Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Žvejok 2024! ×

[0.1.8.7] Sveikatos draudimas

Žemaitis_Žmogus

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Žemaitis_Žmogus


2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 
Sveiki, kaip žinome serveryje turime galima sakyti tris darbus kuriems yra sunku su fondu - medikai, taksi ir pervežėjai. Kad šių firmų ekonomika išgyventu reikia naudotis mano vadinama sistema - nesisuksi negyvensi. Mano manymu reikia visiems šiems darbams ne vien pridėti naujų sistemų, bet ir padaryti jų darbą reikšmingesnį. Pervežėjai negauna daug užsakymų, nes serverio žaidėjų mašinas jokiu būdu neišnykstą, apart jas parduodant serveriui, tokiu būdų mašinos daugiau eina tarp žaidėjų ir yra mažesnis poreikis pirkt naujas. Štai turiu savo pasiūlymą kaip padaryti medikams darbą pelningesnį bei reikšmingesnį:

Žodžiu, mano manymu reikėtų padaryti mirtis žaidime reikšmingesnes. Kaip dabar yra? Jei esi kur nors už kaimelių rida kėlei ir mirei, tai norėsi kad medikas tave pakeltu, kad nereikėtų kviest takso kad nuvežtu iki tavo mašinos. Bet jei esi pvž kaimeliuose tai nėra didelio skirtumo ar lauksi kol tave medikas pakels atvažiavęs, ar išbūsi tas 45s ligoninėj ir toliau eisi stumt laiką. Suprantat apie ką aš? Dabar yra klausimas kaip padaryti mirtis reikšmingesnes.. Jas galima padaryti mano manymu šiais būdais:
1. Pakelti piniginį mokystį kai miršat. Naujokui iki 1500xp reikėtų nemokamai padaryti. Bet žaidėjam iki 50.000 xp padaryti 2000 eurų mokestį už keliavimą į  HP.  Žaidėjam kurie yra virš 100.000 xp padaryti mokestį keliavimui į HP 4000 eurų.  Šie pinigai eitų į medikų fondą.
2. Padaryti laukimo laiką Hp ilgesnį. Padaryti 1,5 minutės. 
Šiais būdais žaidėjas labiau rinktusi pagulėti ir pamaigioti tą space mygtuką ir sulaukti medikų, nei kad nukeliaut į hp iškarto, ir išsipirkti iš hp už 750 ar išlaukt tas 45s. Bet dabar galvojat nesąmonė tokios kainos, wtf kas čia per temos pavadinimas. Tai žodžiu, esant tokiom kainom žaidėjam nebūtų malonu mirti. Tai aš turiu pasiūlymą sukurti sveikatos draudimo sistemą. Ji veiktu paprastai, žaidėjas nusiperka sveikatos draudimą, ir turint sveikatos draudimą, jo laikas hp sumažėja nuo 1,5 min, iki 45 sekundžių, bei jo mokestis kurį turėjo sumokėti miręs sumažėja 90 procentų. Jei turite mokėti 4000 eurų už keliavimą į HP be draudimo, tai su draudimu jums tereikėtų mokėti 400 eurų. Draudimai būtų dviejų rūšių, medikų duodamas draudimas, ir privatus draudimas. Medikų parduodamas draudimas būtų perkamas iš bet kokio mediko, ir turėtų standartinę kainą, ir  tam tikrą laiko galiojimą. Privatus draudimas būtų lygiai toks pats, bet kaina būtų priklausoma nuo žaidėjų skaičiaus serveryje. Jei daugiau žaidėjų serveryje - didesnė kaina. 20 Procentų privataus draudimo kainos eitų į medikų fondą, o 80 procentų į patį serverį.

3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?:
Nauda serveriui būtų tokia kad medikų darbas būtų pelningesnis darbuotojui, tokiu būdu medikų darbas pritrauktų daugiau žaidėjų. Nauda patiems medikams be to, būtų tai kad valdžia turėtų didesnį fondą išdalinti savo darbuotojams algose. Visa nauda eitų ant medikų darbuotojų. Be to, serveryje medikai turėtų dar didesnę prasmę. 

 

Komentaruose laukiu rimtų diskusijų, nuomonių ar geresnių idėjų ties šią tema - medikai, su argumenais. boomer"ių čia nereikia, kurie tik apie save galvoja, ir plačiai nemasto. Gal turbūt ateityje parašysiu savo idėja kaip mano manymų reikėtų duoti "daugiau darbo" fūristams.

 

 

ps. srr dėl klaidų, emigrantas esu
 

Redaguota Žemaitis_Žmogus

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja visai įdomi, patobulinus skaičius (sumas, xp kiekius ir pnš.) suteiktų šiokių tokių prieskonių žaidimui. Įvardijai tik tuos atvejus kai žaidėjas nusižudo ar pnš, tačiau mąstant daugiau apie idėją į galvą atėjo keletą spragų/minčių. Kaip manai kas būtų jei miesteliuose ar kokiam sk kas nors pradėtų masinį DM daryt? Ir dažnai net patys medikai atvykę nespėja suteikti pagalbos, nes būna nušauti arba būni užtryptas ir net neturi galimybės sulaukti pagalbos. Taip pat, manau, galvos skausmas būtų su gaujomis, nes nebūtų protinga iš jų už mirtis zonoj lupti pinigus. Tas pats ir su grobimais pareigūnams.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.