Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2017.07.19 visose vietose
-
Sveiki, draugai :))) Nėr ką čia jums daug aiškint, viskas izi. Pirmam video nežinau ką parodyt norėjot, kad paprastai BE CBUGO nušoviau ant stogo stovintį herojų? Cool. Na, o antram irgi nereik komentarų, bėgi ir taškai mėsą. Tai va, numesiu porą vidosų, kad nesu visiškai žalias šitam reikale, pasiimkit popcornų pažiūrėkit: Va čia biški iš pirmos dienos gs arenoj: Va dar čia biški sieną vanoju: O čia šiaip niekuom dėtas video, linkėjimai Pofka:6 taškai
-
5 taškai
-
Pofka_Srd užblokavo Toshy_Jaekoi
Kevinas_Levrone ir 3 kiti sureagavo į Dzeris_Nezinau už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Pofka_Srd • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Toshy_Jaekoi • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimas (AIM,lag.cs) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :4 taškai -
Ewan_Russell banned Endrew_Stiller
Laimis_Hifi ir 3 kiti sureagavo į Rokas už temą
Atsibodo kartotis. Blokuoti žaidėją už tokį čytinimą su 2-3s ilgio video įrašo įrodymais nepakanka įrodymų. Kartoju, NEPAKANKA. Įvertinant visas aplinkybes vaizdo įrašas turi būti tokio ilgio, jog būtų nenuginčijamas. Pasikartojus panašiai situacijai žaidėjas neteks administratoriaus statuso ir gaus administratoriaus draudimą. Užblokavimo anketa netvarkinga. Tema rakinama.4 taškai -
Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?
Criss ir 2 kiti sureagavo į Tomukas Tomas už temą
Sveiki, nusprendžiau užduoti serverio žaidėjams tokį klausimą - Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka? - . Tad rašykit savo mėgstamiausią sporto šaką3 taškai -
Cbug 1,03 by Lauris Drift
Rob_Winston ir 2 kiti sureagavo į Lauris_Drift už temą
Sveiki bičiuliai! Šiandien aš jums parodysiu savo pirmąjį "cbug" vaizdo įrašą, tikiuosi, kad tai jums bus įdomu. (Čia pirmas kartas) Dėkui už edit'a @Minde_Johnson.3 taškai -
[GFX] Nikez'o GFX parduotuvė!
jdsfda4 ir kitas sureagavo į Lietuvis_Egzotika už temą
»»» Avatarai įvairių dydžių, »»» Parašai, »»» Logotipai, »»» Youtube, facebook coveriai, »»» Nuotraukos redagavimas, »»» Realiai beveik viskas daroma, »»» Neklausinėti kada bus padarytas darbas, »»» Už darbą atsiskaityti prieš darant darbuotojui jūsų darbą, [ 1. Užpildyti anketą, 2. Atsiskaityti serveryje, 3. Gausite savo darbą, ] »»» Užpildyti anketą bei gražiai viską išdėstyti kokio darbo norite, »»» Susimokėti kainoraščio kainomis, »»» Neįžeidinėti darbuotojų, »»» Avataras - 12 taškai -
Prašau užblokuoti Paulius_Sweet
Terry'Black ir kitas sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Žaidėjas sėkmingai užblokuotas už (Relog kaip esi sugautas teisėsaugos).2 taškai -
2 taškai
-
Matt Paʏne ir kitas sureagavo į Lietuvis_Egzotika už temą
[INFO] Visi darbai bus padaryti per šiandien!2 taškai -
Pasiūlykite gerų filmų.
