Jump to content
Naujokų metas! ×
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Populiariausi

Mėgstamiausias turinys

Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2020.02.02 visose vietose

1. Labas, kadangi „esi atviras pasiūlymams, nesi nusistatęs tikslios sumos“ ir tikrai nesi perekūpas*, siūlau 5,5mln.
    6 taškai
  2. [#2] siberian huskies tematika by @Ignas_Eox
    5 taškai
  3. Tony_Express

5 taškai
  4. Tony_Express

Dar viena graži daina.

Dar viena graži daina.
    4 taškai
  5. Tony_Express

3 taškai
  6. Sveikas kadangi nesi nusistatęs kainos, pasiūlymų nėra, tad siūlau pradžiai 4,8mln
    3 taškai
  7. Nuo 10.16 žaidėjai blokuojami už "FPSunlock" ir kitus panašaus veikimo principo failus, Nuo šiol "FPSunlock" ir kiti panašaus veikimo principo failai yra draudžiami. Priežastis paprasta, šis failas suteikia pranašumą prieš kitus serverio žaidėjus, kurių kadrų per sekundę skirtumas skiriasi kelis kartus. Dėl šios priežasties vieni žaidėjai mato daugiau kadrų per sekundę nei kiti žaidėjai, todėl tokiu atveju žaidėjas gali greičiau judėti (tiek kalbant apie šaudymą, tiek apie važiavimą su automobiliu). Taip pat šis failas klaidina žaidėjus, kadangi naudojant šį failą žaidėjas gali būti įtar
    3 taškai
  8. DEMARCUS NORWOOD avatarų galerija • šioje temoje talpinsiu savo gamybos avatarus, jeigu vis gi darbai patinka galite paspausti mėlyną širdelę, tai mane motyvuoja kurti daugiau, taipogi savo tematikas galite rašytipo mano būsenos atnaujinimais arba asmenine žinute - pažadu atsižvelgti. [#1] gang/aesthetic tematika by @Paul_Hoonigey
    2 taškai
  9. Siūlau 7,8mln nekreipk dėmesio ką Vycka plepa nes perka pinigus.
    2 taškai
  10. Nu kadangi pastebėjau jog atsirado dar vienas susidomėjęs serverio žaidėjas, kuris per mušė mano pradinę kainą tad siūlau 5'555'555€ serverio valiutos, jeigu sudomino susisiek su manim gali parašydamas man asmeninę žinutę forume.
    2 taškai
  11. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Zvonink_Man • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Swae_Lee • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Kenkėjiškas elegesys • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    2 taškai
  12. Susikuriau instagrama. Norejau tik pranest. Aciu, kad isklauset.
    2 taškai
  13. 2 taškai
  14. Black_Ride

1 taškas
  15. Keet_Marshow

Unban Swae_Lee

Atblokuotas. Kitą kart jei nepateiksite nuotraukos kelios sec. po užblokavimo, atblokuotas nebūsite. Tema rakinama.
    1 taškas
  16. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kenshaw_Bradshaw2. Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?: 2019 lapkricio 023. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: 3 metus4. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?:is draugu5. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Nes cia geresnes sistemos ir siaip jau atsibode tie "freeroamai"6. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?: Taip,buvo paprasta7. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?: Gaisrininkai geriausias darbas o
    1 taškas
  17. Šablonai, • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Matthew_Bennett • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Kent_Martinez, John_Ricca • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:FPS UNLOCK • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :logai
    1 taškas
  18. Mano pasiūlymas, tau už šią transporto priemonę būtų: 7.7 milijono, ar tave ši kaina tenkintų, spręsti tau. Susisiekimas galimas tiek forume tiek serveryje, kaip geriau tau pačiam. Apmąstyk, kol konkurentai, rinks paskutinius pinigus.
    1 taškas
  19. Užblokavimo apeliacija nepatvirtinta.
    1 taškas
  20. Tema rakinama.Tema tapo neaktyvi: po temos sukūrimo/paskutinio pranešimo praėjo daugiau nei 6-7 dienos
    1 taškas
  21. Tema rakinama.Tema tapo neaktyvi: po temos sukūrimo/paskutinio pranešimo praėjo daugiau nei 6-7 dienos
    1 taškas
  22. Roki_Reider

1 taškas
  23. Labas! Mano nuomone, šie įrodymai turėjo būti nusiųsti vienam iš policijos pareigūnų, kad šis uždėtu įtarimo lygius ir abu „nusikaltėlius“ pasodintų į kalėjimą. Visos temos kurti nevertėjo, kadangi nuostoliai nėra tokie jau didžiuliai, o ir administracija tokiais atvėjais pinigų neduoda. Tai yra tavo transportas už kurį esi tu atsakingas. Tavo pateiktuose įrodymuose nematau vietos, kurioje būtų atsiradęs automobilio laužas, tad į banką tau pervedžiau pinigų sumą už kurią transportą galėsi atsistatyti atgal iš vandens į aikštelę ir pas mechanikus susitvarkyti įšorę bei būklę. Ateityje pasida
    1 taškas
  24. Tema rakinama.Tema tapo neaktyvi: po temos sukūrimo/paskutinio pranešimo praėjo daugiau nei 6-7 dienos
    1 taškas
  25. 1 taškas
  26. 1 taškas
  27. Random Coverių taip pat pakūriau tad jeigu patiks padarysiu dar
    1 taškas
  28. Nu va, pabandžiau kažką padaryti pagal @Vasilije_Vasic ir @Ignas_Eox pageidavimą. Stipriai nemuškit, nes pats asmeniškai serialo nežiūriu. Peaky blinders (Thomas Shelby)
    1 taškas
  29. UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Hassan_Izaldin • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Trukdymas naujam žaidėjui • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :
    0 taškai

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2025 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.