Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pasiūlymas medikų darbui (medikamentams)

Camo_Bear

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Camo_Bear
2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti panašų principą medikų medikamentų vežiojime kaip ir yra taksistų darbe (/tuzduotis). Taksistų darbe pasiėmus maisto užsakymą ir padarius žaidimo perkrovimą galima pasižiūrėti į kurį namą reikėjo nuvežti picą panaudojus vėl komandą /tuzduotis. Medikų darbe pasikrovus medikamentus nurodo namą, į kurį reikia vežti medikamentus. Darbuotojas gauna „Timeout/Crash“ arba turi perkrauti žaidimą, prisijungęs į žaidimą nebeturi galimybės peržiūrėti namo ID, į kurį jis turi nuvežti tuos medikamentus, tad tenka sunaikinti tą darbinę tr. priemonę ir pasiėmus naują tr. priemonę iš naujo pasikrauti medikamentus. Taigi, mano pasiūlymas yra toks, jog būtų galima padaryti panašų principą kaip yra ir taksistų darbe, tik medikų darbe, nuvykus į bazę ir užvažiavus ant medikamentų pasikrovimo taško rodytų ne tik tai, jog tr. priemonė jau yra pakrauta medikamentais, bet ir nurodytų namo ID, į kurį reikia pristatyti medikamentus, kaip priminimą ir tokiu atveju nereikėtų sunaikinti darbinės tr. priemonės ir pasiimti naujos.
3. Kuo Jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Palengvintų šiek tiek medikų darbą vežiojant medikamentus, jeigu nutiktų toks atvejis, jog reikėtų perkrauti žaidimą.
4. Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu – galite nekopijuoti šio punkto): https://imgur.com/a/V5nuP6Y

Redaguota Camo_Bear

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pritariu šimtu procentų. Nes man dažnai būna crashai o aš dažniausiai vežioju medikamentus, tai jei šį pasiūlymą įgyvendins tai bus PUIKU.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.