Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

Peikiu PD Direktorių Billy_Jack

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

DIREKTORIŲ IR JŲ PAVADUOTOJŲ PEIKIMO ŠABLONAS,

 

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Express
• Vadovo Vardas_Pavardė serveryje : Billy_Jack
 Kokiai firmai šis vadovas atstovauja ?: Policijos Departamentas
• Už ką šis vadovas yra peikiamas ?: Naudojo tazerį grobimo interjere, išgetino darbuotoją iš susišaudymo, šturmuodami gaujų zoną pirmiausiai pradėjo šaudyti tik poto paskelbė jog šturmuoja.
• Kokiai taisyklei šis vadovas nusižengė ?: Draudžiama naudoti tazerį grobimo metu, draudžiama naudoti admin/vip komandas darbo metu, prieš šturmuojant turi paskelbti viešai jog šturmuoja.
• Vaizdinė medžiaga, kurioje matosi vadovo pažeidimas : Tazeris , Išgetinimas(Taip pat noriu jog gautų admin įspėjimą) , prieš paskelbiant apie šturmą vienas mūsų jau buvo nušautas Legend_Sabonis  https://streamable.com/kd6nz

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Okey, kaip matau pradedam kovas forume, tai pradedam.

Tazeris - jo tai buvo mano klaida, tačiau tai buvo max netyčinis epizodas, kai tiesiog praswitchinau. Po šito įvykio nebejudėjom į atgrobimą, iškart paskelbiau, kad objektas jūsų. Kadangi video klipe panaudojau keletą necenzūrinių žodžių pamačius, kad šaudau iš tazerio - teko nuimti originalų garsą. VIDEO - [Klipe matote, kaip šaudau su m4, switchinu tarp ginklu užsitaisymui ir praswitchinu atgal į tazerį, kas dirbęs PD tai tikrai žinot, kad tiek kulkų niekas nešaudytų iš tazerio, jog patazint, jeigu kažkas norės išklausyt, tai originalaus garso videke viskas aiškiai suprantama]

Prieš šturmuojant turi paskelbti viešai, jog šturmuoja. Kaip buvusiam GP tau turėtų būt gėda, nes 3 diena kaip iš tavęs girdžiu kažkokias išgalvotas taisykles bei kitokius tavo nusišnekėjimus (po pastato grobimo negalim jūsų rakint miesteliuose 20min ir t.t.). Apie šturmo paskelbimą nėra niekur reglamentuojamą, tad realiai aš apie jį galėjau ir neskelbt, tai kaip bebūtų, tai turėtų būti slapta operacija, tačiau paskelbiau ir man tikrai neįdomu, kad iki paskelbimo buvo paleistos kelios kulkos, nes jį paskelbiau tik įvažiavus į jūsų zoną.

Draudžiama getint. Okey, gavom info, kad vyksta veiksmas miesteliuose, kurį darėt JŪS, tai tiesiog getinau visus į bazę ir liepiau rinktis ant transporto. Tai yra įprasta praktika, kai pradeda vykti tokie dalykai miesteliuose. Nežinojau, kad darbuotojas yra susišaudyme, jis tik prašė kuo greičiau pagetint jį į bazę. Jūs irgi dažnai naudojat ADMIN'o komandas ir už tai dažniausiai gaunat admin įspėjimus, tai tikriausiai aš irgi tokio esu vertas, kaltas. Jūsų įkeltuose įrodymuose mano darbuotojas važiuoja keliu, nedalyvauja jokiam susišaudyme su jumis, jeigu jis random apšaudomas, tai nematau, kodėl jis negalėjo būti iškeltas (jis buvo toli nuo jūsų ir tiesiog važiavo bazės link). FOTO, kad tikrai visus rinkau į bazę - http://prntscr.com/q30iti

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl getinimo „Nežinojau, kad darbuotojas yra susišaudyme“ nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės tavo adminas tavo veiksmai. Ir sakai jis nebuvo susišaudyme prie jo buvo visi gaujiniai jis juos matė ir nuo jų bėgo štai ir dar sunaikino darbinį transportą „Važiuodamas į bazę“, tikrai į bazę važiuoja link LS.
Dar tavo pačio darbo taisyklė bei administratorių taisyklė:
10. Draudžiama naudoti VIP/ADMIN komandas ne pagal paskirtį. 

• Draudžiama naudoti /to /get /pzu arba /atp siekiant išsisukti nuo kažko. [1 įsp.] Išgelbėjai darbuotoją nuo jo mirties.

Dėl tazerio tai va lygtais čia dar pačio tavo nuostata ir darbo taisyklė:
4. Draudžiama rakinti, šaudyti tazeriu, dėti įtarimą gaujų nariams gaujų operacijų metu.
13. Privaloma laikytis nuostatose nustatytos tvarkos.

Dėl šturmo tai, kol nėra paskelbtas šturmas, jis oficialiai nevyksta, o be priežasties (be šturmo) Jūs negalite lįsti į zoną ką pats žinai ir nepaskelbus šturmui jau pradėjot šaudyti tai čia turėtų būti nubausti ir darbuotojai už darbinių ginklų naudojimą ne pagal paskirtį. Prieš paskelbiant Jūs jau buvot užsilipę ant sandelio pradėjote šaudyti - jeigu nespėji paskelbti iš anksto ir nesikoordinuoji tai čia jau tavo bėdos ir tu privalai prisiimti atsakomybę.
Štai dar tavo taisyklė ir nuostata:
9. Draudžiama naudoti PD skiriamus ginklus ne pagal paskirtį.

