Populiariausi
Mėgstamiausias turinys
Rodomas turinys, turintis daugiausiai reputacijos taškų 2022.01.13 visose vietose
-
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Fergus_Maklaud ir 12 kiti sureagavo į Jizzy_Black už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Jizzy_Black Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: Mechanikai, direktorius Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 60 dienų Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Dienos ilgėja, naktys trumpėja, darbų daugėja, o laiko mažėja, todėl tenka persidėlioti prioritetus ir logiška, jog žaidimas negali būti vienas iš jų. Motyvacijos turiu, laiko nebe, todėl tenka atsisveikinti, tikiuosi, kad ne visam laikui. Dėkoju už duotą galimybę išlipti ir pensininko krėslo ir prisiminti vadovo personažą, nors ir pirmą kartą šiame projekte, ačiū tiems, kurie d13 taškai -
Kelios rašybos klaidos pervežėjų darbe.
Adrian_Moreno ir 3 kiti sureagavo į Minusinis_Ateivis už temą
Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minusinis_Ateivis • Apibūdinkite aiškiai ir plačiai kokia tai klaida?: Rašybos klaidos. • Vaizdinė medžiaga kuri patvirtintu klaidą: Vietoje geresni turėtų būtų geresnį Vietoje padėtį turėtų būti padėti Vitoje turėsite pristatyti krovinį iš naujo turėtų būti turėsite pasikrauti iš naujo. (Jei priekaba atsikabina, jos nepristatai ir turi per naują krautis priekabą ir vežti, kad pristatytum krovinį.) Pirmoje sakinio dalyje rašoma, kad sprogo padanga, o kitame, kad sugedusi padanga buvo. Vietoje įvykdyta turi būt4 taškai -
@Vacekas_Kozlovzkis Paveluotai, bet va tau.
Florencijos_Zvejys ir 3 kiti sureagavo į Hikaro_Masati už būsenos atnaujinimą
@Vacekas_Kozlovzkis Paveluotai, bet va tau.4 taškai -
3 taškai
-
3 taškai
-
3 taškai
-
3 taškai
-
2 taškai
-
Apgavo Izy_Izy
Justas_Paklausk ir kitas sureagavo į Izy_Izy už temą
Sveikas grąžinęs buvau tau 900k man rodos, ir pervedžiau tau į banką pinigus likusius 100k gali čia neverkti, buvau pamiršes apie skolą, negalėjai į discord'ą parašyt???2 taškai -
Direktorių ir pavaduotojų komandos pokyčiai,
Hikaro_Masati ir kitas sureagavo į Safari_Mesh už temą
Jūsų Vardas_Pavardė: Safari_Mesh Jūsų atstovaujama firma ir einamos pareigos: „Green Hall Police Station“ Kiek tiksliai dienų išbuvote savo pareigose: 45 dienos. Priežastys, dėl kurių nusprendėte nutraukti savo veiklą: Ką be darytume tiek aš tiek mano pavaduotojas visalaik netinka taip pat bandai įnešti kažka naujo į pačia firmą, bet niekas to nevertina ar net nebando pabandyti pasinaudoti sistemomis ir tas labiausiai atima motyvacija kažka daryti, kad pagerinti policijos darbą. Būnant direktoriumi ir Tedžiui pavaduotoju pasitarus, ir sudėjus visus pliusus, ir minusus supratome, kad kai2 taškai -
1 taškas
-
Dwayne_Jahseh(Camo_Bear) užtildė Tazz_Zyzz
Camo_Bear sureagavo į Dwayne_Jahseh už temą
ANKETOS ŠABLONAS, 1. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: 2. Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas:1 taškas -
Amanda_Candy užtildė Tautvidas_Krisci
Tautvidas_Krisci sureagavo į Amanda_Candy už temą
Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms: https://prnt.sc/26d9sgb Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas buvo nubaustas: https://prnt.sc/26d9sgb1 taškas -
Truputį klasikos
Bevardisz_Raidas sureagavo į Bunta_Fujiwara už būsenos atnaujinimą
Truputį klasikos1 taškas -
Apgavo Izy_Izy
Ugnius_Dead sureagavo į Daniel_Howell už temą
1. Jūsų Vardas_Pavardė: Daniel_Howell 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Izy_Izy 3. Apgavystės aplinkybės (apibūdinkite apgavystę): Pradėsiu nuo to jog kai buvau neaktyvesnis šiame projekte sumaniau parduoti verslą už 3 mln, gavau žinutę jog Izy_Izy pasiskolins 2 mln iš draugo ir likusį 1mln atiduos iki kalėdų, su jo pasiūlymu sutikau kadangi juo pasitikėjau ir maniau pinigai bus gal būt surinkti netgi prieš kalėdas. Padaviau verslą už 2mln ir sakiau jog likusį milijoną pervestų banku arba jeigu kaip nors susitiksime žaidime, bet iš jo jokių žinių negaunu iki šiol. 4. Apgavystės da1 taškas -
Ramiai vakariukui
Merso_Vairuotojas sureagavo į Tomas_Quatros už būsenos atnaujinimą
Ramiai vakariukui1 taškas -
1 taškas
-
as tik nuo saves judu su wolfu cigara musu
Jonny_Smith sureagavo į Rokas_Pobga už būsenos atnaujinimą
as tik nuo saves judu su wolfu cigara musu1 taškas -
[GIVEAWAY] 2022 metų kickstart giveaway
Fresh_Weed sureagavo į Bunta_Fujiwara už temą
Sveiki visi! Kadangi Greenside serveryje praleidžiu vis mažiau ir mažiau laiko dėl studijų bei darbo, tai nusprendžiau padaryti giveaway - išdalinti prizų serverio bendruomenei, kuri laiko ir remia šį projektą tiek praleistu laiku, tiek išleistais pinigais, tiek draugiškumu ir siekia, kad kiekvienam žaidėjui žaisti Greenside projekte būtų įdomiau. Šiame konkurse bus dalijamos tr. priemonės su retomis spalvomis, /tdeze bei piniginiai prizai - tad kiekvienas, ar tai bebūtų naujokas ar senbuvis, kiekvienas turi šansą laimėti tam tikrą prizą. Manau šie prizai tikrai pravers labiau nei man šiuo lai1 taškas -
Klaida su /mechanikas
Lynn_Stafford sureagavo į Hitautas už temą
Klaida užregistruota. Tema rakinama.1 taškas -
Klaida su policijos liemene
Klaida užregistruota. Tema rakinama.1 taškas -
Taksistų vadovo kėdė perleidžiama!
