Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Express News ' #10

Tony_Express

Rekomenduojamas pranešimas

ayJg8PE.png

Hey, hey, hey!! Po metų pasirodo dar vienas leidinys. Kažkada skelbiausi, jog bus parašytas ankščiau, bet niekad tam laiko vis neatsirasdavo, o dabar kai jau esu laisvas žmogus, parašysiu tikiuosi dar ne viena leidinį. Šiame leidinyje neaptarsiu kiekvieno dalyko kas pasikeitė per metus, tiesiog apibendrinsiu apie svarbesnes naujienas ir truputi apie žaidibines situacijas. Gero skaitymo.

Praeiti laikraščiai:
Pirmas numeris
Antras numeris
Trečias numeris
Ketvirtas numeris
Penktas numeris
Šeštas numeris
Septintas numeris
Aštuntas numeris
Devintas numeris

Turinys: 
1.
Atspėk ir laimėk
2. Pokalbis su Emilisvn_Samp
3. Atnaujinimai
4. Darbai
5. Baikeriai
6. Žvejyba
7. Transportai
8. Verslai
9. Kaip sunku užsidirbti milijoną?
10. Pareigūnas ir civiliai
11. Naujoko pradžia
12. Artejantis helovyno eventas

w32zPda.png

Atspėk ir laimėk
_ E _   _ _ E _ _   _ _ _ _ _ E _
THE GREEN BOTTLES

NRG - 500 | 6ID ir 126ID |
Apdrausta ir pravarytas technikinis 90 dienų
Užuomena - Kaimeliuose ant dviejų pastatų yra šitas tekstas.

