugrįžk į tikrovę žmoguti, Pasidomėk, kad už smurtą šeimoje gausi mažiau kaleimo nei čia įžeidus tokį Heroju kaip Tu.
Dar vienas dalykas, Sakai nebandome kalbėtis? Tai kaip kalbėsime kai gaunami tokie atsakymai:

Tavo nuomonę man neaktuali arba Tu man neidomus, laisvas. (Viskas matosi aiškiai TeamSpeak'o chatuose)

Neturėtum būdamas komandos nariu ieškoti problemos sprendimo būdo, o ne siulyti palikti projektą, isiklausyti žmoniu?
Apie ka mes kalbam, galime kalbėtis, bet kur tu buvai ankščiau???? Kai jau parašytas papeikimas, atsirado ir noras kalbėti?

 

 

Ačiū už dėmesį, Lauksiu Apklausos dėl tos taisyklės, ir tada pasakyk, "Kad tik man vienam ji užkliuną"


Daugiau komentarų neturiu.   Sekmės.

Redaguota Jake_Willson
Papildyta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.