16. Draudžiama šaudyti be jokios priežasties (tinkamos priežastys: bėgimas nuo teisėsaugos, atsišaudymas ir t.t.). Pradėjot šaudyti dar neprasidėjus, o į jus niekas nešaudė nes net nepaskelbėt šturmo ir nematėm jog atvykot https://prnt.sc/q30r56 štai užsilipę šaudot dar neprasidėjus šturmui.
 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

"Dėl getinimo „Nežinojau, kad darbuotojas yra susišaudyme“ nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės tavo adminas tavo veiksmai. Ir sakai jis nebuvo susišaudyme prie jo buvo visi gaujiniai jis juos matė ir nuo jų bėgo štai ir dar sunaikino darbinį transportą „Važiuodamas į bazę“, tikrai į bazę važiuoja link LS.
Dar tavo pačio darbo taisyklė bei administratorių taisyklė:
10. Draudžiama naudoti VIP/ADMIN komandas ne pagal paskirtį. 

• Draudžiama naudoti /to /get /pzu arba /atp siekiant išsisukti nuo kažko. [1 įsp.] Išgelbėjai darbuotoją nuo jo mirties. " - tai jo, čia same, kas jūs miesteliuose šaudydami per zonas panaudojat jvote. Okey, jūs būtumet jį nušovę, aš jį būčiau pagetines iš ligoninės. Kas būtų pasikeitę ? Suprantu, jeigu būtų vykęs kažkoks veiksmas ar būtume dėl šito gavę kažkokio pranašumo ar padarę žalos. 

Dėl tazerio tai va lygtais čia dar pačio tavo nuostata ir darbo taisyklė:
4. Draudžiama rakinti, šaudyti tazeriu, dėti įtarimą gaujų nariams gaujų operacijų metu.
13. Privaloma laikytis nuostatose nustatytos tvarkos. " - taisyklės parašytos, kad nebūtų daroma žala, nebūtu kenkiama projekto žaidėjams. Taip, aš nusižengiau darbo taisyklei, tačiau nusižengimas nusižengimui nelygus, kai žmogus tyčia bando pakenkti ir padaro realios žalos (kenkėjiškai sušaudo visus užgrobėjus su tazeriu ir numinuoja bombą ar kažkas tokio). Vaizdo medžiagoje matosi, kad kai pamačiau, kad kažkas vyksta ne taip, nustojau šaudyti ir leidausi būti nušaunamas, po įvykio iškart atsiprašiau Calidžio ir lyg viskas buvo ok. Jeigu mano darbuotojas taip pat nusižengtų, jis turėtų tokią medžiagą, kokią aš jums pateikiau taip pat jo nebausčiau, nebent dėl to gautume kažkokio pranašumo.

"Dėl šturmo tai, kol nėra paskelbtas šturmas, jis oficialiai nevyksta, o be priežasties (be šturmo) Jūs negalite lįsti į zoną ką pats žinai ir nepaskelbus šturmui jau pradėjot šaudyti tai čia turėtų būti nubausti ir darbuotojai už darbinių ginklų naudojimą ne pagal paskirtį. Prieš paskelbiant Jūs jau buvot užsilipę ant sandelio pradėjote šaudyti - jeigu nespėji paskelbti iš anksto ir nesikoordinuoji tai čia jau tavo bėdos ir tu privalai prisiimti atsakomybę.
Štai dar tavo taisyklė ir nuostata:
9. Draudžiama naudoti PD skiriamus ginklus ne pagal paskirtį.

16. Draudžiama šaudyti be jokios priežasties (tinkamos priežastys: bėgimas nuo teisėsaugos, atsišaudymas ir t.t.). Pradėjot šaudyti dar neprasidėjus, o į jus niekas nešaudė nes net nepaskelbėt šturmo ir nematėm jog atvykot https://prnt.sc/q30r56 štai užsilipę šaudot dar neprasidėjus šturmui. " - šturmas yra slapta operacija, jūs jau galėjot kažką numanyti, nes ~5min atgal jau buvo pajungtas komendantas. Jūsų dėka NUO ŠIANDIEN APIE VISAS SLAPTAS OPERACIJAS NEBEBUS PRANEŠAMA VISIEMS SERVERIO ŽAIDĖJAMS. Kodėl aš turiu skelbti apie tokius dalykus? Kad žaidėjai turintys star's atsijungtų? Jo, mes galėjome šaudyti, nes net tau buvo uždėtas sekimas ir paskelbtas komendantas, apie šturmo skelbimą niekur nėra rašoma ir tikrai daugiau nežadu apie jį garsiai pranešinėti. 

 

Slepiesi hoode/zonoj? Pamatei, kad pajungiau komendantą, tai žinok, kad tuoj slėpsies JAIL'e - Billy_Jack 2k19

 

Redaguota Billy_Jack

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na, iš dalies neturiu ką pridurti ir atsakyti į šį papeikimą, jis tiesiog absurdiškas, nėra esmės išsiplėsti ties šia tema, nes niekas nesistengia suprasti to, kas yra rašoma. Taip pat papeikimas parašytas iš noro „nuversti direktorių“, kaip pats papeikimo autorius pareiškė viename iš pokalbių. Nuodugniai, logiškai ir išsamiai į visas minėtas situacijas atsakė pats peikiamasis direktorius. Ateičiai tiesiog siūlyčiau apsispręsti ko jūs norite - veiksmo iš policijos pusės, ar jo nebuvimo, nes kiek pastebime, nei tas nei tas variantai netenkina jūsų, gaujinių. Grįžtant prie papeikimo, su direktoriumi buvo rimtai pasikalbėta, kad ateityje nepasikartotų tokios situacijos su tazeriu ir būtų atidus panašiose situacijose.

Direktorius įspėjamas žodiniu įspėjimu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.