Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.01.18 in Pranešimai

1. Sveikuciai, kadangi kilo siokia tokia ideja sukurti video, tai va prasom, kazkas gavosi, kaskit, nebijau x]] K.K.K Palicija Su vegasu editinta
    19 taškai
  2. 10 taškai
  3. Visi meta savo cbug'o greičius, tiksliau drožimus į sieną aš irgi įkelsiu video daryta prieš 2 mėn. (dq jeremy_santoz už susukta video)
    8 taškai
  4. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Matthew_Bennett • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: žudo sienas arba cyt ( gerai isiziurejus gali pastebet ir dar antistuna ) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : pirms antrs pastaba pirmokams, ziureti 0.25 arba 0.5 greiciu xdd kur slepsimes nuo audros jeigu benetis visas sienas issaudys iks d juoko puota aj cia dar prie visko, 0.5 greiciu tipa sauda i zmogu poto i kareivi "siaip" :DDDD cia jau tocnai, no atmaz gali vairuo
    6 taškai
  5. Sveiki, Greenside žaidėjai, pristatau antrąją dalį iš penkių transporto, skirto Greenside severiui. Šį kartą tai bus turguje parduodamų automobilių modifikacijos Pakeisti visi automobiliai kurie yra parduodami, kokybė svyruoja nuo LQ iki HQ, nes kai kurių modelių tiesiog nepavyko rasti LQ. Pakankamai laiko praėjo jau nuo praeito įkėlimo, bet nelabai buvo laiko sutvarkyti viską, per šią savaitę planuoju sukelti visas likusias dalis jei tik laikas leis. Nuorodos į kitas dalis: • Pirmoji dalis - http://greenside.lt/index.php?/topic/42223-15-special-for-gs-darbo-transportas
    4 taškai
  6. get a life. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;
    4 taškai
  7. Rokas

Unban Matthew_Bennett

Neatblokuotas.
    4 taškai
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Michael_Pacano 2. Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]?: Įvairios 3. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: Nekurta, bet nuotraukos darytos mano. 4. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]?: 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas)?: Apačioje 6. Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda?: Apačioje Sveiki, kadangi pradėjau žaisti Greenside.lt serveryje pagalvojau, kad reikia pasidalinti savo naudojamomis modifikacijomis. Šias modifikacijas turbūt esate matę kito serverio forume, kuriame žaidžiau ilgą lai
    2 taškai
  9. Denis_Xander

xander cbug

sveiki visi, čia rodau savo lieva cbug, pirmą kartą kažką darau su sony vegasų, tai nebauskit pls
    2 taškai
  10. Daug kas skaityt nemoka ir nesupranta kame replės su to optimiseriu. Čia va jums video aiškiai parodyta. http://greenside.lt/index.php?/topic/41603-fy-avatar%C5%B3para%C5%A1u-galerija-atnaujinta-0119-legendos/?p=236524<< avatarai
    2 taškai
  11. Sveiki Norėjau paklausti, tsg nežinau kur čia rašyti, (nepykit) moderatoriai. Ar planuojat daryti artimu metu dainavimo/repo vakarą, kažką tokio? Su malonumu ateičiau paklausyti ir padalyvauti Arba kažką su freestailu / rap battlu, stūmimu rap styliuje, kažka tokio įdomaus UP šita tema, gal atsiras bendraminčių Mc Di 2k17
    2 taškai
  12. ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dainius_Callidi • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Altiriks_Men • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : •••
    2 taškai
  13. Kevin_Costner

Paprastas Cbug

​Taigi noriu pasidalinti savo įgūdžiais, nesakau kad esu kažkoks tai pro cbugeris, tiesiog šiek tiek moku, ir pradėjau vėl užsiimti šituo dalykų po gan ilgos pertraukos, komentuokit, priimu ir kritiką.
    2 taškai
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :J_S 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :Mister_Arnaspro 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą : 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :
    2 taškai
  15. WYDAS

Olandis cbug

gaila man tavo klaviatūros su pele... repuoji vistiek geriau nei cbugini, galėtai jau maksą į dvikovą pakviest.
    2 taškai
  16. kai su aimu saudai tj tavo ir nekrenta
    2 taškai
  17. Padariau du banerius jie panašūs , bet nžn galit sakyti kas blogai jiems
    2 taškai
  18. sanchez? faggio? tornado ?
    2 taškai
  19. tikrai gražu ir gerai suplanuota bet man vis tiek kažko truputėli trūksta. sėkmės kur toliau
    2 taškai
  20. Matt_Escobar

BOBCAT mafija.

Oba siaubo istorija verta 10/10 gražu įdomu skaityti,reikės į jūsų Clan išokti ,bet kaip pablo sako Mechanikai priešinsis,tai aš Mechanikas P.S atsidarys naujos Gang Bobcat'tiniai ir Tepaliniai
    2 taškai
  21. Denis_Xander

Kuriam pasaka

Senelis ir bobutė
    2 taškai
  22. Denis_Xander

m'N - avatarai

Sveikas, avatarai tikrai geri ir gražus pasiimsiu pora. Dėkui
    2 taškai
  23. Sveikas, bus tikriausias pavogta tavo paskyra. Paskyros susigražinimo anketa : SPAUSK ČIA
    2 taškai
  24. Denis_Xander