Laimėtojas - @Migelis_Zhebtuvelis

w32zPda.png

Pokalbis su Emilisvn_Samp

[Žurnalistas] Laba diena su Jumis sveikinasi „Express News“ redakcija su pasiūlymu duoti Jums intervių. Pradėkime nuo Jūsų papasakojimo kaip atradote Greenside ir kokia buvo Jūsų pradžia, kokie buvo tie pirmieji įspūdžiai?
[AtsakovasLaba vakara, kažko labai įspūdingo apie savo pradžią projekte nepapasakosiu. Atradau šį serverį benaršydamas kituose, galbūt teisingiau būtų sakyti, kad mane čia pakvietė jau dabar retokai čia beapsilankantis draugas. Pradžia buvo puiki, mane sužavėjo tuometinė bendruomenė, tvarka bei pačios sistemos ir jų paprastumas, susidarė puikūs įspūdžiai bei kilo tikslai, tiesą sakant iš tuometinių tikslų paskutiniai jau baigiami pasiekti, kas iš tikro labai džiugina.
[ŽurnalistasKokie buvo tie tuometiniai tikslai ir kokie jie yra dabar?
[AtsakovasPagrindinis iš tuometinių tikslų buvo siekti kažko daugiau, pagrinde pareigų, taip palaipsniui viskas išsivystė iki šio posto. Dabar, žinoma, pagrindinis tikslas yra atlikti savo darbą kuo efektyviau, į serverį atnešti bei po savęs palikti kuo daugiau naujovių, kurių dabar manau reikia labiausiai.
[ŽurnalistasKiek pamenu taksi valdžioje išbuvote labai ilgą laiką, gal net ilgiausiai Greenside istorijoje. Ar sunku buvo tiek laiko išbūti motyvuotam ir suteikti darbuotojams naujovių? Kas sunkiausia buvo per taksi erą?
[AtsakovasTaip, išbuvau tikrai ilgai ir kiek žinau ilgiausiai, girdėjau yra ir šį laiką jau pasiryžusių gerinti kandidatų. Per motyvaciją kadencijos metu dažnai kirsdavo patirtos nesėkmės, beje tai galiausiai ir privertė užbaigti tą kadenciją, tačiau, nepaisant to, visą kadencijos laiką minčių kildavo begalės, vienos pasiteisindavo, kitos sunkiau ar visai ne. Per tą visą erą turbūt sunkiausia buvo tvarkytis su ta pačia rutina, ką galėjau įvairinausi savo jėgomis, t.y. pagrinde keisdamasis sistemas bei jų moderavimą, kadangi kaip minėjau minčių ta tema buvo daug.
[ŽurnalistasO kaip sekėsi su pavaduotojais, matau jog turėjote du pavaduotojus per visą kadenciją Minde_Marshell ir Adam_Frank, Adamas išbuvo ilgiau šalia Jūsų. Kaip sekėsi bendradarbiauti su jeis?
[AtsakovasSu pavaduotojais sekėsi gerai, kadangi jie jau buvo gerai pažįstami iš anksčiau, sutarėme puikiai, vizijos buvo aiškios, darbai pasiskirstyti, žodžiu viskas tvarkoje, prisiminimuose dabar tik teigiamos emocijos. Žinoma, jiems tokių sąlygų laikyti pareigas kaip man nebuvo, taigi, gaila, visą mano kadencijos laiką išbūti nepavyko nei vienam iš jų.
[ŽurnalistasKaip dabar užimamos pareigos? Ar patenktintas ten kur dabar esate ir kaip sumąstėte pildyti į Direktorių Prižiūrėtoją? Kiek pamenu šių pareigų atranka vyko tikrai netrumpą laiką. Analizėje Hitautas Jumis užtikrintai tikėjo ir jau žinojo koks asmuo esate, kadangi Direktorius buvote jo Direktoriaus Prižiūrėtojo kadencijoje. Kaip manai ar patenkinai Pagrindinių Administratorių lūkesčius?
[AtsakovasDabar pareigos yra super, jomis visiškai nesigailiu ir džiaugiuosi pasirinkimu, vienintelis niuansas dabar yra nepastovus laikas, kurį fiziškai galiu skirti visam tam. Na, o dėl administratorių lūkesčių kalbėti labai sunku, nėra aišku kokie iš tikro jie yra ar buvo, manau visą tai parodys tik laikas.
[ŽurnalistasMano nuomone savo darbą atliekate tikrai gerai. Likau nustebintas nauja DPu sistema kas pagaliau pasikeitė nei praeitų Direktorių Prižiūrėtojų kadencijose. Man tik įdomu jeigu darbas vykdantis užduotis pasikelia į 20 lygį, tai jie kas savaitę gauną maksimalią premiją ir lygis nenukrenta ar pasikelus maskimalų lygi pradeda išnaujo?
[AtsakovasAčiū, malonu, kad tokie dalykai yra pastebimi. Firmai esant arti maksimalaus nurodyto lygio atskleidžiami tolimesni lygiai ir jų atlygiai, taip firmoms suteikiant šiokį tokį azartą. Iš naujo viską firmoms keltis reikia tik kitame sezone arba pasikeitus firmos valdžiai.
[ŽurnalistasSupratau. Kadangi užimate rimtas pareigas ir darbai yra Jūsų skiltis ar yra planuojamų kokių naujovių ar iš Jūsų pusės ar iš projekto savininkų kurias galite atskleisti? Bei ar vyksta kas nors su FTB kokios naujienos apie šį darbą?
[AtsakovasPlanų žinoma yra, iš projekto, taip pat ir FTB, pusės kol kas komentuoti nieko negaliu, tačiau iš savo moderuojamų sistemų pusės galiu pasakyti, kad toliau bus tobulinama bei atnaujinama DPU sistema, konkrečiau, turėtume išvysti naują veiklą - iššūkius, kurie turėtų paliesti bei dar daugiau įtraukti firmos darbuotojus į DPU veiklą, artimiausiu metu nusimato ir nuostatų bei kodekso pakeitimų, kurie daugiau ar mažiau turės paliesti visas firmas.
[ŽurnalistasAišku, tikėkimes išsivystis ta nauja veikla. Ką manote apie dabartinę savo valdžios komandą?
[AtsakovasNa, negaliu atsakyti nieko kito kaip tik, kad džiaugiuosi ja. Smagu, kad projekte yra tokių žmonių kaip šie esami/buvę vadovų komandos nariai, kiekvienas savaip išskirtinis tiek savo metodikomis, tiek mintimis, kas tik ir skatina judėti vis toliau.
[ŽurnalistasDabar jau truputi pakilęs žaidėjų skaičius nei vasarą - Kaip sekėsi vasarą su darbais? Vistiek norėjosi, jog būtų daugiau žaidėju.
[AtsakovasKad norėjosi jų - faktas, tiek vadovų pasirinkime ir motyvacijoje, tiek tame pačiame darbuotojų skaičiuje ir darbe matėsi tas snaudlys, kurį norėjosi pakeisti judesiu. Na, bet iš kitos pusės orai šią vasarą buvo idealūs veikloms be ekranų, taigi daug to judesio ir nesitikėjau. Didelė pagalba asmeniškai mano darbui buvo jau tuo metu taikytos sistemos tokiam laikotarpiui, kalbu apie nuolatines atrankas, sumažintus reikalavimus, galimus priėmimus be atrankų ir pan.
[ŽurnalistasNu taip, savo ką galėjote padaryt, padarėt. O kaip dabar su kandidatūrom, daugiau nei vasarą ir ar sunku pasirinktą tą reikiama vadovą? Į ką labai atsižvelgiate ir ką paminėtumėte žaidėjui pildančiam į Direktoriu?
[AtsakovasNa, jei jau matome padidėjusį žaidėjų skaičių, rinkimuose matosi ir daugiau kandidatų. O pasirinkti, žinoma, niekada nėra lengva, dažniausiai viskas užsibaigia keletos tinkamiausių kandidatų laiškų ir jų pačių pliusų ir minusų, kaip aš vadinu, svėrimais, kurie ir nulemia naująjį firmos vadovą. Pagrindiniai dalykai į ką atsižvelgiu laiškuose, tai kaip gerai kandidatas savo laiške įtikina skaitantį savo idėjomis, mintimis bei pastebėjimais, kaip sukuria bendrą jų vaizdą, iš kandidato tikiuosi jau nusimatyto plano bei vizijos kaip atrodys jo firma, verta paminėti ir patį kandidatą bei jo praeitį, jo potencialias galimybes pareigose.
[ŽurnalistasVienaip sakant, detaliai peržiūrite kandidatus ir išsirenkat stipresnį variantą. Kitas klausimas būtų jeigu galėtum pakeisti ar pridėti vieną dalyką serveryje kas tai būtų?
[AtsakovasBūtent šiam momentui neturiu kažkokių konkrečiai ypatingų dalykų, kuriuos norėčiau matyti serveryje.
[ŽurnalistasSupratau, noriu padėkoti už Jūsų laiką šiam pokalbiui. Geros kadencijos Jums tikiuosi toliau produktyviai dirbsite. 
[AtsakovasAčiū ir dėkoju už galimybę pasireikšti. Gero vakaro.