Ignas_Gucci sureagavo į Tomukas Tomas už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Criss_Costello 2. Kokio žanro filmai jums patinka (siaubas, veiksmas ir t.t.): Komedijos, kai kurie siaubo ir kai kurie veiksmo. 3. Patinkančių filmų pavyzdžiai (kad būtų aiškiau kokius filmus mėgstate): - Kurie pasiūlys filmų nepamirškite paspausti "Patinka"1 taškas -
Atsiliepimas nuo Criss_Costello
Enjoy_Kenas sureagavo į Tomukas Tomas už temą
Sveiki visi šio projekto žaidėjai. Aš nusprendžiau parašyti atsiliepimą apie šį projektą. Dar prieš kažkiek laiko, kai nežaidžiau GreenSide.lt serverio man jis nieko nereiškė, bet kaip susikūriau vartotoją, tai kuo toliau tuo daugiau norisi žaisti. Visi darbų direktoriai yra kultūringi, jie savo darbuotojus labai gerai prižiūri. Nu Nico išrenka gerus direktorius. O kalbant apie serverio administraciją, tai kai kurie administratoriai padeda kiti priešingai. Kaip prašai jų pagalbos vieni padeda kiti parašo kokias nesąmones. Administracija gera. Štai kolkas tokia mano nuomonė apie šį projektą. Ža1 taškas -
Peikiu Vycka_Flex
asdasdfg sureagavo į Matas Velaquez už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje/forume :Matas_Vilkin • Prižiūrėtojo Vardas_Pavardė serveryje/forume :Vycka_Flex • Už ką yra peikiamas šis prižiūrėtojas ?:free mute • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : @Vycka_Flex1 taškas -
Parduodu Infernus
Edga_Cold sureagavo į Passatas_Turbo už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rusijos_Krikstatevis 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Rida 600km ,daužtumas:3, Spalva geltona :6id 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Siulykit padorės kainas. 4. Papildoma informacija: --------------------------------------------------1 taškas -
Victor_Nelson užblokavo Green_Job
Greenas sureagavo į Nelson Victor už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Victor_Nelson • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Green_Job • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Juan_Hurerra sureagavo į Tomukas Tomas už temą
Geras pasirinkimas.1 taškas -
Mantis_Bajoras sureagavo į Lukas'Versace už temą
Rankų lenkimas1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Edward_Mckinnon [948]
Laimis_Hifi sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Edward_Mckinnon • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Serverio klaidų išnaudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
[League Of Legends] Ieškau duo, teikiu šioka tokią pagalbą ;p
Lukas'Versace sureagavo į Mantas už temą
Primečiau prie friendų easte , rytoj pažėsim ką eis padaryt.1 taškas -
Lukas'Versace sureagavo į Arnas_Haiva už temą
Norėsiu pamatyti tavo supportinimą, tačiau manes nereikia ištraukti į "Rudžių maišo". Šiuo metu esu p2 adc mainas, gal kaiptik tave pakelsiu ^^1 taškas -
Lukas'Versace sureagavo į Mantas už temą
Galėsim šaut kuria diena išbandysim tavo sugebėjimus.1 taškas -
Prašau užblokuoti Paulius_Sweet
Žydas ♛ sureagavo į Terry'Black už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Terry_Black • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Sweet • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Relog, kai esi sugautas teisėsaugos. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
Emigruoju Neddy_Mtb
Nedass_Gamer sureagavo į Neddy_Mtb už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Neddy_Mtb (Emgruoju, serverio naujokas) Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-19 - liepa. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu lygiai 1 metus, apsistojant mano manymu tinkamiausiame serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Papasakojo draugas, kad šiame serveryje yra tikslas žaisti, galima siekti daugiau, noriu pasiekti ko nors serveryje. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ankstesniuose serveriuose krito žaidėjų skaičius ir čia perėjau.1 taškas -
Emigruoju Criss_Costello