GGWP

Įrašei bloga nick, arba jau serveryje toks žaidėjas žaidžia.
    2 taškai
  25. Labas kiekvienam beskaitančiam šia temą, šioje temoje galėsite rasti daug mano įvairaus darbo kontento. Šioje temoje neleidžiu komentuoti ir manau tai draudžia taisyklės, todėl ačiū už supratingumą. Kiekvienam iš jūsų būčiau dėkingas, jeigu jums patinką duotumėt man žinoti ir - paspaustumėt žalia mygtuką ,, patinka " šiandien buvo pasirinkta random tema ir daug įvairaus žanro, tikiuosi patiks. AVATARAI 2017/01/03
    1 taškas
  26. -Kenny`

.avatars gallery.

belandžiodamas pro įvairius folderius esančius mano kompiuteryje, atradau įvairių avatarų. jie yra seni, gali būti ir matytų, ir nematytų, tiesiog noriu pasidalinti galerija, kurią esu sukaupęs nuo anksčiau merginos vaikinai komentuokit, argumentuokit, <huah>
    1 taškas
  27. Sebastian_Rodriguez

C-bug

Manau kaip pradžiai visai neblogai
    1 taškas
  28. 1. Jūsų Vardas_Pavardė?: 2. Įrodymai jog pervedėte pinigus?: 3. Darbo stock'as ( iš ko atliekamas darbas ): 4. Jeigu darbas be paveiksliuko jo pavyzdys?:
    1 taškas
  29. Nieko nelaukdamas ir paskelbęs vieno konkurso pabaigą skelbiu kito konkurso pradžią! Prizai dalyvaujantiems. 1vt - 3 tdėžes arba BONUS žaidimas 2vt - 2 tdėžes 3vt - 1 tdėže Norint dalyvaut į komentarus parašot savo V_P ir skaičių nuo 1 iki 80. Konkurso laimėtojus išrinksiu 01.19d arba surinkus 80 dalyvių. BONUS žaidimas : 1 vietos laimėtojui pasirinkus BONUS žaidimą vietoj 3-jų tdėžių šis pasirinks vieną iš dviejų variantų - skaičius mažesnis už 20, skaičius didesnis už 20, pasirinkus pvz pirmą variantą per random.org ridensiu skaičius nuo 0 iki 40, jei iškris maž
    1 taškas
  30. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : The_Eagle Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ šiandienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 6 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Chebros, manau nebūtina įvardinti konkrečių asmenų ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo rutina, be to šitas serveris patraukė savo unikalumu. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas įvygdžiau, buvo sunku tik su vairavimu, nes su greita reakcija, trumpuoju keliu važiavimu vistiek
    1 taškas
  31. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Norvegas_Esu Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Prieš kelias dienas pradėjau normaliai žaisti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Viską sudėjus jau apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš draugų. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senajame serveryje trūko atnaujinimų ir kokių nors pokyčiu, o apie šį projektą esu girdėjęs labai gerų atsiliepimų ir tikiuosi jie pasiteisins. Tad noriu išbandyti ir pamatyti kažką naujo. Ar įvykdėte visas apmokymų m
    1 taškas
  32. Anketos šablonas užtildžius žaidėją: 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris užtildėte žaidėją :Denis_Xander 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė kuriam uždėjote užtildymą :John_Kerey 3. Priežastis, kodėl žaidėjas buvo užtildytas :Įžeidinėjimai 4. Įrodymai , kodėl žaidėjas gavo užtildymą :http://imgur.com/a/7TwQk 5. Įrodymai , kad užtildėte žaidėją (Būtina) :http://imgur.com/a/7TwQk
    1 taškas
  33. be garso = pagreitinta
    1 taškas
  34. Sv cbuger good show, p.s koks taiklumas tavo? lydą čj buvai gavęs už mokėjimą pašaudyt be "aimo" O šiaip video normalus toks ~
    1 taškas
  35. 1 taškas
  36. kūrwa svenciausioji kiek fps
    1 taškas
  37. iki manęs dar toli, bet neblogai
    1 taškas
  38. ► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arnoldis_Arnoldis Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 5 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Įš draugų ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sakė čia geresnė sistema,ir idomiau žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Darr kolkas nedirbau nei vienam da
    1 taškas
  39. Žaidime buvo pasiūlyta 500k ,todėl gausiu sakyt ne.
    1 taškas
  40. Avatarai 150x250 Pamoka jeigu neleidžia užšidėti avatarų.
    1 taškas
  41. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mister_Jonny Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2017/10/25 Bet čia užsiregistravau bet normaliai pradėjau žaisti 2017/01/08 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 3-4 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugas pasakė. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes, žaisdavo mažai žmonių mažai veiksmo. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Įvykdžiau, nesunku. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pel
    1 taškas
  42. amh aš nesuprantu kuo čia VIP ppk :D ar aš bloga /v /vc /vgydytis dariau nematau savo kaltės ne pirma karta čia rašai ppk tau reikia medinį už beprasmius ppk
    1 taškas
  43. 1 taškas
  44. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : David_Samp Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2015-01-25 užsiregistravau serveryje bet nežaidžiau.Nuo 2016-10-10 pradėjau žaisti. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3-4metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Iš kitų serverių. ​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes paliko serveryje labai mažai žmonių ir tai yra labai blogai todėl man šis serveris patiko ir pradėjau jį žaisti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na buvo nelabai sun
    1 taškas

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.