w32zPda.png

Atnaujinimai

Atnaujinimų nuo paskutinio karto kai žaidžiau buvo tikrai nemažai, viską ką paminėsiu tikriausiai jau žinote, tačiau žaidėjai kurie ilgai nežaide sužinos kažką naujo. Aš pats tik šiandien sužinojau, kad žaidėjui išsipirkus transportą iš KMA mechanikai gauna pelna, Savo namuose žaidėjai pagaliau gali laikyti ginklus ir narkotikus, panaikinti namų mokesčiai bei iš saulės baterijos galima uždirbti daugiau nei ankščiau. Taip pat gera žinia aktyviems žaidėjams, jog /top sistemoje neberodys neaktyviu žaidėjų didesnis šansas jums ten atsirasti. Administratorių darbas vyksta sklandžiau ir operatyviau, kadangi nuo 0.3.2 versijos jie turi galimybę uždėti žodinį įspėjimą už nusižengimus. Šaudykloje nebėra komandų dabar ten šaudosi kiekvienas už save. Kokainą galima pagaminti kiek greičiau nei ankščiau užtrukdavo bei buvo atsisakyta 40% ir 60% grynumo. Neseniai atsirado galimybė įsigyti Unikalų transportą salone, tačiau jis yra įdedamas savininkų apie viską praneša tam tikrose platformose. Norint parduoti produkcija už 15e tereikia sulaukti 70 žmoniu. Veiksmams inicijuoti tereikės trijų žaidėjų iš abiejų pusių. Baikeriai buvo dar kartą nuskausminti, kai paketų vertė nukrito iš 25e į 15e. Apibendrinus namažai kas pasikeitė ar patobulėjo, džiugu jog projektas toliau yra tobulinamas ir atnaujinamas.