Criss Costello sureagavo į Tomukas Tomas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Criss_Costello Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo birželio 18 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 1 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šis man pats geriausias. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, bšk strigau, bet lengva. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Medkirčiai, šiukšlininka1 taškas -
Vycka_Flex užblokavo Salvis_Gta [947]
Matthew'Stafford sureagavo į Vycka_Flex už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Salvis_Gta • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :1 taškas -
1 taškas
-
Prisistatau Criss_Costello
Criss Costello sureagavo į Tomukas Tomas už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Criss_Costelo• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tomas.• Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Nebūtina nurodyti.• Jūsų gyvenamasis miestas: Marijampolė.• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Nebūtina.• Apibūdinkite savo charakterį: Aš esu linksmas, darbštus.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Aš toks kaip visi.• Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu samp žaidimu, domiuosi samp'u, laisvalaikiu žaidžiu samp.•1 taškas -
Emigruoju Nervantas_Nervincius
James_Gifford sureagavo į N3rvas už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nervantas_Nervincius Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : gal 2014-2015. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Gal 7 metai Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Draugų Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes es š mala Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Sunkoka, makalyne Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Picose, nuobodu, sunku kitur patekti Ar buvo sud1 taškas -
Pasiūlymas skin inventoriams (1.8.1)
Tomukas Tomas sureagavo į Forever_Angry už temą
Aš sutinku su tavo nuomonę, nes kiekvienam žaidėjui kuris turi 5/5 skin slotų visada norisi daugiau skinų, ir tarkim būtų gailą prarasti orandžinį/raudoną/violetinį skiną. Vien todėl, kad nori kokio pilko Homeless. Pilnai sutinku! Patobulinimas: Reikėtų padaryti taip, 100 kreditų ir gauna žaidejas slotą. (Tas pats kaip ir mašinos slotas.)1 taškas -
Ewan_Russell banned Endrew_Stiller
Lauris_Drift sureagavo į EndrewStiller' už temą
ką žinau jei bandymas mokintis litefootint yra nusikaltimas, tai jo palikit tą baną. Nesuprantu ar negalima nueiti ir mokintis naujo šaudymo stilio? ždž dar kai šrekas kalbėjo, kad normalus esi, galvojau toks ir būsi.. ždž nvm eilinis verksnys dėl nieko . Suleidau 7/7 ? kaip tu nesuleisi kai vienoj vietoj stovi https://www.youtube.com/watch?v=PGcs-cBTLlc . Nežinau ką jūs tuom bandot pasiek. GLHF peace.1 taškas -
Pasiūlymas skin inventoriams (1.8.1)
Tomukas Tomas sureagavo į Nedis_Crop už temą
Sveikas, su tavo pasiūlymu sutikčiau, bet manau ji galetų dar patobulint. Mano nuomone norint įgyvendint tokią naujovę reiktų už kiekvieną (iš tų 5 slotų) slotą susimoket po vienkartinį mokestį Aš UŽ.1 taškas -
Lucchese 弐 grafikos galerija.
Flash'Bang sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Įvairūs) [#7] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
N'ALEX Grafikos Galerija
Nedas_Alex sureagavo į Haku_Rinha už temą
Labai gražūs parašai, paspausiu žalią ! Būtų labai malonu gauti kažką panašaus avataro tipu su mano vardu ^^1 taškas -
Matt Paʏne sureagavo į Lietuvis_Egzotika už temą
@Ernis Pokemon - atsiskaitykite žaidime 1,000 eurų arba forume 2 +rep! http://www.part.lt/perziura/3722ab0d41d5ecfff86c7ab1198cec6c639.jpg @One_Love - atsiskaitykite žaidime 3,000 eurų arba forume 5 +rep! avataras: http://www.part.lt/perziura/47f5e0a11d14c0a72ce5f4ed003db746474.jpg parašas: http://www.part.lt/perziura/419966bf1a1f9915805bd4f88db030cc151.jpg @Jarek_Gold - atsiskaitykite žaidime 1,000 eurų arba forume 2 +rep! http://www.part.lt/perziura/ed38a46edd41231da1248c7b039a83ed179.jpg @ZlatanQuiz - atsiskaitykite žaidime 1,000 eurų arb1 taškas -
Laužai.