Karolis_Spoiler sureagavo į Gabi_Jole už temą
Esu linkusi, dabar labiau tiktų buvau, suteikti šansą naujiems veidams valdžioje ir padaryti pradžią jų didesniems tikslams link. Akivaizdu to nevertino, o galbūt geriau rinktis su patirtimi žmogų, kuris tikrai žinos ką daro. Taksi firmai su dvejais paskutiniais vadovais ne itin pasisekė. Firmos lygį ir reputaciją leido tik žemyn. Iš pradžių buvę vadovai dega noru ir motyvacija vadovauti, tačiau tai tik laikina. Labiau linkę tik laiške žadėti tuščiais žodžiais. Puikiai buvo matoma kokia realybė. Rašinėlius moka rašyti visi, tačiau retas žmogus rašo su nuoširdžiais tikslais, o ne tik tam, kad1 taškas -
1 taškas
-
1 taškas
-
1 taškas
-
Pasiūlymas dėl draugų sistemos.
Jeremy_Nuevo sureagavo į Busting_Out už temą
Serverio pasiūlymų skilties anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Busting_Out 2. Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Manau kiekvienas norėjome sužinoti ar tam tikras draugas yra prisijungęs į serverį, tad reikėdavo nuobodžiai scrollint per daugelį žaidėjų "TAB" lentelėje arba rašyti bereikšmes žinutes su tašku, kaip "/sms busting .", kad pažiūrėti ar žaidėjas prisijungęs. Kad išspręsti šią problemą, siūlau įdėti į žaidimą draugų lentelę/sistemą. Manau ji gerai prisitaikytų prie "/telefonas" komandos, nes galima sukurti kiekvienam žaidėjui individualų tel. numerį (ar kažką panašaus), k1 taškas -
Klaida su baikerių statistika.
Klaida jau yra užregistruota. Tema rakinama.1 taškas -
2021.12.13 UPDATE (GREENSIDE # 0.3.2)
Fergus_Maklaud sureagavo į Aivaras už temą
• Mechanikai negalės naudoti /mechanikas komandos mirties būsenoje. • Policijos ginklų sandėlys ir „Enforcer“ automobilis turės skirtingus ginklų paėmimo uždelsimus. • Aktoriai drabužių parduotuvėje nebedings po drabužių apžiūros ar įsigijimo. • Mirties būsenoje nebeveiks /maistas komanda. • Atnaujinta TOP'ų sistema. Nuo šiol į TOP'us nebepateks žaidėjai, kurie yra neaktyvūs. • Jeigu žaidėjas nesėdės už tr. priemonės vairo, tokiu atveju jis naudotis namų garažais negalės. • Jeigu žaidėjas bus apsivilkęs baikerio aprangą ir užlips ant darbinių drabužių persirengimo piktogramos, toki1 taškas -
Kaip užsikalti pinigų naujokui (atnaujinta)
Baltazaras_Sprite sureagavo į Bunta_Fujiwara už temą
Jūsų Vardas_Pavardė žaidime?: Bunta_Fujiwara Kuo Jūsų sukurta pamoka bus naudinga kitiems?: Detalesnė informacija apie darbų be pakvietimų uždarbius (atnaujinta) Jūsų pamoka (Nuotraukos/Vaizdo įrašas arba informatyvus tekstas): Taigi, paaukojau dalelę savęs bei laiko norint sužinoti, kokie darbai be pakvietimo yra geriausiai uždirbami, o kurie - prastai. Taigi, pradėkime nuo pasiekimų ir dpasiekimų vykdymų - šios užduotys leis naujokui prasimušti ant pinigų. Gaunant pasiekimą, yra gaunama 750, 50xp ir 40 kreditų, o įvykdžius visus darbo /dpasiekimus - 35000 ir 3500xp. Žvej1 taškas -
Atsiliepimas apie projektą - Edward_Harrell
Dioba_Launch sureagavo į Edward_Harrell už temą
Yo, užsukau pasižvalgyti kas naujo šitame serveryje, vis gi jau pakankamai senas kaip ir aš (juokiuosi), o žaisti čia dar neteko. Parašysiu trumpą atsiliepimą apie projektą, kas labiausiai nustebino ir kas šiek tiek krito į akis, žinant tai, iš kur esu atėjęs, nustebino tikrai labai daug kas. Pradedam! Vau. Nustebino, kad viskas labai super padaryta, net darbai be pakvietimo turi kažkokius veiksmus, apart to, kad rinktų checkpointus ir suktų ratus aplinkui miestelius. Žinoma, dar visko neišbandžiau, kadangi projekte praleidau tik 1.30val, bet pirmas įspūdis labai geras ir užkabino!1 taškas