w32zPda.png

Darbai

Kuris darbas geriausias pasirinkimas šiuo metu, kai žaidėjų skaičius serveryje nėra toks kokio visi norėtumėm, kad būtų. Pirma aprašysiu kiekvieno darbo funkcijas ir galimybęs, o poto apibendrinsiu ir savo nuomone pasirinksiu du darbus. 
Policijos Departamentas - šiame darbe veiklos yra visada nuo paprasto nusikaltėlio kuris šaudo kaimeliuose ar tiesiog nesilaikantis kelių eismo taisyklių iki karo prieš baikerius kontrabandose ar kitose nusikalstamose veiklose, tačiau jas matome retai arba nematome pastaruoju metu.
Medikai - šis darbas turi veiklos tiek susijusiais su serverio žaidėjais pardavinėjant savo paslaugas, iškvietimų tikrai yra kiekvieną dieną ar tai žaidėjai perkantys medicinos pažymėjimus ar žaidėjai kurie yra sužeisti ir jiems reikalingas prikėlimas. O kai nėra iškvietimų galite vežioti medikamentus arba vykdyti /muzduotis su medikų sraigtasparniu. Taip pat yra karo medikai kurie gali dalyvauti nusikalstamose veiklose prikelinėjant savo grupę už kurią yra išpirktas, tačiau kaip matau nei viena pusė nėra išsipirkusi karo mediko ir nesinaudoja šansų išlikti gyvi veiksmuose ilgiau.
Taksi - šis darbas vežioja žaidėjus iš taško A į tašką B, tiksliai nieko nežinau, tačiau nemanau, kad iškvietimų yra tiek kiek darbuotojai norėtų, kad būtų. Darbuotojai laukiant iškvietimų gali būdėti tam tikrose vietose ir gauti papildomą €10 į minutę, vežioti maistą į namus bei atsisėsti už autobuso vairo ir vykdyti valdžios sukurtus maršrutus.
Mechanikai - darbas tvarkantis transporto priemones pastaruoju metu laužų nėra daug ką tvarkyti, kai klausiau pranešė jog dažniausiai sprogsta „Quad“ keturatis, kurio jie taisyti negali tik paimti laužą, ką manau dažniausiai daro tai nutempia mašinas į KMA, iškvietimų irgi nemanau, kad yra daug, tad dažniausiai manau pardavinėja nitro, įdeda ar išima hidraulika bei pardavinėja įrankius. Tad šitame darbe surinkti /dpasiekimus yra sunkiausia ypač su tokia lankomumo situacija serveryje.

Pervežėjai - Mano nuomone lengviausias darbas įvykdyti visus /dpasiekimai. Darbas nuo kurio nepriklauso žaidėjų skaičius nes visa statistika iš serverio sistemų. Jie vežioja baldus ir transportus žaidėjams užsisakius, tačiau gali vežioti ir be užsakymų ne tik baldus ir transportus, bet ir dydžiuosius krovinius, taip pat gali gerinti kitų žaidėjų rekordus nuvežusius krovinius. Tačiau šitame darbe yra didžiausia ir tapati rūtina vien kroviniai daugiau nieko, bet pinigų tikrai galima užsidirbti pakankamai daug.

Viską apibendrinus mano nuomone du įdomiausi darbai būtų Policijos Departamentas ir Medikai jei visos sistemos būtų išnaudojamos iki maksimumo.
Du pelningiausi darbai būtų Policijos Departamentas ir Pervežėjai.
Kas manote kitaip, pakomentuokite savo nuomone ir kodėl taip manote.

