Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Peiku Mechanikų Direktorių Malacy_Edwa

Jake_Willson

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jake_Willson
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje :@Malacy_Edwa
Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Mechaniku Direktorius.
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Nesilaiko nustatytu DP Taisyklių.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Pavaduotojo paskyrimo procesas. https://prnt.sc/q12cel

• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Kiek suprantu ir @Edvis Gaming Nieko nežinojo https://imgur.com/a/zcTHc6H  https://imgur.com/a/ESb9Moa  https://prnt.sc/q12cel    

 

Redaguota Jake_Willson
Papildyta

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas Jake. Edvinui buvau prasinešęs dėl šito dalyko prieš savaitę laiko, firmą prižiūrėti paskyriau Vasilije_Vasic, uzďėjau jam laikiną pavaduotoją iki pirmadienio. Užpildžiau neaktyvumą ir jam dar uždėsiu P raidę teamspeake.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Buvo graži naktis, kalbėjome lyg ir penkiese TeamSpeak'e, viskas buvo tikrai nuostabu. Šis repas tikrai nebuvo kažkam skirtas įžeisti, kažką pažeminti ir t.t Buvęs mano darbuotojas Domis_Hyper pasisiūlė parepuoti, visi sutiko, sakėme, kad visa tai liks tik tarp mūsų ir šis repas buvo skirtas tik tam, kad praskaidrinti nuotaiką. Susitarėme, kad viskas bus priimta kaip juoko forma ir niekas nieko nefilmuos, boyka davė garbės žodį jog nefilmuos Domis_Hyper repo, kurį jis mano manymu jau prarado, bet ne tame esmė. Manau, kad neivienas neįsižeidė nei dabartinis direktorius @Ben_Wayne, nei @Mantas_Sampxx nei visi kiti, nes tai priėmė kaip juoko forma. Taip, jis įžeidinėjo savo repu ne tik mane bet ir savo kolegas, bet jo nebaudžiau, nes visi kartu juokėmės ir viskas buvo gerai iki dabar. Iš tiesų esu kaltas, kad taip leidau pasielgti buvusiam darbuotojui Domis_Hyper, nepažvelgiau gal tiek toli į priekį, kas gali nutikti už tokius linksmus pasisėdėjimus TeamSpeak'e. Pripažįstu savo kaltę, jog prašiau parepuoti apie visus firmos darbuotojus kurie yra TeamSpeak'e, bet nei vienas iš jų neturėjo jokių pretenzijų nei prieš repą nei po repo, visi tiesiog pasijuokėme kartu ir viskas tuo nurimo.

Redaguota Malacy_Edwa

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Ties pirma papeikimo dalimi viskas iš dalies pakenčiama, buvo duota pastaba, jog tokį dalyką kaip laikino pavaduotojo paskyrimą reikia atlikti atsakingiau ir pagal visiems nustatytas taisykles. Ties tuo ir būtų apsieita, tačiau papeikimo autorius papeikimą papildo ir tenka dar labiau sukti galvą, kas nesilaikė „bazaro“ ir kas dabar už jį atsakys kaip rajoniniai teigia, kas įsižeidė, o kas smagiai leido laiką „repo renginyje“ vėlyvą vakarą. Visgi, pasidomėjęs ir paklausęs daugumos iš šio įvykio dalyvių priėjau išvadą, jog joks firmos vadovas (direktorius, pavaduotojas) neturi to toleruoti bei privalo imtis priemonių savarankiškai, jei to nepakanka, visada iki išnaktų sėdime mes, prižiūrėtojai ir padėsime išpręsti tokius incidentus. Jei jums tokie eilėraščių deklamavimai su kirčiavimu pagal ritmą kelią teigiamas emocijas, niekas to daryti nedraudžia, bet tai neturi paliesti kitų asmenų, neturi tai būti adresuojama konkrečiam žmogui. Peikiamasis pripažįsta savo neapgalvotą poelgį, kas yra pagirtina, tačiau negaliu to praleisti lengvai pro pirštus ir lai šis incidentas ir jo pasėkmės tampa pamoka ateičiai, jog į viską reikia žiūrėti rimčiau, prieš kažką darant kvailo reikia pagalvoti apie galimas pasėkmes.

Direktorius baudžiamas 1 įspėjimu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.