Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Artėjančių žolinių proga pasirodo naujasis taksistų vadovas,

Emilisvn_Samp

Rekomenduojamas pranešimas

VADOVO PAIEŠKA

Šiuose rinkimuose sulaukiau netikėto skaičiaus kandidatūrų, likau nustebintas bei sužavėtas. Didžiausią dėmesį šiuose rinkimuose kreipiau į darbuotojų užimtumą, didelė dalis pateiktų kandidatūrų turėjo ką pasiūlyti bei kuo sudominti, tad išsirinkti vieną buvo geras iššūkis. Ačiū visiems pabandžiusiems bei linkiu nenuleisti rankų!


KANDIDATAI
Pirmasis - tavo laiške pasigedau konkretumo, aiškesnių tikslų bei dalelės savęs. Tave tenka pastebėti kone visuose paskutiniuose vadovų rinkimuose, tačiau manęs neramina tavo išlikęs neprognozuojamas elgesys, kurį neretai tenka pastebėti serveryje, ko tikrai nesinori turėti direktorių komandoje. Siūlyčiau pirma savo jėgas išbandyti pavaduotojo poste. Toliau lieki mano akiratyje, tad tikėkimės šiuos pastebėjimus pritaikysi.

Antrasis - laiškas tvarkingas bei patrauklus, žadamos sistemos suprantamos ir aiškios, tačiau tave serveryje norėtųsi pastebėti geriau bei akyliau. Esi laukiamas kituose rinkimuose, tikiuosi susimatyti juose!

Trečiasis - laiške labai trūksta išsamumo, viskas aprašyta labai abstrakčiai. Ateičiai siūlau investuoti daugiau laiko bei pastangų į savo kandidatūrą.

Ketvirtasis - skaitant tavo kandidatūrą susidaro įspūdis, kad esi neužtikrintas tuo ką parašei. Nepaisant to tavo pateiktos sistemos skamba įdomiai, nors ir pats principas labai panašus į kitų kandidatų. Lauksiu tavo kandidatūrų ateityje!

Penktasis - kandidatūra puiki ir daug prie ko prikibti neturiu. Rinkausi iš tavęs bei naujosios vadovės, pasirinkimas buvo sunkus, tačiau galiausiai ji tave nurungė idėjų pasiūla. Labai lauksiu tavęs ateities rinkimuose!

Šeštasis - laiškas visai neilgas, pritrūko išsamumo, labiausiai laiške pasigedau idėjų firmai, jų visiškai nerasta. Kiekvienas vadovas turėtų nusimatyti kokiomis sistemomis šis domins tiek serverio žaidėjus, tiek firmos darbuotojus. Tikiuosi tavęs kitose paieškose jau pritaikiusio šiuos pastebėjimus.


NAUJASIS FIRMOS VADOVAS
Laišką skaityti buvo malonu, sistemos, nors ir joms reikia šiek tiek pataisymų, išsiskyrė iš kitų kandidatų. Į šį postą pildai ne pirmą kartą, matosi, kad praėjus tiek laiko neprarandi motyvacijos vadovo postui. Sveikinu su pagaliau pasiektu tikslu bei linkiu sėkmingai ne tik išlaikyti firmą, bet ir įnešti savų naujovių!

Spoileris

Naujoji taksistų firmos vadovė - @Dainida_Prn!

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.