Atranka į pervežėjų Direktorių.

w32zPda.png

Baikeriai

Baikeriai - žaidėjai kurie gali dirbti darbą bei būti priklausomi nusikalstamai grupuotei. Šiuo metu yra tik vienas baras - Blueberry. Baro lyderis jau tikrai ilgą laiką yra James_Morello, tačiau kad būtų aktyvus nesimato, nepamenu kada paskutinį kartą mačiau banko grobimą ar baikerius šaudančius miestelyje. Nors ir žaidėjų skaičius nėra didelis buvo atnaujinimas, kad nusikalstamoms veikloms daryti tereikia 3 žaidėjų iš abiejų pusių, tačiau nesimato motyvacijos iš barų lyderių, o baikeriai po kontrabandų atsijungia, tad užgrobti sandelio taip ir nesigauna.
Po paskutinio atnaujinimo baikeriai buvo dar kartą nuskausminti pakitusia paketų kainą dabar per savaitę gali uždirbti €1.500.000, kokaina taip pat retai kas gamina. Taip pat konkurencijos jiems prieš kitą barą nėra, kadangi Montgomery baras šiuo metu užrakintas manau jau pats laikas būtų jį atrakinti ir tikėtis jog atsiras daugiau veiksmo netik kontrabandose. Būtų galimybė pasireikšti naujiems lyderiams kurie būtų labiau motyvuoti nei dabartiniai. O kokia Jūsų nuomonė?

w32zPda.png

Žvejyba

Kaip laikosi žvejai? Nes nesimato, jog kas nors žvejotų. Paskutinį kartą aktyviai buvo žvejota per žvejybos konkursą kuris vyko mėnesį. Po konkurso toliau nebelabai kas žvejojo. Nors ir žvejyba buvo atnaujinta ir palengvinta, nebereikia spaudinėti kelių klavišų dabar reikia spaudinėti tik „space“ klavišą ir taip pat turite 10% galimybę pagauti auksinę žuvį kuri yra kiek daugiau sverianti nei jūsų lygiui esančios žuvys. Žvejybos įmonės vis dar pas savininką ar jos kada priklausys kokiam kitam žaidėjui nemanau nes jau kartą bande taip daryti kai tik atsinaujino žvejyba ir nelabai pasiteisino nes nėra kas žvejoja. Prieš kelias dienas užmačiau vieną pasiulymą dėl dienos varžybų, pridėti /varžybosžvejys manau atsirastų kas žvejoja arba kažką panašaus kaip parašė Danielius_Yoko jo pasiūlymą galite pamatyti čia. Taip pat jei jūs turite pasiūlymų neabejokite savo nuomone ir rašykite juos čia, žaidimas yra kuriamas ir tobulinamas Jums tuo ir naudokitės.

w32zPda.png

Transportai

Unikalūs reti transportai ar tikrai jie dar reti? Nesenai pasirodė Hotring A mašinų salone už €20.000.000. Kiek žinau vienas buvo nupirktas tikrai. O kiek laiko jis bus mašinų salone tiksliai nežinome niekur informacijos apie tai neradau. Pervežėjai užsidirbtų daug pinigų už jų atvežimą. Dabar manau rečiausi transportai yra tie kurie turi „stage“ pilną komplektaciją ir retą spalvą. Ką Jūs manote apie retų transportų įdėjimą į mašinų saloną ir kokį transportą norėtumėte pamatyti?

w32zPda.png

Verslai

Kaip ir visi jau turbūt žinote dabar turėti verslą yra pelningas uždarbis, kai padarė jog produkciją parduoti galima už maksimumą €15e už vienetą. Tad visiem siūliau kurie neturite verslo jį nusipirkti ar tai būtų 50m verslas ar koks kitas uždarbis vistiek bus nes šiuo metu nebelabai jų kas ir pardavinėją. Neseniai buvau apvažiavęs verslus ir nemažą kiekį jų turi savininkai jei norite galite ir palaukti kurį laiką nes jie turėtų pasirodyti aukcione, jei neklystu net keturis verslus kurie yra 400m priklauso savininkams, tad taupykit pinigus jei norite nusipirkti šį verslą.

w32zPda.png

Kaip sunku užsidirbti milijoną?

