Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.02.02 visose vietose
-
10 taškai
-
Parduodu retą Hotknife.
Dovydas_Weed ir 5 kiti sureagavo į Edvis Gaming už temą
Labas, kadangi „esi atviras pasiūlymams, nesi nusistatęs tikslios sumos“ ir tikrai nesi perekūpas*, siūlau 5,5mln.6 taškai -
[04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.
Jonas_Burkys ir 4 kiti sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
[#2] siberian huskies tematika by @Ignas_Eox5 taškai -
5 taškai
-
Dar viena graži daina.
Everett_Sanchez ir 3 kiti sureagavo į Tony_Express už būsenos atnaujinimą
Dar viena graži daina.4 taškai -
3 taškai
-
Parduodu retą Hotknife.
Michael_Pacano ir 2 kiti sureagavo į Ernestas Paklausk už temą
Sveikas kadangi nesi nusistatęs kainos, pasiūlymų nėra, tad siūlau pradžiai 4,8mln3 taškai -
Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir kitus panašaus veikimo principo failus, Nuo šiol "FPSunlock" ir kiti panašaus veikimo principo failai yra draudžiami. Priežastis paprasta, šis failas suteikia pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus, kurių kadrų per sekundę skirtumas skiriasi kelis kartus. Dėl šios priežasties vieni žaidėjai mato daugiau kadrų per sekundę nei kiti žaidėjai, todėl tokiu atveju žaidėjas gali greičiau judėti (tiek kalbant apie šaudymą, tiek apie važiavimą su automobiliu). Taip pat šis failas klaidina žaidėjus, kadangi naudojant šį failą žaidėjas gali būti įtar3 taškai
-
[04.21] Demarcus Norwood avatarų galerija.
Lamelo_Ball ir kitas sureagavo į Demarcus_Norwood už temą
DEMARCUS NORWOOD avatarų galerija • šioje temoje talpinsiu savo gamybos avatarus, jeigu vis gi darbai patinka galite paspausti mėlyną širdelę, tai mane motyvuoja kurti daugiau, taipogi savo tematikas galite rašytipo mano būsenos atnaujinimais arba asmenine žinute - pažadu atsižvelgti. [#1] gang/aesthetic tematika by @Paul_Hoonigey2 taškai -
Parduodu retą Hotknife.
Freez_Armani ir kitas sureagavo į Ernestas Paklausk už temą
Siūlau 7,8mln nekreipk dėmesio ką Vycka plepa nes perka pinigus.2 taškai -
Parduodu retą Hotknife.
Kent_Mendez ir kitas sureagavo į Ernestas Paklausk už temą
Nu kadangi pastebėjau jog atsirado dar vienas susidomėjęs serverio žaidėjas, kuris per mušė mano pradinę kainą tad siūlau 5'555'555€ serverio valiutos, jeigu sudomino susisiek su manim gali parašydamas man asmeninę žinutę forume.2 taškai -
Zvonink_Man Užblokavau Swae_Lee
Arnas_Hazer ir kitas sureagavo į Zvonink_Man už temą
• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zvonink_Man • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Swae_Lee • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Kenkėjiškas elegesys • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :2 taškai -
Susikuriau instagrama. Norejau tik pranest. Aciu, kad isklauset.
Setth_Collins ir kitas sureagavo į Edvis_Srekas už būsenos atnaujinimą
Susikuriau instagrama. Norejau tik pranest. Aciu, kad isklauset.2 taškai -
[10.04] Leigon avatarų galerija.
Elas_Mindela ir kitas sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
A little bit of gangsta2 taškai -
1 taškas
-
Unban Swae_Lee
Swae_Lee sureagavo į Keet_Marshow už temą
Atblokuotas. Kitą kart jei nepateiksite nuotraukos kelios sec. po užblokavimo, atblokuotas nebūsite. Tema rakinama.1 taškas -
Emigruoju Kenshaw_Bradshaw
telemundo presenta sureagavo į Kenshaw_Bradshaw už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kenshaw_Bradshaw2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2019 lapkricio 023. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 3 metus4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:is draugu5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Nes cia geresnes sistemos ir siaip jau atsibode tie "freeroamai"6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip,buvo paprasta7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Gaisrininkai geriausias darbas o1 taškas -
Matthew_Bennett užblokavo Kent_Martinez, John_Ricca
Dovis_Santos sureagavo į Mantas už temą
Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kent_Martinez, John_Ricca • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:FPS UNLOCK • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :logai1 taškas -
Parduodu retą Hotknife.
Ezequiel_Rosenthal sureagavo į Vycka_Flex už temą
Mano pasiūlymas, tau už šią transporto priemonę būtų: 7.7 milijono, ar tave ši kaina tenkintų, spręsti tau. Susisiekimas galimas tiek forume tiek serveryje, kaip geriau tau pačiam. Apmąstyk, kol konkurentai, rinks paskutinius pinigus.1 taškas -
Zvonink_Man Užblokavau Swae_Lee
Swae_Lee sureagavo į Egidijus_Keza už temą
Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta.1 taškas -
Parduodamas retas Infernus automobilis
Mafijos Senelis sureagavo į Amanda_Candy už temą
Tema rakinama.Tema tapo neaktyvi: po temos sukūrimo/paskutinio pranešimo praėjo daugiau nei 6-7 dienos1 taškas -
Aksesuarų parduotuvė (AKCIJOS PO 25% IR 50%)
Tema rakinama.Tema tapo neaktyvi: po temos sukūrimo/paskutinio pranešimo praėjo daugiau nei 6-7 dienos1 taškas -
1 taškas
-
Nustūmė Automobilį
Pro_Nitro sureagavo į Gruzinas_Tortilla už temą
Labas! Mano nuomone, šie įrodymai turėjo būti nusiųsti vienam iš policijos pareigūnų, kad šis uždėtu įtarimo lygius ir abu „nusikaltėlius“ pasodintų į kalėjimą. Visos temos kurti nevertėjo, kadangi nuostoliai nėra tokie jau didžiuliai, o ir administracija tokiais atvėjais pinigų neduoda. Tai yra tavo transportas už kurį esi tu atsakingas. Tavo pateiktuose įrodymuose nematau vietos, kurioje būtų atsiradęs automobilio laužas, tad į banką tau pervedžiau pinigų sumą už kurią transportą galėsi atsistatyti atgal iš vandens į aikštelę ir pas mechanikus susitvarkyti įšorę bei būklę. Ateityje pasida1 taškas -
Perkama transporto priemonė
1 taškas
-
Jack_Strike sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
More girls Coveriai1 taškas -
Saras_Tema sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Random Coverių taip pat pakūriau tad jeigu patiks padarysiu dar1 taškas -
San_Xenon sureagavo į Laurynas_Leigon už temą
Nu va, pabandžiau kažką padaryti pagal @Vasilije_Vasic ir @Ignas_Eox pageidavimą. Stipriai nemuškit, nes pats asmeniškai serialo nežiūriu. Peaky blinders (Thomas Shelby)1 taškas -
1 taškas
-
Vycka_Flex laikinai užblokavo Hassan_Izaldin
Modestas_Fuzkin sureagavo į Vycka_Flex už temą
UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hassan_Izaldin • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymas naujam žaidėjui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :0 taškai