Nedaz Nedaz sureagavo į Billy_Jack už temą
Duokit mums laivą ar dar kažką, kad galėtume visus laužus 100% paimti pvž - Ant laivo priekio galėtu būti primontuota platforma ar dar kažkas, kad ant jos užsidėtu laužas.1 taškas -
Emgruoju - Swag_Ster
Nedass_Gamer sureagavo į Swag_Ster už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Swag_Ster (Emigrantas, serverio naujokas) Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 2017-07-17 - liepa. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SA-MP serveriuose žaidžiu lygiai 1 metus, apsistojant mano manymu tinkamiausiame serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Papasakojo draugas, kad šiame serveryje yra tikslas žaisti, galima siekti daugiau, noriu pasiekti ko nors serveryje. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Ankstesniuose serveriuose krito žaidėjų skaičius ir čia perėjau.1 taškas -
Emigruoju Matas_Vilkin
asdasdfg sureagavo į Matas Velaquez už temą
Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Matas_Vilkin Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : 17/07/2017 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 3 metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : per drauga Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Palikau sena serveri delto ,jog sis serveris yra daug orginalesnis daug daugiau darbo ideta ir pastangu Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ivygdziau nesunku buvo visus iskyrus 1 Gold Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai bu1 taškas -
Emigruoju Vakaris_Nikez
One_Love sureagavo į Lietuvis_Egzotika už temą
► Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vakaris_Nikez. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandienos ryto, 2017.07.16. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Gerus keturis metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Internete. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Senai atnaujinimai daryti, serveryje pilną čyterių. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokymų visas užduotis išlaikiau GOLD lygių. Užduotys tikrai nesunkios. K1 taškas -
Foreverio avataru galerija 06.23
Voltas_Focus sureagavo į Forever_Young už temą
07.16 panos @Snowito Yolo @Steve Stanley @Jeremy_Redwood @Get_Paid @Artim_Play @Jeremy'Malboro1 taškas -
[1.8.1] Dalybos
Tankistas Benas sureagavo į Altiriks_Men už temą
Ekonomika pašoka tik tuo tarpu ir kelios dienos po dalybų, vėliau vėl krenta, kadangi dėžės nėra amžinas dalykas ir jos susinaudoja. Kelios savaitės po dalybų ir vėl deficitas. Aš prieš. Išeitis būtų pakelti min. dėžių kainą bent iki 20k. kaip ir seniau budavo.1 taškas -
Deimantas_Skackis sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Įvairūs) [#6] Ir paskutinis, mano mielam draugui - @Steve Stanley KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
Pokemono avatarų galerija [10.26]
Mantys_Samperiss sureagavo į Forever_Young už temą
puse stocku matytu kazka naujo ir ne is to website trauk stockus o kazka naujo surask zmogeli1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į William Jackson už temą
Yra tikriai puikių avatarų , + rep užmečiau,1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į David_Energy už temą
Padaryk avatarų su Audi80 Audi100 bet ir tie gražūs1 taškas -
Ernis Pokemon sureagavo į Lil Blue Devil už temą
padaryk su smokepurpp arba lil pump1 taškas -
1 taškas
-
Jake Armani sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
Avatarai (Merginos) [#4] KOMENTUOTI DRAUDŽIAMA!1 taškas -
1 taškas
-
Minde_Johnson blogas mano sa-mp istorija!
Red_Mamba sureagavo į Minde_Johnson už temą
Kadangi sulaukiau pasiūlymą sukurti kokį nors blogą ,apgalvojau temą ,pristatau ir savo naują blogą! # Minde_Johnson blogas mano sa-mp istorija, Viskas prasidėjo prieš keturis su puse metų...Man tuomet buvo 11metų su trupučiu.Tuo metu apie tokį žaidimą kaip Gta San Andreas niekada nebuvau girdėjas o tuo labiau apie sa-mp.Bet sugrįžkime į truputį ankstesnį laikotarpį ,kuomet mano ateitis nebuvo pati geriausia.Nuo pat pradžių mano gyvenimo metų buvau atstumtas pačių artimiausių žmonių, kokiomis sąlygomis ir kaip gyvenau nepasakosiu ,bet galiu pasakyti tik tai ,kad tai buvo sunkus laikotarpis1 taškas