Kaip uždarbiauja žaidėjai? Kokaino nebelabai kas gamina, kiek žinau jų kainą irgi dabar yra baisiai nukritusi, kiek sakė vienas baikeris jis moka €2.000 už vienetą, ankščiau dar jų vertė budavo €7.000 - €10.000. Tačiau dabar kai nebėra antro baro konkurencijos gamintojams taip pat nėra. O taip pat ir gaminti kokainą jau yra kur kas lengviau nei ankščiau. Visokiausių dėžių pardavinėjimas kurias žaidėjai gauna iš dienos bonusų bei lagaminų, taip pat neužkalnų helovyno eventas puiki galimybė pasidaryti nemažai pinigų. Kai kuriems sekasi žaisti kortų žaidime ar krepšinį dar keli papildomi uždarbiai. Dabar paskaičiavau jog jeigu žaidėjas į dieną pradirbtų po 120 minučių ir į uždarbį gautų €140e į minutę, per savaitę jis gali uždirbti €470.400 per 4 savaites, dar pridėkim po €100.000 už savaitinę algą jau turite €870.400. Tai realiai pagalvojus uždirbti pirmą milijoną nėra visiškai sudėtingą ir tai galima padaryti vos per mėnesį.

w32zPda.png

Pareigūnas ir Civiliai

2022.10.09 dieną, vidurnaktį žaidėjus užpuolė daugiau nei 10 nusikaltėlių visi sulype ant transporto šaudė kiekvieną žaidėją jiems pasimaišius. Tuomet prisijungė pareigūnas, bandė juos sulaikyti vienas gavosi nekaip, tuomet keli žaidėjai pasisiūlė padėti uždengti pareigūną nuo šovinių kol jis juos sulaikys. Žaidėjams atėjus į pagalbą pareigūnas pradėjo rakinti nusikaltėlius kuriuos buvo įmanoma, tačiau vis mirdavo. Žaidėjai sugalvojo juos prikabinti ant savo transportų ir pristatė nusikaltėlius pareigūnui į bazę, o kiti juos sutripė surakintus ir jie atsirasdavo ligoninėje. Tokie žaidėjų veiksmai palengvino pareigūno darbą ir jis Jiems yra dėkingas. Dar kartą įrodėte jog galime pasiekti tam tikrą tikslą komandiškai! Vaizdinė medžiaga.

w32zPda.png

Artėjantis Helovynas

Kas metinis eventas kurį sulaikiame Lapkričio 1 dieną ir kiekvienas žaidėjas gali išgyventi įdomia istoriją skirtingai. Per paskutinius porą metų eventas daug nesikyrė, viskas vyko kaip visada randi moliūgą, patenki į labirintą, jame surandi moliūgą kam pasiseka randa ir /hdeze, o poto ieško įšėjimo. Taip pat būdavo vaiduoklių laidotuvės arba kerų puodas kuriame reikėjo sušaudyti visus *cenzūra*šnosparnius virš puodo. Per šį eventą žaidėjai surenka nemažai /hdeze kas jas atidarinėja, o kas pardavinėja pasipelnyti iš jų tikrai galima. Dar ir nepamirškim dalybų kurios taip pat vyksta evento pabaigoje. Įdomu ką šiemet yra paruošę projekto žaidėjams nes eventas jau neužkalnų.

w32zPda.png

Naujoko pradžia

Kaip visi aiškiai žinome SA-MP nebežaidžia labai daug žmonių, naujokų vis mažiau. Vienam naujokui nepasisekė su juo buvo nedraugiškai pasielgta vieno serverio žaidėjo. Šis asmuo yra Lithuanian_Face, asmuo kuris iš niekur nieko prikibo prie naujoko, palaukė kol šis lips į savo transportą ir jis įlipo pirmas. Įlipęs pirmu taikiniu važiavo į vandenį ir susprogdino naujoko transportą. O poto pagavus teisinasi jog nenorėjo to daryti ar tiesiog gavosi netyčia, asmuo buvo atitinkamai nubaustas pareigūnų. Vaizdinė medžiaga - Patarimas visalaiką laikykite transportus užrakintus. Tai rašau dėl to jog neimtumėt iš jo pavyzdžio ir naujokus priimtumėt draugiškai. Visi žaidžiam, kad linksmai praleist laiką, o kitam trukdyti žaidimą geruoju niekada nesibaigs.

w32zPda.png

Reklamos

• Pablo_Marcello - Parduoda Full X-Flow 3ID, Mega ratai, Stage 3
                                             
Parduoda Green Gardens raudonos spalvos treileri
Laukinis_Simonas - Kviečia visus prisijungti prie medikų. Draugiškas ir linksmas kolektyvas, renkami aktyvus bei norintys dirbti. Darbo yra tikrai pakankamaiir jo netrūks bei  įdomios sistemos tiek iš serverio tiek iš valdžios pusės. Atranka.

 

Reklama - skelbimas kainuoja - 10.000€, dėl jos susisiek sumanimi
Savo pastebėjimus ar įdėjas apie šį laikraštį galite rašyti man asmeniškai arba komentuokite apačioje
Pagarbiai „Express News“ 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Spėjimas: THE GREEN BOTTLES

 

Update: Jau esu atsiėmęs motociklą, dar kartą dėkoju. Labai smagu, kad vis dar atsiranda žmonių neapleidžiančių ir forumo bei užsiimančių tokiomis veiklomis. Paantrinčiau dėl baikerių, šiuo metu antras baras labai reikalingas, tik mano nuomone lyderis turėtų būti renkamas atrankos, ne aukciono principu. Šaunuolis, lauksim kitų leidinių!

Redaguota Migelis_Zhebtuvelis

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
45 min prieš, Rokas rašė:

Kiek pas jus metinė prenumerata kainuoja? Norėtųsi daugiau tokio turinio!

Nemokamas PREMIUM ir žurnalisto sraigtasparnis manau būtų sočiai :) 

 

 

57 min prieš, David_Edyionii rašė:

Patiko ziauriai isdestymas, pati struktura, labai lengvai skaitesi, o del baru tai manau reik laukt ziniu del mg baro ir gal but pamatysim kitokias naujienas kitame leidinyje :D

10 val prieš, Migelis_Zhebtuvelis rašė:

Spėjimas: THE GREEN BOTTLES

 

Update: Jau esu atsiėmęs motociklą, dar kartą dėkoju. Labai smagu, kad vis dar atsiranda žmonių neapleidžiančių ir forumo bei užsiimančių tokiomis veiklomis. Paantrinčiau dėl baikerių, šiuo metu antras baras labai reikalingas, tik mano nuomone lyderis turėtų būti renkamas atrankos, ne aukciono principu. Šaunuolis, lauksim kitų leidinių!

8 min prieš, Laukinis_Simonas rašė:

Visai įdomus skaitalas, norėtusi daugiau.

Celebrate Lebron James GIF by ESPN

Džiaugiuos jog patiko.

 

8 val prieš, Floyd_Barnett rašė:

Šaunuolis, Valentinai, kad dar nenustoji kurt, tiesą sakant dėl montgomery vargu, kad atsigaus jau, seni mg baro dymeriai leavine arba užbaninti.

Tai yra naujų žmonių, nebūtina būt dymeriu ar senu žaidėju viskas išmokstama.

 

 

 

 

Redaguota Tony_Express

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
41 min prieš, Tony_Express rašė:

 

Tai yra naujų žmonių, nebūtina būt dymeriu ar senu žaidėju viskas išmokstama.

 

Nebe tie laikai, dabar tik seriją išmokt iššaut reikia, o visa kita papildomi failai padeda, daugelis čytina 

 

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.